پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رامین حیاتی
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 1321

متاستفانه عاقبت ورود سهامدار جدید ک بی هیچ تحلیل وعلمی وهیجانی خرید فروش میکنه عاقبتش اینه وقتی توی کارگذاری ها برگه تستی ک میزان علم سهام دار جدید رو میسنجه خودشون پر میکنن که نمره متوسط رو بیاره عاقبت بازار میشه این
    همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• zereshkkk
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 3474

وزیری هامانه درباره آخرین وضعیت طرح های جدید پالایشی کشور به خصوص ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس نیز اظهار داشت: برای تک تک این طرح ها تجدید هیئت مدیره صورت گرفته و مشکلات تعیین تکلیف سهام آنها رفع شده، ضمن آن که هم اکنون تلاش می کنیم برای طرح های اولویت دار در این حوزه تامین اعتبار لازم را انجام دهیم تا سرعت ساخت این پروژه ها افزایش یابد.

نظر

• m.hossein
        Banned
        • Nov 2013
        • 3031

در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Post
        متاستفانه عاقبت ورود سهامدار جدید ک بی هیچ تحلیل وعلمی وهیجانی خرید فروش میکنه عاقبتش اینه وقتی توی کارگذاری ها برگه تستی ک میزان علم سهام دار جدید رو میسنجه خودشون پر میکنن که نمره متوسط رو بیاره عاقبت بازار میشه این
        دقیقآ .........

۱۳۹۲/۰۹/۰۶, ۱۲:۰۴ #1001
        rezatehrani

عضو فعال
        تاریخ عضویت اردیبهشت ۱۳۹۲
        ارسال 281
        تشکر 169
        تشکر شده 337 بار در 164 ارسال

نوشته اصلی توسط رامین حیاتی
        ببخشید یه سوال از کجا میشه قهمید حقیقی وحقوقی چقد خرید وفروش کرده؟؟؟

http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...47433951600827

وسط صفحه یه جایی درصد خرید و فروش حقیقی و حقوقی را مینویسد

کاربر زیر به خاطر ارسال مفید rezatehrani از ایشان تشکر کرده است:

نظر

• ALEN
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 746

فقط یه تحلیل داره این سهم نمیخوان بره بالا !!! وگرنه بهترین سهم و کم ریسک ترین سهم شبندره !!!

نظر

• nazokdel
            عضو عادی
            • Oct 2013
            • 259

سلام دوست عزیز و نازنینم
            منم تازه واردم . و متاسفانه تمام سبدم رو از روی بی اطلاعی پر کردم از پالایشی . و الان در ضر هستم . خواستم بفروشم ولی وقتی دیدم دوستان نازنینی مثل شما میگید سهامداری کنید ؛ منم گفتم به چشم و دارم سهامداری میکنم.
            /:.sadsmiley.:/
            شرمنده که دوستان از روی بی اطلاعی ، نازنینانی همچون شما رو ناراحت کردن .
            و چه احساس قشنگیست که در خلوت خود،یاد یک دوست ترا غرق تماشا سازد..

نظر

• ahmad_dayyer
              عضو عادی
              • Feb 2013
              • 138

اقدام های فوری صنعت نفت در 100 روز نخست دولت از زبان رييس جمهور

رئیس جمهور با اشاره به چالش ها موجود در صنعت نفت، ایجاد شورای سیاست گذاری و بازاریابی فروش برای ترمیم بازارهای صادراتی از دست رفته نفت را از مهمترین اقدام های انجام شده در این صنعت در 100 روز نخست فعالیت دولت یازدهم اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار شانا، حسن روحانی با اشاره به اقدام های انجام شده در صنعت نفت در 100 روز نخست آغاز به کار دولت یازدهم گفت: با توجه به رویکرد بلندمدت دولت برای ثبات درآمدهای ارزی کشور و تقویت صندوق توسعه ملی به عنوان ابزاری مناسب برای تامین منابع مالی پروژه های عمرانی کشور، طی 100 روز گذشته اقدام های موثری برای افزایش تولید نفت و گاز و در نتیجه افزایش منابع ارزی کشور انجام شده است.

روحانی تصریح کرد: اولویت بندی پایان طرح های گازی نیمه تمام به ویژه فازهای پارس جنوبی و بازنگری در قراردادهای نفتی با هدف جذب فناوری و سرمایه از مهمترین این اقدام ها است.

وی گفت: برای ترمیم بازارهای صادراتی از دست رفته نفت، اقدام به ایجاد شورای سیاست گذاری و بازاریابی فروش برای خنثی سازی تحریم های بین المللی شده است.

روحانی تصریح کرد: آنچه از اقدام های 100 روزه از سوی بنده بیان شد، در واقع خلاصه ای از مهمترین اقدام های انجام شده از سوی دولت بود و گزارش جزئیات اقدام های انجام شده از سوی وزرا و معاونت های رئیس جمهور در 100 روز گذشته به صورت مکتوب و در سخنرانی ها ارائه خواهد شد.

فشار ناشی از پرداخت یارانه ها بر روی صنعت نفت

رئیس جمهور یکی از عوامل مهم بی انضباطی مالی و رشد نقدینگی را کسری بودجه ناشی از طرح هدفمند سازی یارانه ها اعلام و تصریح کرد: دولت ماهیانه سه هزار و 500 میلیارد تومان به حساب خانوارها واریز می کند که نزدیک به 1000 میلیارد تومان از این میزان از محل بودجه عمومی به آن اختصاص می یابد ولی با وجود این، ماهیانه با 300 تا 500 میلیارد تومان کسری بودجه مواجه است.

روحانی افزود: معنای دقیق این ارقام آن است که یارانه پرداختی به خانوارها حدود 45 درصد کسری دارد که این کسری تا کنون با استقراض 5700 میلیارد تومانی از سوی بانک مرکزی و فشار مضاعف بر شرکت های نفت و گاز تامین شده است.

روحانی با بیان این که روابط مالی شرکت ملی پالایش و پخش و شرکت ملی گاز با خزانه و سازمان هدفمندی یارانه ها شفاف نبوده است، گفت: برداشت از حساب این شرکت ها برای اجرای طرح هدفمندی یارانه ها، این شرکت ها را با موانعی در تامین منابع مواجه کرده است.

درآمد 600 میلیارد دلاری صنعت نفت

وی گفت: با وجود برخورداری از درآمد کم نظیر نفتی به میزان 600 میلیارد دلار، علاوه بر کسری ناشی از هدفمند سازی یارانه ها، بدهی دولت به سیستم بانکی، شامل بانک مرکزی، بانک ها و نیز بدهی به سازمان ها و پیمانکاران با مقدار قابل توجهی است.

رئیس جمهور در تشریح علل رکود اقتصادی دولت گفت: در دهه های گذشته یکی از موتورهای اصلی تحرک اقتصاد کشور بخش نفت بوده که در سال های اخیر با مشکلات فراوانی مواجه شده است؛ ضمن آنکه در سال 1391 درآمدهای حاصل از فروش نفت تقریبا نصف شد.

آغاز روند تولید نزولی نفت از سال 1384

وی با بیان این که تولید نفت خام از سال 1380 تا سال 1384 با روندی افزایشی از حدود 3.5 میلیون بشکه در سال 1380 به بیش از 4 میلیون و 100 هزار بشکه در روز در سال 1384 رسید، گفت: از سال 1384 کاهش سرمایه گذاری در اکتشاف و تولید نفت سبب شد تولید نفت روندی نزولی پیدا کند.

روحانی با اشاره به محدودیت های ایجاد شده در صادرات نفت گفت: صادرات نفت نیز به دلیل افزایش تحریم ها با محدودیت های زیادی رو به رو شد، بنابراین بازگرداندن تولید و صادرات نفت به ارقام سال های پیش از 1384 یکی از اولویت های مهم کنونی دولت است.

در چهار سال گذشته هیچ یک از میدان های گازی جدید به بهره برداری کامل نرسید

رئیس جمهور تصریح کرد: متاسفانه در چهار سال گذشته با وجود نیاز جدی کشور به انرژی و اولویت بالای بهره برداری از میادین مشترک، هیچ یک از میدان های گازی جدید به بهره برداری کامل نرسید و هم اکنون کشوری که از نظر حجم ذخایر گازی در مرتبه دوم جهانی قرار دارد، برای تامین انرژی داخلی خود نزدیک به 40 میلیارد مترمکعب کسری دارد.

روحانی تاکید کرد: در چنین شرایطی کنار گذاشتن نیروهای با سابقه و متخصص بخش نفت و حذف پیمانکاران بخش خصوصی، حل مشکلات این بخش را هم پیچیده تر کرده است؛ علاوه بر این، اعمال تحریم ها منجر به دریافت نکردن بخش قابل توجهی از درآمد حاصل از فروش نفت خام در دو سال گذشته و کاهش سرمایه گذاری های خارجی شده است.

نظر

• samanmba
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 450

با سلام و خسته نباشید خب دوستان شبندری میدونم که همتون منتظر استارت سهم از امروز بودین ولی طبق تایم ساعتی هنوز سه تا کندل دیگه مونده تا سهم دقیقا بیوفته تو کنج مثلث خودش که خوشبختانه ناگزیره بره بالا اونم چه بالایی(فقط از ما گفتن اگر نوسان گیر هستین رو مقاومتها بفوروشین چون تارگت 25000 رو تو تحلیل های من داره)و یه نکته دیگه اینکه سی سی آی 89 در تایم ساعتی و سی سی آی 34 در تایم روزانه رو به بالا شدن(اگر دوستانی که قصد خرید دارند چنانچه ریسک پذیر هستین تو بازه 13730 تا 14200 و اگر چه ریسک پذیر هستین چه نیستین بالای 14250 فقط بخرین مهم نیست دیگه چند!!!!) و البته یه مژده هم به بچه های شتران که حقوقی عزم و جزم کرده تا شنبه به امید خدا سهم فیبوی 61 رو تو قیمت 845000 بزنه و ما هم با برو بچ شبندر بریم مرحله بعد(1780000) باز هم دوستان تکنیکالی با تجربه هم بررسی کنند پیشنهادی به خرید یا فروش نمیباشد(اینجا ایرانه ما با تکنیکال وارد سهم فارس شدیم ، همون روز شورای رقابت یه حرف زد سهم رو داغون کرد و البته من تو بازار دلار از این نامردیا زیاد دیدم )

نظر

• رامین حیاتی
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 1321

در اصل توسط nazokdel پست شده است View Post
                  سلام دوست عزیز و نازنینم
                  منم تازه واردم . و متاسفانه تمام سبدم رو از روی بی اطلاعی پر کردم از پالایشی . و الان در ضر هستم . خواستم بفروشم ولی وقتی دیدم دوستان نازنینی مثل شما میگید سهامداری کنید ؛ منم گفتم به چشم و دارم سهامداری میکنم.
                  /:.sadsmiley.:/
                  شرمنده که دوستان از روی بی اطلاعی ، نازنینانی همچون شما رو ناراحت کردن .
                  داداش روی صحبت من با شما نیست شما هنوز اقدامی نکردی روی صحبت من با کساییه ک تا میفتن ضرر فوری فروشنده میشن وفقط یک هفته یا یک ماه دیگه را میبینن

نظر

• KEYAN5533
                    عضو عادی
                    • Jun 2013
                    • 215

با سلام خدمت استاتیدمحترم خصوصااستاد (علیزاده اف) منو راهنمایی میکنید؟مقداری پول از فروش فاذر بدستم رسیده که امروز صف شده و دارم تا شب عید میخواستم شبندر بگیرم؟نظر شما؟اگر موافق هستین رو چه قیمتی؟یا موافق نیستین چه سهمی؟
                    باتشکر
                    /.:blushsmiley:./

نظر

• zereshkkk
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 3474

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
                      فقط یه تحلیل داره این سهم نمیخوان بره بالا !!! وگرنه بهترین سهم و کم ریسک ترین سهم شبندره !!!

دقیقا
                      شبندر سهم سیاسیه بورسه و سهمی که در استارت صعود شاخص سهم بسزایی داشت !!
                      واما حالا در حال استراحته تا بقیه سهامها هم یه نمه رشد کنند و خودشونو بالا بکشن نگران نباشید!
                      لیدر جلو حرکت میکنه اما دلیل نمیشه فاصلش بابقیه خیلی زیاد شه پس کمی صبر تا بقیه هم برسن و بعد دوباره ................پرواز !!!

نظر

• رامین حیاتی
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 1321

سهام دار بزرگ این سهم سازمان تامین اجتماعی هست پدرم کارمند این سازمانه ۲میلیارد سهم دارایی داره ویک میلیارد سهم معاف از مالیات!!!!!!یعنی شرکت ملی نفت رو گذاشته پشت سر پس سهم حقوقی داره ک سرمایه دار ترین سازمان کشوره

نظر

• moslemi
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 103

در اصل توسط KEYAN5533 پست شده است View Post
                          با سلام خدمت استاتیدمحترم خصوصااستاد (علیزاده اف) منو راهنمایی میکنید؟مقداری پول از فروش فاذر بدستم رسیده که امروز صف شده و دارم تا شب عید میخواستم شبندر بگیرم؟نظر شما؟اگر موافق هستین رو چه قیمتی؟یا موافق نیستین چه سهمی؟
                          باتشکر
                          دوست عزیز:
                          فعلا گروه پالایشگاهی تا اوایل دی ماه که گزارشاتشان بیاید سود چندانی بهت نخواهد داد پس برو چیزهای دیگری مثل بانک انصار و مخابرات بخر بهتر است

نظر

• nazokdel
                            عضو عادی
                            • Oct 2013
                            • 259

داداش روی صحبت من با شما نیست شما هنوز اقدامی نکردی روی صحبت من با کساییه ک تا میفتن ضرر فوری فروشنده میشن وفقط یک هفته یا یک ماه دیگه را میبینن

;;)
                            چی بگم والله ؟
                            انشاءالله اونا هم کمی اعتماد کردن به دیگران رو یاد بگیرن .

نظر

• رامین حیاتی
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 1321

در اصل توسط nazokdel پست شده است View Post
                              ;;)
                              چی بگم والله ؟
                              انشاءالله اونا هم کمی اعتماد کردن به دیگران رو یاد بگیرن .
                              شما اینو مطمن باش هیچ سهم پالایشگاهی پشت سر هم درجا نمیزنه ی مدت فراز ونشیب داره بعد شروع ب حرکت میکنه

نظر

• nazokdel
                                عضو عادی
                                • Oct 2013
                                • 259

شما اینو مطمن باش هیچ سهم پالایشگاهی پشت سر هم درجا نمیزنه ی مدت فراز ونشیب داره بعد شروع ب حرکت میکنه
                                ;;) من بخاطر راهنماییهای دوستان عزیزی همچون شما نفروختم وگرنه همون موقع خارج میشدم که لااقل اینقدر ضرر نکنم . باز هم سهامداری میکنم . انشاءالله همه با هم ابتدا واسه مملکتمون سودآوری داشته باشیم و بعد هم واسه خودمون

نظر

در حال کار...
                                X