کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
/:.hmmsmiley.:/ از کجا نقل قول سفته بازی رو میکنی ؟!
مپنا سهمی نیست که بشه باهاش سفته بازی کرد...در مورد شبندر هم همون موقع عا که هرچی شفاف سازی علیه سهم می دادند اما بعدش با صف خرید میلیونی مواجه میشد همچین کلماتی شنیده میشد و حالا .... ؟!
یه تعدیل فوق سنگین هم داره که در آینده نزدیک دوستان شاهد آن خواهند بود ؛این سهم خبرهای فوق العادهایی توشه که همه با حرص ووله جمع می کنند حتی امروز همه فکر می کردن صف فروش
میشه ولی برعکس انتظارها صف خرید شد
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) در نخستین پیش بینی مبلغ 488 ریال و در تاریخ های 9 و 16 اردیبهشت92 مبلغ 603 ریال و در تاریخ 19تیر92 به صورت حسابرسی شده مبلغ 2 هزار و 238ریال (با در نظر گرفتن نرخ تسعیر ارز به ازای هر دلار 24 هزار و 500 ریال و حذف سهم صندوق توسعه ملی-با ارائه اظهارنظر"عدم اظهارنظر" حسابرس و بازرس قانونی) و مطابق جدیدترین اطلاعات حسابرسی شده، مبلغ 2 هزار و 266 ریال (با در نظر گرفتن نرخ تسعیر ارز به ازای هر دلار 24 هزار و 734 ریال و حذف سهم صندوق توسعه ملی-با ارائه اظهارنظر"مشروط"حسابرس و بازرس قانونی) اعلام کرده است.
بر اساس صورت مالی دوره سه ماهه سال مالی 92 شرکت پالایش نفت بندرعباس مبلغ 519 ریال معادل 23 درصد از سود پیش بینی شده را کنار گذاشته است.
بر اساس اطلاعات ارسالی شرکت، هیئتمدیره تصمیمدارد 50 درصد سود خالص را جهت تقسیم بین صاحبان سهام به مجمع عمومی عادی سالیانه سال مالی 92 پیشنهاد کند.
"شبندر" سود هر سهم سال مالی 91 را در نخستین پیش بینی مبلغ 143 ریال و در آخرین پیش بینی مبلغ 794 ریال بدون انعکاس به بازار اعلام کرده که بر اساس صورت های مالی حسابرسی نشده مبلغ 799 ریال و صورت های مالی حسابرسی شده مبلغ 757ریال محقق شده است.
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
یه تعدیل فوق سنگین هم داره که در آینده نزدیک دوستان شاهد آن خواهند بود ؛این سهم خبرهای فوق العادهایی توشه که همه با حرص ووله جمع می کنند حتی امروز همه فکر می کردن صف فروش
میشه ولی برعکس انتظارها صف خرید شد
دوست محترم اين سهم که نمادش هنوز باز نشده که بخواد صف خريد يا فروش بشه ، در رابطه با هر سهمي لطفا در تاپيک خودش صحبت بفرماييد . ممنون
سود که همون ساعت 8 صبح پرداخت شد . البته بخاطر گرمای شدید و قرار گرفتن یک بانک اختصاصی تجارت جهت ساکنین منازل سازمانی شبندر نزدیک خونه زنگ زدم و ریختند بحساب - مهم باز شدن نماد بود که ...............................
شورش در آوردن - چه نقشه هایی کشیده بودم -
گفتم میبریم . شاد و خوشحال یه 60 هفتاد تایی نقد میکنیم میریم چندتا میوه خوشکل میریزیم توی زنبیل مون
اول که باختیم (خاک ........................ ماهینی )
شاه بندر هم که باز نشد
سفارش کلاه های دوست عزیزمون sushiant هم که لغو کردم (بقول خودش بدون dj) اما چش مایی
همون بهتر که توی تاپیک ورزشی عزای عمومی اعلام کردم
چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر