خوب دوسته عزیز بستگی به حجم معاملاتش داره من فک کنم اگه 1500 باز شه 700 واحد بتونه شاخصو ببره بالا
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
بازگشایی شبندر معادلات حقوقی کلیه سهمها رو تو روز شنبه بهم خواهد ریخت، سهمهایی که انتظار صف خرید تو روز شنبه و یکشنبه براشون هست، اگه صف فروش شدن تعجب نکنبد، آخه داره شااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااه بندرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر میاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااد.
نظر
-
در اصل توسط PULP پست شده است View Postاون که صد البته دوست عزیز، چقدر بالا رفتن رو می خواستم بدونم........ دوستان واقعا اصولی نداره این داستان؟؟؟؟
پ.ن. دوستان می شه بگین سود رو از کودوم انک باید گرفت و از چه تاریخی دریافت سود بلامانع است؟
ببخشید اگه سوالم تکراریه....آخرین ویرایش توسط mobina؛ 2013/08/23, 23:55.وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
نظر
-
اگر سهم 1500 باز بشود حدود 2500 واحد شاخص را جابجا خواهد نمود ...
قبلا با هر 4 درصد مثبت حدود 80 واحد شاخص مثبت میشد ...
از 670 تا 1500 را تناسب ببندید حدود 2500 میشود .
که البته به نظر من 1200 بیشتر قیمت نخواهد خورد .یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postاگر سهم 1500 باز بشود حدود 2500 واحد شاخص را جابجا خواهد نمود ...
قبلا با هر 4 درصد مثبت حدود 80 واحد شاخص مثبت میشد ...
از 670 تا 1500 را تناسب ببندید حدود 2500 میشود .
که البته به نظر من 1200 بیشتر قیمت نخواهد خورد .چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط alizadeh.f پست شده استشبندر در پيش بيني اخير با:
17% از فروش صادراتي 2/345 ميليارد دلار صادرات لحاظ كرده....
اگر:
30% از محصولات را صادر كند ميشود 4/132 ميليارد دلار.......
35%.......
40%.......چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postدوستان عزیز - شب بخیر - میدونم خواب به چشماتون نمیره (مثل خودم) به استاد پیغام دادم که ما رو از مطالب ارزنده اش محروم نکنه - شاید یه سر بیاد اینجا
تمام مطالب موازي ارائه ميشه...
اگر فرصت نميشه شما زحمت اين كار را بكشيد و اگر دوستان قابل دانستند مطالب بنده را در تالار مربوطه درج فرماييد.....
دوست عزيز گفتني ها گفته شده.....
به هيچ وجه نگران نباش......
شب خوشhttps://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
در اصل توسط alizadeh.f پست شده استتوصيه براي فردا (زمان احتمالي بازگشايي):
دوستان مطلع اطلاع دادند كه حقيقي قصد ورود به سهم دارد.......
سهامداران بدانند كه برنامه ورود به اين سهم وجود داره و اگر سايت و نفراتي تارك نامعقول ميدهند به جهت جو سازي و ورود به سهم است......
اين نماد تازه فردا عرضه اوليه ميشود.....چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Postتمام مطالب موازي ارائه ميشه...
اگر فرصت نميشه شما زحمت اين كار را بكشيد و اگر دوستان قابل دانستند مطالب بنده را در تالار مربوطه درج فرماييد.....
دوست عزيز گفتني ها گفته شده.....
به هيچ وجه نگران نباش......
شب خوشچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
نظر