کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شبريز شد 716تومان 12درصد زد.فقط 2هزارتا معامله شد.شبريز رفت تا 800تومان ارام و قرار بگيره.
انوقت شبندر چطور نبايد 400را رد کنه.
قيمت بنزين هواپيما
نفتا
دو برابر شد
گوگرد کلوخه 70درصد افزايش قيمت
فروش ارز صادراتي دوبرابر شد.
شبندر باید یک اصلاحی داشته باشه
تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
این منفی برای اینکه سازمان گیر نده لازم بود چند ریال دیگه پایانی سهم بیاد پایین متعادل میشه حجم معاملات رو در صد منفی زیاد نیست وگرنه تا الان باید 50م رو رد میکرد این هم خودش یه اصلاحه برای روند صعود بعدی شاخص هم که مثبت فعلا به شبندر درصد مثبت نیازی نیست
خداییش دوستانی که اینقدر تحلیل میدن و میگن نیاز به استراحت داره و از این حرفها چند تاشون تونسته نوسان 8 درصدی بگیره ؟؟؟؟!!!! بابا نوستراداموس که نیستین ! همچین سفت میزنه که آدم میگه نکنه از حقوقیهای سهمه . داداشم از 114 تومن اومده رسیده 380 تومن گیریم سه روزم منفی بخوره بهتر از اینه که نتونیم بخریم . در مورد این سهم خداییش نتونستم نوسان مثبت بگیرم . بعدم چرا اینقدر هیجان بیخود و کل کل ایجاد میکنید؟! اگه خبری دارید تحلیل منطقی دارید بذارید تا همه باهم بخونیم و تصمیم بگیریم !! معنی انجمن همینه دیگه !! یه نگاه به پستهای وحید 20 ویا برخی دیگر از دوستان بندازید (کوتاه و مختصر وموثق و مفید ) تازه من خودمم پستهام بدرد نخوره تو این فروم . واسه همین کم پست میذارم.
خداییش دوستانی که اینقدر تحلیل میدن و میگن نیاز به استراحت داره و از این حرفها چند تاشون تونسته نوسان 8 درصدی بگیره ؟؟؟؟!!!! بابا نوستراداموس که نیستین ! همچین سفت میزنه که آدم میگه نکنه از حقوقیهای سهمه . داداشم از 114 تومن اومده رسیده 380 تومن گیریم سه روزم منفی بخوره بهتر از اینه که نتونیم بخریم . در مورد این سهم خداییش نتونستم نوسان مثبت بگیرم . بعدم چرا اینقدر هیجان بیخود و کل کل ایجاد میکنید؟! اگه خبری دارید تحلیل منطقی دارید بذارید تا همه باهم بخونیم و تصمیم بگیریم !! معنی انجمن همینه دیگه !! یه نگاه به پستهای وحید 20 ویا برخی دیگر از دوستان بندازید (کوتاه و مختصر وموثق و مفید ) تازه من خودمم پستهام بدرد نخوره تو این فروم . واسه همین کم پست میذارم.
دقیقا حق با شماس
من امروز 380 فروختم میخاستم صبر کنم فردا یا پس فردا اما تنم لرزید مبادا .... باز اخر وقت وارد شدم نوسان 1% این سهم هم ادمو کیفور میکنه
نظر