**** موج شماری ****

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن مختاری
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 663

در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Post
    موجشماری حرکت 9 سال اخیر پتایر رو بدین شکل میدونم:

انتظار دارم موج (5) پتایر در یکی از دو هدف 290 و یا 350 تموم بشه

*.حد ضرر : 1240 ریال
    پتایر به اهداف تعیین شده ش چهار ماهه رسید
    به نظرم هدف هیجانی 416 تومن پایان صعود سهم باشه
    و البته این سهم یه بار دیگه مزیت سهام داری روی سهم های گلچین شده رو به نوسانگیری و رصد کردن روزانه ی بازار نشون داد
    به قول دوست صاحب ذوقی "دولت آنست که بی خون دل آید به کنار....ور نه با سعی و عمل باغ جنان این همه نیست"

نظر

• محسن مختاری
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 663

بیمه پارسیان

قیمت چهارشنبه ی گذشته تونست از خط b-d عبور کنه و پایان موج 2 تایید شد
      انتظار دارم طی 5 ماه آتی قیمت بتونه به 489 برسه
      به عبارتی با توجه به تقسیم سود مجمع طی روزهای آتی ، بتونه با احتساب بازده مجمع، 116 درصد بازدهی ثبت کنه

نقل قول شده از سبد فروردین مسابقه ماهانه:

نظر

• محسن مختاری
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 663

شمارش حرکت 4 سال اخیر سهم رو بدین شکل میدونم:

به نظرم در زیر موج 2 از (5) قرار داریم ، محتمل ترین قیمت برا پایان اصلاح کوتاه مدت سهم 162 تومن هست

انتظار دارم در کمتر از یکسال آتی برا تکمیل موج (5) قیمت تا سقف کانال قرمز رشد کنه

*.حد ضرر موج شماری : 1411 ریال
        شپارس زودتر از اونچه انتظار داشتم به سقف کانال رسید و ازش گذشت
        با توجه به این امر نیاز هست تغییر اندکی در شمارش صورت بگیره

به نظرم در 5 از (5) قرار داریم که هدفشو 547 و ماکسیمم 657 برآورد میکنم
        اما با توجه به اینکه صعودی که درش به سر میبریم آخرین صعود از یک سیکل 4 ساله ست و بعد از اتمامش تا اقلا 2 سال سقف جدیدی در نمودار شکل نمیگیره، خودم اگه باشم 547 ازش خارج میشم (سهم خوب همیشه توو بازار هست)

نظر

• محسن مختاری
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 663

وتوکا

پیرو شمارش قبلی، به نظرم موج 2 از سی از 5 تموم شده

انتظار دارم در کوتاه مدت (بازه ی یک ماهه) قیمت به سقف چنگال برسه(مهمترین مقاومت کوتاه مدت 285 تومان)

و در سه ماه آتی به هدف 358 تومانی دست پیدا کنه

نظر

• محسن مختاری
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 663

شمارش حرکت صعودی 5 سال اخیر سهم رو بدین شکل میدونم ، به نظرم در اواخر 2 از (5) قرار داریم (بالاتر رفتن قیمت از سقف 146 تومانی رو تاییدی بر پایان اصلاح سهم میدونم)

انتظار دارم در بازه ی سه ماهه قیمت به 210 تومن برسه

نظر

• محسن مختاری
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 663

رمپنا

پیرو شمارش قبلی سهم، در اواخر 4 از 5 میدونمش
              *.5 از 5 رو به صورت اندینگ دیاگونال میشمارم
              انتظار دارم نزول سهم امروز و فردا با رسیدن به 273 تموم بشه و برای تکمیل موج 5 از 5 طی دو ماه آتی قیمت اقلا تا 420 و در گام بعدی تا 481 رشد کنه (با توجه به اینکه طی این دو ماه تقسیم سود هم خواهیم داشت به صورت درصد رشد ذکر میکنم که میشود به ترتیب 53 و 76 درصد بازدهی با احتساب بازده نقدی سهم )

*.در صورتی که قیمت پایینتر از 226 بیاد شمارش فوق بی اعتباره

نظر

• محسن مختاری
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 663

رتکو

شمارش سهم رو بدین شکل میدونم:

انتظار دارم طی یک ماه آتی قیمت به اهداف 450 و سپس 523 برسه

با توجه به اینکه کل شمارش فوق زیر موجهای موج 3 در بازه ی 4 ساله رو نشون میده، انتظار دارم برای تکمیل موج 3 طی 8 ماه آتی قیمت اقلا به 790 برسه

در نمودار سهم یه سر و شانه معکوس هم دیده میشه که پولبک به خط گردن هم صورت گرفته:

نظر

• محسن مختاری
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 663

گروه خودرو

ازونجایی که مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید میترسه

و حدود 6-8 ماه پیش موج شماریهایی از گروه خودرو گذاشتم که یکسره بی اعتبار شدن،هرچند فکر میکنم نزول سهام این گروه تموم شده، اما اینبار در موردشون فعلا

شمارشی ارایه نمیدم

به نظرم در بدبینانه ترین حالت این گروه یک صعود دیگر هم در کوتاه مدت دارند

در صورتی که در صعود پیش رو هر یک از سهام این گروه به اعدادی که جلوی نماد سهم درج شده برسه، اونوقت با اطمینان میشه گفت روند صعودی ای شروع شده که

منجر به شکست سقف های تاریخی سهم های گروه میشه(و اقلا تا دو برابر اعداد گفته شده رشد میکنن):

خساپا: 1409

خپارس: 915

ولساپا: 1657

وساپا: 1271

خکاوه: 851

خاور: 832

خزامیا: 1147

دوستانی که تا حال و از قبل سهام دار این گروه هستند که حسابشون جداست و به نظرم تا 6 ماه آتی سهامداری کنند

اما دوستان کم ریسکی که قصد ورود به سهام گروه دارن، به نظرم صبر کنند با عبور قیمت از اعداد فوق الذکر وارد بشن

در مورد اهداف صعود هم ایشالا بعد از عبور از اعداد فوق صحبت خواهم کرد

نظر

• محسن مختاری
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 663

پارسان و غدیر

به نظرم این دو سهم تا اواسط نوامبر (اواخر آبان) بالایی ندارن

موج شماریشون رو بدین صورت میدونم و به نظرم غدیر طی این مدت نزول زیادی نداره (تا 320 میاد) اما پارسان تا 610 خواهد ریخت

مدتی تنها از سهامی گفتم که صعودی میدیدمشون

اما

صد بار بدی کردیو دیدی تو جزایش....نیکی چه بدی داشت که یک بار نکردی؟

نظر

• محسن مختاری
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 663

به نظرم در بدبینانه ترین حالت این گروه یک صعود دیگر هم در کوتاه مدت دارند

در صورتی که در صعود پیش رو هر یک از سهام این گروه به اعدادی که جلوی نماد سهم درج شده برسه، اونوقت با اطمینان میشه گفت روند صعودی ای شروع شده که

منجر به شکست سقف های تاریخی سهم های گروه میشه(و اقلا تا دو برابر اعداد گفته شده رشد میکنن):

خساپا: 1409

خپارس: 915

ولساپا: 1657

وساپا: 1271

خکاوه: 851

خاور: 832

خزامیا: 1147

دوستانی که تا حال و از قبل سهام دار این گروه هستند که حسابشون جداست و به نظرم تا 6 ماه آتی سهامداری کنند

اما دوستان کم ریسکی که قصد ورود به سهام گروه دارن، به نظرم صبر کنند با عبور قیمت از اعداد فوق الذکر وارد بشن

در مورد اهداف صعود هم ایشالا بعد از عبور از اعداد فوق صحبت خواهم کرد
                      از لیست فوق خاور و خپارس به اعداد ذکر شده رسیدن و نتیجتا امواج بلند مدت نزولیشون رو تموم شده میدونم

ازونجا که بسیار بعیده این دو سهم صعود کنند و باقی گروه خیر میشه نتیجه گرفت باقی سهام گروه هم به اعداد ذکر شده میرسن

نتیجتا نزولهاشون تموم شده و زین پس هر نزولی اصلاح در روند صعودی خواهد بود

در مورد اهداف صعود پله پله پیش میرم

به نظرم شاخص گروه خودرو در رالی پیش رو اقلا تا 7420 پیش خواهد رفت (در صورتی که 16 ژوییه-25 تیر- به این عدد برسه میشه انتظار یه اصلاح سه چهار هفته ای رو داشت، در غیر اینصورت اهداف صعود رو آپدیت خواهم کرد)

ازین گروه با توجه به قیمتهای فعلی اگه بخوام سهمی رو انتخاب کنم سایپا (به خاطر نقد شوندگی بهتر) و خکاوه و خاور (به خاطر اهداف بالاتر) خواهد بود
                      آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2013/07/06, 22:06.

نظر

• محسن مختاری
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 663

شمارش شاخص کل رو بدین صورت میدونم:

انتظار دارم رسیدن به 56430 پایان رالی صعودی فعلی شاخص(موج 3) باشه :

نظر

• محسن مختاری
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 663

وپارس

شمارش حرکت 6 ماه اخیر وپارس رو بدین صورت میدونم:

انتظار دارم نزول سهم طی یکی دو روز آتی تموم بشه و طی یک ماه آینده قیمت اقلا به 308 تومن برسه

نظر

• محسن مختاری
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 663

شاخص بیمه و بیمه پارسیان

پیرو شمارش قبلی از شاخص گروه بیمه، انتظار دارم اواسط هفته آینده مجدد صعودشو شروع کنه و در کمتر از یک ماه آینده برای تکمیل موج 3 از 3 به 2420 واحد برسه و پس از اون 5-6 هفته ای استراحت کنه

*.از این گروه با توجه به شکل امواج، طی یک سال آینده بیشتر خواهیم شنید!! ;)

.
                            .
                            .
                            پیرو شمارش قبلی از بیمه پارسیان، انتظار دارم از اواسط هفته آینده با رسیدن قیمت به 206 تومن صعودشو شروع کنه و طی کمتر از یک ماه آتی به 263 تومن برسه

نظر

• محسن مختاری
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 663

کطبس

پیرو شمارش قبلی از کطبس ، سهم در موج 4 از 3 به سر میبره

انتظار دارم نزول سهم در 446 (که بهش رسیده) و یا در 424 تموم بشه و تا اواسط مرداد قیمت تا 533 رشد کنه

و در صورتی که ازین قیمت فراتر بره هدف بعدیش رو 612 تومن میدونم :

قیمت سقف چنگالی که در پست قبلی راجع به کطبس ازش صحبت شده بود شکسته و در حال پولبک بهش قرار داره:

نظر

• محسن مختاری
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 663

راستش مدتها بود میخواستم شکواییه ای ازین دست بنویسم و هر بار به خودم میگفتم که "با دوستان مروت با دشمنان مدارا"

و امیدوار بودم اونچه موجب این رنجش میشه آخرین بار باشه که رخ میده

مدتی حتی تصمیم گرفتم ننویسم یا کمتر بنویسم بلکه این قضیه کمتر آزارم بده

یه چیز دیگم که مانعم میشد این بود که مبادا از حرفام بوی خودبزرگ بینی بیاد

اما دیدم هرچه ازین سمت مدارا و چشم پوشی بیشتر از طرف مقابل بی حیایی و پر رویی بیشتر!!

درسته که اینجا فروم رایگانه اما ای دوستی که بلافاصله بعد پستهای تاپیک جزو اولین بازدید کننده هایی،

دوستی که پستای اینجا رو میبری جای دیگه به خلق الله میفروشی،

دوستی که تارگت سهم های معرفی شده ی اینجا رو ور میداری یه نمودار که نه _اسم نقاشی بچه ی دو ساله هم زیاده روش_ میذاری تنگش

با هزار تا خط اجق وجقِ بی ربط تووش و در نهایت بعد به بار نشستن تحلیل دور ور میداری همه جا که دیدید من گفتم!! دیدید من گفتم!!

و چار نفرم اجیر میکنی که بابتش ازت هی تند و تند تعریف کنند!

با شمام آقای زرنگ!!

خجالت هم خوب چیزیه!

نظر

در حال کار...
                                X