پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zereshkkk
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 3474

بیخود نبود که اونجوری میخریدن و دائم صف خرید میشد !!!!
    چه بسا صندوق هایی که روزانه فروشنده بودن و سهمو از کف دادن!!!

نظر

• محمدحسین
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 80

اگر این رفع ابهامات ب نفع شرکت انجام بشه و شفاف سازی بشه قیمت گذشته سهام شرکت ب رویا خواهد پیوست....:x;)>:D
      آخرین ویرایش توسط محمدحسین؛ 2012/07/24, 18:21.

نظر

• حامد24
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2532

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        پالایش نفت بندر عباس، در آستانه خلق شگفتی (اخبار بورس)

شنیده شده پالایش نفت بندرعباس بزودی و در سالجاری به سودآوری قابل توجهی خواهد رسید. دلایل تحقق 446 ریالی زیان و تعدیل منفی قابل توجه این شرکت در بودجه برآوردی سال مالی 90 را میتوان چنین توجیه کرد که طبق فرضیات ، با توجه به خصوصی شدن «شبندر»، سهم 20 درصدی صندوق توسعه ملی در بودجه سال مالی اخیر لحاظ نشده بود و تعدیل درآمد هر سهم از این محل علت اصلی کاهش سود و در نتیجه تحقق زیان 446ریالی به ازای هر سهم بود. و اما افزایش قیمت نفت خام نیز دیگر دلیل عمده این تغییرات درآمدی است. نکته مهم برای سال مالی جاری این است که پیشبینی سود 143 ریالی هر سهم «شبندر» با در نظر گرفتن آثار سهم 23 درصدی صندوق توسعه ملی از محل صادرات شرکت است. با توجه به اینکه شرکت مشمول اصل 44 قانون اساسی بوده و از سوی سازمان خصوصیسازی عرضه شده، این مورد هر چه سریعتر برطرف خواهد شد. از دیگر سو و در ارتباط به هزینه اضافی حمل و نقل تحمیل شده بر پالایشگاهها بابت هزینه حمل نفت خام، طبق توافق و قراردادهای جاری محل تحویل نفت خام درب پالایشگاه است، اما هنوز وزارت نفت زیر بار این قضیه نرفته و ما پالایشگاهها مجبور به تحمل هزینه اضافی برای حمل نفت خام مصرفی هستند. این در حالیست که پالایش و پخش فرآوردههای نفتی به عنوان شرکت اصلی در این راستا اقدام کرده و قرار است وزارت نفت مابهالتفاوت این هزینهها را به بزودی شرکتهای پالایشگاهی پرداخت کند. رقم هزینه حمل نفت خام در سال 90 به شبندر افزون بر 95 میلیارد تومان بوده که در سالجاری بالغ بر 110 میلیارد تومان گمانه زنی میشود ولیکن مبلغ نهایی در قراردادهای شرکت با نفتکشها هنوز معین نشده است. آنچه باعث تحولی عظیم در شبندر در سالجاری خواهد گردید، امکان تسعیر ارز حاصل از فروش صادراتی به نرخ بازار آزاد است. مشکل اصلی در خصوص فروش صادراتی «شبندر» این است که پیش از این وجه حاصل از فروش فرآوردههای صادر شده به حساب خزانه واریز و براساس نرخ مرجع به ریال تسعیر میشد. اما هنوز نامه سازمان حسابرسی مبنی بر امکان فروش صادراتی بر مبنای نرخ توافقی و آزاد ارز از سوی شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی اعلام نشده است. چنانچه این مورد به صورت رسمی اعلام شود، در بودجه برآوردی شبندربازنگری شده و افزایش سودآوری شرکت را منجر خواهد شد. با توجه به برنامه صادراتی به مبلغ 3 میلیارد و 447 میلیون و 201.921 دلاری شبندر در سالجاری، در صورت عدم مانع در تسعیر ارز صادراتی به نرخ بازار آزاد،امکان افزایش سود هر سهم از 143 ریال به 1891 ریال در بودجه سالجاری شبندر دور از انتظار نمی باشد.

------------------------------------------
        ;) لامسب اون خط اخرش عشقه ..........یعنی میشه!!! یعنی نما بورس اخرین پیش بینی ای که من در مورد این سهم میکردم رو در بهترین حالت گذاشت دیگه برای عموم ................:)) ولی تصور اون سود هنوز کمی سخته ........فعلا من منتظر اعلام سود بالای 70 تا 84 تومنم....;)تا بعد بریم سراغ تسعیر ارز

میثم جان خدا از دهنت بشنوه اگه بشه چی میشه
        یل یاتار ، طوفان یاتار
        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• shimab
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 422

با توجه به برنامه صادراتی به مبلغ 3 میلیارد و 447 میلیون و 201.921 دلاری شبندر در سالجاری، در صورت عدم مانع در تسعیر ارز صادراتی به نرخ بازار آزاد،امکان افزایش سود هر سهم از 143 ریال به 1891 ریال در بودجه سالجاری شبندر دور از انتظار نمی باشد.

یعنی امکان داره؟ 143 ریال کجا و 1891 ریال کجا

نظر

• شانس
            عضو عادی
            • May 2011
            • 152

تجربه به من میگه همیشه پر سود ترین سهم ها سهم هایی هستن که اغلب یه ابهام مثبت یا منفی تو گذارشاشون میذارند
            و به همین دلیل به سهامدارن و بازار اجازه ی تحلیل های متفاوت و بعضا خیال پردازی میدن
            و همین تفاوت نظر باعث افزایش شدید حجم معالات میشه و در نهایت شاهدیم که لیدری بازار رو به دست میگیرن
            به نظر من ایده عال ترین حالت گذارش شبندر این میتونه باشه که
            1.بیاد وضعیت دلار رو همون مرجع 1220 بگیره
            2.وضعیت یارانه ها رو هم لحاظ کنه
            ولی سهم صندوق تو سعه ملی رو شفاف نکنه و به بهانه مذاکره با مسئولان پالایش و پخش به بعد موکول کنه و به بازار احازه بده که در موردش گمانه زنی کنه
            اووقت که سهم میتونه با همین شیب به رشدش ادامه بده و همپنان ناجی و لیدر بازار باشه
            آخرین ویرایش توسط شانس؛ 2012/07/24, 23:17.
            [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]

نظر

• داش مهدی
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 595

در اصل توسط شانس پست شده است View Post
              تجربه به من میگه همیشه پر سود ترین سهم ها سهم هایی هستن که اغلب یه ابهام مثبت یا منفی تو گذارشاشون میذارند
              و به همین دلیل به سهامدارن و بازار اجازه ی تحلیل های متفاوت و بعضا خیال پردازی میدن
              و همین تفاوت نظر باعث افزایش شدید حجم معالات میشه و در نهایت شاهدیم که لیدری بازار رو به دست میگیرن
              به نظر من ایده عال ترین حالت گذارش شبندر این میتونه باشه که
              1.بیاد وضعیت دلار رو همون مرجع 1220 بگیره
              2.وضعیت یارانه ها رو هم لحاظ کنه
              ولی سهم صندوق تو سعه ملی رو شفاف نکنه و به بهانه مذاکره با مسئولان پالایش و پخش به بعد موکول کنه و به بازار احازه بده که در موردش گمانه زنی کنه
              اووقت که سهم میتونه با همین شیب به رشدش ادامه بده و همپنان ناجی و لیدر بازار باشه
              در مورد زیانده ترین سهمها هم این نکته صادقه
              مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• rojan
                عضو فعال
                • May 2011
                • 581

با سلام

من همه جا گفتم يا شبندر مرا به عرش ميبرد يا به فرش
                ولي با گزارشات و پستهاي دوستان در اين تاپيك احتمالا عرش غالب است
                اميدوارم يعني خدا كنه دعا و ثنا و نذر و نياز
                آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• abedinejad
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 494

توی گزارش پرتفوی منتهی به 1391/04/31 پارسان 22,500,000 شبندر با قیمت متوسط 1151 اضافه شده . این یعنی 0.16% از کل سهام شبندر.

همینطور 400,000 شراز با قیمت 2655

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

مطالعه گزارش شپنا من را اميدوار کرد که صورتهاي مالي شبندر در سال 1390 از زيان 44 توماني با تعديل مثبت 25 توماني سود مواجهه گردد.
                    و سود سال 1391 هم غوغايي بپا کند.
                    اي کاش اين سهم را باز مي کردند تا خودمون را باهاش خفه کنيم.

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 6291

پارسان در جدیدترین پرتفوی خود در تیرماه فعالیت خوبی داشته است و در این دوره حدود 60 میلیون حق تقدم پتروشیمی کرمانشاه را خریداری کرده است.
                      شرکت همچنین 22.5 میلیون سهم شبندر و 400 هزار پالایش نفت شیراز و 400 هزار سهم شبریز را را به سبد خود اضافه کرده است.

نظر

• shimab
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 422

دوستان مگر نبايد گزارش 12 ماهه سال 90 شبندر حداقل 10 روز قبل از مجمع روي كدال بشينه؟ در اين صورت گزارش بابد امروز بياد درسته؟ سوال ديگر به نظرتون خبري كه ديروز نمابورس داد چقدر مي تونه به واقعيت نزديك باشه؟ امكان داره حداقل يكي از بندهاي اصلاحي به سود سهامداران اصلاح بشه و شاهد افزايش سود شبندر باشيم؟ :)

نظر

• سلطان بورس
                          كاربر فعال
                          • Aug 2011
                          • 3373

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
                          دوستان مگر نبايد گزارش 12 ماهه سال 90 شبندر حداقل 10 روز قبل از مجمع روي كدال بشينه؟ در اين صورت گزارش بابد امروز بياد درسته؟ سوال ديگر به نظرتون خبري كه ديروز نمابورس داد چقدر مي تونه به واقعيت نزديك باشه؟ امكان داره حداقل يكي از بندهاي اصلاحي به سود سهامداران اصلاح بشه و شاهد افزايش سود شبندر باشيم؟ :)
                          سلام
                          دوست عزیز گزارش سهام 2 روز قبل از مجمع قبلی که 31/04/1391 بود در سایت کدال قرار گرفت

نظر

• reza537
                            عضو عادی
                            • Jan 2012
                            • 95

در اصل توسط rojan پست شده است View Post
                            با سلام

من همه جا گفتم يا شبندر مرا به عرش ميبرد يا به فرش
                            ولي با گزارشات و پستهاي دوستان در اين تاپيك احتمالا عرش غالب است
                            اميدوارم يعني خدا كنه دعا و ثنا و نذر و نياز
                            روژان خانم
                            سلام
                            امیدوارم در همه خریدها موفق و پرسود باشید.و از نظر مادی و معنوی (در این ماه مبارک) از فرش به عرش بری .بنده مدتی است نوشته های شما را دنبال میکنم. بعضی وقتها از روی دست شما خرید کردم و خوشبختانه سود کردم شبندر هم دارم(20%سبد) بیمه ملت هم دارم(20%سبد) که فکر نمیکنم شما داشته باشبد.

نظر

• shimab
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 422

واقعاً عجب سازمان در پیتی داریم، سهم را عرضه اولیه می کنند بعد 10 روز می بندند به گزارش شرکت گیر می دهند:d. خوب مرد حسابی اول گزارش تکمیلی را بخواه بعد سهم رو باز کن. معلوم نیست سهم رو کی باز می کنند؟ گزارش سال 90 تایید می شه یا نه؟ شرکت 44 تومان زیان اعلام کرده ولی با اصلاح برخی بندها می تونه زیانش را به سود تبدیل کنه. گزارش نما بورس هم که قابل تامل است سود 189 تومانی ;) یعنی امکان اعلام سود بالای 100 تومان برای سال 91 وجود دارد؟ باید منتظر بمانیم;;)

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

هم اکنون نیازمند یاری سبز شبــــــــــــــــــــــــــــندر هســــــــــــــــــــــــــــــــــــــتیم

نظر

در حال کار...
                                X