دوستانی که از این سهم نا امید شدند، ایام محرم نزدیکه لطفا برید جاهای دیگه روضه بخونید!!!!! وقتی بدون تحلیل و افق وارد این سهم شدید باید هم در این روزها اینگونه باشید... سهامداری یعنی صبر...
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
تحلیل تکنیکال شبندر در تاریخ 92/08/11 از کارگزاری بانک رفاه
اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
تعمیرات واحد بنزین سازی شبندر از سایت خبری و تحلیلی کارگزاری بانک رفاه
و چه احساس قشنگیست که در خلوت خود،یاد یک دوست ترا غرق تماشا سازد..
نظر
-
شبندر در 1460 حمایت قوی داره و علت صف فروش نشدنش هم همین حمایت بود . خریدهای حقوقی هم در نوع خودش جالب بو .
خرید حقیقی 10.62 M 56.5%
خرید حقوقی 8.159 M 43.4%
خرید گروهی 0 0%
فروش حقیقی 15.999 M 85.1%
فروش حقوقی 2.78 M 14.8%
سیگناهای خرید (Buy) و فروش (Sell) این اندیکاتو ردخور نداره .
آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.
نظر
-
فعلاً از شبندر خارج شدم و از پالایشگاهی نه ! پیگیره خبر های اورهال هستم تا تک سهم شم از ورود سهم در بورس باهاش بودم تا به 2 روز قبل ، همچنان سهم لیدر و سودهی می باشد.
اگر کسی خبر های از اورهال دارد اطلاع دهد من هم پیگیری خبر از کارمندان شبندر هستم و بعد دریافت اطلاع رسانی می کنم
نظر
-
روانشناسی بازار در برهه فعلی نشان داده شبندر تاثیر مستقیمی با شاخص کل دارد پس برای رسیدن به جواب اصلاح سهم شاخص هم بررسی کنید ...آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2013/11/04, 09:05.جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط آرتا پست شده است View Postدوستان من از یکی از کارگزاریها که خیلی اطلاعات خوب و دقیقی داره و انصافا تا بحال تمام موارد رو درست گفتند شنیدم که شبندر تا 1380 می آد پایین و به همه توصیه می کردند که هرچی سهم دارید زودتر بفروشید چون در روز های آینده در صف فروش سنگینی قرار می گیرید که نمی تونید خارج بشید ... ممنون از اطلاع رسانی های خوب آقای علیزاده و خانم علپور این مورد رو هم که من امروز شنیدم گفتم سریع به دوستان خوبم اطلاع بدهم شاید مفید واقع بشه[B][COLOR=#0000ff]اگر حس روييدن در تو باشد حتي در كوير هم رشد خواهي كرد "" دكتر شريعتي ""[/COLOR][/B]
نظر
-
صرف نظر از احتمال اصلاح بيشتر 200 ميليون برداشتم......
اصلاح بيشتري متصور نيستم.....
14500 حمايت بسيار قوي دارد....
از پايين آمدن نماد براي خريد استقبال نميكنم ولي اگر فرصت دهد چرا كه نه.......
اكيدا"توصيه به خريد و فروش نداريم. اين پاسخ ياوه گويان بود....
ضمنا" نماد فروشنده خاصي نداره.......https://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
نظر