مرد باشید نیت کنید اگه شبندر به 5000 ریال رسید در طرح اکرام ایتام شرکت کنید و ماهی 30000 تومان به حساب یک یتیم واریز کنید شماره حساب رو از کمیته امداد میتوانید بگیرید ما مدتی است این کار را برای ایتام سیستان و بلوچستان شروع کردیم وتا کنون 21 کودک را پوشش دادهایم وسراسر زندگیمان پر از برکت شذه و حس بسیار خوبی داریم
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
حاشیه سود پایین "شبندر"شرکت پالایش نفت بندرعباس با سرمایه ای معادل هزار و 380میلیارد تومان در صورت های مالی حسابرسی شده دوره 6 ماهه منتهی به شهریور 91 برای هر سهم مبلغ 67 ریال عایدی خالص محقق نموده که این رقم در مقایسه با گزارش حسابرسی نشده 11 ریال کاهش داشته که عمدتاً بدلیل افزایش بهای تمام شده اتفاق افتاده است.
عملکرد 6 ماهه این شرکت در مقایسه با دوره مشابه سال قبل از افزایش 26 درصدی فروش، 25 درصدی بهای تمام شده، 34 درصدی سود ناخالص،125 درصدی سود عملیاتی و 97 درصدی سود خالص هر سهم خبر داده و این در حالی است که مقدارفروش در دوره مورد بررسی تنها 3 درصد افزایش داشته است.
نکته قابل توجه در صورت های 6 ماهه این شرکت نسبت پایین حاشیه سود است که در صورت های حسابرسی شده تقریبا 1.5 درصد بوده و حتی با وجود افزایش بیش از 0.5 درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل و همین طور با وجود قیمت نزدیک به 350 تومان این سهم بسیار اندک به نظر می رسد.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط شطرنج باز پست شده است View Postمرد باشید نیت کنید اگه شبندر به 5000 ریال رسید در طرح اکرام ایتام شرکت کنید و ماهی 30000 تومان به حساب یک یتیم واریز کنید شماره حساب رو از کمیته امداد میتوانید بگیرید ما مدتی است این کار را برای ایتام سیستان و بلوچستان شروع کردیم وتا کنون 21 کودک را پوشش دادهایم وسراسر زندگیمان پر از برکت شذه و حس بسیار خوبی داریم
ماهم به انجام چنین کارهائی معتقد و پایند هستیم ولی نه از طریق کمیته امداد. مستقیم اینگونه کارها را انجام میدهیم تا مطمئن باشیم به مستحق خواهد رسید.
موفق باشید.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
گزارشش منطقيه به چند دليل :
1- اولا ظرفيت توليدي آن از آبان ماه افزايش يافته
2- سهم صندوق توسعه ملي آن هنوز قطع نشده چون هنوز خصوصي كامل نشده
3- تسعير ارزي آن در ششماهه اول سال با نرخ مرجع 1200 توماني بوده
و ...
پس در شش ماهه اول اتفاق خاصي نيفتاده ولي در شش ماهه دوم تنها از افزايش ظرفيت و نرخ تسعير با قيمت اتاق تعديل مثبت خوبي ميدهد و بقيه مسائل بمانندسعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش
نظر
-
خبری خوش برای سهامداران شرکتهای بزرگ
عضو شورای عالی بورس: افزایش شاخص تا پایان سال ادامه دارد
این مقام مسئول با بیان اینکه شاخص کل بورس به 2 دلیل افزایش پیدا می کند،توضیح داد:اولین عامل رشد شاخص بورس تعدیلات مثبت شرکتهای بزرگ ناشی از افزایش سودآوری است و عامل دوم تغییرات قیمت دارایی شرکتها است که باید مدنظر قرار گیرد.به همین دلیل تاثیر افزایش شاخص در برخی شرکتها متاثر از تجدید ارزیابی دارایی ها است که این موضوع باید مبنا قرار گیرد زیرا قیمت ها تعدیل می شود
منبع : اخبار بورسآخرین ویرایش توسط yosef؛ 2012/12/09, 20:00.آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.
نظر
-
در خصوص شبندر تصویب شده 6.5 درصد از سهام آن بابت رد دیون به بانک ملت تخصیص داده شود. قیمت این بلوک بر اساس قیمت تابلوی بورس به علاوه 10 درصد تعیین شده است . قرار شده درخصوص 45 درصداز سهام این شرکت هیات واگذاری در جلسه بعدی یا جلسه دو هفته آینده در مورد واگذاری یک بلوک یا دو بلوکی آن تصمیمگیری کنه دفعه پیش هم همینطوری قیمت بلوک رو بردن بالا.سازمان خصوصی سازی میخواد بلوک رو تا جایی که میتونه بالاتر بفروشه میگید نه ببینید.
نظر
-
ارزش ذاتی
جالب هر کسی باتوجه به دیدگاهش برا خودش یه قیمت نهائی به شبندر میده و اگه سهام دار باشه قیمت بالا اعلام میکنه و کلی پیش خودش ذوق میکنه!
آخه کی گفته شبندر 500 و 1000 و .... می ارزه؟
من از روی صورتهای مالی هر چقدر حساب میکنم ارزش ذاتی بیشتر از 295 تومن در نمیاد!
دوستان لطف میکنن بگن چجوری حساب کردن این اعداد بدست اومده تا اگه من و امثال من توی محاسباتمون اشتباه داریم یاد بگیریم و دیگه تکرار نکنیم.
خیلی خیلی ممنونم
نظر
-
در اصل توسط alinagoo پست شده است View Postجالب هر کسی باتوجه به دیدگاهش برا خودش یه قیمت نهائی به شبندر میده و اگه سهام دار باشه قیمت بالا اعلام میکنه و کلی پیش خودش ذوق میکنه!
آخه کی گفته شبندر 500 و 1000 و .... می ارزه؟
من از روی صورتهای مالی هر چقدر حساب میکنم ارزش ذاتی بیشتر از 295 تومن در نمیاد!
دوستان لطف میکنن بگن چجوری حساب کردن این اعداد بدست اومده تا اگه من و امثال من توی محاسباتمون اشتباه داریم یاد بگیریم و دیگه تکرار نکنیم.
خیلی خیلی ممنونمسعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش
نظر
-
گزارش حسابرسی شدش با حسابرسی نشدش اختلاقات زیادی داره ................
کلا به دلیل حجم بالای فروش اشباه زیاد رخ میده .........
البته اشتباه در هزینه های عمومی دیگه قابل قبول نیست .....مثلا در حسابرسی شده نسبت به حسابرسی نشده 40 میلیارد تومن اختلافه حدودا که در حسابرسی شده نشون میده که هزینه های عمومی نصف شده نسبت به حسابرسی نشده .........
در بهای تمام شده هم بین حسابرسی شده و حسابرسی نشده حدود 84 میلیارد تومن از سود ناخالص کم شده .....یعنی در گزارش قبلی (حسابرسی نشده) بهای تمام شدش پایینتر بوده ..........
فقط سهم صندوق اختلاف کمی داره که حدود 300 میلیارد در 6 ماهه فعلا دادن به صندوق توسعه ملی گور به گور شده که اگه این نبود .......21 تومن از این محل به سود سهم اضافه میشد یعنی در 6 ماهه اگه سهم صندوق گور به گور شده نبود 27 تومن سود میساخت ....آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/09, 23:20.///
نظر
-
آخرين اخبار از واگذاريها
در گروه تصفیه نفت، دیروز ابوالقاسم شمسی جامخانه در گفتوگو با خبرگزاری فارس، با اشاره به برگزاری جلسه هيات واگذاری اظهار کرد: در این جلسه تصویب شد 5/6 درصد از سهام پالایشگاه بندرعباس بابت رد دیون به بانک ملت تخصیص داده شود.
قیمت این بلوک بر اساس قیمت تابلوی بورس به علاوه 10 درصد تعیین شده است. وی ادامه داد: با احتساب این 5/6 درصد و با توجه به تخصیص 40 درصد از سهام پالایشگاه بندر عباس به سهام عدالت، عرضه تدریجی و کشف قیمت 7 درصد از سهام آن در بورس و تخصیص 27/1 درصد سهام به کارکنان، حدود 45 درصداز سهام این شرکت مشمول اصل 44 باقی میماند که هیات واگذاری در جلسه بعدی یا جلسه دو هفته آینده در مورد واگذاری یک بلوک یا دو بلوکی آن تصمیمگیری خواهد کرد.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
1- شرکت پخش فرآورده های نفتی، چند وقت پیش(نیمه دوم سال) قیمت هر لیتر سوخت هواپیما را به 2123تومان رساند:
2- ظرفیت تولید پالایش بندرعباس از آذرماه(نیمه دوم سال) از 320هزار بشکه در روز به 350هزار بشکه در روز رسید:
3- طرحی در پالایشگاه بندرعباس در حال اجراست که نیمه اول سال بعد افتتاح میشه و تا اواسط مهرماه امسال 70 درصد پیشرفت داشته است:
4- حق صندوق توسعه در نیمه دوم سال احتساب نمیشه(چون خصوصی شده).
5- نرخ ارز از قیمت مرجع(1226تومان) در نیمه اول سال، به حدود 2500 تومان در نیمه دوم سال(نرخ مبادلاتی) میرسد.
فقط 5 مورد بالا کافی است تا جواهربودن این سهم را ثابت کنه حالا بقیه موارد بماند...
فکر میکنم eps شبندر تا آخر سال یک تعدیل مثبت عالی بخورد؛ حداقل تا 80 تومان جا دارد که با 169 ریال کنونی خیلی فاصله دارد.
پیش بینی من اینکه حداقل قیمت این سهم تا شب عید، حداقل 800 تومان میشه.
بد نیست این تحلیل را هم بخوانید:
نظر
نظر