پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمدیان50
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 822

پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

1400/07/07

شبندر
    ............

از دید من نحوه معاملات امروز نوید عبور از 7000 ریال را (بزودی )می داد...

نظر

• nasserm
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 564

در مورد سود سازی پالایشگاهها فقط یه نکته رو خدمت دوستان عرض کنم در صورت دادن تخفیف خوراک همانند زمستان سال قبل (یعنی باتوجه به قیمت نفت ،

هر چه قیمت نفت بالاتر میزان تخفیف هم بیشتر) اکثر شرکتهای گروه بالاخص شبندر قادر خواهند بود بیش از 1/3 قیمت های فعلی در سال 1400 سود سازی داشته باشند و این در حال حاضر از مخیلات بازار خارج هست .

این امر با آمدن گزارشات سه ماهه نمایان خواهد شد البته شاید تخفیفات رو با توجه به اینکه قصد کنترل بازار رو دارن کم کم اعمال کنند تا زیاد به چشم بازار نیاد

در هر حال با توجه به میانگین قیمت نفت در سه ماهه ی اول سال که بالای 65 دلار و در سه ماهه ی تابستان بالای 70 دلار بود و کرک اسپرد اکثر محصولات با

رشد خوبی مواجه شده ،اگر تخفیفات رو هم اعمال نکنند بازهم سود سه ماهه ی شبندر کمتر از 35 تومان نخواهد بود .

نتیجه گیری در صورت اعمال تخفیفات ، سود سه ماهه ی اول بندر بالای 50 تومن و در صورت اعمال نکردن تخفیفات حداقل 35 تومان خواهد بود و دوزاری بازار به زودی خواهد افتاد ودر قیمت های خیلی بالاتر در صف خرید بندر خواهد نشست .
      آخرین ویرایش توسط nasserm؛ 2021/09/29, 19:42.

نظر

• محمدیان50
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 822

1400/07/10

شبندر
        ............

فروش حقوقی حدود 79 میلیون و 551 هزار

خرید حقوقی حدود 80 میلیون و 379 هزار..

حجم معاملات 364 میلیون و 451 هزار..

پایانی 6990

آخرین معامله 7010

پایان زمان معاملات..صف خرید حدود 23 میلیون سهم..
        ............

رشد شاخص حدود 36497 واحد..

شاخص کل 1473482
        ...................

حقوقی 1 ساعت پایانی معاملات زیرکانه تفاوت خرید و فروش را زیاد و در پایان متعادل کرد..

ماشاالله شبندر....

نظر

• محمدیان50
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 822

1400/07/12

شبندر
          ............

امروز 15000 تن وکیوم باتوم را با قیمت 83127 ریال فروخته.....

حدود 10/5%...(ده و نیم درصد) بیشتر از قبمت پایه...

تقاضا 49500 تن
          ............

نظر

• محمدیان50
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 822

1400/07/13
            شبندر

.........

شهریور

عرضه و فروش حدود 1737 میلیارد تومن در بورس کالا و انرژی...
            ..............

نظر

• محمدیان50
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 822

1400/07/15

شبندر
              ..............

با قیمت پایانی 21360 ریال....به مجمع افزایش سرمایه رفت...

قیمت پایانی 1400/07/14

7290 ریال
              سود هر سهم را هم اضافه کنیم می شود...

8112 ریال

معادل قیمت قبل از افزایش سرمایه 37964 ریال...
              .............

با افزایش قیمت نفت و به طبع آن افزایش قیمت محصولات شرکت در بورس کالا و انرژی...

با گزارش 3 ماهه که بزودی بر روی کدال خواهد نشست....

تازه نگاه بازار به سمت پالایشگاهی ها و شبندر جلب خواهد شد....

به خصوص از شک و تردیدی که برای بازار از فرمول نرخ گذاری جدید ایجاد شده....

............
              جناب سجاد عزیز تحلیل و تظر شخصی خود را در صورت امکان از روند فعلی سهم بفرمایید....باتشکر

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

در اصل توسط محمدیان50 پست شده است View Post
                1400/07/15

جناب سجاد عزیز تحلیل و تظر شخصی خود را در صورت امکان از روند فعلی سهم بفرمایید....باتشکر

درود بر شما
                اگر بخواهیم 5 تا از سهامی که همیشه به سهامدارنش سود داده نام ببریم قطعا شبندر هم داخلشون خواهد اومد حالا چه سهامدران حقیقی جزء باشه چه سهامداران کله گنده حقیقی و حقوقی.
                شبندر یه سهم خوشنام در بازار بورس هست.
                خاطرتون باشه ما قبل از افزایش سرمایه هم توصیه اکید به خرید داشتیم والحمدلله بعد از افزایش سرمایه هم صعود خوبی به نسبت بازار داشته.
                اما از نظر تکنیکالی من اعتقاد دارم شبندر هنوز توان صعود داره ولی نه صعود شارپ بلکه صعود پرنوسان.از نظر من شبندر هدفش بالای 1300 تومن میتونه باشه مثلا 1700 تومن ولی این برای کوتاه مدت نیست نیاز به زمان برای رسیدن به این اهداف داره.
                ولی در شرایط فعلی سهم وارد منطقه پرمقاومتی شده،730 تومنی که امروز معامله میشه مقاومتی برای شبندر هست البته نه چندان قوی.
                850 و 970 تومن مقاومت های قویی هستند.
                فکر میکنم در برخورد با مقاومت های 850 و 970 عرضه زیاد بشه و میدان چند صباحی دست فروشنده ها بیفته ولی بازم خریداران میدان رو به دست خواهند گرفت و این مقاومت ها رو خواهند شکست.
                من فکر میکنم ممکنه پرنوسان تا 1300 تومن بره بعد با شکست 1300 تومن صعود شارپ داشته باشه.
                من اینطور فکر میکنم دیگه نمیدونم چقدر درست در میاد.
                تا وقتی بالای 550 تومنه این تحلیل معتبره.
                این توصیه به خرید یا فروش نیست ،صرفا نظرات نویسنده هست و ممکنه اشتباه هم باشه.
                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2021/10/07, 20:31.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Hssn_mohammadi
                  عضو عادی
                  • Sep 2020
                  • 220

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                  درود بر شما
                  اگر بخواهیم 5 تا از سهامی که همیشه به سهامدارنش سود داده نام ببریم قطعا شبندر هم داخلشون خواهد اومد حالا چه سهامدران حقیقی جزء باشه چه سهامداران کله گنده حقیقی و حقوقی.
                  شبندر یه سهم خوشنام در بازار بورس هست.
                  خاطرتون باشه ما قبل از افزایش سرمایه هم توصیه اکید به خرید داشتیم والحمدلله بعد از افزایش سرمایه هم صعود خوبی به نسبت بازار داشته.
                  اما از نظر تکنیکالی من اعتقاد دارم شبندر هنوز توان صعود داره ولی نه صعود شارپ بلکه صعود پرنوسان.از نظر من شبندر هدفش بالای 1300 تومن میتونه باشه مثلا 1700 تومن ولی این برای کوتاه مدت نیست نیاز به زمان برای رسیدن به این اهداف داره.
                  ولی در شرایط فعلی سهم وارد منطقه پرمقاومتی شده،730 تومنی که امروز معامله میشه مقاومتی برای شبندر هست البته نه چندان قوی.
                  850 و 970 تومن مقاومت های قویی هستند.
                  فکر میکنم در برخورد با مقاومت های 850 و 970 عرضه زیاد بشه و میدان چند صباحی دست فروشنده ها بیفته ولی بازم خریداران میدان رو به دست خواهند گرفت و این مقاومت ها رو خواهند شکست.
                  من فکر میکنم ممکنه پرنوسان تا 1300 تومن بره بعد با شکست 1300 تومن صعود شارپ داشته باشه.
                  من اینطور فکر میکنم دیگه نمیدونم چقدر درست در میاد.
                  تا وقتی بالای 550 تومنه این تحلیل معتبره.
                  سلام ضرری هم که شبندر سال ۹۲ طی یک بسته شدن طولانی و باز شدن به سهامدارهاش زد کمتر سهم بنیادی یا شاید هیچ سهم بنیادی دیگه ای به سهامدارهاش نزد

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط Hssn_mohammadi پست شده است View Post
                    سلام ضرری هم که شبندر سال ۹۲ طی یک بسته شدن طولانی و باز شدن به سهامدارهاش زد کمتر سهم بنیادی یا شاید هیچ سهم بنیادی دیگه ای به سهامدارهاش نزد

درود بر شما
                    اگر دید کوتاه مدت حتی به بهترین سهم هم داشته باشید احتمال دیدن ضرر بالاست یا اگر به دلایلی سهم بنیادی در مقطعی مثل یک ساله دچار اتفاقاتی بشه و زیان بده ولی سهامدارش نترسه و دید بلند مدت روی سهام داشته باشه این ضرر جاش رو به سود هنگفت میده.
                    ببینید با احتساب افزایش سرمایه هایی که شبندر داشته قیمت اون زمان های شبندر 110 تومن می شد که پس از چندین ماه توقف روی 45 تومن بازگشایی شد ولی هر کسی نمی ترسید و سهامداری میکرد ضمن اینکه به اندازه سه چهار برابر قیمت خود سهم سود مجمع میگرفت علاوه بر اون میتونست پارسال حتی 1300 تومن هم بفروشه .حالا حساب کنید چقدر بازدهی از اون زمان تا حالا داشته ؟فکر کنم نزدیک 2000 درصد.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Hssn_mohammadi
                      عضو عادی
                      • Sep 2020
                      • 220

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

درود بر شما
                      اگر دید کوتاه مدت حتی به بهترین سهم هم داشته باشید احتمال دیدن ضرر بالاست یا اگر به دلایلی سهم بنیادی در مقطعی مثل یک ساله دچار اتفاقاتی بشه و زیان بده ولی سهامدارش نترسه و دید بلند مدت روی سهام داشته باشه این ضرر جاش رو به سود هنگفت میده.
                      ببینید با احتساب افزایش سرمایه هایی که شبندر داشته قیمت اون زمان های شبندر 110 تومن می شد که پس از چندین ماه توقف روی 45 تومن بازگشایی شد ولی هر کسی نمی ترسید و سهامداری میکرد ضمن اینکه به اندازه سه چهار برابر قیمت خود سهم سود مجمع میگرفت علاوه بر اون میتونست پارسال حتی 1300 تومن هم بفروشه .حالا حساب کنید چقدر بازدهی از اون زمان تا حالا داشته ؟فکر کنم نزدیک 2000 درصد.
                      سلام مجدد
                      اتفاقا بحث بلند مدت شبندر مد نظرم بود. بازدهی کسی که از اوایل ۹۳ شبندر رو تا الان نگه داشته خیلی کمتر از شاخص و سایر سهام بوده. شبندری که بهار ۹۳ حوالی ۱۲۰۰ خرید و فروش می شد ۲۹تیر اون سال می بنده و ۲۶اسفند ۹۳ با ۵۰ درصد افت بازگشایی می شه. بیش از ۴ سال هم طول می کشه به قیمت اوایل ۹۳ برگرده. باید سهامدار شبندر می بودیم تا عمق ضرر و ناراحتی سهامدار رو درک کنیم. پسر دایی من اون موقع سنگین شبندر داشت. روز بازگشایی کم مونده بود سکته کنه. فکر کنم حدود ۴۰۰ وارد کرده بود. ۴۰۰ میلیون (پول اون موقع) وارد سهم کنی بشه ۱۵۰م خیلی سخته پذیرشش.
                      شبندر اونی که از اوایل ۹۳ داره با احتساب سود سالیانه سرمایه اش ۸برابر نشده. که بازدهی بدی نسبت به خیلی سهام و سایر بازارها محسوب می شه. ۴سال اول هم اگه طرف به پولش کار داشته باید زیر قیمت خرید سهمش رو می فروخته.از این بدتر کسی که توی اوج قیمت ۹۲ سهم رو خریده باشه سرمایه اش با احتساب سود سالیانه فقط کمی بیش از ۴ برابر شده.
                      ۲۰۰۰ درصد که فرمودید برای کسی هست که توی پایین ترین قیمت یعنی روز بازگشایی اخر ۹۳ و ۵۰ درصد پایین تر از زمان بسته شدن خریده باشه.
                      دقت کرده باشید توی لیست سهام بنیادی که بازدهی خیره کننده ای داشتند شبندر جایگاهی نداره.
                      این موارد رو گفتم نه برای اینکه بگم شبندر سهم بدیه، شبندر در گذشته در کنار نقاط روشن، نقطه تاریک بدی داشته اما خودم الان سهامدار شبندر هستم و چون آینده سهام مهمه، چه بسا شبندر گزینه بسیار خوبی برای آینده باشه. لازم به ذکره ریزش ۹۳ احتمالا به دیدگاه های سیاسی ربط داشت.
                      آخرین ویرایش توسط Hssn_mohammadi؛ 2021/10/09, 23:07.

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                        عضو فعال
                        • Mar 2020
                        • 1076

شبندر به نظرم حوالی 50تومن در سه ماهه میتونه بسازه...
                        ادرس کانال تلگرامی ام:
                        https://t.me/afkarboursei

نظر

• nasserm
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 564

اونایی که سجامشون ناقص بود یا تو سامانه سام ثبت نام نکرده بودن قرار شد از 15 مهر برن سودشون رو از بانک رفاه بگیرن ، رفتم بانک میگن هنوز واریز نشده ،کسی از دوستان موفق شده سودش رو از بانک بگیره یا نه ؟

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

با برخورد به مقاومت 730 تومن واگرایی منفی سهم از خودش نشون داد.
                            سهم دیروز تلاش کرد مثبت و صف خرید بشه ولی درنهایت اندک مثبت شد امروز هم منفی شد.
                            فردا اگه تونست بالای 720 تومن بره و صف خرید پرحجم ببینه میتونیم از این واگرایی منفی چشم پوشی کنیم ولی اگه فردا پایانی منفی با درصد سه یا بیشتر خورد به حمایت 630 تومن توجه شود اگر از اونجا هم برنگشت ممکنه کف قبلی 566 تومن رو دوباره ببینه.
                            این نظر فقط برای روند کوتاه مدت بود وگرنه روند میان مدت وبلند مدت سهم رو همچنان صعودی می پندارم.
                            با رعایت حد ضرر گفته شده در تحلیل های قبلی میشه سهامداری کرد.

نظر

• محمدیان50
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 822

1400/07/20
                              شبندر

..........

امروز اختلاف خرید حقوقی نسبت به فروش قابل توجه بود..

هم به لحاظ حجم معاملات ... هم به لحاظ ارزش
                              ... ...............

در 4 روز معاملاتی ...شامل 17 تا 20 مهرماه

خرید حقوقی حدود 213 میلیون و

فروش حقوقی حدود 104 میلیون سهم بوده..
                              ..................
                              در تاپایان زمان معاملات صف خرید بیش از 7 میلیون روی 5-
                              ................
                              کدهای حقوقی امروز تا توانستند خریدند ... ایضا کدهای حقیقی...

صف ساختند و درو کردند....
                              ................
                              به گمان من فردا می تواند از منفی به مثبت و صف خرید شود....

البته شاید...احتمالا....
                              ..........
                              شاخص کل 1418721

ریزش بیش از 38 هزار واحد

نظر

• EHSANI
                                ستاره‌دار(3)
                                • Sep 2020
                                • 2202

شبندر سه ماهه 33 تومن ، P/E حدود 4.8

شپنا با دوبرابر قیمت هم همینقدر سود ساخته

شپنا اگه صف فروش بشه خب P/E شپنا 9.8 هست یعنی حدود 2 برابر شبندر

بعد ، یه عده دیدند شپنا صف فروشه، اونها هم شبندر رو گذاشتند برا فروش
                                استراتژی گله‌ای
                                نگرش ، همه چیز است .

نظر

در حال کار...
                                X