پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن نظري
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 3397

.....
    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• حامد24
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2532

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
      .....
      محسن جان کمی بیشتر توضیح میدی :-/
      یل یاتار ، طوفان یاتار
      یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

.....
        آهان گرفتم چی شده :d
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• حامد24
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2532

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
          آهان گرفتم چی شده :d
          چی شده ;)
          یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• حامد24
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2532

مجمع شبندر

نقل قول از تالار بورس

سلام دوستان
            من در مجمع بودم و تمامی حرفهای گفته شده را واو به واو براتون تعریف میکنم
            اول موارد مهم

1.بند 4یعنی اون6218هزار میلیارد یارانه (سوبسید)حل شد
            2.زیان 446تبدیل به 39ریال سود شدولی در حساب سال91منظور میگردد(یعنی سودی پرداخت نمیشود)
            3.روی بند 9که حدود 11هزار میلیاردهست قرارشد بسیار پی گیری شود
            نماینده سهام عدالت گفت اگر این هم حل شود سهم تا 1000تومن میره بالا
            یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• zereshkkk
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 3474

همیشه خوش خبر باشی
              دم نماینده سهام عدالت گرم !

پیگیری بند 9 به چه صورته و با بازگشایی نماد مرتبطه

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

سلام دوستان من الان اومدم ...چه خبر ؟؟ ترکوند یا نه؟

محسن جان چرا ... گذاشتی؟
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/08/04, 15:58.
                ///

نظر

• افشین ساعی
                  عضو عادی
                  • Jul 2012
                  • 88

در اصل توسط افشین ساعی پست شده است View Post
                  سلام
                  پس از شبریز که تارگت 400 رابرا سهم به هنگام قیمت 180 تومنی تو سایت بورکس داده بودم.اولین پستم مصادف شده با پالایشگاه بندر عباس که من رشد این سهم نسبت به شراز باتوجه به ایمگه سهم تو قیمتهای 360 فرصت خرید حجمی داده ولی شبندر رو 110....باز با احتساب آهرین قیمت تابلو رشد بندر سریعتیر و بیشتر و بازیگران حقوقی سهم پرقدرت و برا کسب کرسی برخلاف شراز میدونم
                  سلام
                  بابرگشت شبندر من نیز که 90%سبدم تشکیل میده دویاره وارد جریان معاملات بورس میشویم.
                  درصورت عدم افزایش سود91درمقطع فعلی حو موجود رو سهم و تبدیل زیان 90 به سود میتوته محدوده 180تا200 برا قیمت خوردن سهم فراهم کنه.
                  اما بنظزمن سهم حداکثرتا اعلام گزارش 6 ماهه شزکت یعنی تا3 ماه دیگر توانایی رسیدن به تارگت شبریز که سال پیش گفته بودم داره...
                  تارگت 1000تومنی هم تامجمع سال آینده براسهم متصورم..
                  اما این وسط مستونیم بادید بلندمدت به سهم نگاه کنیم و حتی حداکثربا50درصدسهم با نوسانهایی که بنظزم روسهم زیاد و جالب خواهد بود گین بگیریم.
                  بهنگام بازگشایی و معاملات سهم رو سهم و بازههای مناسب برا خرید وفروش و نوسانگیری بیشتر زوم و صحبت خواهیم کرد.

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

در اصل توسط افشین ساعی پست شده است View Post
                    سلام
                    بابرگشت شبندر من نیز که 90%سبدم تشکیل میده دویاره وارد جریان معاملات بورس میشویم.
                    درصورت عدم افزایش سود91درمقطع فعلی حو موجود رو سهم و تبدیل زیان 90 به سود میتوته محدوده 180تا200 برا قیمت خوردن سهم فراهم کنه.
                    اما بنظزمن سهم حداکثرتا اعلام گزارش 6 ماهه شزکت یعنی تا3 ماه دیگر توانایی رسیدن به تارگت شبریز که سال پیش گفته بودم داره...
                    تارگت 1000تومنی هم تامجمع سال آینده براسهم متصورم..
                    اما این وسط مستونیم بادید بلندمدت به سهم نگاه کنیم و حتی حداکثربا50درصدسهم با نوسانهایی که بنظزم روسهم زیاد و جالب خواهد بود گین بگیریم.
                    بهنگام بازگشایی و معاملات سهم رو سهم و بازههای مناسب برا خرید وفروش و نوسانگیری بیشتر زوم و صحبت خواهیم کرد.

در این که سود 91 با تعدیل همراه خواهد شد شکی نیست ........چون اینا اون 620 میلیارد تومنی که بابت هدف مندی یارانه ها تو حساب های 90 نیاوردن احتمالا در حساب های 91 هم نیاوردن....
                    پس میشه به حدود 30 تا 40 تومن تعدیل از این محل امیدوار بود !!!!!!!!!!! البته من هنوز اخبار مجمعش دستم نرسیده .......ولی هنوز هیچ کی از سود 91 چیزی نگفته انگار الان که تالار ها رو نگاه کردم !!!!!!!

ما تا مجمع دیگه 500 تومن هم بشه راضی هستیم افشین جان:d
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/08/04, 16:25.
                    ///

نظر

• محسن نظري
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 3397

چيزي نبود دوستان ميخواستم ببينم مجمع سود هم تقسيم شده يا نه يه شايعه اي هم از سود سال 91 اش شنيدم كه اگه صحت داشته باشه خوش به حال شبندريها ميشه حسابي ولي چون منبع زياد قابل اتكا نيست فعلا صبر ميكنيم...
                      به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                      اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• ata007
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 6291

چيزي نبود دوستان ميخواستم ببينم مجمع سود هم تقسيم شده يا نه يه شايعه اي هم از سود سال 91 اش شنيدم كه اگه صحت داشته باشه خوش به حال شبندريها ميشه حسابي ولي چون منبع زياد قابل اتكا نيست فعلا صبر ميكنيم...
                        حالا محسن جان یه گوشه اش رو بگو تا یکم دل خوش باشیم [-o<

نظر

• shimab
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 422

دوستان من يك مساله را متوجه نشدم:-/. آيا تبديل ضرر 446 ريالي به سود 39 ريالي در گزارش سال مالي 90 به تصويب رسيده يا به صورت هاي مالي سال 91 منتقل شده؟ اگر بند 4 گزارش حسابرس در صورت هاي مالي منتهي به سال 90 اصلاح گرديده پس صورت هاي مالي منتهي به سال 90 با 39 ريال سود به تصويب رسيده درسته؟ اگه به تصويب رسيده كه نياز به ارسال گزارش مجدد به سازمان نيست چون گزارش فرستاده شده، پس بايد گزارش شركت بياد روي كدال؟ دوستان راهنمايي فرمايند. ممنون :)

نظر

• افشین ساعی
                            عضو عادی
                            • Jul 2012
                            • 88

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                            در این که سود 91 با تعدیل همراه خواهد شد شکی نیست ........چون اینا اون 620 میلیارد تومنی که بابت هدف مندی یارانه ها تو حساب های 90 نیاوردن احتمالا در حساب های 91 هم نیاوردن....
                            پس میشه به حدود 30 تا 40 تومن تعدیل از این محل امیدوار بود !!!!!!!!!!! البته من هنوز اخبار مجمعش دستم نرسیده .......ولی هنوز هیچ کی از سود 91 چیزی نگفته انگار الان که تالار ها رو نگاه کردم !!!!!!!

ما تا مجمع دیگه 500 تومن هم بشه راضی هستیم افشین جان:d

خب طبیعیست .چون مجمغ برا تصویب صورتهای مالی 90 و برا افزایش سود 91 باید منتظز گزارش 3ماهه شرکت باشیم که بنظزمن میتونه فعلا افزایشی هم نداشته باشیم واگرهم باشه حداکثرتا 36یا 40 تومن...
                            ولی اگه افزایشی هم نداشته باشیم که بنظر میرسه چنین باشه و یا درحدناچیز تا20تومن باشه .جو موجود روسهم کافیست تابازه 180الی 200 براسهم داشته باشیم.
                            تعدیلهای سهم بطور حتم قطعیست و هرچه این تعدیلات تو چند مرحله باشه براحودسهم و افزایش قیمتش بنسبت میزان تعدیل و تعویض بازیگران و ورودیهای جدید تازه نفس حقوقی برا سهم خیلی بهترخواهد بود.
                            ........
                            تامجمع بعد 1000 ازمن داشته باشید
                            هرچی باشه دست به تارگت دادنم ملس:p:D:D:p

خوبی این سهم تو این هم است که مالمیر خلاف رویه و بنا به دلایلی که میشه حدس زد بدجور پیگیر تعدیلات سهم .حصوصا رو مباحث تسعیرارز و حق ناحق صندوق توسعه ملیست و باید دید رابطش با رییس جدید خصوصی سازی چطور و آیا رییس جدید برخلاف قبلی که محافظه کاربود میتونه رابط و حامی خوبی برا دفاع از سهام حصوصی سازی شده و حصوصا44 ای و گل سرسبدشون شبندر باشه.

برا بازگشایی سهم هم علاوه بر گزارش مجمع بنظر تاگزارش 3 ماهه سهم نیاد بازش نمیکنند...

نظر

• ata007
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 6291

بورس 24 مطلبی با عنوان<<یک خبر خوب برای شبندری ها >> زده
                              همین که زیان را به سود تبدیل کرده خدا را شکر می کنم و انشاا... گزارش 3 ماهه خوبی بده تا تنها امید من و حتی بازار از دست نره
                              به امید روزی که در کنار هم بندری برقصیم

نظر

• مهران
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 442

دیروز خبرها در مورد پالایشگاهها در بازار امیدواری مثبتی ایجاد کرد . مجمع هر دو شرکت برگزار شد که شراز با تقسیم سود ۳۵۰ ریالی کمی کمکاری کرد اما از ان سو شبندر در مجمع با حل وفصل بند ۲ حسابرس زیان خود را به سود ۳۹ ریالی تبدیل کرده و دست به کار بزرگی زد . هنوز برای بازگشایی هر دو سهم کمی زود است و بورس در یک روز مناسب انها را روانه بازار می کند . درمورد تعدیل های این دو آخرین شنیده های ما از شبندر از عدم تعدیل سود این شرکت حکایت دارد و برخی نزدیکان به شراز نیز از تغییرات اندک در بودجه سال ۹۱ خبر می دهند اما از تعدیل سنگین خبری نیست .

شنیده می شود روز بازگشایی صندوق نفت به شدت از شبندر حمایت خواهد کرد . اما وضعیت شراز ممکن است متفاوت باشد .

نظر

در حال کار...
                                X