very gooooooood ;)
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postاینم منبع خبرم:
تصمیمات جدید بانک مرکزی برای ساماندهی بازار ارز
بانک مرکزی با توجه به تصمیمات اتخاذشده توسط کارگروه ستاد ویژه اقتصادی در راستای ساماندهی بازار ارزی کشور موارد زیر را به بانکهای عامل ابلاغ کرد.
به گزارش خبرنگار بانک و بیمه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بر این اساسدرآمدهای ارزی وزارتخانه و شرکتهای دولتی و دستگاههای موضوع بند 27قانون بودجه سال 91 کشور به نرخ مبادلهای در مرکز عرضه خواهد شد و بانکها مکلفند به نرخ مبادلهای آن را خریداری کنند.
بر اساس این خرید ارز صادرکنندگان به نرخ مبادلهای بلامانع بوده و ارائهی اعلامیه خرید ارز در این خصوص جهت استفاده از جایزه و مشوق های صادراتی و معافیتهای مالیاتی الزامی است.
صمد کریمی _سخنگوی مرکز مبادلات ارزی کشور_ با اعلام این خبر به خبرنگار ایسنا گفت: همچنین بر این اساس صادرکنندگان میتوانند علاوه بر فروش ارز صادراتی در مرکز مبادلات ارزی کشور از ارز خود جهت واردات مطابق با گروههای کالایی استفاده کنند. همچنین استفاده سایر واردکنندگان از ارز صادرکننده بلامانع است.
وی ادامه داد: ضمن اینکه سپردهگذاری ارزی و پرداخت بدهی ارزی برای صادرکنندگان امکانپذیر است.
کریمی افزود: براساس بخشنامه مذکور، جانبه عرضهی ارز در اقتصاد ایران تقویت شده و مرکز مبادلات ارزی کشور میتواند تقاضاهای بیشتری را به ترتیب اولویتهای کالایی پوشش دهد.
=============================
بند 27 قانون بودجه کشور:
27ـ كليه وزارتخانهها و شركتهاي دولتي كه شمول قانون به آنها مستلزم ذكر نام و تصريح نام است از جمله شركتهاي تابعه وزارت نفت و صندوق توسعه ملي موظفند هر نوع تبديل ارز خود به ريال را از طريق و با هماهنگي بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران انجام دهند.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
-
بانک مرکزی با توجه به تصمیمات اتخاذشده توسط کارگروه ستاد ویژه اقتصادی در راستای ساماندهی بازار ارزی کشور موارد زیر را به بانکهای عامل ابلاغ کرد.
به گزارش خبرنگار بانک و بیمه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بر این اساسدرآمدهای ارزی وزارتخانه و شرکتهای دولتی و دستگاههای موضوع بند 27قانون بودجه سال 91 کشور به نرخ مبادلهای در مرکز عرضه خواهد شد و بانکها مکلفند به نرخ مبادلهای آن را خریداری کنند.
بر اساس این خرید ارز صادرکنندگان به نرخ مبادلهای بلامانع بوده و ارائهی اعلامیه خرید ارز در این خصوص جهت استفاده از جایزه و مشوق های صادراتی و معافیتهای مالیاتی الزامی است.
صمد کریمی _سخنگوی مرکز مبادلات ارزی کشور_ با اعلام این خبر به خبرنگار ایسنا گفت: همچنین بر این اساس صادرکنندگان میتوانند علاوه بر فروش ارز صادراتی در مرکز مبادلات ارزی کشور از ارز خود جهت واردات مطابق با گروههای کالایی استفاده کنند. همچنین استفاده سایر واردکنندگان از ارز صادرکننده بلامانع است.
وی ادامه داد: ضمن اینکه سپردهگذاری ارزی و پرداخت بدهی ارزی برای صادرکنندگان امکانپذیر است.
کریمی افزود: براساس بخشنامه مذکور، جانبه عرضهی ارز در اقتصاد ایران تقویت شده و مرکز مبادلات ارزی کشور میتواند تقاضاهای بیشتری را به ترتیب اولویتهای کالایی پوشش دهد.
=============================
بند 27 قانون بودجه کشور:
27ـ كليه وزارتخانهها و شركتهاي دولتي كه شمول قانون به آنها مستلزم ذكر نام و تصريح نام است از جمله شركتهاي تابعه وزارت نفت و صندوق توسعه ملي موظفند هر نوع تبديل ارز خود به ريال را از طريق و با هماهنگي بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران انجام دهند.
وای وای وای وای .....................این دیگه چه خبری بود وچقدر به موقع اومد .... .....البته قبلا پیش بینش رو کرده بودیم که دلار 1226 تومنی پر .........
ولی از پیش بینی تا واقعیت راه بسیار است و باید در این راه خسته نشد و اعتقاد داشت به پیش بینی..................:d شبندر با این خبر میترکونه .......:D
پیشاپیش این رویداد مهم رو به همه ی سهامداران این سهم تبریک میگم ......حالا میتونید با خیال راحت تر سهامداری کنید..................و حتی در مجمع شرکت کنید برای دریافت سود ...........:D///
نظر
-
سلام
میثم عزیز ممنون
خوب سبد من 120 درصد شبندر شد
تا ببینم این 20 درصد اضافه رو چه فکری باید بحالش کرد
و اما جناب وحید 20
لطفا بفرمایید خبرتون از کدوم خبرگزاریه
ممنون
جالبه فروشنده معمولا اوردرهای 10 و 20 تایی منو نمیداد
چون فکر میکرد مخفیه
ولی عجیب بود این همه عرضه
نظر
-
میثم جان این بود آسی که انتظار داشتیم خصوصی سازی یا دولت در مقابل عدم خرید بلوک شبندر رو کنه
حالا باید تعدیل بده .دیگه وقتشه .به هر جای این سهم نگاه میکنی بوی تعدیل مثبت میاد
احتمالا بسته هم بشه .ولی این سهم بخاطر بستن نباید ازش خارج شد .
نوسان خیلی بالایی گرفتم از این سهم فقط اشکالش این بود که منفی بود
البته رفتم نوسانهای منفی گذشته رو جبران کنم :d
نظر
-
به گزارش خبرنگار بانک و بیمه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، .[/B]در اصل توسط vdtjn پست شده است View Postسلام
جناب وحید 20
لطفا بفرمایید خبرتون از کدوم خبرگزاریه
ممنون
در متن خبر اومده خبرگزاری ایسنا
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postحالا با فروش ارزبه نرخ مبادله اي
سود سال اتي شبندر حداقل 400تومانش قطعييت پيدا خواهد کرد.و تارگت شبندر 2000تومان
شبندر در سال 1392 قادر هست 4ميليارد دلار درامد ارزي بسازد.
.............
شبندر 75ميليون معامله شد و 10ميليون صف خريد.
بخدا مغز ادم سوت ميکشه.
تا آنجاييكه اين بخشنامه اخير مي گه، شبندر دلارشو با نرخ مبادله مي فروشه، ولي شركت نفت هم نفت رو به قيمت مبادله به او خواهد داد. پس هم هزينه و هم درآمد دو برابر ميشه كه در بهترين حالت يه تعديل 100 درصدي خواهيم داشت. اين تعديل 2000 درصدي شما اونم واسه "حداقل" بر چه مبناييه؟
نظر
-
در اصل توسط vdtjn پست شده است View Postمیثم جان این بود آسی که انتظار داشتیم خصوصی سازی یا دولت در مقابل عدم خرید بلوک شبندر رو کنه
حالا باید تعدیل بده .دیگه وقتشه .به هر جای این سهم نگاه میکنی بوی تعدیل مثبت میاد
احتمالا بسته هم بشه .ولی این سهم بخاطر بستن نباید ازش خارج شد .
نوسان خیلی بالایی گرفتم از این سهم فقط اشکالش این بود که منفی بود
البته رفتم نوسانهای منفی گذشته رو جبران کنم :d
قطعا اگه فردا فرصت بده احتمال زیاد کنور رو بدم شبندر بخرم ........:d که باز بعدا بریم سراغ کنور....... طمع لامسب بد چیزیه .....
ولی چه میکنه این رانت لامسب که امروز رو این قیمت 76 میل میخرن ........آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/04, 13:40.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postیه چیزی بگم بین خودمون و هم تالاری ها بمونه ....با این خبر من فردا احتمالا کنور رو تبدیل به شبندر کنم ...... و حتی پاسا رو زودتر بفروشم ......عجب اشتباهی کردم درصدش رو کم کردم ولی خوب نه میشه کم داشت از این سهم نه میشه زیاد داشت .......زیادش هم ترسناک میشه اون هم با دید های نوسان گیری من ....;) خلاصه بعد از چند ماه هنوز نمیتونم تصمیم بگیرم در مورد درصد این سهم در سبد ولی باید بالای 50 درصد باشه .....هاها .....
قطعا اگه فردا فرصت بده احتمال زیاد کنور رو بدم شبندر بخرم ........:d که باز بعدا بریم سراغ کنور....... طمع لامسب بد چیزیه .....
ولی چه میکنه این رانت لامسب که امروز رو این قیمت 76 میل میخرن ........
اخه وقتی کل سبدت هم شبندره گاها معاملاتش بصورتیه که ادم مطمئن میشه از صعود و بازم میخره
اولین بار روی این سهمه که تک سهم شدم البته بعلاوه صد تا شتران و چندین 1000 خورده سهامی که از قبل مونده
اصلا ترسناک نیست .حتی اگه افتی داشته باشیم .هر بار توی اصلاح رفتیم نتونستیم نوسان بگیریم چون اصلاحش با نوسان روزانه زیاد فرق نداره
به امید خدا
نظر
نظر