در اصل توسط کيانوش پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postاگه نامه اي که در مورد حذف 23درصد حق حسابي که شبندر به صندوق ميده مثبت باشه و شبندر براي تعديل 70توماني سود ببنده.
سهم بايد با سود 84توماني باز بشه.يعني حداقل 600تومان
انوقت بلوک بانک ملت را حداقل 700تومان مي خرند.
شبندر الان مثل گوسفندي ميمونه که دوقلو باردار هست و براي خريدش نميشه دست دست کرد چون هر ان ممکنه بزاد و بشه 3تا گوسفند ديگه از صاحبش نشه پول يک گوسفند را بهش داد.
واقعا مثال قشنگی بود=))صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postاگه نامه اي که در مورد حذف 23درصد حق حسابي که شبندر به صندوق ميده مثبت باشه و شبندر براي تعديل 70توماني سود ببنده.
سهم بايد با سود 84توماني باز بشه.يعني حداقل 600تومان
انوقت بلوک بانک ملت را حداقل 700تومان مي خرند.
شبندر الان مثل گوسفندي ميمونه که دوقلو باردار هست و براي خريدش نميشه دست دست کرد چون هر ان ممکنه بزاد و بشه 3تا گوسفند ديگه از صاحبش نشه پول يک گوسفند را بهش داد.///
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postحالا باید ببینیم که شنبه واکنش بازار به وقایع چهارشنبه چیه؟ به نظر من هم که سیگنال خرید خوبی رو الان داره از خودش صادر میکنه. مبارک خریدارای این سهم.
هر ان دم ممکنه خريد و فروش ارز حرام اعلام بشه و ديگه دلار را از فروشندگان نخرند.
لذا دلار 5يا6هزار توماني يک خيال باطلي خواهد بود.و گمان نکنم ديگه کسي جرات کنه بالاي 3هزارتومان دلار بخره.
لذا پول از بازار ارز بطرف ساير بازار ها خصوصا بورس خواهد امد.
سهام شرکتهاي صادراتي را از دست ندهيم خصوصا شبندر را.
نظر
-
در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Postهدف شاخص بعد از یه دوره(کوتاه) استراحت به امید خدا 40000
دوستان سهامداری کنید.بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
خوب از رفع ابهام های سهم فعلا خبری نیست میریم سراغ خود شرکت :
پیش بینی :
در 6 ماهه صادارت شرکت کاهش یافته احتمالا ...........کاهش صادارت >>>>کم شدن سهم صندوق توسعه و کم شدن زیان !! نتیجه اخلاقی پوشش مناسب یا کم شدن سهم صندوق توسعه ملی ;) این پیش بینی فعلا بماند ...............بعدا میارمش بالا ...........:d
شبندر از جایی میتونه سود بسازه که به عقل جن هم نمیرسه .......///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخوب از رفع ابهام های سهم فعلا خبری نیست میریم سراغ خود شرکت :
پیش بینی :
در 6 ماهه صادارت شرکت کاهش یافته احتمالا ...........کاهش صادارت >>>>کم شدن سهم صندوق توسعه و کم شدن زیان !! نتیجه اخلاقی پوشش مناسب یا کم شدن سهم صندوق توسعه ملی ;) این پیش بینی فعلا بماند ...............بعدا میارمش بالا ...........:d
شبندر از جایی میتونه سود بسازه که به عقل جن هم نمیرسه .......
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postاحتمالا از محل فروش ارزهای صادراتی شرکت در مرکز مبادلات باشه;)در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخوب از رفع ابهام های سهم فعلا خبری نیست میریم سراغ خود شرکت :
پیش بینی :
شبندر از جایی میتونه سود بسازه که به عقل جن هم نمیرسه .......
یعنی افزایش صادرات = خورده شدن سود های حاصل فروش داخل و اگه درصد صادارت نسبت به درصد فروش داخل بیشتر بشه منجر به ساخت زیان میشه !!!
کاهش صادارت = کم تر خورده شدن سود های حاصل از فروش داخل و کم شدن 900 میلیارد تومن که باید به صندوق توسعه بده امسال
که این دو حالت در صورتیه که سهم صندوق توسعه ملی باشه
=================
در مورد دلار ها چون طرح تازه بوده یعنی مرکز مبادلات ارزی یه هفتست شروع به کار کرده ....من معتقدم که میتونه دلار هاشو شرکت پالایش پخش عرضه کنه بعد به حساب شرکت منتقل بشه ...حالا یه عده میگن نه نمیشه ......اینا همه در گزارش 12 ماهه یا 9 ماهه مشخص خواهد شد .....در 6 ماهه هم مشخص نمیشه ...مگه اینکه شفاف سازی بدن .....
یعنی احتمالش 50 -50 ست تا حالا نه کسی رد کرده نه تایید کرده ولی منطقی اینه که تایید بشه ....وگرنه میشه دزدی .....چون من الان سهامدار شرکتم حتی اگه 1 دونه سهم داشته باشم .....این ارز متعلق است به شرکت و از محل فروش فراورده های نفتی وارد ایران شده ....اگه قراره در مرکز مبادلات بفروشن باید بیاد تو حساب شرکت و حق من سهامداره نه هیچ سازمان دیگه .......پس اگه سازمان دیگه ای بگیره میشه دزدی ........وسلام .........
================آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/05, 12:09.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدر مورد پست قبلی ما نکته خوبش رو گفتیم ...نکته بدش رو هم بزار بگیم ....این شرکت با افزایش بشتر صادرات میتونه چنان تعدیل منفی بده که به عقل جن هم نرسه ....
یعنی افزایش صادرات = خورده شدن سود های حاصل فروش داخل کاهش صادارت = کم تر خورده شدن سود های حاصل از فروش داخل
که این دو حالت در صورتیه که سهم صندوق توسعه ملی باشه
========================
در مورد دلار ها چون طرح تازه بوده یعنی مرکز مبادلات ارزی یه هفتست شروع به کار کرده ....من معتقدم که میتونه دلار هاشو شرکت پالایش پخش عرضه کنه بعد به حساب شرکت منتقل بشه ...حالا یه عده میگن نه نمیشه ......اینا همه در گزارش 12 ماهه یا 9 ماهه مشخص خواهد شد .....در 6 ماهه هم مشخص نمیشه ...مگه اینکه شفاف سازی بدن .....
================
بازار به محض اینکه راجب این قضیه مطمئن بشه این قیمتها برا سهم افسانه میشه
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postنکته اصلی هم همینجاست دیگه میثم جان
بازار به محض اینکه راجب این قضیه مطمئن بشه این قیمتها برا سهم افسانه میشه
به نظرت دلار ها در مرکز مبادلات فروش بره ....میره تو حساب کدوم ؟؟؟
من قبلا گفتم دقیقا باید منتقل بشه به حساب شبندر ........وگرنه صورت هاشون همخوانی نمیکنه ....تا نظر شما و دیگران چی باشه .......
البته ممکلت حساب کتاب که نداره .....میشه هاپولی کرد .......///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمرتضی جان نظر شما چیه ؟؟ فروش شرکت دست پالایش و پخش ولی امانتداره پول های شبندره ........ببینیم در این مورد هم امانتداره!!!
به نظرت دلار ها در مرکز مبادلات فروش بره ....میره تو حساب کدوم ؟؟؟
من قبلا گفتم دقیقا باید منتقل بشه به حساب شبندر ........وگرنه صورت هاشون همخوانی نمیکنه ....تا نظر شما و دیگران چی باشه .......
البته ممکلت حساب کتاب که نداره .....میشه هاپولی کرد .......
چون دیگه تامین ارز مرجع دولتی برا اولویتهای 1و2 بر عهده فقط بانک مرکزی هست و تامین ارز مرکز مبادلات هم از طریق شرکتهای زیر مجموعه وزارت نفت،میشه به این نتیجه رسید که کم کم باید منتظر منتفع شدن شبندر هم از این جریان باشیم.تاسیس این مرکز بیشتر از همه به نفع شبندر تموم شد.چون دیگه پالایش و پخش نمیتونه ادعا بکنه که ارز شبندر رو داره به نرخ مرجع میفروشه!(دیگه نمیتونه مابه التفاوت نرخ مرجع و آزادو هاپولی بکنه)
حتی اگه بخش زیادی از مابه التفاوت رو پالایش و پخش بخوره ، بازم مبلغی که تهش میمونه میتونه سود شبندر رو زیرو رو بکنه.
به نظرم که حداقل ارزش صبر کردن تا گزارش 9 ماهه رو داره.دیر یا زود باید تکلیف این قضیه برا بازار روشن بشه
نظر
نظر