من یکبار 20 درصد نوسان گرفتم طی 1 هفته بعدش فروختم 40 درصد ضرر کردم:D
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
شبندر را فعلا صفش نمیکنند شاخص داره به 42000 نزدیک میشه فقط به خاطر شبندر خودمون..... شاخص باید 45000 بشه و شبندر تا 900 نشه شاخص این رشد را نمی کنه.....شاخص از 30000 رشدشو مدیون شبندره......وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
نظر
-
به نقل از سایت همسایه گاندی.
گفته می شود بازگشت مالیات بر ارزش افزوده به شرکتهای پالایشگاهی قطعی شده است. در اینصورت شبندر می تواند در قدم اول تا ۱۰۰۰ تومان و سپس ۱۲۰۰ تومان و هدف نهایی ۱۵۰۰ تومان ارزیابی می شود. در اینصورت، احتمال بسته شدن نمادهای شبندر و شپنا محتمل است!وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
نظر
-
گفته بودم بايد رو شبندر سهامداري کرد.
رفتيم براي 900تومان و بعد 1000تومان
.................................................. ...
خيليها اين روزها در مورد شبندر بد گفتند و به فارشون نازيدند.
بگذريم.
پالايشگاه
سيمان
قند و شکر
دارو
پترو
و.......
در ضمن حس 6من ميگه بخاطر فارس گروه پترو هم بايد برند بالا.من کرمانشاه خريدم.
و در چند روز گذشته دارو جمع کردم.البته هنوز تو سود نرفتم.شاخص گروه دارويي مقاومت تاريخي خود را شکونده است و روند صعودي گرفته است.قيمت سهام اين گروه بايد خيلي رشد کند.
.................................................. .....
هيچي مثل شبندر نميشه.
شبندر شبندر شبندرآخرین ویرایش توسط کيانوش؛ 2013/04/24, 09:47.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postگفته بودم بايد رو شبندر سهامداري کرد.
رفتيم براي 900تومان و بعد 1000تومان
.................................................. ...
خيليها اين روزها در مورد شبندر بد گفتند و به فارشون نازيدند.
بگذريم.
پالايشگاه
سيمان
قند و شکر
دارو
پترو
و.......
در ضمن حس 6من ميگه بخاطر فارس گروه پترو هم بايد برند بالا.من کرمانشاه خريدم.
و در چند روز گذشته دارو جمع کردم.البته هنوز تو سود نرفتم.شاخص گروه دارويي مقاومت تاريخي خود را شکونده است و روند صعودي گرفته است.قيمت سهام اين گروه بايد خيلي رشد کند.
.................................................. .....
هيچي مثل شبندر نميشه.
شبندر شبندر شبندر
از داروییها کدومو پیشنهاد میدی ؟
با تشکرهر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
دارو ولی به نظرم خطرناک باشه. هم شرکتها کوچکند و گردش نقدینگی کم. کمی (البته فقط کمی) وضعیتشون مانند خودروسازهاست که واردات سخت شده، هزینه تولید و قیمت فروش هر دو بالا رفته ولی حجم تولید کمی پایین آمده. بعضیهاشون البته حالا حالاها مواد اولیه دارند.آخرین ویرایش توسط jasmith؛ 2013/04/24, 10:23.
نظر
نظر