در اصل توسط hossenemohsen پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط darab پست شده است View Postسلام خانم علیپور. بالاخره مساله پرداخت سود شبندر حل شد یا نه؟ مثل اینکه کارمندان پالایشگاه سود رو گرفتن.چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
طبق شنیده های موتق نماد این سهم هفته ی اینده بازگشایی خواهد شد
قیمت بازگشایی در محدوده ی 1600 تا1800 خواهد بود
روز بازگشایی اسیر بازدهی بالای سهم نشوید
این سهم سال اینده این موقع بالای 4000 تومان خواهد بود
پتانسیل های نهفته در این سهم به مرور زمان ازاد خواهد شد
بازار مدیون این سهم بوده وخواهد بود
نظر
-
از یک طرف دوست دارم با بالاترین قیمت باز بشه اما از طرفی هم اگه بخواد با قیمت بالا باز بشه همین محدوده 1800 تا 2000 تومان نمیدونم آیا برای خریدارن سهم جذابیت اولیه رو داره یا نه.من خودم که سهمم رو نمیفروشم اما آیا سهم برای کسایی که تازه میخوان بخرن و شاید دیدشون کوتاه یا میان مدت باشه جذابیت داره یا نه؟
استادان و دوستان گرامی لطفا نظر خودشون رو بدن و بگن به نظرشون چه قیمتی باز بشه به نفع سهم و سهامداراش هست.
ممنون
نظر
-
دوستانی که معتقدن این سهم بازگشایی با شکوهی داره و به قولی میترکونه میتونن با خرید وسپه که 25.000.000 سهم شبندر داره به استقبالش برن ...
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postسلام داراب خان - کمی ازت ناراحت بودم - اگه صفحات قبل را مطالعه کردی ازت یه درخواست داشتم درمورد اینکه چنددرصد پالایشی ها تبریزی خارج شدند و زمان بازگشایی سهامداران خسته از سهم مشهود بودند . جواب ندادی - منهم قید شبریز زدم - وارد شنفت /شرانل/شپاس شدم - اما درمورد سود - مثل کارگزینی خودمون عمل شد - اخطار درج در پرونده مبنی بر عدم تکرار در مجامع بعدی - همون 60 تومن روز شنبهشاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
با سلام خدمت دوستان گرامی من از روز اولی که شبندر رو گرفتم با دید میان مدت بود و حد زمانی هم که براش مشخص کرده بودم تا شهریور ماه هستش البته با توجه به ارزندگی سهم و همینطور موقعیت مکانی (ژئوپولیتیک ) پالایشگاه به نظر من هنوز جای رشد بسیار زیادی برای این سهم وجود داره بهمین خاطر این سهم رو نگه میدارم .
در ضمن خدمت دوستان عرض کنم که برای دریافت برگه سهم به کارگزاری که من باهاش کار میکنم تماس گرفتم گفتن یه ایمیل براشون بفرستم با این محتوا :
1- نام و نام خانوادگی
2- کد بورسی
3- تاریخ خرید سهم ( اگه چند بار خرید کردید تاریخ اخرین باری که خرید کردید رو بنویسید)
موفق و پر سود باشید
نظر
-
برای گرفتن سود نیازی به برگه سهام نیست! فقط کافیه کد بورسیتو بدونی و با کارت ملی بری نزدیک ترین بانک تجارت و بگی اومدم سود پالایشگاه بندر عباس رو بگیرم!!! همین ...
در اصل توسط ahmad_dayyer پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان گرامی من از روز اولی که شبندر رو گرفتم با دید میان مدت بود و حد زمانی هم که براش مشخص کرده بودم تا شهریور ماه هستش البته با توجه به ارزندگی سهم و همینطور موقعیت مکانی (ژئوپولیتیک ) پالایشگاه به نظر من هنوز جای رشد بسیار زیادی برای این سهم وجود داره بهمین خاطر این سهم رو نگه میدارم .
در ضمن خدمت دوستان عرض کنم که برای دریافت برگه سهم به کارگزاری که من باهاش کار میکنم تماس گرفتم گفتن یه ایمیل براشون بفرستم با این محتوا :
1- نام و نام خانوادگی
2- کد بورسی
3- تاریخ خرید سهم ( اگه چند بار خرید کردید تاریخ اخرین باری که خرید کردید رو بنویسید)
موفق و پر سود باشید
نظر
نظر