**** موج شماری ****

جمع کردن
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • khosrow
    عضو جدید
    • اردیبهشت ۱۳۹۱
    • ۱۴

سلام
    اقای مختاری حالا که مدیر شدید حتما سرتون شلوغتر شده
    ولی من یک خواهشی داشتم
    تحلیل هاتونو بیشتر روی سهامی انجام بدین که بلا تکلیف هستند مثل مرقام و دها سهم دیگه که معلوم نیست بالاخره این سهمها صعودی میشن یا نذولی
    با تشکر khosrow
    .
    تملق و چاپلوسی از رذایل اخلاقی است. تملق، راهی کوتاه و بی هزینه برای کسب منزلت دروغین در اجتماع است..
    khosrow

نظر

• محسن مختاری
      عضو فعال
      • مهر ۱۳۹۰
      • ۶۶۳

کچاد

به نظرم کچاد زودتر از بقیه ی بازار یه سیکل ۵ موجی رو(طی ۲۰۰۹-۲۰۱۱ ) تموم کرده و وارد روند نزولی شده
      روند نزولی که فکر میکنم حالا حالا ها تموم نشه ، چون قراره یه سیکل حدودا ۱۶ ساله(شایدم بیشتر!!) رو اصلاح کنه

موج شماری کوتاه مدتشو اینطور میبینم:

*.دوستی اخیرا از کگل پرسیده بود، و من گفته بودم که یه صعود دیگه در پیش داره ولی با توجه به نمودار کچاد اون نظرم رو اصلاح میکنم(کگل هم صعود هاش تموم شده)

================================================== ==================================
      خسرو جان ممنونم ازینکه نظرتون در مورد وپترو رو به اشتراک گذاشتین
      میپذیرم که مقاومتهایی که در مسیر رشد برشمردین ،مقاومت های قدری هستن
      ولی (با توجه به اینکه رشد۸۰ % برا وپترو متصورم(که البته ممکنه برخطا باشم))تصور میکنم هر سهم دیگه ای هم اگه بخواد چنین رشدی بکنه باید ابتدا بر مقاومت های مهمی غلبه کنه و این موضوع مختص وپترو نیست
      در واقع میخوام بگم انتظار شکستن ۱۳۰ رو برا وپترو دارم،علی رغم اینکه میدونم شکستن ۱۳۰ به آسونی ها انجام نمیشه

نظر

• محمد ساده
        عضو فعال
        • اسفند ۱۳۸۹
        • ۹۳۷

سلام محسن جان...تشکر از موج شماریهای دقیقتون...انصافا با درصد بالایی قابل قبولا و شما رو جز بهترین تکنیکالیستهای بازار می دونم...
        عرض ارادت...
        در صورت فرصت...ممنون میشم نمودار وملت..وساخت...وبوعلی...وبکامو برسی کنید؟ونظر خودتون و بگین..من به شخصه برای هر چهار سهم اهداف بالایی و می بینم ولی متاسفانه تو بازه زمانی...و کلا زمان ورود و خروج به خیلی سهمها مشکل دارم...

نظر

• محسن مختاری
          عضو فعال
          • مهر ۱۳۹۰
          • ۶۶۳

آینده ی بازار!!

در اصل توسط آریو پست شده است مشاهده پست
          محسن جان اگه قرار باشه کچاد اصلاح کنه ! پس فاتحه بازار خوندست
          اصلا هم ربطی به گروه معدنی بودنش نداره ...

کچاد و کگل نماد بازار سرمایه ما هستن و نماد سهم های آینده دار و کم ریسک
          آریو جان
          اونچه از نمودار شاخص بازار اول و نیز شاخص بازار دوم میفهمم اینه که هنوز تا فاتحه خونی راه دارن
          توو ۱-۲ سالی که به نظرم از صعود برخی از سهمای بازار و به تبعش از صعود بازار مونده
          منتظر یه شیفت اساسی توو گروه های پیشرو هستم
          ولی بعد از اون کاملا منتظر فاجعه ام
          *.نقل قول از تاپیک کچاد صورت گرفته

نظر

• khosrow
            عضو جدید
            • اردیبهشت ۱۳۹۱
            • ۱۴

سلام جناب مختاری
            اٌقا همه به شما تبریک گفتن منم گفتم ولی نمیدونم شما مدیر کجا شدی

هیچکس هم چیزی ننوشته اقلا خودتون بگین مدیر کجا شدین فکر کنم اگر بعد از این بخوام انتقادی از یکی از تحلیل ها بکنم
            حتما اخطار میگیرم ۳ اخطاره نشم خوبه !!

اٌقا موفق و سر بلند باشید khosrow
            .
            تملق و چاپلوسی از رذایل اخلاقی است. تملق، راهی کوتاه و بی هزینه برای کسب منزلت دروغین در اجتماع است..
            khosrow

نظر

• مهرداد
              عضو عادی
              • دی ۱۳۸۹
              • ۱۷۸

بادرود بر شما جناب مختاری عزیز

ممنون می شوم یک موج شماری از فاذر ونیز اهداف احتمالی آن ارائه فرمائید .

باسپاس بی پایان از شما دوست بزرگوار .
              خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • آذر ۱۳۹۰
                • ۱۰۹۳۴

در اصل توسط محسن مختاری پست شده است مشاهده پست
                آریو جان
                اونچه از نمودار شاخص بازار اول و نیز شاخص بازار دوم میفهمم اینه که هنوز تا فاتحه خونی راه دارن
                توو ۱-۲ سالی که به نظرم از صعود برخی از سهمای بازار و به تبعش از صعود بازار مونده
                منتظر یه شیفت اساسی توو گروه های پیشرو هستم
                ولی بعد از اون کاملا منتظر فاجعه ام
                *.نقل قول از تاپیک کچاد صورت گرفته
                با سلام خدمت شما یک سوال شما بیان می کنید که بعضی از سهم ها رشد می کنند و بعد ریزش شدید آیا ان فاتحه که شما بیان می کنید دیگر چیزی بدتر از این خواهد بود که کچاد در حال حاضر ۵۳۰ تومان می باشد برسد به ۴۰۰ تومان آیا از این بدتر خواهد شد چه دلیلی وجود دارد به نظر شما که کار بازار از ۲ سال دیگر شروع به ریزش شدید می کند آیا موضوع هسته ای است یا بحران جهانی و یا جنگی در میان است و یا چیزی دیگر که ما بی خبر هستیم با تشکر از جواب شما
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• محسن مختاری
                  عضو فعال
                  • مهر ۱۳۹۰
                  • ۶۶۳

وملت

به نظرم موج (۲) وملت تموم شده :

=========
                  محمد جان موج شماری بکام رو هفته ی پیش در پست ۱۰۳ این تاپیک ارایه کردم

=========
                  جناب اکبری ، من تنها چیزی که از موج شماری شاخص ها یا سهم ها درک میکنم رو عرض کردم
                  اما بیان اینکه چه دلایلی در دنیای خارج میتونه این اتفاقات رو رقم بزنه در حوزه ی صلاحیت بنده در مقام یک تکنیکالیست نیست

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • آذر ۱۳۹۰
                    • ۱۰۹۳۴

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است مشاهده پست
                    با سلام خدمت شما یک سوال شما بیان می کنید که بعضی از سهم ها رشد می کنند و بعد ریزش شدید آیا ان فاتحه که شما بیان می کنید دیگر چیزی بدتر از این خواهد بود که کچاد در حال حاضر ۵۳۰ تومان می باشد برسد به ۴۰۰ تومان آیا از این بدتر خواهد شد چه دلیلی وجود دارد به نظر شما که کار بازار از ۲ سال دیگر شروع به ریزش شدید می کند آیا موضوع هسته ای است یا بحران جهانی و یا جنگی در میان است و یا چیزی دیگر که ما بی خبر هستیم با تشکر از جواب شما
                    آقای مختاری ما همچنان منتظر نظر شما در مورد ریزش شدید هستیم با تشکر:-q
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• محمد ساده
                      عضو فعال
                      • اسفند ۱۳۸۹
                      • ۹۳۷

محسن عزیز...لطف کردین...

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • آذر ۱۳۹۰
                        • ۱۰۹۳۴

با سلام آقای مختاری یک سوال سال ۸۴ بوس با خاک یکسان شد و دوباره در اواخر ۸۷ به مدار رشد رسیدبه کمک رشد قیمتهای جهانی و مسایل دیگر می توان نظر داد که در سال ۸۴ شاخص کل و سهم های که با خاک یکسان شده انددر آن سال در چه موجی قرار داشته اند و توانسته اند بعد از ۳ سال به مدار رشد قرار گیرند با تشکر از شما

نظر

• محسن مختاری
                          عضو فعال
                          • مهر ۱۳۹۰
                          • ۶۶۳

شاخص کل

سلام دوست من
                          در سال ۸۴ بورس ایران موج ۴ خودش رو شروع کرد (که از خصوصیات این موج در مباحث تیوریک اینه که خیلی ویرانگر نیست ولی دیدیم که همون قدرش هم برای ما سهامدارا چه قدر گرون تموم شد)
                          اما نزولی که در پیش خواهیم داشت(البته نه الان ،بلکه بعد از تکمیل موج ۵) کل این سیکل ۵ موجه که در شکل خدمتتون نشون دادم را اصلاح خواهد کرد و لذا انتظار اینه که از هر دوی اصلاح های (۲) و (۴) طولانی تر و شدید تر باشه:

موج (۵) هم که الان توش هستیم انتظار دارم با برخورد مجدد به سقف کانال نشون داده شده تموم بشه(که البته فکر نمیکنم فعلا ها این اتفاق بیافته)

نظر

• mousavi53
                            عضو جدید
                            • بهمن ۱۳۸۹
                            • ۱۷

جناب مختاری ضمن عرض ارادت در صورت امکان بفرمایید موج ۴ کساوه تا کجا میتواند ادامه داشته باشد؟
                            http://datingsidorsingel.com/

نظر

• محسن مختاری
                              عضو فعال
                              • مهر ۱۳۹۰
                              • ۶۶۳

۸ خرداد ۹۱:
                              ۲۵ فروردین ۹۱:
                              در مورد گروه کاشی تحلیل خودم رو یه هفته پیش توو تاپیک "شاخص-شامل-شاخص-کل-و-شاخص-سایر-گروهها" گذاشتم
                              کساوه رو هم(هرچند موج Bش خیلی قدرتمند تر از موج B گروه کاشی بود ،ولی همراستا با گروهش میبینم، به نظرم توو موج (۴) بزرگ هستیم که خودش یه فلت هست که A و B اون تکمیل شده و الان در C به سر میبریم

اهداف نزول جهت تکمیل موج C رو ۳۶۸ و ۳۱۸ میدونم!!
                              کساوه به هدف اول موج (۴) با یه ۵ موجی رسید ، لذا اصلاح رو تموم شده میدونم:
                              ولی به نظر توو پیدا کردن کف موج (۴) کساوه (وقتی به هدف اول رسید) عجله کردم
                              باید منتظر هدف دوم(۳۱۸ تومان) بود:

*.البته برای شاخص گروه کاشی پایان اصلاح رو نزدیک میدونم (پست ۸۳ همین تاپیک)

نظر

• هامون
                                عضو عادی
                                • فروردین ۱۳۹۱
                                • ۹۱

آقای محتاری کسعدی رو می شه گفت الان در موج چهارم (با تارگت حدودا ۱۸۰) در یک لیدینگ دایاگونال است ؟ دایاگونالی که از ۲۰۰۸ شروع شده؟ در نگاه کلی تر موج۱ از ۳ بلند مدت. یعنی ۴ از ۱ از ۳؟

نظر

در حال کار...