.................
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط sasaneh پست شده است View Postسلام ampour عزیز
یک نکته برادرانه :
شما در سخن ، از پست هایی که گاها تکرار می شوند یا بی ارتباط با شبندر هستند ، ناراحت می شوید ، و خود در عمل به آن توجهی نمی کنید ..حال آن که خودتان از زمانی که نماد این پالایشگاه بسته شد ، بیش از 200 پست زده اید ، به نوعی از 142 صفحه ای که بعد از بسته شدن شرکت ورق خورده شما میانگین در هر صفحه ، 1.5 پست نوشته اید .. که قطعا همه این ها لازم نیست .. گرچه به خاطر زنده نگه داشتن این صفحه از شما متشکرم ، من هم مانند بسیاری از دوستان بیشتر خواننده ام ، اما زمانی که میبینم این صفحه بالا آمده و باز هم پست هایی نه چندان مفید ، به چشم می خورد ، نتنها من و شما بلکه برای هر کاربر دیگری نیز ناراحت کننده است..
امیدوارم که همه ما به خواسته خود برسیم .. من هم دقیقا مانند شما در انتظار بازگشایی خوب نماد هستم ..
از این که توجه کردید متشکرم..چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Postمجمع دو پالایشگاه بندرعباس و اصفهان به دلیل پرداخت سود نقدی بیش از حداکثر سود قابل تقسیم ، با مخالفت سازمان بورس ثبت نخواهد شد.
به گزارش خبر بورس ، دو شرکت پالایش نفت بندرعباس و پالایش نفت اصفهان ، با توجه به بندهای حسابرسی ، ذخایر کافی را اخذ ننمودند ، بنابراین سازمان بورس در نامه به اداره ثبت شرکت ها ، درخواست عدم ثبت صورت های مالی شرکت های فوق را داده است.
پالایشگاه نفت بندرعباس با تقسیم 60 تومان و پالایش نفت اصفهان سود نقدی 200 تومان در مجمع اخیر خود مصوب کردند.
شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Postمجمع دو پالایشگاه بندرعباس و اصفهان به دلیل پرداخت سود نقدی بیش از حداکثر سود قابل تقسیم ، با مخالفت سازمان بورس ثبت نخواهد شد.
به گزارش خبر بورس ، دو شرکت پالایش نفت بندرعباس و پالایش نفت اصفهان ، با توجه به بندهای حسابرسی ، ذخایر کافی را اخذ ننمودند ، بنابراین سازمان بورس در نامه به اداره ثبت شرکت ها ، درخواست عدم ثبت صورت های مالی شرکت های فوق را داده است.
پالایشگاه نفت بندرعباس با تقسیم 60 تومان و پالایش نفت اصفهان سود نقدی 200 تومان در مجمع اخیر خود مصوب کردند.
سود از اول شهریور قابل دریافت است
موفق باشید
نظر
-
سلام دوستان *
لطفا اگه خبر موثقی از زمان و قیمت بازگشایی شبندر دارید ، ما را هم در جریان بگذارید...
همیشه پر سود باشید.....;)[SIZE=4][COLOR=#6633ff][B]الیس الله بکاف عبده (زمر 36)[SIZE=4] *** [/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][SIZE=4][COLOR=#ff0000][B][SIZE=4][/SIZE]آیا خدا برای بنده اش کافی[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B] نیست...[/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط yosef پست شده است View Postشبندر با این سود انباشته ، چه کسی میتونه جلوی پرداخت سودش رو بگیره !
سود انباشته اول دوره 264.773
تقریبا اکثر سود مال همین امساله که داره 80 درصدشو تقسیم میکنه
در پرداخت سود شک نکنید مجمع دوباره لازمه برای تغییر این سود ولا غیر
نظر
-
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postگل پسر یه دلیل قابل قبول تر میگفتی اینکه بر عکس حرف شماست
سود انباشته اول دوره 264.773
تقریبا اکثر سود مال همین امساله که داره 80 درصدشو تقسیم میکنه
در پرداخت سود شک نکنید مجمع دوباره لازمه برای تغییر این سود ولا غیر
در ضمن پسر من الان هم سنت آقا پسر .آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.
نظر
-
در اصل توسط yosef پست شده است View Postهمینکه قبول دارید سود پرداخت میشه ، خوبه!
در ضمن پسر من الان هم سنت آقا پسر .چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط yosef پست شده است View Postارادتمند
در حد بضاعت و توانم سعی میکنم سهامداری کنم .
اما با توجه به قانون تجارت شرکت این امکان رو داره که زمان پرداخت سود رو جابجا کنه (حداکثر تا 8 ماه بعد مجمع ) که فکر نکنم این اتفاق بیفته !
نظر
نظر