پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

در اصل توسط sasa پست شده است View Post
    رفته بودم کارگزاری در مورد شبندر ازش سوال کردم خبری که توی سایت نما بورس هم هست که از 1100 تا 1800 خریداری میشه رو بهش گفتم زنگ زد چند جا سوال کرد گفت خالی بندیه گفت زیاد به این چیزا اطمینان نکن گفتم شبندر چطوره ؟ گفت تعدیل منفی داشته همین کافیه که به فنا بریم .... :(:(
    بنده فقط حدودا 5درصد سبدم رو شبندر تشکیل میده ولی تعجب میکنم از برخی صحبتها
    قبلا هم عرض شد این 17تومانی که شرکت ازش صحبت کرده و هنوز هم معلوم نیست اصلا کسر بشه یا نشه در صورت اعمال بازهم شبندر برای سال 91 تعدیل مثبت داره و فقط 17تومان ازش کمتر میشه.

نکته مهمتر اینکه درحال حاضر سود سال 92 مهم تر و تعیین کننده تر هست.
    اگر شبندر رو در قیمت مناسب و با تحلیل و رعایت اصول درصد سبد خریده باشید جای نگرانی نه از سهم است و نه توقف اون.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• parham82
      ستاره دار(7)
      • Jun 2011
      • 509

آقا برای اینکه خیال همه مخالفان سهم راحت بشه
      و با توجه به اینکه نگران کسر شدن 17 تومن از سود 91 هستن
      آقا کل سود 91 رو صفر بکنین البته تو خیالتون
      سود n تومنی 92 رو چجوری می خاین کم کنین؟
      طاس اگر نيك نشيند همه كس نراد است
      @signal1357
      سیگنالهای خرید روزانه تلگرامی در پرهام سیگنال

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

در اصل توسط خطیر پست شده است View Post
        امسال با 60 میلیون تومان داخل بورس شدم با 20ملیون دارم جدا میشم خنده داره مگه نه ولی واقیعت داره

با سلام
        دوست عزیز بگو ببنیم چی گرفتی که در عرض سه ماه یک سوم شده بگو ما هم یاد بگیریم
        اون چیزی که ما می دونیم سهام پشکل هم می گرفتی امسال سود می کردی

نظر

• alizali
          کاربر فعال
          • Jan 2013
          • 457

شرمنده ولی ایراد از نحوه ترید بوده

نظر

• خطیر
            عضو عادی
            • May 2013
            • 44

منظورم سال 91 بود قنیشا و حفاری وکبافق و باما و مداران و غمارگ و قمرو وشبندرو شتران و شرازوغیره تو تمامشون تو سود بودبلد نبودم چه زمانی بفروشم همه شون با زیان فروختم فقط زاگرس وشبندر دارمزاگرس 24000خریدم وشبندرچ9600 همهشون برای کوتاه مدت گرفتم برای نواسانگیری

نظر

• mehdian
              عضو جدید
              • Jun 2013
              • 15

آخه چرا ما ایرانیا این شکلی هستیم؟؟؟ اون کسی که قصد تخریب کردن سهمو داره یا خودش نداره ، که دلیل نمیشه چون تو یه سهمو نداری بالا نره یا بخوره زمین، یا اینکه داشته، پایین رد کرده رفته،اگه هم اینطوری بوده ما که سهمو داریم چه گناهی کردیم؟؟ ها ؟؟ بابا از خدا بخواه اونایی که دارن بیشتر سود کنن ان شاء الله تو هم تو یه موقعیت مناسب وارد میشی و سود میکنی ، به خدا زشته که نمیتونیم پیشرفت و در بقیه ببینیم ، به جای اینکه انقدر ب سبد سهامت فکر کنی یه کم به انسانیتت فکر کن که بدجوری در حاله نزوله !!!!!!! :(

نظر

• Hamid Broker
                عضو فعال
                • Mar 2013
                • 460

در اصل توسط django پست شده است View Post
                عزیز من به قول امضای حمید بروکر عزیز:
                در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

امسال با 60 میلیون تومان داخل بورس شدم با 20ملیون دارم جدا میشم خنده داره مگه نه ولی واقیعت داره

سلام

دوست من بزرگترین اشتباه شما این بوده که بدون داشتن تجربه کافی با سرمایه زیادی وارد بورس شدید. باید با مبلغ خیلی کمتر (مثلاً 3-4 میلیون) شروع به کسب تجربه مبکردید و تدریجاً با افزایش تجربه نقدینگی بیشتری تزریق میکردین.
                حالت دیگه اینه که میتونستید کل 60 میلیون رو با راهنمایی های مشاوره ای سرمایه گذاری کنید، نه خودسرانه.

یه نکته رو هم بگم اگه خودتون تحلیل کنید و اقدام به خرید و فروش کنید مطمئناً سودتون بیبشتر از حالتیه که مشاوران واسطون تصمیم بگیرن. دلیلش هم واضحه؛ تشخیص نقطه خروج و ذخیره کردن سود تا بیاد از طریق مشاور خدمت شما اعلام بشه مقداری از سود به دست آمده رو از دست داده اید.
                در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• خطیر
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 44

پدر سالار حمید جون بخدا راست گفتی من توسود میخاستم بفروشم کارگزارم اصرار میکرد نفروش سودم تبدیل به زیان سنگین میشد جالب ترشم این بود همون روزی که کارگزارم میگفت بفروش میفروختم صف خرید میشد این داستان همینجوری ادامه داشت

نظر

• Hamid Broker
                    عضو فعال
                    • Mar 2013
                    • 460

پدر سالار حمید جون بخدا راست گفتی من توسود میخاستم بفروشم کارگزارم اصرار میکرد نفروش سودم تبدیل به زیان سنگین میشد جالب ترشم این بود همون روزی که کارگزارم میگفت بفروش میفروختم صف خرید میشد این داستان همینجوری ادامه داشت
                    کارگزاریها معمولاً بر اساس شنیده ها و اخبار رانتی خرید و فروش میکنن و کمتر به تحلیل میپردازن.

حالا جالب اینجاس که بعضیهاشون یه خبر رانتی راجع به یه سهم میشنون بعد میان با ژست متفکرانه میگن این سهم قراره تا فلان قیمت بالا بره چون من تحلیلش کردم!!! و وقتی گزارشهای شرکت رو بررسی میکنی میبینی هیچ خبری تو شرکت نیست و بعد از چند روز خبر رانتی علنی که میشه تازه میفهمی اون کارگزار تحلیلگر قلابی بوده و رشد یا نزول سهم به دلیل رانت مفروض بوده

نظر

• ampour
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1306

در اصل توسط yosef پست شده است View Post
                      در بررسی چشمانداز بازار سهام در روزهای آینده فاکتورهای زیر تعیینکننده هستند:

- انتخاب رئیسجمهور جدید و نگرش ایشان نسبت به بازار سرمایه؛ سیاستهای پولی و بانکی و موضعگیریشان در برابر سیاست خارجی

- تحریمهایی که در چند روز گذشته شامل حال صنایع پتروشیمی شد و در روزهای آینده متاسفانه صنعت خودرو و معدنی کشورمان را هدف قرار دادهاند و همچنین تحریمهای سفت و سختتر بانکی.

قطعاً با توجه به این تحریمها و کسری بودجه شدید دولت و جمع شدن فنر دلار در ماههای گذشته بار دیگر شاهد افزایش قیمت ارز و تکرار سیکل گذشته خواهیم بود با این تفاوت که همانطور که تحریم صنعت بانکی در دو سال گذشته مانع از رشد قیمت سهامهای بانکی شده احتمالاً تحریمهای صنایع پتروشیمی و معدنی و خودرویی نیز بر روی روند حرکتی این سهامها بیتاثیر نخواهد بود و در عوض اقبال بازار متوجه سهامهایی مثل سهامهای پالایشگاهی که با شفافسازی در سال گذشته به P/Eهای منطقیتری رسیدند و محصولات آنها جزو معدود مسیرهای دور زدن تحریمها و تامین ارز است و همچنین اکثر آنها طرحهای توسعهای مطلوبی در دل خود دارند، بشود.

- مذاکرات پیشرو با 1+5 و آژانس بینالمللی انرژی بسته به مثبت یا منفی بودن آنها تاثیر بسیاری بر روی بورس خواهد داشت، باید دقت کرد که بازار سرمایه یک بازار کارا و زنده است و نسبت به پیشبینیها و خبرها واکنشهای سریع نشان میدهد.

- بحث نرخ تبدیل دلار در بودجه شرکتها و تعدیلات پیش رو در راستای این بحث

- رسیدن به فصل مجامع و کند شدن حرکت بازار سهام به دلیل ورود نمادها به مجمع و بسته شدن آنها و نقد شدن قسمتی از سرمایهگذاران که تمایلی برای رفتن به مجمع با سهم ندارند.

- مساله P/E شرکتها و افزایش بیشتر نرخ تورم در جامعه در سال پیش رو و تمایل بازار به P/E محدوده 3 و در نتیجه کاهش قیمت سهام و یا تلاش برای بالا بردن درآمد شرکتها.

- پتانسیلهای نهفته بازار سهام مانند رونق گرفتن بورس انرژی در سال 1392 و در نتیجه تحول در قیمت سهامهای نیروگاهی و همچنین اضافه شدن ابزارهای مالی نوین به بازار

- بالا رفتن قیمت فلزهای اساسی بعد از ریزشهای اخیر و به تبع آن رونق صنایع فلزی بورسی.

امیرمحمد خدیوی
                      کارشناس بازار سرمایه

از دوستان و اساتید گرامی تقاضا دارم ، اگر این تحلیل را قبول دارند ، تایید کنند.
                      ممنون دوست عزیز از تحلیل خوبت - هدف ما هم از ورود به این تالار استفاده از تحلیلها و نظرات خوب سایر دوستانه - اما بعضی ها با نوشتن مطالب متفرقه و گاهاً شخصی و خارج از بحث سهم بقول معروف هم وقت خودشون تلف میکنن و هم الکی حجم و صفحات این تایپیک اضافه میکنن - ظاهر امر نشون میده خیلی ها با دید کوتاه مدت وارد شبندرشدن و از طولانی شدن مبحث شفاف سازی نگرانند - اما بدرستی این سهم حتی با نگاه کوتاه یا میان مدت سودآوری خوبی داره - عملیات افزایش ظرفیت پالایشگاه اواسط پائیز باتمام میرسه و بجز رونق داخلی , سیاست اصلی برمبنای افزایش صادراته که اکثردوستان برآن واقفند - همه میدونن baorco علاوه بر مدرنترین , شاخصهای باارزش تری مانند قرارگرفتن در جوار دریا و استفاده از این مهم در عملیاتهای پالایشی (استفاده از آب دریا در دستگاهها و سیستمهای پالایش) و همچنین تقرب با بنادر اصلی کشور (رجایی و باهنر) و...................بقیه دوستان اضافه کنن لطفاً
                      چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• zereshkkk
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 3474

امسال سال خوبی برای بورس بوده و از اول سال تا الان که حدود 2-3ماه بیشتر نگذشته و در بورس باید با دید بلند مدت تصمیم بگیری و اکثر سهامها بازدهی خوبی داشتن
                        شما چه سهمی خریدی که اینقدر ضرر کردی از محالاته !!!!حتما بجای سبد تک سهم بودی
                        مگر که تازه وارد بودی و سابقه قبلی نداشتی؟

نظر

• خطیر
                          عضو عادی
                          • May 2013
                          • 44

دلیلشو گفتم همیشه تک سهم بودم توی همه شون سود عالی بودم چون از کارگزارم مشاوره میگرفتم میگفت نفروش دوباره سهم بر میگشت بطرف منفی در منفی میگفت بفروشی بهتهره با زیان میفروختم از شانس من دوباره بعد از فروش بر میگشت بیشترین بازدهی منفی من قنیشا بود فکر کنم برج 10یا 11 بود بهتیرین جواب که منو قانع کرد پدر سالار بود الانم سهم شبندر و زاگرس دارم زاگرس ازپارسال دارم6000تا خرید 24000 شبندر خرید حدودا9600

نظر

• m_r_anari
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 881

احتمالا کارگزار شما هم همون کارگزاری هست که Sasa جون ازش درمورد شبندر سوال کرده و اون هم اون جواب مسخره رو داده. :)):)):)):))
                            اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• mehrdad89
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 104

دلیلشو گفتم همیشه تک سهم بودم توی همه شون سود عالی بودم چون از کارگزارم مشاوره میگرفتم میگفت نفروش دوباره سهم بر میگشت بطرف منفی در منفی میگفت بفروشی بهتهره با زیان میفروختم از شانس من دوباره بعد از فروش بر میگشت بیشترین بازدهی منفی من قنیشا بود فکر کنم برج 10یا 11 بود بهتیرین جواب که منو قانع کرد پدر سالار بود الانم سهم شبندر و زاگرس دارم زاگرس ازپارسال دارم6000تا خرید 24000 شبندر خرید حدودا9600
                              با سلام

اگر هنوز شبندر و زاگرس را داشته باشيد هر دو بعد از بازگشايي جبران ضرر شما رو ميكنند ، دليل ضرر شما هيجاني معامله كردن و نداشتن صبر بوده و البته مشاور خوبي هم نداشتيد به شما پيشنهاد ميكنم با يكي از مشاورين گروه اداف در ارتباط باشيد مثل آقايان سعيد پور احمدي يا اشكبوس كهنه سوار .

نظر

• احـد
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 503

با سلام :
                                دوست عزیز واقعا"متاسف شدم امیدوارم بتونی جبران کنی
                                این چند خط را برای این مینویسم که فکر نکنی تنها شما متضرضر شدی
                                بنده سال اول بطور اتفاقی وارد بورس شدم چند میلیونی فرودین ماه سود کردم اما بعد سقوط ازاد بورس شروع شد
                                یه وقت دیدم در وپست در پیک قیمت 1200 تک سهم شدم به امید برگشت ناشیانه تا 650 خارج نشدم
                                فسرب 450 قبل عید خریدم بعد عید................برو تا اخر
                                اینها را نوشتم که بدونی تنها نیستی و امیدوار باش و با تحلیل بخر با هیجان هم نه بخر و نه بفروش
                                شاید مبلغ و چند ملکی که فروخته و از دست دادم را برایت بنویسم باورش سخت باشد اینه که عدد و رقم نمیگم
                                در کل 90 در صد سرمایه ام از دستم رفت اگر پوست کلفت نبودم حتما" سکته میکردم
                                امروزه سعی میکنم بیشتر مطالعه کنم و در خرید دقت بیشتر کنم و امیددارم که جبران خواهم کرد
                                یک توصیه میکنم که حتما" مدیریت سرمایه استاد گرامی هولی را که در همین فروم وزین در تایپیک اموزش میباشد دقیق مطالعه کن
                                خوشحال میشم که چند وقتی دیگر موفقیت شما را شاهد باشم

نظر

در حال کار...
                                X