پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمدیان
    عضو عادی
    • Feb 2013
    • 89

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
    یعنی چی اول باید 500 رو لمس کنه ، الان که نزدیکه 600 ؟؟؟؟
    نوسان گیرها بعضی هاشون وقتی سهم رو میخرند تارگت های بالا میدن، اما به محض فروش دم از اصلاح میزنند و جو منفی میدن. پست قبلیم شوخی بود. مطمئنا شما از اون نوع! نوسان گیرها نیستی:)

نظر

• alizadeh.f
      عضو فعال
      • Feb 2013
      • 878

شما هم سال خوبي داشته باشيد. از همه دوستاني كه محبت كردند و مطلب منطقي و عاقلانه زدند( برخلاف بعضي ها كه به غلط كردن مي افتند) تشكر مي كنم و اميدوارم هر روزتان بهتر از روز قبل باشه
      شبندر خاطرات خوبي رقم زد و تنها سهمي بود كه به هيچ كس ضرر نداد. البته بعضي ها هم هزينه فرصت داشتند كه خوب گوش به حرف ندادند.....

و در آخر نياز به عذر خواهي كسي نداريم فقط كوركورانه مطلب نزنند و سم پاشي مقرضانه نكنند. ما تحليل منطقي هرچند هم منفي باشه ميپذيريم....

سال نوي همگي پيشاپيش مبارك دوستان شبندري

https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• anahita
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 769

ارسال صورت های مالی 9 ماهه؛ شرط عرضه دوباره هلدینگ خلیج فارس

برای عرضه دوباره سهام، شرکت هلدینگ خلیج فارس، باید مراحل قانونی طی و صورت های مالی 9 ماهه این شرکت به سازمان بورس و اوراق بهادار ارسال شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، حسن محمدتبار، معاون سازمان خصوصی سازی با بیان مطلب بالا گفت: امروز برای بیش از 1.3 میلیارد سهم از سهام هلدینگ خلیج فارس تقاضا وارد سیستم معاملات شد، اما سازمان خصوصی سازی حاضر به فروش در قیمت های پیشنهادی نبود.

وی با بیان اینکه هیچ ابهامی در صورت های مالی هلدینگ خلیج فارس وجود ندارد، دامه داد: صورت های مالی شرکت های زیرمجموعه این هلدینگ شفاف سازی شده و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

محمدتبار با اشاره به اینکه میزان تولید و فروش شرکت های زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس تا روز 20 اسفندماه جاری مشخص شده است، گفت: سهام این شرکت ارزنده است و سازمان خصوصی سازی حاضر نیست سهام این شرکت را ارزان واگذار کند.
        *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• m_r_anari
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 881

تا 1000 میره تا آخر اردیبهشت.
          مرسی از این همه اعتماد بنفس. یه دونه ای به خدا.!!!!!!!!!!!
          اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• m_r_anari
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 881

اون چند بار میخواستم نوسان بگیرم که آخرش هم نشد :) یعنی نوسانش به استرسش نمیارزه.
            من که بهتون گفتم از این سهم نمیشه نوسان گرفت یعنی به استرسش نمی ارزه. هرلحظه ممکنه جاتون بزاره. میثم که خدای نوسانگیریه در مقابل این سهم کم آورد (البته با عرض پوزش از میثم جان)
            اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

دوستان هدف شبندر براي مجمع 1000تومان و بلند مدت 2000تومان خواهد بود.
              شبندر ليدر بازار و سهمي هست که به همه حقوقيها و حقيقيها سود خواهد رساند.
              سياست جمهوري اسلامي بر عدم خام فروشي نفت استوار شده است.اين يعني اوج گرفتن پالايشگاهها
              بزودي دربورس انرژي محصولات پالايشگاهها معامله خواهد شد.نفت کوره گازوييل ونفتا و................
              طرح توسعه پالايشگاهها خصوصا شبندر در خرداد راه اندازي خواهد شد.6ميليون ليتر بنزين و 7ميليون ليتر گازوييل وو......
              کاهش تحريمها و حذف ان صادرات شبندر را به بيش از 5ميليارد دلار خواهند رسانيد.
              افزايش قيمت حاملهاي انرژي پالايشگاهها را مستحکم تر و پرسودهتر خواهد کرد.
              و..................................
              مطمن هستم در سال 1392 پالايشگاهها بهترين خواهند بود.
              من به همه خريد شبندر و پالايشگاهها را بعنوان عيدي امسال هديه مي کنم.

نظر

• yosef
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 440

بیشتر دوستان از هلدینگ فارس بد میگن اما من میخوام از خوبیهای اون بگم چرا که این فارس بود که آب بورس رو گل آلود کرد تا ما بتونیم شاه ماهی بندر رو صید کنیم و به سبدمون اضافه کنیم .
                گیم و گین جالبی بود . البته میشه به عنوان یک کلاس آموزشی از این رخداد درس گرفت .

دوستان آیا میدانستید که در ایران باستان بجای سفره هفت سین ، سفره هفت شین داشتن . پس بیاید در آغاز سال 92 به رسم قدیم یک شین به نام شبندر (برگ سهام) به سفره هفت سین اضافه کنیم و به این ترتیب سین ها را به شین تبدیل کنیم .

تبریک عید نوروز به زبان بندري ( بندرعباس )
                مه هم اي نوروز باستاني و ايام خجسته به تمام پارسي زبونو شادباش عرض اكونوم.
                <:-p
                آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

دوست دارم اونایی که تا دیشب شده بودند عالم دهر امروز حالشون رو بپرسم

خیلی سخته ادم با ضرر سهمهاش رو بفروشه بره خلیج بخره

به اینا میگن ،از اونجا مانده،از این جا رانده >:)

شک ندارم الان کارد بزنی بهشون خون نمیاد

=))

نظر

• شبندر
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 3598

سلام به همه دوستان : بالاخره سايه شوم اين فارس از سر بورس كم شد و شبندر خودشو نشون دادمن امروز روي 350 اضافه كردم
                    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 3598

سازمان بورس بايد روسري سرش كنه تا ديگه از اين غلطا نكنه
                      ميدونيد چه سرمايه هايي به خاطر اين هلدينگ متضرر شدند وبه قيمت هم عرضه نشد .
                      حقه بازي بورس سالها اثبات شده فقط ميخواستند قيمت پارسانو بالا ببرند و از بازار سهام جمع كنند.
                      البته پارسان لياقتشو داره ولي نه با اين كلكا
                      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• anahita
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 769

8% از شبندر بگیرم کامل خالی میکنم چون بازار مشکوک شده . نظر شخصیه ، به ریش و قبای کسی بر نخوره لطفا.

نظر

• anji-47
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 455

Thumbs up سرود رسمی و روز ملی شبندر

در طی جلسه ای که بعد از شکست عرضه هولدینگ خلیج فارس برگزار شد عده ای از سهامداران شبندریان به اتفاق اکثریت آرا این سرود را بعنوان سرود ملی شبندر نام نهادند و روز 28 اسفند هر سال را روز ملی شبندر نامیدند
                          یار بندری
                          از همه سری

تو شبندری
                          خیلی محشری

دوستان موافق این سرود و این روز تشکر یادشان نرود

بنقل ازzamir

نظر

• alizali
                            کاربر فعال
                            • Jan 2013
                            • 457

8% از شبندر بگیرم کامل خالی میکنم چون بازار مشکوک شده . نظر شخصیه ، به ریش و قبای کسی بر نخوره لطفا.
                            من همین امروز 4 درصدش رو گرفتم
                            صبح رو منفی شبندر خریدیم و آخر وقت به صف دادیم

نظر

• anji-47
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 455

در گروه پالایشگاهی که همچنان مستعد رشد می باشند امروز تمام به صف خرید پیوستند.هر چند که در ابتدای بازار نیز معاملات مثبتی را تجربه می کردند.

در این گروه شبندر پتانسیل رشد بیشتری را نسبت به شاوان و شبریز در کوتاه مدت دارد.شبندری که در سال 92 معامل بلوکی در پیش دارد.در مورد پالایشگاهی ها باید به بحث مالیات بر ارزش افزوده و سهم صندوق توسعه ملی (دو شرکت شبندر و شاوان) اشاره کرد که باید دید در سال 92 به کجا خواهد رسید.

نظر

• anahita
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 769

در اصل توسط alizali پست شده است View Post
                                من همین امروز 4 درصدش رو گرفتم
                                صبح رو منفی شبندر خریدیم و آخر وقت به صف دادیم
                                در این حالت اگر من جای شما بودم میشد 12% .

نظر

در حال کار...
                                X