پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam4950
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 117

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
    مخلصیم اناری جون
    اینجا با بقیه جاها فرق میکنه . مثلاً فقط 5 تا کارگزاری داره . اوایل که برای انتخاب کارگزار رفته بودم (البته همون روز اول پشیمون شدم و همین الان هم با تهران کار میکنم) چهل پنجاه نفر پیرمرد بازنشسته که هر کدوم برگه های سهامی که فکر میکنم مربوط به نیروهای مسلح و شهرداری بود در دست داشتند جمع شده بودن . وقتی داشتم با تبلت کار میکردم دور من جمع شدند و گفتند خانم نمیشه شما سهام ما رو بفروشید .............. اینها چند روزه که ما رو سرکار میزارن .............. خوب حالا حساب کن در یک چنین جایی که این همه ملت بیگناه و کم سواد و از طرفی این همه سفته باز زرنگ و .......... وجود داره چه شود .......
    فکر کنم جدیدا به تالار بندر عباس سر نزدید

نظر

• m_r_anari
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 881

رئیس سابق هیأت مدیره سازمان بورس به فارس خبر داد
      کاهش ارزش بازار سهام از ۱۵۰ به ۹۰ میلیارد دلار/ بورس حبابی نیست

رئیس سابق هیأت مدیره سازمان بورس اوراق بهادار با اشاره به اینکه ارزش بازار سهام از ۱۵۰ میلیارد به ۹۰ میلیارد دلار کاهش یافته و بازار باید کاهش ارزش خود را جبران کند، گفت: اعتقادی به حباب در بورس ندارم.
      خبرگزاری فارس: کاهش ارزش بازار سهام از ۱۵۰ به ۹۰ میلیارد دلار/ بورس حبابی نیست

حیدر مستخدمین حسینی، دارای مدارک تحصیلی کارشناسی اقتصاد، گرایش بانکداری از دانشگاه علامه طباطبایی، کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، گرایش مدیریت صنایع از مرکز آموزش عالی صنایع، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی از دانشگاه علامه طباطبایی و دکترای مدیریت است. وی در رزومه کاریاش دارای سوابقی همچون معاون حقوقی و امور مجلس بانک مرکزی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت امور اقتصادی و دارایی، رئیس هیات مدیره سازمان بورس اوراق بهادار، رئیس هیات مدیره شرکت سپرده گذاری مرکزی ایران، عضو شورای عالی بانکها، عضو شورای پول و اعتبار و ... است.

مستخدمین حسینی بر این باور است که رشد شاخصهای بورس فاقد حباب بوده و عمده دلیل آن نیز کاهش ارزش پول ملی است.

وی معتقد است که در شرایطی که ارز و طلا و... با کاهش قیمت روبرو شده و روند نزولی دارد، گرایش به سمت بازار سرمایه در صورتی که قالب سبدی از سهام مختلف را داشته باشد، می تواند منافع قابل اطمینانی را نصیب فعالان بازار سرمایه به ویژه تازه واردان این بازار سازد.

او با تشریح شرایط فعلی بورس بر این باور است که با برنامه های دولت برای بازار سرمایه، بورس رونق بیشتری خواهد یافت.

دیگر دیدگاههای این مدیر سابق حوزههای بازار سرمایه و پولی و بانکی را در گفتوگو با خبرگزاری فارس بخوانید.

* عوامل درونی و بیرونی موثر در رشد شاخصها

* فضای خوش بینی در اقتصاد به رشد شاخصها در بورس می انجامد

فارس: تحلیل شما از رشد اخیر شاخصها چیست؟

مستخدمین حسینی: مسایلی که بر بورس و بازار سرمایه گذشته تحت تأثیر دو عامل است. یک عامل درونی است که ناشی از تصمیماتی است که دولت فعلی به بیان آنها اقدام و به اجرایی و مدیریت آنها در حوزه های اقتصادی می پردازد و عامل دوم که بیرونی است، ناشی از شوکهای سیاسی است. این موارد مانند لغو برخی تحریم از بانکها، اخبار مربوط حل مشکلات سوئیفت، لغو بیشتر تحریمها و... است. با اثرگذاری این موارد بر ساختار اجتماعی، سیاسی، اقتصادی کشور فضایی از خوش بینی در اقتصاد به وجود می آید که خود به رشد شاخصها در بازار سرمایه می انجامد.

در بازار سرمایه شاهد رونقی هستیم که این رونق به سمت افزایش شاخص باید با یک آسیب شناسی مورد بررسی قرار گیرند.

• رشد شاخص ناشی از کاهش ارز پول ملی، پدیده ای که در برخی بورسها هرگز رخ نمی دهد

• رشد شاخصهای فعلی بورس ایران ناشی از کاهش ارزش پول ملی

شاخص بورس تحت تأثیر عوامل مختلفی با افزایش روبرو می شود، نوع اول این افزایشها ناشی از تغییر در وضعیت تولید و دارایی بنگاههای پذیرفته شده در بورس و نیز افزایش تولید با کیفیت بالا صورت می گیرد. نوع دوم که کمتر رخ می دهد و ممکن است در برخی بورسها هرگز شکل نگیرد ولی در بورس ایران شاهد آن بودیم، بحث رشد شاخص ناشی از کاهش ارزش پول ملی است. در این شرایط بورس به سمتی می رود تا خود را بیابد و کاهش ارزش پول را جبران کند.

* رشد شاخصهای بورس تا رسیدن به ارزش واقعی

در چند ماه گذشته این شرایط در ایران پدید آمده است و کاهش ارزش پول ملی در بورس تجلی یافته است.

به اعتقاد من، افزایش شاخصهای کنونی در گروی این کاهش ارزش پول ملی است. پیش از این، ارزش بورس 150 میلیارد دلار بود که در حال حاضر این رقم به 90 میلیارد دلار می رسد. در صورتی که در ماه گذشته 80 میلیارد دلار و پیشتر از آن 70 میلیارد دلار و... بود.

فارس: افزایش شاخصها تا کجا ادامه خواهد یافت؟

مستخدمین حسینی: این افزایش تا جایی ادامه می یابد که ارزش بورس به قبل از کاهش ارزش پول ملی برسد. این روند تا جایی ادامه پیدا می کند که عملا بورس به حالت طبیعی خود برسد. اگر بناباشد تا 500 بانک و بنگاه اقتصادی تحت نظارت سازمان بورس مجددا شکل بگیرند نیاز به هزینه ای است که حدود 150 میلیارد دلار است. این رقم مبتنی بر دلار با ارزش فعلی آن است.

همانطور که همه کالاها و اجناس با افزایش قیمت به واسطه کاهش ارزش پول ملی روبرو می شوند، ارزش فیزیکی کارخانجات و.. نیز قاعدتا باید با افزایش روبرو شود.

* اعتقادی به حباب در بورس ندارم

بورس: آیا در پی خوش بینی بازارها از جمله بازار سرمایه به لغو تحریمها و... و دلایلی که شما از آن یاد کردید، این رشد شاخصها در بورس را می توان مبتنی بر نظر برخی صاحبنظران حباب دانست؟

مستخدمین حسینی: من اعتقادی به حباب در بورس ندارم ، طرح حباب در بورس را صحیح نمی دانم. تا زمانی که بورس بتواند ارزش واقعی خود را باز یابد این روند شاخص ادامه می یابد. از مقطعی که نرخ دلار ثبات یابد و از آن پس بنگاههای اقتصادی اقدام به ارتقای کیفیت محصولات و میزان تولید و تجهیز منابع بانکی و... کرده و در نتیجه رشد شاخصها ابعاد واقعی به خود بگیرد.

* دوره زمانی رشد شاخصها

فارس: رشد شاخصها طی چه دوره زمانی به وقوع می پیوندد؟

مستخدمین حسینی: این مسأله بستگی به عامل برخورد دولت و عملکرد و برنامه های آن دارد. بر این اساس عامل اثرگذار روند تصمیم سازیها و تصمیم گیریهاست. هرچه این روند کند باشد ، رسیدن شاخصها به ارزش واقعی روند کندی خواهند داشت.

* برنامه های دولت برای رونق بورس

فارس: آیا همچنان می توان به رشد شاخصها امیدوار بود؟

مستخدمین حسینی: دولت برنامه هایی دارد مبتنی بر اینکه بازار سرمایه به تأمین مالی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اقدام کند و نیز بحث تأمین مالی پروژه های جدید مطرح است. همین برنامه ها و اخبار آن در افزایش شاخصها موثرند.

*تازه واردان بورس به سراغ صندوقها بروند

*منافع قابل اطمینان در سبدی از سهام مختلف

فارس: آیا توصیه ای به تازه واردان و افراد با پس اندازهای جزء برای حضور در بازار سرمایه دارید؟

مستخدمین حسینی: به این دسته از فعالان بازار سرمایه توصیه می کنم که به سراغ صندوقها بروند تا جمعی از سهام را دارا باشند تا در فراز و نشیبهای بورس این سهام همپوشانی داشته و ضرر کمتری را متوجه آنها سازد. در شرایطی که ارز و طلا و... با کاهش قیمت روبرو شده و روند نزولی دارد، گرایش به سمت بازار سرمایه در صورتی که قالب سبدی از سهام مختلف را داشته باشد، می تواند منافع قابل اطمینانی را نصیب فعالان بازار سرمایه به ویژه تازه واردان این بازار سازد.

گفت وگو از: مریم سلیمی
      خبرگزاری فارس : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920701000907
      اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• alizadeh.f
        عضو فعال
        • Feb 2013
        • 878

و اما مجددا" جذابيت هاي تمام نشدني شبندر......مورخ 1392/07/12

بيشتر تحليل مطالب براي بازگشايي بعد از توقف نماد در يكماه اخير است.

مطالب زير اگر با تامل ، دقت و بررسي خوانده شود ، خواهيد ديد كه جذابيت هاي شبندر هر روز بر روز درگر پيشي ميگيرد. قطعا" با آمار و ارقام دقيق زير به اين نتيجه خواهيد رسيد.

نماد شبندر بعد از توقف حدود 3 ماهه مورخ 1392/06/04 مورد بازگشايي قرار گرفت و .....

تعداد كل سهام معامله شده بعد از 1392/06/04 بيش از 676 ميليون سهم-
        به عبارتي نزديك به كل ميزان سهام در زمان عرضه اوليه....!!(ميزان عرضه اوليه 690 ميليون سهم)
        ارزش معاملات از 1392/06/04 تا 1392/07/10 بيش از 9103 ميليارد ريال. به عبارتي 910 ميليارد ريال!!!!!!!!!

اگر اين مبلغ با ارزش كل معاملات بازار در يكماه قياس شود متوجه خواهيد شد كه آمار بسيار تكان دهنده و جالب است.

و اما:
        كل سهام معامله شده از 1392/06/04 تا 1392/07/10 : 676،239،666 سهم
        خريد حقيقي: 454،058 ميليون سهم
        خريد حقوقي: 222،180 ميليون سهم
        فروش حقيقي: 449،691 ميليون سهم
        فروش حقوقي: 226،547 ميليون سهم....

جددا خيره كننده است.

تحليل خريد و فروش حقيقي:

به زبان ساده: ورود سهامداران تازه نفس و خروج كساني كه يا سود ذخيره كردند(جابه جايي پرتفوي) و آنهايي كه بي اطلاع از بنياد سهم و يا با توصيه و سفارش و نه تحليل خريده بودند (هيجاني و بي تحليل) خالي كردند.

اين جابه جايي از هر زاويه اي نگاه كنيد بسيار مبارك است.يكماه قبل از بازگشايي عرض كردم كه نماد بايد غربال كند...

تحليل خريد و فروش حقوقي :
        خريدي به ارزش 300 ميليارد تومان... در يكماه!!!
        به عبارتي خريد در قيمت هاي بالاي 1200 ،1300 و 1400 انگيزه اي جز فروش در قيمت هاي بالاي 2000 و بالاتر ندارد.نمادي مطمئن و پربازده.
        سرمايه جديد و استراتژي تازه......
        فروش حقوقي: به جهت كنترل ( كنترل نا موفق)،به جهت شناسايي سود شركت هاي سرمايه گذاري، و ارائه گزارشات مناسب و پوشش هاي 3 ماهه و شش ماهه و.......

نكته جالب: خريد حجم فوق العاده حقوقي يست. حقوقي در هيچ نماد پالايشگاهي به انداره شبندر فعال نيست.....

و اما:
        به حجم هاي معاملاتي خيره كننده سهم در بعد از بازگشايي دقت كنيد:
        به عنوان مثال:
        1392/07/10 و حجم 33،690،752 سهم در قيمت بالاي 1400 در يك روز.
        حجم 33 ميليوني در قيمت 1400 يعني حجم 158 ميليوني نماد در قيمت 300 تومان !!
        حجم 33 ميليوني در قيمت 1400 يعني حجم 94 ميليوني نماد در قيمت 500 تومان !!
        و

1392/06/05 و حجم 90،119،220 سهم دريك روز معاملاتي و قيمت بالاي 1230
        حجم 90 ميليوني در قيمت 1230 يعني حجم 369 ميليوني نماد در قيمت 300 تومان !!
        حجم 90 ميليوني در قيمت 1230 يعني حجم 222 ميليوني نماد در قيمت 500 تومان !!
        حجم 90 ميليوني در قيمت 1400 يعني حجم 158 ميليوني نماد در قيمت 700 تومان !!

آمار بسيار خيره كننده است.

به عبارتي مثلا" معامله 676 ميليون سهم در يكماه :
        حجم 676 ميليوني در قيمت 1250 يعني حجم 2816 ميليوني نماد در قيمت 300 تومان- 4 برابر تعداد عرضه اوليه
        حجم 676 ميليوني در قيمت 1250 يعني حجم 1690 ميليوني نماد در قيمت 500 تومان- 2.4 برابر تعداد عرضه اوليه

نتيجه گيري:

اقبال و عطش بر روي اين نماد در حال حاضر و طبق معاملات و حجم ريالي و تناسب عالي و توازن خريد و فروش حقيقي و حقوقي طبق مطالب فوق ، چند برابر اقبال نماد در قيمت هاي 300 و 500 و 700 است.

بله قيمت چند برابر شده و اقبال هم چند برابر!!!!!!!! اين فوق العاده است.

توصيه بنده به منتقدين اين است: فقط سكوت اختيار كنند.......

با مطالب شفاف كه بيان شد مشخص است كه داستان از چه قرار است.
        اين موضوع جددا" خيره كننده است( البته بنده از شبندر در قيمت هاي 2000 و بالاتر هم همين انتظار را دارم)

اين موضوع 100% اثبات گرديد. اين رويه اي خيره كننده از نماد است و جاي كوچكترين بدگويي از نماد را نميگذارد.!!

و ضمنا" :
        صف خريد 10 ميليوني در قيمت 1400 برابر است :
        يعني همان صف خريد 46 ميليوني در قيمت 300
        يعني همان صف خريد 28 ميليوني در قيمت 500
        و.........

از كنار اين تناسب نبايد به سادگي گذشت ......

بازار تازه اين گوهر را شناخته و ما در قيمت هاي بسيار نازل اعلام كردم:
        صبر و ظفر.

اين واژه بسيار منطقي همراه با دليل و ده ها مطالب ارائه شده.
        الان هم عرض ميكنم. سال 92 كه 6 ماه باقي دارد و سال 93 كه سالي رويايي براي شبندر است...(طرح توسعه عظيم، افزايش صادرات، مهندسي توليد وافزايش ارز پايه، ده ها مطالب كه صدها بار گفته شده)
        ( مطالعه اين اطلاعات چه احساسي در سهامداران ايجاد ميكند).....

توصيه مجدد بنده به منتقدين شبندر: شبندر دوست ماست.

شبندر نمادي محكم، حساب شده، منطقي و قابل اعتماد است. اين نماد خصوصي سازي نشد بلكه خودمان سازي شد.
        گذشته شبندر را فراموش كنيد. به نظر من شبندر تازه بعد از 1200 عرضه اوليه شده است.

و اما كلام آخر: همان كلام اول.....

صبر و ظفر......

ضمنا" مطلب ويژه ديگري در راه است.........

سلامت و سربلند باشيد-
        مورخ 1392/07/12

توصيه به خريد و فروش نداريم. توصيه به بررسي داريم.
        https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• alizadeh.f
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 878

تكميل مطالب فوق:

نكته: روز بازگشايي در محاسبات درج نشده تا روند 100% منطقي بدست آيد(60 ميليون سهم)
          دليل:فروش هاي فوري، اعتباري و هيجاني بعد از بازگشايي...
          به عبارتي محاسبات و تجزيه و تحليل از 1392/06/04 تا 1392/07/10 ميباشد

تا تجزيه و تحليل منطقي ارائه گردد و اجباري در فروش وجود نداشته باشد( فشار اولين روز)

https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• مسعود اب
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1502

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
            U Too!

امروز میخواستم نصف شبندرامو با گروه خودرو تعویض کنم !!!!! هر کار کردم کارگذارم نذاشت !!!!!! شبندر دیگه واقعا داره میره رومغزم!!!!!X-(
            کاش زودتر تغییر روند بده !!!:((
            در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Post
            دوست من انشاءا... هفته دیگه این موقع رو قیمت بالای 1300 در مورد رسیدن یا نرسیدن به 1500 پست میزنیم.:-h
            سلام امروز دقیقا یک هفته گذشته
            حالا دوست من انشاءا... رفتیم برای بالاتر از 1500
            /:.rolleyessmileyani
            بمنظور موفقیت
            تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• کامل
              عضو فعال
              • Apr 2013
              • 558

شاهکار شراز

بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت پالايش نفت شيراز طی نامه شماره مورخ 1392/07/10 سه ماهه 128.9تومان سود ساخته.

نظر

• ahmad
                عضو عادی
                • Aug 2013
                • 216

در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post

تكميل مطالب فوق:

نكته: روز بازگشايي در محاسبات درج نشده تا روند 100% منطقي بدست آيد(60 ميليون سهم)

تا تجزيه و تحليل منطقي ارائه گردد و اجباري در فروش وجود نداشته باشد( فشار اولين روز)

خدمت استاد علیزاده و بقیه دوستان شبندری سلام عرض میکنم .واقعا از تحلیلهای زیبا و دقیقتون تشکر میکنم.آقای علیزاده میخواستم ازتون کمک و مشورت بگیرم .بنده پارسال یه آپارتمان خریدم که بصورت پیش فروش بود که قرار تحویل ما سر برج آبان ماه هستش لذا برای پاس کردن این چک به ناچار مجبورم شبندر رو بفروشم ازتون میخواستم بپرسم آیا ممکن دوباره شبندر نمادش بسته بشه و تا اون موقع باز نشه؟/:.sadsmiley.:/ تا اون موقع باهاش بمونم یا زودتر نقدش کنم؟گر چه خودمم میدونم فروختن شبندر یعنی خودکشی محض(لطفا راهنماییم کنید)

نظر

• ahmad_dayyer
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 138

با سلام خدمت دوستان گرامی

طی این چند مدتی که با این سایت و تالار گفتگو آشنا شدم به مطالبی که جناب آقای alizadeh.f مطرح میکنن که بیشتر هم مباحث ایشون بنیادی هست تا تکنیکال باور پیدا کردم تا اینکه یه نفر بیاد یه مبحث تکنیکال بگه هر چند هم اون شخص حرفه ای باشه . با دلیل این مطلب رو عرض میکنم دلایلم رو هم در زیر نوشتم :

به این دلیل این مطلب رو عرض میکنم که این سهم تکنیکال بردار نیست حقوقی هایی که این سهم شبندر رو دارن اول میان یه نگاه به نمودار میندازن و بخودشون میگن خوب حالا کدوم پترن و الگو رو حال میکنید همون رو بزنیم که این سری الگوی پرچم رو زدن و اینکه هر کدوم از حقوقیا که بخوان وارد این سهم بشن انگار اول میرن سازمان بورس و یه قرار داد امضاء میکنن که هر وقت ما گفتیم این مقدار سهم رو میکشونید بالا و هر وقت گفتیم باید بیاریدش پایین و یه مدتم برا درجا زدن میزارن چون اگه شبندر رو واقعا بزارن بر اساس عرضه و تقاضا ( به نظر من ، اینکه مسئولان بورس میگن که نحوه خرید و فروش در بازار سرمایه بر اساس عرضه و تقاضاست جزء یه سری دری وری که به خورد مردم میدن نیست ) قیمتش این نبود و خودش مسیرش رو پیدا میکرد هم صعودش بجا بود هم اصلاحش ولی متاسفانه میبینید که اینطور نیست.

*** یکی از دوستان دیروز بهم گفت یکی از همکاراش که از پالایشگاه بندرعباس خبر داره بهش گفته که خونه تو بفروش برو شبندر بخر اونم یه 15 میل رو داد به من که براش بگیرم ***

دوستان این رو به عنوان یه تاییدیه درباره سهمی که داریم خدمت شما گفتم نرید خونه تون رو بفروشن من مسولیت قبول نمیکنم . من فقط میتونم در حد چندتا کارتون کمکتون بکنم برید توی پارک بخوابید به عنوان کارتون خواب /:.yead.:/

به قول دوستان توصیه ای برای خرید و فروش ندارم

نظر

• ampour
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1306

تكميل مطالب فوق:

ممنون استاد عزیز از آماروارقام وتجزیه وتحلیل عالمانه جنابعالی
                    از آقاوحیدعزیز هم مجددا بخاطر ایجاد این تاپیک و اخیرا تاپیک شرمان تشکرمیکنم
                    خوش آمدگویی ویژه هم خدمت کاپیتان گرامی (خیلی مخلصیم) مطالب f22 آماده شده که در تاپیک شما درج خواهدشد
                    چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• Sushiant
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 1391

و اما كلام آخر: همان كلام اول.....

صبر و ظفر......

ضمنا" مطلب ويژه ديگري در راه است.........

سلامت و سربلند باشيد-
                      مورخ 1392/07/12

توصيه به خريد و فروش نداريم. توصيه به بررسي داريم.
                      PERFECT!!!!!!!!

=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>
                      آخرین ویرایش توسط Sushiant؛ 2013/10/04, 23:35.
                      هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• Sushiant
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 1391

شما چش مایی!!!

البته من یه بخش خیلی کوچیک (حدود 5 در صد) رو اختصاص دادم به خودرو و این هفته منتظر حرکتشم!!!!!
                        کما اینکه خودرو هیچ چیزی برای گفتن در مقابل شبندر نداره!! ولی انتظار یه حرکتهایی رو به صورت کوتاه ازش دارم !!!
                        به حجم های خودرو طی یک ماه اخیر دقت کنید!!!! شاید شبندر که نه ولی شاید بچه شبندری در راه است!!!!
                        شاید هم همه اینا تحلیل غلط من باشه !!!

(تا او چه خواهد!!!)
                        هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• ampour
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1306

سلام آقا مسعود عزیز
                          از بابت ارسال نرم افزار متاتریدر ممنونم (نصب و اجرا شد)
                          قبولت داریم حتی بدون تکنیکال

نظر

• ampour
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1306

شما چش مایی!!!

البته من یه بخش خیلی کوچیک (حدود 5 در صد) رو اختصاص دادم به خودرو و این هفته منتظر حرکتشم!!!!!
                            کما اینکه خودرو هیچ چیزی برای گفتن در مقابل شبندر نداره!! ولی انتظار یه حرکتهایی رو به صورت کوتاه ازش دارم !!!
                            به حجم های خودرو طی یک ماه اخیر دقت کنید!!!! شاید شبندر که نه ولی شاید بچه شبندری در راه است!!!!

(تا او چه خواهد!!!)
                            انشاءالله سود کنی
                            اما هرچی لیدرمون تیک آف میکنه نمیدونم چرا این ایکس 6 هم قیمتش میره بالاتر

نظر

• مسعود اب
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1502

شما چش مایی!!!

(تا او چه خواهد!!!)
                              انشاءا... که همیشه پر سود باشید. با عرض ارادت به همه دوستان بورسی
                              بمنظور موفقیت

نظر

• مسعود اب
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1502

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                                سلام آقا مسعود عزیز
                                از بابت ارسال نرم افزار متاتریدر ممنونم (نصب و اجرا شد)
                                قبولت داریم حتی بدون تکنیکال
                                سلام به خواهر عزیز
                                امیدوارم که بدردتون خورده باشه . من در این سایت از نظرات دوستان استفاده میکنم و داشتن دوستان خوبی همانند شماها برای بنده افتخار است.
                                بمنظور موفقیت

نظر

در حال کار...
                                X