من می دونستم سهم خوبیه ولی دیگه نه اینقدر آخه .عجب الماسی گیرم اومد خدا نوکرتم خداجون .....
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
ما ميگيم اين شبندر تا چند ماه ديگه از تو شکمش يک پالايشگاه ديگه ميزنه بيرون با توليد روزانه 6ميليون ليتر بنزين--------------------7.5ميليون گازوييل روزانه......................بعلاوه نفتا و گوگردو.....ديگه
ما ميگيم روزانه 4ميليون ليتر فراورده پالايشگاهي به عراق از پالايشگاه بندر عباس داره صادر ميشه با 2ميليارد دلار درامد ارزي که تو بودجه شبندر نيومده.
ما ميگيم با حذف تحريمها شبندر قادر خواهد بود 11ميليارد دلار صادرات فراورده پالايشگاهي براي کشور ايجاد کنه.
و بشه بزرگترين شرکت بلحاظ صادرات و درامد ارزي در کشور و خاورميانه.
ما ميگيم امسال دولت با پالايشگاهها ميخواهد حماسه اقتصادي راه بياندازه.
ما ميگيم قراره بزودي فراورده هاي پالايشگاهي تو بورس انرژي با قيمت دلار اتاق و ازاد معامله بشه.
ما ميگيم قراره شبندر را 2000تومان بفروشيم.
ما ميگيم......
نظر
-
-
-
در اصل توسط mehr_bourse پست شده است View Postجدا حالا شبندر رو فروختی چی خریدی ......................... ;)
من؟
منو فروش شبندر ؟الان؟ منظور کاربر اناهیتا بود که خارج شده کامل ......
نه من فعلا فروشنده نیستم
اما با یه 10-20 هزارتایی جدا از سهام اصلی از شبندر نوسان میگیرم بعضی وقتها اما تعداد اصلی فروشی نیست فعلا :Dآخرین ویرایش توسط zereshkkk؛ 2013/03/31, 10:37.
نظر
-
با سلام خدمت دوستان
سرمايه گذاري سايپا 1،400،000 و سرمايه گذاري اقتصاد نوين هم 1،550،000 سهم شبندر در پرتفوي خود دارند......
شبندر همانند سال 91 شگفتي ساز 92 خواهد بود. با ديد پايان سال 92 و عدم اعتنا به نوسانات......https://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
نظر