من موندم اونی که اخر صف فروشه و اونی که تازه واسه فروش میذاره چه انگیزه ای داره؟:-/
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
من جواب سوال خودمو خودم پیدا کردم.الان شبندر چشم توهم چشمی شده طرف تازه از خواب بیدار شده اومده دیده شبندر صف فروشه گفته وای بدبخت شدم میزاره فروش.در اصل توسط django پست شده است View Postمن موندم اونی که اخر صف فروشه و اونی که تازه واسه فروش میذاره چه انگیزه ای داره؟:-/
دیگه نمیدونه چه خبره و داستان چیه.
بهتره خرید حقوقی رو هم در نظر بگیریم.من که تاحالا ندیدم حقوقی به ضرر خودش سهم بگیره.
نظر
-
-
نظر من اینه فعلاً دست نگه دار و 120 ثانیه پایانی شبندر رو زیر نظر بگیر. اگه صفش یهو پرید اونوقت سریع خرید کندر اصل توسط assa پست شده است View Postدوستان به نظرتون اضافه کنم ؟
آخه خرید حقوقی هم 0 بوده امروز !!!در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
همین الان صفش داره کم میشهدر اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Postنظر من اینه فعلاً دست نگه دار و 120 ثانیه پایانی شبندر رو زیر نظر بگیر. اگه صفش یهو پرید اونوقت سریع خرید کن
اگه باز هم صف بود اضافه نکنم ؟[B][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]نمیشه غصه ما رو یه لحظه تنها بذاره ....[/SIZE][/COLOR][/B]
نظر
-
من هم خیلی نمیخوام اضافه کنم، نه میشه گفت کلیه نه جزئی :-)در اصل توسط django پست شده است View Postالبته فکر نکنم این صف بپره.
به نظر من تا فردا صبر کنید اگر میخوایید بخرید.
البته من خودم جزءی اضافه کردم[B][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]نمیشه غصه ما رو یه لحظه تنها بذاره ....[/SIZE][/COLOR][/B]
نظر
-

نظر