پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مخبرالدوله
    عضو فعال
    • May 2012
    • 5228

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
    جناب مخبر
    با درود
    شخصاً هروقت نوشته شما را در تاپیکی میبینم که بنظرم سهامش را ندارید
    تنم میلرزه چون مطمئنم یا خبر منفیه یا خبریه که از نظر شما منفیه

خواهش میکنم یکخورده ما رو عادت بدید به نوشته های مثبت در مورد سهامی که ندارید
    یا اینکه لطف کنید اخبار منفی هم درج نکنید

یاد تابستان و قند اصفهان یک دلاری بخیر که 1900 فروختید
    یاد قشیری که چه اصراری داشتید حتماً هر روز فروشهای سهامدار عمده
    در محدوده 500 تا 600 را اعلام کنید ونشان غیر ارزنده بودنش می دانستید
    در حالیکه تا 1300 رفت و از 950 پایین تر نیامده
    پارسان یک دلاری هم که فروختید 1200 و ...
    بنده همیشه اخبار با اهمیت را از دید خودم....چه سهم رو داشته باشم و چه نداشته باشم
    در تاپیکها درج میکنم.
    چون معتقدم سهم خوب رشد میکنه و اخبار نمیتونه جلوی رشد اونرو بگیره.....
    استراتژی بنده بیشتر کوتاه و میانمدتی است ...ولی به تارگتهایی که اعلام میکنم
    اعتقاد دارم....
    ضمنا بنده هیچ وقت در مورد قیمت قشیری اظهار نظر نکردم.....

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• sourena
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 1080

من هم ننوشتم اظهار نظری کردید درباره قیمتش
      اما هر روز با برجسته کردن فروش حقوقی قشیر سعی در
      القای عدم ارزندگی سهم در قیمتهای 500 تا 600 داشتید
      اگر باز هم یادتون نمیاد خیلی باعث زحمت من میشید چون باید
      کلی وقت بذارم از اعماق تاریخ بکشمش بیرون
      سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• مخبرالدوله
        عضو فعال
        • May 2012
        • 5228

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
        من هم ننوشتم اظهار نظری کردید درباره قیمتش
        اما هر روز با برجسته کردن فروش حقوقی قشیر سعی در
        القای عدم ارزندگی سهم در قیمتهای 500 تا 600 داشتید
        اگر باز هم یادتون نمیاد خیلی باعث زحمت من میشید چون باید
        کلی وقت بذارم از اعماق تاریخ بکشمش بیرون
        متاسفانه شما برداشتتان از درج مطالب بنده اشتباه است....
        حالا سهامتان را بفرمایید تا بنده خبری ...چه مثبت و چه منفی
        در مورد اون سهام درج نکنم!!!

نظر

• بیل گیتس
          عضو عادی
          • Jan 2012
          • 167

در اصل توسط همراهان پست شده است View Post
          کاملا درست ميفرماييد انگار بعضي از اين قبيل آقايان فقط و فقط دنبال فرصتي هستند که رو اعصاب مردم رابروند
          يک نفر ديگر که شباهت اخلاقي به اين آقارا دارد بیل گیتس است اگر تاپيک هاي ايشان را مطالعه کنيد پر از تناقص است
          در جايي ميگويد من اصلا به اصول تکنيکال اعتقادي ندارم و تکنيکال اصلا در بورس ما جواب نميدهد و از جهتي شرکتها را به سود و طرحهاي در اجرا قيمت گذاري ميکند . اين طورنيست برادر من اگر آقايان ميل شان باشد سهامي را بالا ببرند که مي برندو اگر بخواهند سهم را ذليل کنند به راحتي ذليل ميکنند پس بهتر است ما هم با جو بازار حرکت کنيم و ازسود بردن دوستان خوشحال باشيم
          شما در این 2 جمله عدم اعتقاد به تکنیکال و ارزش گذاری با سود و طرح تناقضی میبیند؟اصلا تکنیکال را چه ربط به سود و طرح شرکت.
          به نظرم اعصاب شما از بابت سهم نگران و اسیب پذیر شده است تا صحبت های بنده.

نظر

• sourena
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 1080

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
            متاسفانه شما برداشتتان از درج مطالب بنده اشتباه است....
            حالا سهامتان را بفرمایید تا بنده خبری ...چه مثبت و چه منفی
            در مورد اون سهام درج نکنم!!!
            من برای تجربه و دانش شما احترام زیادی قائلم
            خواننده تحلیلهای شما هستم
            و بسیاری از عقاید شما را میپسندم
            همه ما عیوب کوچکی داریم که با اصلاح اون دوست داشتنی تر می شیم
            من این جمله شما را خوب یادمه
            که در هر معامله ای که میکنید برای خریدار و فروشنده طلب خیر میکنید
            متاسفانه بورس و طبیعتش بعضی خصایل منفی را در ما بوجود میاره یا تقویت میکنه
            همه ما دوست داریم سهم رو تو اوج بفروشیم دوست داریم سهم رو که فروختیم پایین بیاد
            حتی اگر دوباره نخواهیم بخریمش
            و دوست داریم سهمی که خریدیم یک کله بالا بره
            که این خوب طبیعتاً فروشنده همون سهم رو بعداً ناراحت میکنه
            مثلاً من پارسان رو 850 خریدم و الان خیلی خوشحالم و فروشنده اون موقع ناراحت
            البته اون فروشنده ای که تابستان پارسان رو 560 به شما فروخته بود طبیعتاً پشیمان تره
            خدا آخر و عاقبت همه ما رو بخیر کنه
            سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• m_r_anari
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 881

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
              ]اين مقام مسئول ادامه داد: فروش محصولات پالايشگاهي توسط شرکت ملي پالايش و پخش انجام شده و درآمد آن به حساب خزانه واريز مي شود، تا بعد از کسر سهم دولت و در صورت لزوم صندوق توسعه ملي، معادل يک دوازدهم به شرکتهاي پالايشگاهي داده شود.

وي در پايان گفت: با اين همه مديران شرکت مسئول ارايه اطلاعات درست و واقعي در کمترين زمان ممکن بوده و در مورد قيمت سهام پالايشگاه بندرعباس نقشي ندارند، چون اين موضوع تابع عرضه و تقاضا و تصميم سرمايه گذاران و بازار سهام است.

جناب مخبرالدوله و بیل گیتس عزیز
              شما هرچقدر هم به این سهم بی اعتماد باشید ما سهامداران به آن اعتماد داریم. حبرهای بد و خوب در تمام دوره ها برای همه نمادها هست ولی خیلی از آنها بعداً با شایعه خواندنشان از صفحه روزگار محو میشوند و فقط یه عده به آنها توجه کرده و عکسل العمل نشان میدهند (میخرن یا میفرشن) و درنهایت متضرر می شوند شما هم اگر از بی ارزش بود شبندر کاملا مطمئن هستید کامنت بگذارید در غیر اینصورت شما هم در درگاه خداوند متعال برای ترغیب افراد به فروش سهمشان و یان دیدنشان پاسخگو خواهید بود چون نادانسته به شایعات دامن زدید.
              شما مطمئن باشید چه شما به بی ارزش بودن سهم و چه ما به بارزش بودن آن تاکید کنیم بازار راه خودشو میره و طبیعت هر شفاف سازی هم یکی دو روز منفی هست. (اینو گفتم فردا نیاد بگید دیدید منفی شد. نمی ارزه واز اینجور حرفها) یعنی ما خودمون اینو میدونیم ولی عیبی نداره بزارید این شهم که چند ماه هست مثبت یک دو روز هم منفی شه.

درخصوص ارزندگی شبندر هم شکی نیست اگر هست لطفا به لینک زیر پیام شماره 4281 رفته و پاسخ مناسبی ارائه فرمائید.

http://forums.boursy.com/showthread....B1-%29/page429

ارادتمند همه
              اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
                جناب مخبرالدوله و بیل گیتس عزیز
                شما هرچقدر هم به این سهم بی اعتماد باشید ما سهامداران به آن اعتماد داریم. حبرهای بد و خوب در تمام دوره ها برای همه نمادها هست ولی خیلی از آنها بعداً با شایعه خواندنشان از صفحه روزگار محو میشوند و فقط یه عده به آنها توجه کرده و عکسل العمل نشان میدهند (میخرن یا میفرشن) و درنهایت متضرر می شوند شما هم اگر از بی ارزش بود شبندر کاملا مطمئن هستید کامنت بگذارید در غیر اینصورت شما هم در درگاه خداوند متعال برای ترغیب افراد به فروش سهمشان و یان دیدنشان پاسخگو خواهید بود چون نادانسته به شایعات دامن زدید.
                شما مطمئن باشید چه شما به بی ارزش بودن سهم و چه ما به بارزش بودن آن تاکید کنیم بازار راه خودشو میره و طبیعت هر شفاف سازی هم یکی دو روز منفی هست. (اینو گفتم فردا نیاد بگید دیدید منفی شد. نمی ارزه واز اینجور حرفها) یعنی ما خودمون اینو میدونیم ولی عیبی نداره بزارید این شهم که چند ماه هست مثبت یک دو روز هم منفی شه.

درخصوص ارزندگی شبندر هم شکی نیست اگر هست لطفا به لینک زیر پیام شماره 4281 رفته و پاسخ مناسبی ارائه فرمائید.

http://forums.boursy.com/showthread....b1-%29/page429

ارادتمند همه
                من چون از رشد بازار و خصوصا رشد پالایشگاهها و رشد این سهم جاموندم
                این پست رو زدم:d

نظر

• yosef
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 440

دوستان عزیز شبندری و غیر شبندری

گزارش 6 ماهه که از قبل هم بوده و مورد تازه ای نداره فقط اینبار به صورت حسابرسی شده می باشد.

دوستان یه نگاه به گزارش بندازید و در 6 ماهه اول 91 عملکرد شرکت عالی بنظر می رسه

1-خرید هر بشکه نفت 101.3 دلار با دلار 1226 تومان در نظر گرفته .

2-در کل شرکت با ظرفیت حدود 94 درصد ظرفیت اسمی ( با توجه به تعمیرات ..... ) فعالیت داشته است.

3 - در کل حدود 52 درصد از تولید رو در 6 ماهه پوشش داده ( بنزین موتور 52 درصد از پیش بینی سال 91 ، نفت سفید 31 درصد ، نفت گاز 55 درصد ، نفت کوره 51 درصد ، سوخت جت 100 درصد ،وکیوم باتوم 50 درصد ، نفتا 55 درصد ، لوبکات 0 درصد )

4- شش ماهه اول فروش صادراتی 824,446,807 دلار با دلار 1226 تومان محاسبه کرده . از کل فروش 6 ماهه اول سال، مبلغ 775ر324ر2 ميليون ريال(23% سهم صندوق توسعه) کسر گرديده است. ( هر سهم معادل 16.8 تومان )

5- بازار فروش شرکت 87 درصد داخلی و 13 درصد خارجی می باشد که صادرات نسبت به شش ماهه پارسال 9 درصد کاهش داشته و بازار فروش داخلی 9 داخلی افزایش داشته است ( با توجه به تحریمها شرکت در فروش داخلی هیچ مشکلی نداشته و بنظر در حال حاضر با توجه به سهم صندوق ، فروش داخلی برای شرکت بهتر باشه )

6- مقدار مصرف شرکت در شش ماهه اول 91 مقدار 57.466.182 بشکه نفت بوده که نسبت به سال قبل رشد 1.055.234 بشکه ای داشته * و مقدار مصرف میعانات شرکت 3.231.805 بشکه بوده که نسبت به سال قبل 60.602 بشکه کمتر شده

7- طرح و توسعه افزایش ظرفیت بنزین شرکت با سود اوری 26.9 تومان بدلیل کمبود نقدینگی حدود 59 رشد داشته و تاریخ بهره برداری خرداد 92 می باشد .

از بهترین و بروز ترین پالایشگاههای ایران - امکان صادرات محصولات و ............

حذف سهم 23 درصدی صندوق توسعه ناشی از صادرات ، تغییر نرخ ارز مرجع و لحاظ کردن در فروش محصولات ( با این فروش خوب صادراتی ) ، طرح و توسعه های اینده و حضور سهامدرای بزرگ در خرید بلوکی این سهم از پتانسیلهای خوب سهم بوده و هستند.

بنده شبندر ندارم فقط خواستم دوستان اول بررسي كنند بعد تصميم بگيرند.

نویسنده مطلب : H.b
                  آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• taha
                    عضو جدید
                    • Nov 2012
                    • 19

مقایسه وضعیت پالایشگاه تبریز با بندر عباس نشون میدده که رشد واقعی شبندر بعد از عرضه بلوکی خواهد بود .وتا آن موقع ورود به شبندر با توجه به میزان p/e بالا حدود 50 درصد ریسک خواهد داشت.بنابراین بنظر میاد که بهتره بعد از بازگشایی شبندر خارج بشیم ومنتظر عرضه بلوکی باشیم چون شبندر با توجه به میزان سهم شناور بالا همیشه امکان ورود خواهد داشت.
                    [SIZE=3]علمی که ترا گره گشاید بطلب زان پیش که از تو جان برآید بطلب "مولوی"[/SIZE]

نظر

• پسر شجاع
                      عضو عادی
                      • Sep 2012
                      • 24

یک سهامدار حرفه ای همه تحلیل ها رو خوب مطالعه می کنه و سوداورترین انتخاب ور انجام میده.
                      تکصدایی به نفع هیچ یک از این فرومها نیست. برای همین از کاربران عزیز مخبرالدوله و بیل گیتس کمال تشکر رو دارم.
                      در مورد شبندر هم بگم من خودم از 124 تومان با سهم هستم در روزهای منفی سهم در 134 در 288 و 348 اضافه کردم ولی تا به حال
                      پشیمون نکرده. ;)
                      به امید روزهای پرسود.

نظر

• zagros59
                        عضو عادی
                        • May 2012
                        • 78

در اصل توسط taha پست شده است View Post
                        مقایسه وضعیت پالایشگاه تبریز با بندر عباس نشون میدده که رشد واقعی شبندر بعد از عرضه بلوکی خواهد بود .وتا آن موقع ورود به شبندر با توجه به میزان p/e بالا حدود 50 درصد ریسک خواهد داشت.بنابراین بنظر میاد که بهتره بعد از بازگشایی شبندر خارج بشیم ومنتظر عرضه بلوکی باشیم چون شبندر با توجه به میزان سهم شناور بالا همیشه امکان ورود خواهد داشت.
                        یه چی میگیا! نظرتونه یه به نظر میاد! اگه همه خارج شیم شناوری چه معنی داره! با این تفاسیر میشه حمایت رو معنی کنین؟!
                        من به خاطر یه روز خاصه (آزادسازی پتانسیل ها)که با یه توفیق اجباری در 165 تک سهم شدم و الانم لذت سهامداریشو میبرم. سهم های عرضه اولیه قیمت پایین عرضه میشن تا رشدشون تضمین بشه بعد یه مدت تعدیل و یه شکست مثبت در نمودار و متعادل شدن. ولی این سهم در بدترین روزهای تاریخ بورس با قیمت فوق نازل عرضه شد تا جور شاخص رو بکشه وشکستی در نمودار ندیدیم! تعدیل نهفته بود در ذکاوت خریداران. فعلابرج 5ی ها %300 - برجی 6ی ها %200و 7ی ها %100 و....
                        با این تفاسیر میشه حمایت رو معنی کنین؟! از این موارد تو این سهم زیاد دیدیم این نوسانات طبیعت بازاره. این رخش فقط به سهامداراش لذت یه سواری رو میده.
                        آخرین ویرایش توسط zagros59؛ 2013/01/11, 16:24.

نظر

• anji-47
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 455

اينطور كه خبر از داخل شركت درز كرده گزارش 12ماهه

( كه احتمالا با 9ماههبصورت همزمان اعلام ميشود)

سود شركت را70 تومان اعلام كرده ،

قيمتبازگشايي با توجه به p/e گروه خواهد بود يعني :

(ميزان سود شركت*متوسط p/eگروه = قيمت بازگشايي)

اگر پي بر اي گروه كه هم اكنون 8.37 است را تا آن زمان

- يعني حدودا يكماه ديگر -

ثابت در نظر بگيريم(كما اينكه p/eگروه در اين مدت بالاتر هم مي رود)

با اين حساب حداقل قيمت بازگشايي شبندر مي شود چيزي حدود :

585 = 8.37 * 70

بنابر اين حد اقل قيمت شبندر در بازگشايي برابرست با 580 تومان.

نظر

• راهکار جدید
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 139

10 سال تاخير در روند ساخت بزرگترين پالايشگاه نفتي خاورميانه

تاريخ انتشار : پنجشنبه 21 دي 1391 ساعت 04:55

به گزارش نکونيوز به نقل از "رويترز" يک مقام ارشد نفتي در شرکت ملي نفت کويت اعلام کرده است که دولت اين کشور قرار است تا ماه آگوست سال جاري برنده مناقصه انعقاد قرارداد مديريتي و مشاوره اي اين پروژه را اعلام کند .
                            بر اساس اين گزارش در حال حاضر 5 شرکت مهندسي بين المللي در مناقصه احداث اين پالايشگاه عظيم موسوم به پالايشگاه "الضور" شرکت کرده اند که از جمله مي توان به شرکتهاي آمريکايي "فاستر ويلر" و "فلور کورپ" ، شرکت استراليايي "وورلي پارسونز" ، شرکت فرانسوي "تک نيپ" و شرکت انگليسي "آمک" اشاره کرد .
                            گزارش ها حاکي است احداث اين پالايشگاه بالغ بر 14.5 ميليارد دلار هزينه خواهد داشت و داراي ظرفيت پالايش روزانه 615 هزار بشکه نفت خواهد بود .
                            از آنجا که هم اکنون پالايشگاه راس تنورا عنوان دار بزرگترين پالايشگاه نفتي خاورميانه در عربستان سعودي، ظرفيت فراوري روزانه 65 هزار بشکه نفت را دارد اين پالايشگاه مي تواند در صورت احداث يدک کش ، بزرگترين پالايشگاه نفتي خاورميانه شود .
                            گفتني است در 6 سال گذشته 8 دولت در کشور کويت بر سر کار آمده اند و اين تغيير و تحولات دولتي و تنش هاي سياسي زمينه ساز تاخير جدي بسياري از پروژه هاي زير ساختي در اين کشور شده است

- - - Updated - - -

در اصل توسط راهکار جدید پست شده است View Post
                            10 سال تاخير در روند ساخت بزرگترين پالايشگاه نفتي خاورميانه

تاريخ انتشار : پنجشنبه 21 دي 1391 ساعت 04:55

به گزارش نکونيوز به نقل از "رويترز" يک مقام ارشد نفتي در شرکت ملي نفت کويت اعلام کرده است که دولت اين کشور قرار است تا ماه آگوست سال جاري برنده مناقصه انعقاد قرارداد مديريتي و مشاوره اي اين پروژه را اعلام کند .
                            بر اساس اين گزارش در حال حاضر 5 شرکت مهندسي بين المللي در مناقصه احداث اين پالايشگاه عظيم موسوم به پالايشگاه "الضور" شرکت کرده اند که از جمله مي توان به شرکتهاي آمريکايي "فاستر ويلر" و "فلور کورپ" ، شرکت استراليايي "وورلي پارسونز" ، شرکت فرانسوي "تک نيپ" و شرکت انگليسي "آمک" اشاره کرد .
                            گزارش ها حاکي است احداث اين پالايشگاه بالغ بر 14.5 ميليارد دلار هزينه خواهد داشت و داراي ظرفيت پالايش روزانه 615 هزار بشکه نفت خواهد بود .
                            از آنجا که هم اکنون پالايشگاه راس تنورا عنوان دار بزرگترين پالايشگاه نفتي خاورميانه در عربستان سعودي، ظرفيت فراوري روزانه 65 هزار بشکه نفت را دارد اين پالايشگاه مي تواند در صورت احداث يدک کش ، بزرگترين پالايشگاه نفتي خاورميانه شود .
                            گفتني است در 6 سال گذشته 8 دولت در کشور کويت بر سر کار آمده اند و اين تغيير و تحولات دولتي و تنش هاي سياسي زمينه ساز تاخير جدي بسياري از پروژه هاي زير ساختي در اين کشور شده است
                            خب با اين تفاسير با توجه به اينکه ظرفيت روزانه شبندر 350 هزار بشکه در روز است
                            ارزش جايگزيني شبندر ميشه 8.25 ميليارد دلار
                            با يه تقسيم ساده به ازاي هر سهم ميشه با دلار 2500 تومني ميشه 1500 تومن ارزش جايگزيني به ازاي هر سهم
                            و با دلار 3200 تومني ميشه 1920 تومن

پر سود باشيد

نظر

• omid f
                              عضو عادی
                              • Jan 2013
                              • 93

دوستان منم نظرم اینه که گزارشی که روی کدال قرار گرفته هدفش نگه داشتن قیمت برا عرضه بلوکیه؟!چون همون گزارش قبلیه با این تفاوت که ایندفعه انگار سعی در بد جلوه دادن اوضاع به صورت مغرضانه داره!
                              [COLOR="#0000CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]

نظر

• omid f
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 93

همشهری آنلاین:
                                در نهایت اعضای کمیسیون تلفیق روز گذشته اعتبار 66 هزار میلیارد تومانی را برای فاز دوم هدفمندی یارانهها تصویب کردند که سهم اعتبار یارانه نقدی از این میزان، 48 هزار میلیارد تومان تعیین شده است.

از 66 هزار میلیارد تومان درآمد هدفمندی یارانهها در سال 91 براساس مصوبه کمیسیون تلفیق، حدود 10 هزار میلیارد تومان از محل یارانه نان، آرد و برق، حدود 4 هزار میلیارد تومان مالیات و عوارض و مابقی (حدود 50 هزار میلیارد تومان) از محل اصلاح قیمت حاملهای انرژی تامین خواهد شد.
                                بر همین اساس، با تصویب اعتبارات فاز دوم هدفمندی یارانهها پیش بینی میشود فقط از محل اصلاح قیمت حاملهای مختلف انرژی همچون بنزین، گازوئیل، گاز طبیعی، نفت سفید، نفت کوره، CNG و برق باید حدود 50 میلیارد تومان درآمد کسب شود.
                                مقایسه درآمد اجرای فاز اول قانون هدفمندی یارانهها در مدت 15 ماه با اجرای فاز دوم این جراحی اقتصادی در مدت 9 تا 10 ماه امسال از رشد افسار گسیختهای قیمت حاملهای انرژی حکایت میکند.
                                به عبارت دیگر در صورتی که درآمد بیش از 50 هزار میلیارد تومانی دولت از محل اصلاح قیمت حاملهای انرژی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی تصویب شود، باید منتظر افزایش قیمت حاملهای مختلف انرژی با شیبی بیش از 20 درصد در گام دوم هدفمندسازی یارانهها باشیم.
                                [COLOR="#0000CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X