پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m_r_anari
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 881

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
    سلام دوست خوبم و ممنون از راهنمایی های عالمانه حضرتعالی
    یکی دو روز پیش که بخاطر بعضی از پست ها و رفتار ناجوانمردانه برخی از تازه به دوران رسیده ها در تالار همسایه نوشتی که دیگه اونجا پست نمیدی و خداحافظی کردی خیلی خوشحال شدم .
    تعصب بیجا ندارم ولی قبول کن ضمن احترام به همه سهامداران دوستان ما در این فروم کجا و کاربران سایر تالارها کجا !!!!!!!!!!!!!
    یادته بعد از راهپیمایی چطور قربون صدقه ات میرفتند ؟؟؟
    چقدر استادمون بدون ریا و صرفاً از روی دلسوزی و ارتقاء سطح اطلاعات سهامداران شبندری در اونجا مطلب نوشتند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حیفه استاد بخدا (بعضی وقتها حسودیم میشد)
    آیا جسارت برخی ................................. نامردی نیست؟
    جسارت به شما دوستان عزیزم و بخصوص استاد بزرگوارم برام غیرقابل تحمله . واقعاً کاربران این تاپیک همه نمونه و دوستی با اونها برایم افتخاره
    بگذریم - منو فرمون تاپیک؟ نه بابا . وراجی میکنم تا حال وهوای اینجا سرد و کسل کننده نباشه - تا اساتید قابل بدونند و از راهنمایی ها ما رو محروم نکنند وتداوم داشته باشه . خودمونیم بعضی از مطالبم هم بد نیست . مگه نه ؟ خب اناری جون یکیش همین موضوع نیم ساعت اضافه بر سازمان معامله شبندر . وجداناً شما که کهنه کار بورس هستی همچنین چیزی تا حالا دیدی؟؟؟؟
    ببین به جه چیزهایی دقت میکنم . اگه میدونستم قراره نیم ساعت بیشتر معامله بشه سفارشاتم رو لغو نمیکردم . حداقل از 6 تا سفارش سه تا از اونها با رنج قیمتی بعد از ساعت 12 همخوانی داشت و فکرکنم پاس میشد . اشکال نداره . روزی دست خداست . ولی اگه عمد در کاره بهش میگن ......؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!$$$$$$ گفتی فرمون داغمو تازه کردی . باورت میشه دو روزه دنبال وی 9 یا تیپ6 میگردم اینجا نیست!!پیله کردم . قراره آخرهفته داداشم از شیراز برام بخره
    خیلی مخلصیم - مثل جناب یاوری(سرمربی محترم مس) با یک سلام نظامی بای
    سلام دوست عزیز
    ممنون از ابراز محبت شما. اینکه کابران این سایت بسیار فهیم و با درایت هستند شکی توش نیست بنده این موضوع رو به مدیر محترم سایت جناب آقای جمالی هم عرض کردم و یکی از نقاط بسیار مهم و اثرگذار این سایت هم همین کاربران دوست داشتنی هست که باعث رونق سایت نیز شده است. یه نگاه به مسابقه هفتگی بندازید حساب کار دستتون میاد . در برخی از سایت های همسایه همون بهتر مطلبی ذکر نشه. جناب آقای علیزاده عزیز هم بسیار بزرگ منش هستند که با این همه توهین و افترا و.... در سایت های همسایه دوستان رو راهنمائی میکنند.

شما هم فرمون این تاپیک گرفتی و راه افتادی حالا داری میری V9 و... بگیری ؟ (شوخی) مبارک باشه. چون قرار قیمت ها آزاد بشه کمیاب شده ( مگه الان قیمت ها دولتی هست !!!!!!!!)
    آقای یاوری عزیز هم با اون لهجه شیرینش واقعا دوست داشتنی هست.

موفق باشی.
    اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• Alidadash
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 959

بعد از این همه سر و صدا و اقدام عملی و آرایش نظامی برای شروع جنگ، عقب نشینی کردن برای گردن کلفتی مثل آمریکا خیلی سنگینتر از حمله موشکی سوریه به اسرائیله، مطمئن باشید فکر همه چیز شده و بی گدار به آب نزدن. به نظر من جنگ به زودی شروع خواهد شد.
      سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• ali30
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1940

بزن به افتخار کیانوش خان دست قشنگرو....منم میگم امریکا هیچ غلتی نم تونه بکنه حالا ببین.:D:D
        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• m.icehot
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 96

علی اظاهر جنگ در پیش است،شما دعا کنید ضررش فقط به بورس ختم بشه نه به جون و خاکمون.

نظر

• Alidadash
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 959

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
            عرض کردم مسله سوريه -لبنان-فلسطين با همه کشورها فرق ميکنه.
            اسراايليها از موشکهاي سوريه-لبنان-فلسطين ميترسند.
            در 3جنگ گذشته به همه ثابت شد دوبار لبنان و يک بار فلسطين بر اسراييل پيروز شد.
            موشکهاي سوريه حداقل 10برابر قويتر از موشکهاي حماس و حزب الله هست.سوريه ظرف مدت کمتر از 1ساعت قادر خواهد بود اسراييل را به جنهنمي خونبار تبديل کند.شايد در اين نبرد ...................
            مشکل اسراييل در فرهنگ ترسوي انها هست انها اگر قطره خوني ببينند تسليم خواهند شد انها اگر اين مشکل را نداشتند الان دنيا را تسخير کرده بودند.
            100موشک سوريه تو خاک اسراييل بشينه به امريکا دستور خواهد داد عقب نشيني کن و اين بدترين ذلت و خاري هست که براي امريکا رخ خواهد داد.سوريه گردن کلفت امريکا را به خاک خواهد ماليد.
            در چند سال گذشته تمام پيش بيني هاي من در خصوص جنگ اسراييل با لبنان و فلسطين درست از اب درامد.چون راز ضعف اسراييل را فهميده ام.
            .................................................. ...........
            شنبه شبندر وبازار صف خريده.چون امريکا بهانه خواهد اورد و به سوريه حمله نخواهد کرد.
            هيچوقت حمله نخواهد کرد.بريد اخر هفته رو خوش باشيد و به حرفهاي کيانوش اعتماد کنيد.
            تا شنبه بدرود.
            با تمام احترامی که برای کیانوش عزیز قائلم باید بگم بعد از این همه سر و صدا و اقدام عملی و آرایش نظامی برای شروع جنگ، عقب نشینی کردن برای گردن کلفتی مثل آمریکا خیلی سنگینتر از حمله موشکی سوریه به اسرائیل خواهد بود. مطمئن باشید فکر همه چیز شده و بی گدار به آب نزدن. اسرائیل خود مشوق اصلی شروع این جنگ است. روسیه نیز از دخالت مستقیم سر باز زده. به نظر من جنگ به زودی آغاز خواهد شد.
            سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• rezatehrani
              عضو فعال
              • May 2013
              • 336

کارشناس بازار سرمایه در گفتوگو با فارس مطرح کرد
              بازار در انتظار گزارش ۶ ماهه شرکتها/ رونق به بورس برمیگردد

یک کارشناس بازار سرمایه با تأکید بر اینکه جو روانی جنگ در سوریه بر بازار سرمایه ناپایدار است گفت: بازار در انتظار گزارش ۶ ماهه شرکتهاست و در صورت ارائه این گزارشها، شرایط آرامتری خواهد داشت.
              خبرگزاری فارس: بازار در انتظار گزارش ۶ ماهه شرکتها/ رونق به بورس برمیگردد

شهریار شهمیری در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با اشاره به روند بازار طی روزهای اخیر اظهار داشت: بازار نشان داده که تأثیرپذیری آنی نسبت به اخبار سیاسی دارد.

وی ادامه داد: اخبار سیاسی با توجه به تأثیر بسیار بالا در حرکت دومینویی شاخص و افت قابل توجه آن مؤثر بوده به طور مثال تر و خشک در بازار با یکدیگر میسوزند.

این کارشناس ارشد بازار سرمایه با تأکید بر اینکه اکنون تحلیل جای خود را به احساس داده گفت: بسیاری از سهامداران در این روزها به خاطر جو روانی ایجاد شده درصددند تا سهام خود را نقد کنند.

شهمیری تأکید کرد: طی هفته گذشته فشار فروش حقیقیها نسبت به حقوقیها بیشتر بود و حقوقیها درصد بالایی از خرید را طی هفته گذشته از آن خود کردند.

مدیرعامل کارگزاری سهم آشنا با بیان اینکه سایه جنگ باید از سر بازارهای دنیا برداشته شود، گفت: اکنون بازارهای دنیا شرایط بدتری نسبت به بازار ایران را تجربه میکنند.

وی با اشاره به اینکه بحث جنگ بسیار بعید به نظر میرسد، گفت: بیشتر این مباحث شانتاژهای تبلیغاتی و رسانهای است که مطرح میشود و در صورت برداشته شدن این جو از بازار روند اصلاح شده به زودی به شرایط عادی برمیگردد.

شهمیری ادامه داد: بازار در انتظار گزارش 6 ماهه شرکتها است و در صورت ارائه این گزارشها، بازار شرایط آرامتری خواهد داشت.

وی در پاسخ به این سؤال که شفافیت اطلاعاتی شرکتها تا چه میزان بر انگیزه سهامداران در ارتباط است، گفت: در برخی شرکتها شفافسازی به دلیل مدیریت آن کار پیچیدهای است و موجب میشود تا شرکتها تحت تأثیر همین امر دچار ابهام شوند.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: عدم رعایت شفافسازی از سوی مدیران دولتی و عدم آشنایی با مکانیزم شفافیت موجب افزایش فرآیند زمان برای بررسی آنها شده است.

وی گفت: سازمان بورس و شرکتهای تابعه قطعا تلاش میکنند تا شرکتها با نهایت شفافیت وارد بازار شده و کمترین ابهام را داشته باشند.

انتهای پیام/م

نظر

• ali30
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 1940

مرگ بر امریکا درود بر اسلام سلام بر شهیدان
                تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ampour
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1306

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
                  رفتار انسانها تحلیل بردار نیست !!! پس ناراحتی نداره !!!! من به خودم میگم جهنم ضرر فوقش اگرم قیمتش بیاد پایین تر از این سال دیگه توی مجمع با همین سود 226 تومنی 70 میل سود میگیرم بازم نوش جونم !!!!! اگرم جنگ به ایران کشیده شد که سرمایمو فول از هر جایی که دارم (ملک ساختمان دلار طلا و....)بر میدارم و میرم از این کشور !!چون به اندازه کافی به این کشور و مردمش خدمت کردم!! جنگ بین قدرتها فقط به مردم آسیب میرسونه و دیگر هیچ !! تصمیم هر کس هم به خودش مربوطه !!! هر کاری به واسطه انجامش یه سری تبعات داره چه خوب چه بد !!! ما مسئول مستقیم تاثیر این تصمیمات بر زندگیمون هستیم !!!!

یه سوال :

یه تصمیم درست چه شرایطی داره ؟

هروقت شرایط جواب این سوال رو رعایت کردیم و توکل کردیم بر خدایی که بدان معتقدیم ! نتیجه بی اهمیت ترین عنصر خواهد بود زیرا قطعا چیزی که به صلاح ماست اتفاق می افتد.
                  این بار راستی راستی چش مایی
                  چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• ampour
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1306

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
                    آقا آرش خيلي ايول داري حتما با جت اختصاصي رفتي ديگه !
                    نه بابا
                    هر وقت هیچ ............... نمیکنه
                    وفقط ناظر بازار میشه اینو میگه
                    آرش جون کارش درسته

نظر

• Arash007
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 541

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
                      آقا آرش خيلي ايول داري حتما با جت اختصاصي رفتي ديگه !
                      از اون لحاظ نه از لحاظی که خودت میدونیlaughingsmiley

نظر

• Arash007
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 541

بچه ها ردیفه اوضاع بزودی بر می گرده من پرسیدم.نگران نباشید

نظر

• ampour
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1306

در اصل توسط yosef پست شده است View Post
                          ایرانی جماعت کلا" زود جوگیر میشن , ۳۵ سال پیش ما هم جوگیر شدیم رفتیم تو صف تظاهرات و حالا ......
                          آخه آدم عاقل , برای شبندر با p\e 5 اونهم با این حجم معاملات باید بره تو صف فروش , واقعا" که !!! /.:blinksmiley.:/
                          پدربزرگ سلام
                          ضرب المثل قطره قطره جمع.......................................
                          یکی از اون قطره ها امروز حدود هزینه ایی که هدایتی برای اومدن خلعتبری خرج کرد و شبندرم فروحتم(مربوط به دوستان )
                          دیشب که یوزرهاشونو بهم میدادند میگفتند به کی قسم ................................ پول لازمیم شدید
                          کلاعه خبر آورد بعضی هاشون کشک میگفتن و با یه پس گردنی همسران محترم رو روانه پاساژ ستاره جنوب و نیلی و سیتی سنتر کردند .
                          جالب تر اینکه اگه روی گوشی ام کلید تشکر داشتم حتما گوشی هنگ میکرد . بقول استاد غربال شدن هم بعضی مواقع برای شبندر خوبه

نظر

• mehr_bourse
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 336

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                            مرگ بر امریکا درود بر اسلام سلام بر شهیدان
                            بشین بنیم بابا

نظر

• AMIR2000
                              عضو عادی
                              • Apr 2013
                              • 180

در اصل توسط Arash007 پست شده است View Post
                              از اون لحاظ نه از لحاظی که خودت میدونیlaughingsmiley
                              ................... ديگه ، درسته ؟

نظر

• yosef
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 440

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                                پدربزرگ سلام
                                ضرب المثل قطره قطره جمع.......................................
                                یکی از اون قطره ها امروز حدود هزینه ایی که هدایتی برای اومدن خلعتبری خرج کرد و شبندرم فروحتم(مربوط به دوستان )
                                دیشب که یوزرهاشونو بهم میدادند میگفتند به کی قسم ................................ پول لازمیم شدید
                                کلاعه خبر آورد بعضی هاشون کشک میگفتن و با یه پس گردنی همسران محترم رو روانه پاساژ ستاره جنوب و نیلی و سیتی سنتر کردند .
                                جالب تر اینکه اگه روی گوشی ام کلید تشکر داشتم حتما گوشی هنگ میکرد . بقول استاد غربال شدن هم بعضی مواقع برای شبندر خوبه
                                و این نیز بگذرد , فروشندگان شبندر از فروشندگان شتران درس بگیرند .
                                Ampour عزیر پیرمون کردی بابا ! سنمون بالا است ولی نه اینقدر .
                                آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

در حال کار...
                                X