گزارش 6 ماهه که قبلا اعلام شده بود . شرکت بورس باید و باید گزارش 9 ماهه را اعلام کند و همچنین پیش بینی سال 92 . همچنین تاریخ و قیمت بلوک مدیریت را نیز از طرف سازمان خصوصی سازی اعلام کند . در غیر اینصورت باز کثافت کاریش برای شفاف سازی بیشتر و بیشتر میشود.
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
سازمان بورس و مدیران ابلهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــش کاری جز خرابکاری و سلب اعتماد سهامداران ندارند!!!! و اگرنه این شفاف سازی با گزارش قبلی چه فرقی کرده واقعا ؟!!!! این شیوه کنترل بازاره آخه ؟ یکی نیست بگه همه اونایی که شبندر دارن فقط و فقط به خاطر پتانسیلهای موجود در سهمه و نه به خاطر سودش!!! والا سهمی با پی بر ای 26 واقعا خطرناکه اونم توی گروهی که پی بر ایش تقریبا 8 باشه !!!!!هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
شنیده های امروز-4
نوشته شده در تاریخ: سه شنبه 19 دی 1391 9:54:2 ق.ظ
پالایش نفت بندرعباس گزارش جدید پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی جاری خود را ارایه نمود
پالایش نفت بندرعباس گزارش جدید پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی جاری خود را ارایه نمود، شنیده می شود تا ساعاتی دیگر شاهد بازگشایی سایر نمادهای مطرح نفتی ها خواهیم بود.
گروه: بازار سرمایه[COLOR="#A52A2A"]عشق در لحظه پدید می آید و دوست داشتن در امتداد زمان[/COLOR]
نظر
-
رییس سازمان خصوصی سازی خبر داد:
آغاز واگذاری طرح های نیمه تمام صنایع بزرگ
طبق آخرین اطلاعات سازمان خصوصی سازی کشور در راستای اجرای طرح جدیدی از برنامه های خود افزون بر واگذاری شرکت ها و بنگاه های فعال، اقدام به واگذاری طرح های نیمه تمام فولادی، نیروگاهی، پتروشیمی و صنعتی خواهد کرد.
طبق آخرین اطلاعات سازمان خصوصی سازی کشور در راستای اجرای طرح جدیدی از برنامه های خود افزون بر واگذاری شرکت ها و بنگاه های فعال، اقدام به واگذاری طرح های نیمه تمام فولادی، نیروگاهی، پتروشیمی و صنعتی خواهد کرد.
رییس سازمان خصوصی سازی با اعلام این خبر در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: سازمان خصوصی سازی قصد دارد طرح های نیمه تمام فولادی، نیروگاهی، پتروشیمی و صنعتی را که درصد پیشرفت آنها از پنج درصد به بالا می باشند به بخش خصوصی واگذار نماید که در حال حاضر نیز درصدد تدوین و نهایی کردن یک دستورالعمل دقیق پیرامون این طرح جدید هستیم.
محمد رحیم احمدوند در بیان جزییات این برنامه افزود: واگذاری های مذکور در حالی همانند سایر عرضه های سازمان خصوصی سازی صورت می گیرد که در جهت حمایت از خریداران، تسهیلاتی برای تکمیل طرح های مورد نظر برای آنها در نظر گرفته می شود که بعد از اتمام پروژه و پرداخت بدهی های مرتبط با آن، بازپرداخت اقساط تسهیلات مذکور به خزانه دولت آغاز خواهد شد.
وی در خاتمه در بیان برنامه های آتی عرضه شرکت ها از طریق خصوصی سازی نیز گفت: با توجه به اطلاع رسانی های قبلی بلوک پنج درصدی هلدینگ خلیج فارس در نیمه اول بهمن ماه و بلوک 56 درصدی ذوب آهن، 50.5 درصدی فولاد خوزستان و 87 درصدی شرکت حمل و نقل خلیج فارس تا پایان سال جاری واگذار می شوند، همچنین چندین نیروگاه اعم از نیروگاه های زاگرس، یزد و سلطانیه نیز آماده عرضه می باشند.
نظر
-
سود سال 1392 شبندر حداقل 400تومان
قيمت سهم تا مجمع 1000تومان
............................................
سود سال 1392 شراز حداقل 500تومان
...............................................
سودسال 1392 شبريز حداقل 450تومان
.......................................
بازگشايي شبندر فرصت خريد خوبي خواهد بود.
نظر
-
سلام به شبندری های عزیز>:d<
من داشتم این گزارش شبندرو بررسی می کردم یک نکته ای نظرمو جلب کرد پیش بینی سود سال 90.12شبندر بوده 30 ریال امسال با این گزارش کذایی شده 149 ریال تقریبا" 5 برابر
این افزایش توی گزارش به نظر من با توجه به افزایش نرخ دلار مرجع از 10500 به 12260 بوجود اومده یعنی با افزابش 16 درصدی نرخ دلار 500 درصد سود رفته بالا
حالا با افزایش دلار از 12260 به 25000 یعنی افزایش 2 برابری نرخ دلارنمی دونم سودش چند برابر بشه
اگه تنها عامل افزایش سوداوری شبندرو نرخ دلار بدونیم سودش باید 60 برابر بشه اگه 50 درصد تاثیر داشته باشه 30 برابر و اگه 10 درصد تاثیر داشته باشه می شه 6برابر حالا اگه فرض کنیم برای سال 91 فقط شش ماهه دوم تاثیر بذار این محاسبه سود هم احتمالا" نصف بشه هر چند فروش شبندر نیمه دوم توی سال پیش 70 درصد بوده
البته این نکته ای بود که من حدس می زنم خیلی مهم باشه می خواستم نظر بقیه بچه ها رو بدونم
نظر
-
در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Postآقا کیانوش هر جا هستی سلامت باشی داشتم کامنت های تاپیک شبندرو مرور می کردم این نوی صفحه 8 بود خدایی پبش بینی که کردی عالی بود
اون روزي که من اون حرفها را زدم و تارگت 500دادم با دلار فکر کنم 1800تومان بود و ظلمت و سياهي بورس را فرا گرفته بود.طوري که سازمان بورس و خصوصي سازي شبندر را 114تومان وقتي با هزار نذر و نياز به مردم فروختند کسي نمي خريد و من از کارگزارم 200هزارتا خواستم و بهم دادند و گفتند اگر مي خواهي بازم بهت بديم.بعد فردا پس فرداش سهم صف فروش شد ملتي که شبندر را خريده بودند مثل ادمهايي که تو طغيان سيل گير افتادن به هر دستاويزي داشتند شبندر مي فروختند و من تا 1ميليون سهم شبندر خريدم .زير قيمت 120تومان
بزرگان سازمان بورس اعلام کردند ما مي خواهيم به شما سود برسانيم ولي همه فرار مي کردند.من که رو شصفها خاطره خوش داشتم وقتي ديدم شبندر 3.5 ميليارد دلار درامد ارزي دارد خوشحال شدم و.......
تمام کساني که اون روزها از شبندر بد گفتند بعدها از شبندر معذرت خواستند و تو قيمتهاي 350تومان شروع به خريد شبندر کردند.و حالا هم دارند به 1000تومان فکر مي کنند.
حالا سازمان بورس از شبندر به وحشت افتاده است و حاضر نيست اين سهم سود اعلام کنه .چون اگر شبندر بخواهد 50تومان سود اعلام کنه با يک باز و بسته شدن ميره رو 700 يا 800 تومان
.......................................
امروز همه جا روشن هست قيمت مواد پالايشگاهي معلوم هست قيمت فروش ارز تو اتاق مبادلات معلوم هست.امروز يک کارگر ساختماني مثل کيانوش با ضرب و جمع کردن گزارش 6ماهه شبندر به سود حداقل 100توماني شبندر تو 6ماهه دوم پي خواهد برد.
قيمت وکيوم باتوم بالاي1000تومان
قيمت بنزين هواپيما بالاي 2000تومان
قيمت نفتا بالاي 2000تومان
حالا همين 3قلم فروش 6ماهه اول شبندر را براي 6ماهه دوم حساب کنيد.
دوستان همراهي کنند ببينيم به چه عددي مي رسند.
بعد اون 800ميليون دلار 6ماهه اول را در 2450تومان حساب کنيد.
.........................................
نظر
-
معذرت میخوام اگه شبندر اخه زیان ده چرا هر شب از تو 6 تا شبکه تبلیغشو میکنین با افتخار میگین در پالایشگاه بندرعباس رخ داد نمیدونم تولید فلان قدر بنزین تولید نفتای فلان در پالایشگاه بندعباس سهامدار اگه سهامدار باشه باید ایزوله شده باشه به این گزارشات تو تاپیک دیگه هم نوشتم این گزارشات فقط جنبه روانی دارد!!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
نظر