کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خبرش هم میاد نگران نباش ...........میگن برای 90 تعدیل منفی داره ............یعنی چی یعنی کردن تو پاچمون اگه درست باشه چون ما دیگه به گزارش 90 نگاه نکرده بودیم و روی همون 37 تومن زیان حساب کرده بودیم حالا اگه زیانش سنگین تر باشه یعنی انداختن سهمو بهمون .............چون کسی دیگه فکر نمیکرد 90 رو تعدیل منفی بده و همه گزارش رو قبول داشتن دیگه .................به عقل جن هم نمیرسید پیش بینی کنه 90ش بازم تعدیل داره.......
امور سهام که زنگ میزنم کلا گوشی ور نمیدارن که ببینم تعدیل مثبت هست یا منفی . ولی فعلا که تو تمام سایت ها شایعه تعدیل منفی 90 گفته میشود . ولی احتمالا قبل مجمع باز بشه
امروز درسته نماد منفی شد ولی سهم باز امروز خریدار قوی داشت . حالا این حقوقی یا جقوقی هایی که این مدت خرید میکردن برای کرسی خریدن یا از شرکت خبر مثبتی داشتن که اینطور خرید میکردن .
منتظر گزارش شرکت میمانیم چون معمولا شایعات بیشتر وقت ها درست نبوده
کلا همه تو بورس خوششون اومده بکنن تو پاچه آدم، اینم کاری شده واسشون، چرا این پاچه ما اینقدر گشاده که هر چیزی باید بره توش؟ درس عبرت نمیشه بیایم از این لوله تفنگیا بپوشیم:-|
حالا باید گزارش خرید و فروش پارسان رو برای آخر ماه دید، که چقدر شبندر خریده. من مطمئنم یکی از خریداران اصلی شبندر همین پارسان هست.
با تعدیلهایی که شپدیس و زاگرس و کرماشا (سه سهم اصلی پارسان) میدن، قیمت پارسان توی محدوده فعلی، واقعا ارزشمنده. پیشنهاد میکنم اگر هنوز نقدینگی براتون مونده، پارسان بردارید.
تجربم ميگه سهمي كه از بالا رنج رو به منفي ميكشن خبرش مثبت نيست و منفيه حال ي عده زودتر خبر دار ميشن و ميفروشن زودتر از مابقي اينكه چرا صف فروش نشد جديدا سياست سازمان بورسه كه سهما روون ميان پايين و قفل نميشن چيزي كه زياده سهم فقط و فقط نبايد متعصب بود و بايد با اولين تيك منفي دررفت
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
اگه تعدیل منفی باشه که اضافه میکنیم و واسه بلند مدت نگه میداریم فقط کافیه کمک به صندوق توسعه تکلیفش مشخص بشه یا تسعیر ارزش انجام بشه اونوقت ....
به نظرم 90 همراه با تعدیل منفیه و 91 با تعدیل مثبت اعلام کنه
اگه تعدیل منفی باشه که اضافه میکنیم و واسه بلند مدت نگه میداریم فقط کافیه کمک به صندوق توسعه تکلیفش مشخص بشه یا تسعیر ارزش انجام بشه اونوقت ....
به نظرم 90 همراه با تعدیل منفیه و 91 با تعدیل مثبت اعلام کنه
من با خیال راحت اضافه میکنم.............زیر 200 یعنی مفت برای بلند مدت ..........این تعدیل های منفی هم در مقابل تعدیلی که از افزایش نرخ دلار میتونه بده رقم و عددی هم نیست .............
----------------------------------------------------
یه نفر تو تالار بورس اینو زده :
آخرین خبر :
سود سال 91 رو 6 تومان تعدیل مثبت ( 14تومان رو 20 تومان اعلام میکنه)
سود سال 90 رو حدود 4 تومان تعدیل منفی میکنه ( 36 تومان زیان رو به 40 تومان زیان اعلام میکنه)
البته صحبت زیاده یکی میگه 37 رو کرده 46 تومن برای 90 ......................
اين هموني بود که قبلا ديده بودم.
9 ماهه اول سال 50 ميليارد تومان سود ساخته است و 3 ماهه پاياني سال 450 ميليارد تومان.
من صورتهاي مالي را مي خواهم که نشان بدهد 9ماهه دلار را چند فروخته و 3 ماهه پاياني سال را چند.
همه شرکتها دارند الا شبندر.
چرا؟
البته چراش تو همون پوشش 9 ماهه اول و 3 ماهه پاياني سال نهفته است.
فروش ارز صادراتي به قيمت ازاد.
ولي چرا حسابرسان سازمان بورس ان را ارايه نداده اند.؟
تازه داره گندش در مي اد.
به نظر من حتي براي سال مالي 1390 هم شبندر بايد تعديل مثبت بدهد.
و براي 3 ماهه 1391 حداقل 20 تومان خواهد ساخت.
منتظر مي مانيم.
نظر