پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahmad
    عضو عادی
    • Aug 2013
    • 216

ما چقدر خوش شانسیم.من فکر میکردم نگاه و دید ایران به غرب (خصوصا آمریکا) یک طرفه مثبت و از جانب ما بوده ولی خوشبختانه غرب و اوباما بسیار از سخنان اخیر رهبری و آقای روحانی استقبال کرده اند که این را در سخنان آقای اوباما در سازمان ملل به عینه مشهود ومشخص بود حالا پس از سخنرانی امشب روحانی فردا بورس چه شود؟شاخص 75000 آماده برای استقبال از ما باش:.thumbsupsmileyanim

نظر

• alireza51
      عضو فعال
      • Feb 2013
      • 1205

سلام
      کاربر جناب موی عاقل در یکی از تاپیک ها چنین نوشته اند، نظر دوستان چیست؟
      ممنون

در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post
      درود
      1-بزرگترین ریسک شبندر رشد شدید در یکسال گذشته است.سهم بیش از 10 برابر شده است.اگر به هر دلیلی شرایط بازار تغییر کند مثل تیر و مرداد سال گذشته سهامداران شبندر که در سود چند صد درصدی هستند حاضرند سهامشون رو به هر قیمتی بفروشه مثلا کسی که شبندر 120 تومنی داره حاضره 600 تومن هم سهم رو بفروشه و با سود 5 برابری خارج بشه.

2- شرایط پالا یشی ها به گونه ای هست که با کوچکترین تغییری در نرخ خوراک ممکنه سودشون نصف بشه یا اساسا زیان ده بشن و احتمال این اتفاق رو باید به عنوان ریسک شرکت پذیرفت چون دولتی که اینقدر کسری بودجه داره ممکنه دست به هر کاری بزنه

3-ارزش بازار شبندر در حال حاضر 5و نیم میلیارد دلار (با ارز مبادله ای 6ونیم میلیارد دلار )هست که اصلا توجیهی برای سرمایه گذاری نداره

در بهترین حالت نگهداری شبندر فرصت سوزی خواهد بود.
      موفق باشید
      عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• علی خان
        عضو فعال
        • May 2013
        • 271

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
        سلام
        کاربر جناب موی عاقل در یکی از تاپیک ها چنین نوشته اند، نظر دوستان چیست؟
        ممنون
        من تا یاد دارم ایشون همیشه همه سهم ها رو فرصت فروش میدونن....
        [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• alizadeh.f
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 878

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
          [

دوست گرامی از صحبت های آقای سیف که اوایل کار و حتی قبل از رییس شدن زده بود اگه خاطرتون باشه میگفت دلار روی 3000 الی 3200 منطقی هستش . بنده فکر نمیکنم اجازه بدهند دلار زیر 3000 بمونه چون برای خود دولت هم ضرر داره چون باید بودجه رو بر اساس نرخ دلار محاسبه و اعلام کنند بنابر این بعید میدونم در شرایط کنونی این اتفاق بیفته . سلامت و پرسود باشید.

نوسان چند روزه دليل بر روند ميان مدت و بلند مدت نيست........!!!!
          چند روز زير 3000 تومان بياد كل محاسبات شما و مناسبات كلان به هم ميخوره....!!!!
          وضعيت كلان و تصميم گيري ها و اظهارات نشان دهنده اين است كه دولت تمايلي نداريد دلار زير 2900 بياد...
          به عبارتي نرخ مطلوب حوالي 3000 است......
          https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• alireza51
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 1205

سلام
            با صحبت های روحانی و اوباما، بنظرم حالا حالاها مشکل تحریم ها حل نخواهد شد.
            احتمالا چهارشنبه 3 مهر قیمت دلار بالاتر از دیروز خواهد شد و شبندر مثبت و گروه خودرویی منفی خواهد بود.
            عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• m.soltani
              عضو عادی
              • Sep 2013
              • 21

ولیالله سیف، رئیس کل بانک مرکزی ایران، امروز گفت که بانک مرکزی نخواهد گذاشت قیمت دلار در بازار ایران بیش از این پایین بیاید.
              آقای سیف گفته: "کاهش نرخ ارز دلیل خاصی ندارد و خوشبینی افراد باعث کاهش نرخ شده؛ نرخ ارز منطق خاص خود را دارد و کاهش بیشتر آن از سوی دیگر تاثیرات منفی را در بر دارد."

نظر

• abed
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 428

قسمت سود بانكي را مخالفم جون زمزمه اش بوده كه بر عكس نظر شما زيادش كنندو اين ريسكش كه باعث ريزش و يا كاهش رشد شاخص بشه وجود داره.

نظر

• rezatehrani
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 336

صف فروش؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• ahmad
                    عضو عادی
                    • Aug 2013
                    • 216

اونور دنیا جناب روحانی دارن یخ میشکونن(یخ میان ایران و usa) ما هم اینجا داریم رکورد میشکونیم.البته از نوع منفیش

نظر

• Sushiant
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 1391

بهترین تحلیلی که دیشب در مورد بازار امروز خوندم :

با فرض استراحت گروههای خودرو و بانکی و پتروشیمی باید دید چه گروهی می تواند جلو دار بورس شود. گزارشهای شش ماهه در گروههای سیمانی می تواند گزارشهای خوبی باشد. ولی خوب این گروه شاخص ساز نیستند فصل دوم سال هم معمولا فصل مناسبی برای سیمانیها نیست. سنگ اهنی ها و فولادیها هم درگیر مباحث کهنه بهره مالکانه و نرخ سنگ هستند. شاید تعیین تکلیف این مسئله بتواند تحرکی در این گروه ایجاد کند. پالایشگاههای شاخص ساز هم مدتی است فشرده شده اند. گزارشهای شش ماهه بدی هم نخواهند داشت.باید منتظر ماند.
                      هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• Sushiant
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 1391

همیشه گفته شده است گزینه جنگ روی میز است!!!!
                        ما آمده ایم بگوییم گزینه صلح در دسترس است!!!!!

بکوشید نیکی به کارآورید چو دیدید سرما، بهار آورید

آدم دلش قنج میره خوب از گفتن این حرفها توسط رییس جمهور کشورش !!!!!!!

نظر

• Sushiant
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 1391

به نقل از فارس، «حسن روحانی» رئیسجمهور ایران در مصاحبه با شبکه «سی ان ان» به زبان انگلیسی پیامی را به مردم آمریکا ابلاغ کرد و گفت: تمایل دارم به مردم آمریکا بگویم: من صلح و دوستی را از ایرانیان برای آمریکاییها آوردهام. وی تصریح کرد که برنامهای برای دیدار با «باراک اوباما» رئیسجمهور آمریکا ندارم اما اگر فرصتی پیش بیاد میتوانیم با یکدیگر گفتوگو کنیم. اخیراً نامههایی بین اوباما و روحانی رد و بدل شده است و گمانههایی در این باره به وجود آمده است که روسای جمهور ایران و آمریکا احتمالاً دیدار رو در رو در سازمان ملل در نیویورک داشته باشند. روحانی به سی ان ان در این باره گفت: حرفهایی دراین باره صورت گرفته است و آمادگیها برای این کار نیز تا حدودی انجام گرفته است. وی تصریح کرد: آمریکا تمایل خود را برای چنین دیداری نشان داد و به طور کلی ایران تحت شرایط خاص میتواند اجازه چنین دیداری را بدهد اما بر این باورم که زمان کافی برای هماهنگ کردن این نشست به طور کامل، آنطور که باید، دشوار است. رئیسجمهور ایران در پاسخ به اینکه آیا اجازه ملاقات با مقامات آمریکایی را دارند، گفت: فکر میکنم رئیسجمهور ایران هر زمان که منافع ملی کشور در میان باشد، چنین اجازهای را دارد. رهبر معظم ایران گفتهاند که اگر مذاکرات برای منافع ملی کشور لازم و ضروری باشد، مخالف مذاکره نخواهد بود. وی ادامه داد: اگر امروز فرصت به وجود میآمد، (دیدار) امروز برگزار میشد و اقدامات مقدماتی برای آن انجام میگرفت، به احتمال خیلی زیاد گفتوگو صورت میگرفت و در وهله اول بر موضوع هستهای یا تحولات خاورمیانه متمرکز بود. بنابراین میتوانم به شما بگویم رهبر معظم ایران، به دولت من اجازه داده است تا آزادانه درباره این موضوعات مذاکره کنیم. روحانی درباره هولوکاست گفت: من قبلاً گفتم که من یک مورخ نیستم و زمانیکه بحث درباره ابعاد هولوکاست به وجود میآید، مورخان هستند که باید بازتاب از خود نشان دهند اما در کل من میتوانم بگویم که هرگونه جرمی که در تاریخ علیه بشریت به وجود آمده است، از جمله جرمی که نازیها علیه یهودیان و غیریهودیان انجام دادند، تا جایی که به ما مربوط میشود، سزاوار سرزنش و محکومیت است

نظر

• Sushiant
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 1391

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
                            به نقل از فارس، «حسن روحانی» رئیسجمهور ایران در مصاحبه با شبکه «سی ان ان» به زبان انگلیسی پیامی را به مردم آمریکا ابلاغ کرد و گفت: تمایل دارم به مردم آمریکا بگویم: من صلح و دوستی را از ایرانیان برای آمریکاییها آوردهام. وی تصریح کرد که برنامهای برای دیدار با «باراک اوباما» رئیسجمهور آمریکا ندارم اما اگر فرصتی پیش بیاد میتوانیم با یکدیگر گفتوگو کنیم. اخیراً نامههایی بین اوباما و روحانی رد و بدل شده است و گمانههایی در این باره به وجود آمده است که روسای جمهور ایران و آمریکا احتمالاً دیدار رو در رو در سازمان ملل در نیویورک داشته باشند. روحانی به سی ان ان در این باره گفت: حرفهایی دراین باره صورت گرفته است و آمادگیها برای این کار نیز تا حدودی انجام گرفته است. وی تصریح کرد: آمریکا تمایل خود را برای چنین دیداری نشان داد و به طور کلی ایران تحت شرایط خاص میتواند اجازه چنین دیداری را بدهد اما بر این باورم که زمان کافی برای هماهنگ کردن این نشست به طور کامل، آنطور که باید، دشوار است. رئیسجمهور ایران در پاسخ به اینکه آیا اجازه ملاقات با مقامات آمریکایی را دارند، گفت: فکر میکنم رئیسجمهور ایران هر زمان که منافع ملی کشور در میان باشد، چنین اجازهای را دارد. رهبر معظم ایران گفتهاند که اگر مذاکرات برای منافع ملی کشور لازم و ضروری باشد، مخالف مذاکره نخواهد بود. وی ادامه داد: اگر امروز فرصت به وجود میآمد، (دیدار) امروز برگزار میشد و اقدامات مقدماتی برای آن انجام میگرفت، به احتمال خیلی زیاد گفتوگو صورت میگرفت و در وهله اول بر موضوع هستهای یا تحولات خاورمیانه متمرکز بود. بنابراین میتوانم به شما بگویم رهبر معظم ایران، به دولت من اجازه داده است تا آزادانه درباره این موضوعات مذاکره کنیم. روحانی درباره هولوکاست گفت: من قبلاً گفتم که من یک مورخ نیستم و زمانیکه بحث درباره ابعاد هولوکاست به وجود میآید، مورخان هستند که باید بازتاب از خود نشان دهند اما در کل من میتوانم بگویم که هرگونه جرمی که در تاریخ علیه بشریت به وجود آمده است، از جمله جرمی که نازیها علیه یهودیان و غیریهودیان انجام دادند، تا جایی که به ما مربوط میشود، سزاوار سرزنش و محکومیت است

حرف حساب جواب؟ ......................... چی ؟ نداره

نظر

• alizadeh.f
                              عضو فعال
                              • Feb 2013
                              • 878

[ 10:11 ] --- تاکید مجدد بانک مرکزی بر بی منطق بودن افت دلار؛ دلار 2970 تومان

رشد 29 ريالي نرخ مبادلات در مورخ 1392/07/03 نسبت به ديروز.....

نرخ جديد 24797 ريال
                              https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• AMIR2000
                                عضو عادی
                                • Apr 2013
                                • 180

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
                                حرف حساب جواب؟ ......................... چی ؟ نداره
                                دوست خوبم اين صحبت ها چه مشکلي داشتند که فرموديد آدم دلش قنج ميره ؟

نظر

در حال کار...
                                X