پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • metitondar
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 443

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
    لطفا شعار ندید تحلیل کنید. دلیل نظراتتون رو واضح بیان کنید. تحلیل بنیادی - تکنیکالی و روانشناسی

جهت اطلاع: یکی تو سایت همسایه ادعا کرد برای صادرات مواد خام 50 % مالیات میگیرن و بنابراین پالایشگاهها سقوط خواهند کرد.
    یه بنده خدای دیگه بهش گفت شما 2 تا محصول از پالایشگاهها نام ببر که مواد خام باشن ما قبول میکنیم. طرف رفت و پشت سرش هم نگاه نکرد. چون هنوز نمیدونست که اصلا پالایشگاهها مصرف کننده مواد خام هستند نه صادر کننده.

پس پیشنهاد میشه تحلیل ها با منطق و استدلال مطرح بشه و از حالت شعارگونه خارج بشن.
    دوست عزیز قضیه پیچیده نیست منم اسم محصولاتشونو نمیدونم ولی این که دلیل نمیشه!
    من نه شیمی خوندم نه پتروشیمی ولی تا این اندازه حالیمه که خوراک پتروشیمی ها رو این پالایشگاهیا تامین میکنن یعنی خروجی پالایشگاه واسه صنایع بالا دستی ماده ی خام به حساب میاد ...

نظر

• m_r_anari
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 881

نزدیکی انتخابات، بورس را غبارآلود کرد

وضعیت کنونی و صف های سنگین فروش در سهام بسیاری از شرکت های فعال بازار سرمایه، که چندی پیش استقبال فراوانی از سوی سرمایه گذاران نسبت به خرید آن ها بود، بیش از هر چیز نمایانگر هیجان و رفتار احساسی سرمایه گذاران فعال در این حوزه است.

یک کارشناس بازار سرمایه با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: واقعیت امر این است که از لحاظ بنیادی هیچ تغییر خاصی در پارامترهای گوناگون اقتصادی همچون نرخ ارز و وضعیت شرکت های فعال در صنایع بزرگ همانند صنعت پالایشی و معدنی رخ نداده اما به دلیل نزدیکی به فضای انتخابات و عدم اطمینان از شرایط آینده شاهد هیجان و ترس سرمایه گذاران در روند معاملاتی سهام بسیاری از شرکت ها هستیم.

پیمان انگشتری با اشاره به تحلیل پذیر نبودن شرایط فعلی بازار سرمایه گفت: واقعیت امر این است که وضعیت کنونی بازار بورس و رفتار فعالین آن چندان تحلیل پذیر نیست.

وی ادامه داد: طی چند ماه اخیر برخی از صنایع همچون صنعت پالایشی رشد مناسبی داشتند و شاید بتوان گفت نیاز به اصلاح قیمتی در آن ها چندان هم دور از ذهن نباشد اما در خصوص صنعتی همچون معدنی و فلزات اساسی که طی ماه های اخیر کاهش قیمت ها را تجربه کردند انتظار رشد قیمتی، انتظاری به جاست.حال آنکه باید دید فعالین بازار نیز چنین نظری را تصدیق می کنند یا نه؟

این کارشناس بازار سرمایه در خاتمه پیرامون چگونگی ادامه دار بودن وضعیت منفی بازار بورس اظهار داشت: به نظر می رسد مهم ترین پارامتر تعیین کننده شرایط بازار، مشخص شدن دولت آینده و ثبات نسبی در فضای انتخابات است. البته توجه به این نکته نیز حائز اهمیت است که بعد از برگزاری انتخابات و گذر از این شرایط می توان چشم انتظار بهبود وضعیت کنونی بازار سرمایه بود اما این بدان معنا نیست که با روی کار آمدن دولت جدید می توان شاهد معجزه و تغییر چشم گیری در شرایط اقتصادی بود چرا که تغییر وضعیت فعلی اقتصاد و تورم موجود در کشور، مستلزم اصلاح پارامترهای گوناگونی است که هر یک به خودی خود زمان بر هستند.

منبع : بورس نیوز - 92/02/17

لینک : http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=95506

همانطور که میبینید همه انتظار اصلاح قیمت رو دارند و اتفاق خاصی نیافتاده . همین. پس نگران نباشید و سهامداری کنید.
      اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• shimab
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 422

شبندر 2-3 روزه كه منفي هست همه دارند ازش بد و بيرا مي گند يكي دو روز ديگه كه سهم برگرده همه عزيزان با چارت هايي كه اهداف 1200-1500 را نشانه گرفته پيدا مي شوند و تعريف و تمجيد از شركت .... قرار نيست تو اين بازار همه سود كنند ... كساني كه سهم رو بالاي 900 خريدند همه تو ضرر هستند و من مطمئن هستم بيش از 80% اين صف فروش مربوط به اين دوستان است ... واقعاً كه مردم صف پرست و صف دوست ... از فردا و نهايت شنبه گروه پالايشي بر مي گردند و انشالله يكشنبه خبر تصويب حذف 26% و اونوقت شروع رالي حداقل30% ديگر براي گروه :x

نظر

• کاظمی
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 331

نه دوست عزیز
          منظور این نیست. تا حالا مگه شنیدی تو این مملکت چیزی هم پائین بیاد که دلار دومیش باشه. شما اصلا ارز مرجع 1226 رو فراموش کن. شتر دیدی ندیدی. حداقل قمیت ارز 2450 تومانه که گیر من و شما هم نمی یاد. ملاک شرکت های صادراتی دولتی هم همین قیمت هست.
          لطفا شعار ندید تحلیل کنید. دلیل نظراتتون رو واضح بیان کنید. تحلیل بنیادی - تکنیکالی و روانشناسی

جهت اطلاع: یکی تو سایت همسایه ادعا کرد برای صادرات مواد خام 50 % مالیات میگیرن و بنابراین پالایشگاهها سقوط خواهند کرد.
          یه بنده خدای دیگه بهش گفت شما 2 تا محصول از پالایشگاهها نام ببر که مواد خام باشن ما قبول میکنیم. طرف رفت و پشت سرش هم نگاه نکرد. چون هنوز نمیدونست که اصلا پالایشگاهها مصرف کننده مواد خام هستند نه صادر کننده.

پس پیشنهاد میشه تحلیل ها با منطق و استدلال مطرح بشه و از حالت شعارگونه خارج بشن.

عزیز دل اناری عزیز..درود
          توی این مملکت همه چیز بالا میره الا شلوار مردم که پایین....
          خواستم یه مورد رو بهت گوش زد کنم که اینقد بدبین نباشی!!!
          در ضمن با استدلال و منطق هم ادعا می کنم ...
          تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• m_r_anari
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 881

در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
            من نه شیمی خوندم نه پتروشیمی ولی تا این اندازه حالیمه که خوراک پتروشیمی ها رو این پالایشگاهیا تامین میکنن یعنی خروجی پالایشگاه واسه صنایع بالا دستی ماده ی خام به حساب میاد ...
            دوست عزیز
            کسی که هنوز نمیدونه محصول شرکتی داره تحلیل میکنه و نظر میده ، چیه ، چه جوری با این آب و تاب نظراتش رو بیان میکنه ؟ فکر نمیکنه که با این کارش ممکنه به کسی ضرر و زیان وارد کنه.
            بله خوراک پتروشیمی ها از پالایشگه هها تامین میشه ولی این به این معنی نیست که پالایشگاهها دارن به پتروشیمی ها صادرات میکنن. ضمن اینکه پتروشیمی ها هم دارن بعنوان مواد ورودی استفاده میکنن و نه صادرات. بنابراین هیچ کدوم مشمول این بند نمیشن. بابا خیلی راحت بگم منظور از این مالیات، مالیات به صادرات نفت خام و... می باشد ولی همه به تعبیر خودشون قضاوت و نتیجه گیری میکنن.
            آخرین ویرایش توسط m_r_anari؛ 2013/05/07, 17:27.

نظر

• m_r_anari
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 881

در اصل توسط kaz26733 پست شده است View Post
              عزیز دل اناری عزیز..درود
              توی این مملکت همه چیز بالا میره الا شلوار مردم که پایین....
              خواستم یه مورد رو بهت گوش زد کنم که اینقد بدبین نباشی!!!
              در ضمن با استدلال و منطق هم ادعا می کنم ...
              منظور ؟ شما که حرف خود من رو داری تحویل میدی عزیز برادر. ضمن اینکه کسی در رابطه با شما صحبتی نکرده دوست عزیز
              ضمنا یه کمی درشتر مینوشتی همه ببینن. حداقل اون تحلیل ها و منطق هائی رو که میگی رو میدیدن.
              آخرین ویرایش توسط m_r_anari؛ 2013/05/07, 17:30.

نظر

• کاظمی
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 331

نه دوست عزیز
                منظور این نیست. تا حالا مگه شنیدی تو این مملکت چیزی هم پائین بیاد که دلار دومیش باشه. شما اصلا ارز مرجع 1226 رو فراموش کن. شتر دیدی ندیدی. حداقل قمیت ارز 2450 تومانه که گیر من و شما هم نمی یاد. ملاک شرکت های صادراتی دولتی هم همین قیمت هست.

منظور ؟ شما که حرف خود من رو داری تحویل میدی عزیز برادر.

در تایید فرمایشات بود برادر! سهمی که ارزشمنده ارزشمند دیگه .فقط باید صبور بود وبس..
                خواستیم یه پیام بازرگانی وسط مباحث بیاریم با چاشنی مزاح والسلام..:D
                تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• yosef
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 440

در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
                  بنابر نظر شما محصولات و تولیدات پتروشیمی هم ماده خام هستند چونکه کارخانجات ملامین و بطری سازی از همین مواد پتروشیمی درست میشن . پس این قانون شامل حال پتروشیمی ها نیز باید بشود ، که البته اینگونه نیست . L-)
                  آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• DJANGO
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1701

بهتره به جای اینکه هر کس واسه خودش یه تحلیل بیاره منتظر بود و صبر کرد.
                    در ضمن کسانی هم که میخوان بفروشن خوب بفروشن ماکه جلوشونو نگرفتیم.
                    صبر صبر صبر.نترسید برمیگرده مطمئن باشید.ایران فقط نفت داره پس مطمئن پاشید این صنعته که مهمترین چیز تو این کشوره.
                    من خساپا رو تو 910 ریال خریدم سهم افت کرد تا 790 ریال ولی نفروختم عوضش نهایتا 3 هفته صبر کردم فروختم 1040 ریال.
                    نمونه دیگش هم خودرو بود که همین اتفاق افتاد.فقط بهترین گزینه صبر تا یکشنبه همین.
                    عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• shimab
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 422

در اصل توسط yosef پست شده است View Post
                      بنابر نظر شما محصولات و تولیدات پتروشیمی هم ماده خام هستند چونکه کارخانجات ملامین و بطری سازی از همین مواد پتروشیمی درست میشن . پس این قانون شامل حال پتروشیمی ها نیز باید بشود ، که البته اینگونه نیست . L-)
                      اهم محصولات پالايشي بنزين، نفت گاز، نفت گوره، گاز و وكيوم باتوم است كه محصولات با ارزش صادراتي هستند .... مثلاً پالايشگاه ها چيكار كنند كه شامل ماليات نشوند؟؟؟ به جاي بنزين چي توليد كنند؟؟؟؟ به جاي مازوت يا نفت كوره چي توليد كنند؟؟؟ نفت كوره جزو با ارزشترين سوخت هاي دنياست .... به جاي گازوئيل چي توليد كنند؟؟؟؟؟ به جاي وكيوم باتوم اين ماده شيميايي با ارزش چي توليد كنند؟؟؟؟؟ نكنه اين دوستان در نظر دارند شركت پالايشي نفت خام را تبديل به بنزين سوپرجت با عدد اكتان بالا كنه :D اونوقت سود پالايشگاهي ها 100 برابر مي شه:D اونوقت گازوئيل و مازوت و نفت سفيد رو كي توليد مي كنه؟؟؟؟؟ :D

نظر

• yosef
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 440

در اصل توسط yosef پست شده است View Post
                        در اصل توسط shimab پست شده است View Post
                        اهم محصولات پالايشي بنزين، نفت گاز، نفت گوره، گاز و وكيوم باتوم است كه محصولات با ارزش صادراتي هستند .... مثلاً پالايشگاه ها چيكار كنند كه شامل ماليات نشوند؟؟؟ به جاي بنزين چي توليد كنند؟؟؟؟ به جاي مازوت يا نفت كوره چي توليد كنند؟؟؟ نفت كوره جزو با ارزشترين سوخت هاي دنياست .... به جاي گازوئيل چي توليد كنند؟؟؟؟؟ به جاي وكيوم باتوم اين ماده شيميايي با ارزش چي توليد كنند؟؟؟؟؟ نكنه اين دوستان در نظر دارند شركت پالايشي نفت خام را تبديل به بنزين سوپرجت با عدد اكتان بالا كنه :D اونوقت سود پالايشگاهي ها 100 برابر مي شه:D اونوقت گازوئيل و مازوت و نفت سفيد رو كي توليد مي كنه؟؟؟؟؟ :D
                        نظر من هم همین است که شما فرمودید (تولیدات پالایشگاها ماده خام محسوب نمیشوند) .

نظر

• yosef
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 440

قبلاً دعا میکردم شبندر بسته نشه ولی حالا دعا میکنم که شبندر بسته بشه .! عجب اوضاعیه :D

نظر

• sourena
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 1080

هرکسی شک داره..می ترسه یا میخواد سودش رو save کنه
                            فردا اول وقت بفروشه
                            همین امروز فروشنده واقعی توی 2 دقیقه اول حتی بالاتر ازصف فروش فروخت
                            مطمئن باشید سقوط آزاد نخواهد داشت و نهایتاً زیر 800 را نخواهد دید،انشالله
                            سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• Hamid Broker
                              عضو فعال
                              • Mar 2013
                              • 460

شبندر شاراک 2-3 ماه پیش نیست که حقوقی بی عرضش (وبانک) واسه فروشش بدتر از حقیقی داشت سرودست میشکست و صف اندر صف درست میکرد. تو این چند روز آیا دیدین که خرید حقوقی کمتر از فروش حقوقی باشه؟
                              در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• A-Mohammadi
                                کاربر فعال
                                • Feb 2013
                                • 341

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                                هرکسی شک داره..می ترسه یا میخواد سودش رو save کنه
                                فردا اول وقت بفروشه
                                همین امروز فروشنده واقعی توی 2 دقیقه اول حتی بالاتر ازصف فروش فروخت
                                مطمئن باشید سقوط آزاد نخواهد داشت و نهایتاً زیر 800 را نخواهد دید،انشالله
                                مطمئناً کسانی که تبلیغ سهم را میکنن اگر در سود بودن تا الان فروخته بودن متاسفانه قیمت خرید دوستان هم بالاست و پیشنهاد سهامداری میکنند;)
                                قند قزوین را یادتون میاد شبریز را که دیدم یاد همون افتادم پی بر ای اصلاح نکرده ولی گپ خورده فقط به خاطر هیجان و جو مثبت. ضرر را با خوشحالی پذیرا باشید و به ان اجازه پیشروی ندهید.
                                موفق و پیروز باشید
                                در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

در حال کار...
                                X