پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
دوستان دوستان
نگران نباشيد.فردا دوباره شبندر مثل فنر از جا مي پره.
چون امروز دوباره وکيوم باتوم و گوگرد کلوخه با افزايش قيمت روبرو شد.
وکيوم باتوم 652تومان معامله شد .شبندر تو بودجه 590ديده است.
گوگرد کلوخه 2447معامله شد شبندر 1500ديده است.
ظاهرا قيمتهاي پالايشگاهها دارند بطرف دلار 2450تومان مي روند.
....................................
دوستاني هم که شبندر را فروختند خدا خدا نکنند که شبندر بياد پايين انها دوباره بخرند .
بازار بدون شبندر اصلا يک قدم جلو نخواهد رفت مگر اينکه شبندر را براي تعديل ببندند.
فقط دعاي انها باعث ميشه ان سهمس را هم که خريدند بياد پايين چون شبندر هم پايين رفته است.
.................................
از اوني هم که اين سهم را فروخته خواهش مي کنم منفي بافي نکنه و اگر به بقيه خيري نمي رسونه شر نرسونه و نمک رو زخم بقيه نريزه.
اينده همه چيز را روشن خواهد کرد.
فعلا شبريز را 750 تومان هم حاضر به فروش نيستند و تا 3 روز ديگه دوباره به گره 12درصد مي خوره.
نظر
-
خدمت همه دوستان عرض مي كنم سهامداراني كه حداقل 3 ماه با اين سهم باشند نتيجه صبر خودشان را خواهند ديد. اگر با اين اخبار و تغيير پايه تسعير ارز اين سهم عرضه مي شد در خوشبينانه ترين حالت زير 350 عرضه نمي شد. تسعير ارز، افزايش ظرفيت توليدي، تغيير قيمت در بورس كالا، دريافت يارانه حمل و نقل، خصوصي سازي، جوان بودن اين پالايشگاه، مزييت جغرافياي و تجاري و... باعث شده كه اين سهم ارزنده گي خاصي داشته باشد. شايد الان با كمي ريسك همراه باشد ولي خود بورس هم با رسيك همراه است و بازدهي خوب با رسيك نيز همراه خواهد بود. البته ريسك منطقي. با توجه به شرايط اقتصادي سرمايه گذاري در اين سهام با ديد ميان و بلند مدت مناسب ارزيابي مي شود.
نظر
-
از اینکه شبندر سهم آینده داریه ، شکی نیست ، اما چرا باید امروز خودمونو برای فردای نامعلو خراب کنیم.
من هم از طرفداران شبندر ، اما وقتی دیدم میخواد اذیت کنه ، چهارشنبه فروختمش و بجاش مپنا گرفتم . و الان احساس خیلی خوبی دارم . >:d<آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.
نظر
-
-
در اصل توسط yosef پست شده است View Postاز اینکه شبندر سهم آینده داریه ، شکی نیست ، اما چرا باید امروز خودمونو برای فردای نامعلو خراب کنیم.
من هم از طرفداران شبندر ، اما وقتی دیدم میخواد اذیت کنه ، چهارشنبه فروختمش و بجاش مپنا گرفتم . و الان احساس خیلی خوبی دارم .
شما با مثبت امروز مپنا اگر میفروختید در 1.47 درصد سود بودید ............ما که دیروز فروختیم و امروز خریدیم 1.3 درصد سود ....... پس فعلا بازدهی ها خیلی فرقی نمیکنه .......تا ببینیم فردا چی میشه....;)///
نظر
-
-
نه دیگه یوسف خان شما در 3.07 درصد سود ناخالصید که اگر امروز میفروختید باید کارمزد خرید و فروش رو هم کم میکردید که میشد همون 1.7 درصد سود خالص حدودا .........اگه فردا به صف خرید بفروشید میشه 5.7درصد سود ........
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....میثم جان....اتفاقا منم 363 فروختم خیلی احساس خوبی دارم....این احساسو به خیلی احساس ها میتوان تشبیه کرد...ولی من تشبیه نمیکنم....تو امروز خریدی....نمیتونی احساس مارو داشته باشی...:d///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postنه دیگه یوسف خان شما در 3.07 درصد سود ناخالصید که اگر امروز میفروختید باید کارمزد خرید و فروش رو هم کم میکردید که میشد همون 1.7 درصد سود خالص حدودا .........اگه فردا به صف خرید بفروشید میشه 5.7درصد سود ........
:x انشالله که همیشه احساس خوبی داشته باشید[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postنه دیگه یوسف خان شما در 3.07 درصد سود ناخالصید که اگر امروز میفروختید باید کارمزد خرید و فروش رو هم کم میکردید که میشد همون 1.7 درصد سود خالص حدودا .........اگه فردا به صف خرید بفروشید میشه 5.7درصد سود ........
:x انشالله که همیشه احساس خوبی داشته باشید
از ابراز لطفت ممنونم. >:d<آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.
نظر
-
-
ثبت اختراع طرح افزايش ظرفيت پالايش نفت خام و ميعانات گازي شركت پالايش نفت بندرعباس در سازمان ثبت اسنادواملاك كشور
براي اجراي كامل اين طرح كه بدون هيچ گونه هزينه و سرمايه گذاري درشركت پالايش نفت بندرعباس صورت پذيرفته است در واقع سرمايه اي به ميزان 500 ميليون دلارمورد نياز بوده است .
با توجه به نياز مبرم به فرآورده هاي نفتي در كشور ،از دستاوردهاي فني مهم اين طرح مي توان به افزايش ظرفيت توليد فرآورده هاي نفتي، بهبود فرآيند عمليات پالايش ميعانات گازي و نفت خام ، كاهش مصرف برق ، كاهش گاز ارسالي به مشعلهاي پالايشگاه ،كاهش بخار به ميزان 7 الي 8تن در ساعت ، افزايش توليد با ارزش افزوده اشاره نمود .
نظر
نظر