سلام محسن جان شب خوش ممنون میشم نمودار ختوقا رو با مقاومت های پیش روش بگین؟هرچند چند روز پیش از جنابعالی پرسیدم گفتیم تو تحلیل های قبلیتون هست ولی متأسفانه موفق به پیدا کردن نمودار نشدم
**** موج شماری ****
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
جناب آقاي مختاري با تشكر از مطالبتان
از وقتي كه تاپيك شما رو مي خونم، فكر كنم از اواخر مهرماه گفته ايد كه شاخص از دو يا سه روز ديگر مي ريزد....و اصلاح دو ماهه تا 28 هزار را آغاز مي كند.
از سهام شاخص ساز فاصله بگيريد...اما كماكان همان سهام 30% بازدهي داشته اند و شاخص 5% رشد كرده است.
بحثي اينكه روزي شاخص خواهد ريخت، نيست ...
اما زمان مهم است، كه به نظر مياد موج شماري زياد نميتونه اونو پيش بيني كنه....يا موج شماري شما تمايل به ريزش داره
ما الان در موج شماري در 5 صعودي بزرگ شاخص قرار داريم و شاخص تا بالاي 40 هزار رشد خواهد كرد...
در صورتيكه شرايط تغيير كرد، نظرها تغيير خواهد كرد.
با تشكر
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
5 مهر 91:
در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Postتوو اینکه هر صعودی نیاز به اصلاح داره و طبیعتا شاخص کل هم بعد 5 هفته رشد بدون وقفه نیازمند اصلاحه شکی نیست، اما صعود شاخص آنچنان شارپ و بدون اصلاح بوده که زیر موجشماری رو بیشتر از تحلیل شبیه حدس و تخمین میکنه ، واسه ی همین من ترجیح میدم به جای اینکه دنبال سقف صعود بگردم ، با صعود همراهی کنم مگه اینکه سیگنال خروجی از اندیکاتورها-اسیلاتورها بگیرم (مثلا کراس میانگین متحرک 4 و 9 رو به پایین ) که هنوز رخ نداده (پس با سهام شاخص سازی که در سبد دارم میمونم)
اما اگه بحث اضافه کردن درصد سهام شاخص ساز توو سبد مطرح باشه شدیدا باهاش مخالفم ،یه دلیل هم برا این صحبتم دارم و اون اینکه موج پنجی که شاخص درش قرار داره و از 5 هفته ی پیش شروع شده رو رگبار بهاری ای نمیدونم که تندی بیادو زودی بره و تصور نمیکنم به این زودیها تموم بشه(اقلا یکسال طول میکشه) و اهداف بسی بالاتری رو براش متصورم و اینا دست یافتنی نیست مگر با استراحت درست و حسابی(هم از نظر قیمتی هم از نظر زمانی)
در نهایت در راستای تخمینی که در ابتدا ازش صحبت کردم اگه فردا شاخص نتونه به 27679 برسه میشه گفت نزول شروع شده ولی اگه رسید منفی شدن سهما توو روزهای آتی ترسی نداره و اقلا یه صعود دیگه هم بعدش میاد;)
2 آبان 91:
در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Postانتظار دارم از فردا شاخص کل وارد فاز نزولی ای بشه که اقلا یک ماه طول میکشه و قیمت رو اقلا به 28000 میرسونه(چه بسا عمق و مدت اصلاح بیشتر هم بشه)
اما در صورتی که هر یک از شاخص های زیر (حتی اگه یکیشون) بتونه به عددی که جلوش نوشتم برسه، انتظار فوق رو ابطال شده میدونم:
شاخص کل:31490
شاخص بازار اول:26065
شاخص صنعت:26073
همون طور که مشاهد میکنید
در پست های نقل قول شده
که در مورد شاخص کل صحبت کرده بودم
این نکته رو (مخصوصا در مورد مطلبی که مهر ماه نوشتم)ذکر کرده بودم که به موجشماری تنها در اون زمان نمیشد استناد کرد
و اون چه در مورد سقوط عرض شد مشروط به عدم شکست سطوحی بود که در پستها ذکر شده بود(که البته فکر نمیکردم اون سطوح شکسته بشه ولی به هر حال شکسته شد و سیگنال ورود مجدد به سهام شاخص ساز برا یه صعود کوتاه مدت دیگه صادر شد)
اما الان در پستی که بالای صفحه مشاهده میکنید
شرط و شروطی ذکر نشده
================
در مورد موجشماری و کاراییش برای پیش بینی روند حرکتی شاخص کل و سهمهای شاخص ساز،کافیه این رو عرض کنم که با این روش ، سه ماه پیش که هول و ولای سقوط بیشتر زمین و زمان رو فرا گرفته بود، میشد کف شاخص و سهمهای شاخص ساز رو پیش بینی کرد (که این کار رو انجام داده بودم)
علی ایحال منتظر میمونیم تا نتیجه ی پیش بینی اخیر رو ببینیم
ممنونمآخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/12/02, 00:22.
نظر
-
در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Postرفتار امروز شاخص کل نشون داد نمیخواد (نمیتونه) به 31490 برسه ،و با توجه به واگرایی منفی شکل گرفته در RSI و Momentum در چارت روزانه ی شاخص ، میشه با اطمینان گفت نزول شروع شده و یه ماهی(چه بسا بیشتر) باید از سهمهای شاخص ساز فاصله گرفت
پيش بيني با اطمينان
به شخصه اصلا پيشگويي خوبي نيستم!،
ولي شما ديگر خودتان استاد هستيد، كه با روند نمي شود، جنگيد.
نمي دانم...
موفق باشيد
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
با سلام و عرض خسته نباشید . جناب مختاری عزیز در صورت امکان یه موج شماری هم از فسپا انجام می دین؟در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Postپیرو شمارش قبلی از حفاری :
به نظرم در انتهای 1 از (3) هستیم (انتظار دارم این موج در 281 تموم بشه) و شاهد اصلاح اقلّا تا کف مثلث پهن شونده باشیم
با امواجی که درین سهم شکل گرفته،حفاری اگه تا سال دیگه ، به 800 تومن هم برسه تعجب نمیکنم;اما الان وقت خرید نیست!
نظر
-
در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Post
======
خفناور رو این طور میبینم:
به نظرم یه رشد اقلا تا سقف کانال قرمز طی 2 ماه آینده داشته باشیم:
اونجا باید دوباره نمودار رو بررسی کرد (تا یکی از دو شمارش مطرح در حال حاضر رو رد کنیم -برگشت به فاز نزول با موج Z و یا ادامه ی صعود )
اميدوارم تني سالم و دلي شاد داشته باشي برادر ممنون ميشم خفناور رو نگاهي دوباره بندازي@};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
پر سود باشيد و سالم @};-
نظر
-
آخرین ویرایش توسط سلطان زمان؛ 2012/12/03, 12:20.@};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
پر سود باشيد و سالم @};-
نظر
-
نظر