**** موج شماری ****

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن مختاری
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 663

**** موج شماری ****

سلام دوستان
    درین تاپیک قصد دارم موجشماریهایی که هر از گاهی از سهام یا شاخص های بورس ایران انجام میدم رو قرار بدم
    امیدوارم مفید باشه;;)
    *.از موجشماریهای سایر عزیزان استقبال میشه:)
    متشکرم
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

در اصل توسط mohsen64 پست شده است View Post
    سلام دوستان
    درین تاپیک قصد دارم موجشماریهایی که هر از گاهی از سهام یا شاخص های بورس ایران انجام میدم رو قرار بدم
    امیدوارم مفید باشه;;)
    *.از موجشماریهای سایر عزیزان استقبال میشه:)
    متشکرم
    بسیار عالی >:d<
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• محسن مختاری
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 663

شفارس

خب اولین سهمی که درین تاپیک بررسیش میکنم یه سهمه با نماد بستست:D
      موجشماری حرکت صعودی 5 سال اخیر سهم رو اینطور میبینم:

سهم در زیر موجهای انتهایی موج (4) قرار داره و انتظار دارم در فاصله ی کوتاهی پس از بازگشایی موج (5) شروع بشه

موج (4) در نمایی نزدیک:

نظر

• morteza93
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 516

با تشکر از زحمات شما استاد عزیز... اگر لطف بفرمایید در صورت امکان یه مقدمه از موج شماری و مفاهیمش هم بگید دوستان آماتوری مثل بنده هم استفاده میکنند...
        یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• محسن مختاری
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 663

شاخص ساختمان

دو ماهی میشه ازین گروه حرکتی رو علی رغم انتظارات شاهد نبودیم
          حرکت نوسانی اخیر رو در قالب موج 4 میدونم که داره به انتهای خودش نزدیک میشه:

یه الگوی مثلث در موج (4) داره کامل میشه:

*. نمودار یه روز اپدیت نشده، الان شاخص رو 542.1 هست

نظر

• محسن مختاری
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 663

در اصل توسط morteza93 پست شده است View Post
            ... اگر لطف بفرمایید در صورت امکان یه مقدمه از موج شماری و مفاهیمش هم بگید دوستان آماتوری مثل بنده هم استفاده میکنند...
            در تاپیک
            جادوی فیبوناچی و اعجاز آن
            جناب مسلم قول آموزش موج شماری رو دادن و این کار موازی کاری میشه.
            پس منتظر آموزش جناب مسلم میمونیم

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

دو ماهی میشه ازین گروه حرکتی رو علی رغم انتظارات شاهد نبودیم
              حرکت نوسانی اخیر رو در قالب موج 4 میدونم که داره به انتهای خودش نزدیک میشه:

یه الگوی مثلث در موج (4) داره کامل میشه:

*. نمودار یه روز اپدیت نشده، الان شاخص رو 542.1 هست
              به نظر دوستان شنبه ساختمانیها مثبت هستند ؟!
              چون به نظر من اگر شنبه ساختمانی ها منفی باشند شاخص ساختمان تا 529 ریزش خواهد داشت. مگر انکه شنبه روند معاملاتی مثبت داشته باشند.

نظر

• مسلم
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 1100

در تاپیک
                جادوی فیبوناچی و اعجاز آن
                جناب مسلم قول آموزش موج شماری رو دادن و این کار موازی کاری میشه.
                پس منتظر آموزش جناب مسلم میمونیم
                محسن عزیز
                اولا ممنون بخاطر این تاپیک خوب و موجشماری های عمیق و پر مغزتون..

محسن جان ، اگه دوستان منتظر من بمونند فکر میکنم کمی طول بکشه و من شرمندشون بشم
                برای همین اگه این زحمت رو قبول بفرمائید مطمئن باشید موازی کاری نمیشه و قطعا همگی استفاده میکنیم ، ضمن اینکه تسلط شما بر موج شماری بسیار بالاتر از من هست و فن بیان و انتقال مطالب شما همونطور که تا الان شاهد بودیم بسیار بالا هست ، لذا فکر میکنم اگه شما این زحمت رو بکشید(در صورتی که وقتش رو داشتید) هم اینکه دوستانی که علاقه مندی به یادگیری موج شماری دارند معطل نمیشند و این آموزشها زودتر شروع میشه و هم به خاطر فن بیان عالی شما کیفیت مطالب بالاتر خواهد بود
                (این رو عرض کردم که نگران موازی شدن مطالب نباشید و این اتفاق نمیوفته چون مطالب زیاد هست و من فکر نمیکنم به این زودی تواناییش رو داشته باشم)
                ممنون از شما

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                  به نظر دوستان شنبه ساختمانیها مثبت هستند ؟!
                  چون به نظر من اگر شنبه ساختمانی ها منفی باشند شاخص ساختمان تا 529 ریزش خواهد داشت. مگر انکه شنبه روند معاملاتی مثبت داشته باشند.
                  شاید شنبه مثبت نباشن ولی این هفته دیگه بنظرم اصلاح چندانی وجود نداره. ثشرق و ثتران خیلی جذاب شدن
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• نوسترداموس
                    عضو عادی
                    • Feb 2012
                    • 76

سلام موج شماری از ثامان میزارید

نظر

• محسن مختاری
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 663

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                      محسن عزیز
                      اولا ممنون بخاطر این تاپیک خوب و موجشماری های عمیق و پر مغزتون..

محسن جان ، اگه دوستان منتظر من بمونند فکر میکنم کمی طول بکشه و من شرمندشون بشم
                      برای همین اگه این زحمت رو قبول بفرمائید مطمئن باشید موازی کاری نمیشه و قطعا همگی استفاده میکنیم ، ضمن اینکه تسلط شما بر موج شماری بسیار بالاتر از من هست و فن بیان و انتقال مطالب شما همونطور که تا الان شاهد بودیم بسیار بالا هست ، لذا فکر میکنم اگه شما این زحمت رو بکشید(در صورتی که وقتش رو داشتید) هم اینکه دوستانی که علاقه مندی به یادگیری موج شماری دارند معطل نمیشند و این آموزشها زودتر شروع میشه و هم به خاطر فن بیان عالی شما کیفیت مطالب بالاتر خواهد بود
                      (این رو عرض کردم که نگران موازی شدن مطالب نباشید و این اتفاق نمیوفته چون مطالب زیاد هست و من فکر نمیکنم به این زودی تواناییش رو داشته باشم)
                      ممنون از شما
                      ممنونم مسلم جان بابت لطفی که به من دارید
                      راستش من اهل شکسته نفسی نیستم و اگه از پسش بر میومدم حتما این کار رو شروع میکردم
                      ولی متاسفانه چنین توانایی ای رو در خودم نمیبینم
                      حالا که سر صحبت باز شد از شما درخواست دارم هروقت فرصت دارید به این تاپیک سر بزنید و نقص و خطایی که حتما در کارام بروز خواهد کرد رو تذکر بدید
                      ممنون خواهم بود

نظر

• مسلم
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1100

ممنونم مسلم جان بابت لطفی که به من دارید
                        راستش من اهل شکسته نفسی نیستم و اگه از پسش بر میومدم حتما این کار رو شروع میکردم
                        ولی متاسفانه چنین توانایی ای رو در خودم نمیبینم
                        حالا که سر صحبت باز شد از شما درخواست دارم هروقت فرصت دارید به این تاپیک سر بزنید و نقص و خطایی که حتما در کارام بروز خواهد کرد رو تذکر بدید
                        ممنون خواهم بود
                        محسن عزیز این نوشته نهایت ادب و بزرگواری شما رو نشون میده
                        من در حدی نیستم که اشکال از تحلیل عزیزی بگیرم چرا که دست نوشته های خودم پر از اشکال هست

اما همواره برای من افتخار هست دوست خوب و با ادب و متواضع و در عین حال با معلومات بالا مثل شما داشته باشم
                        و بتونیم با هم همفکری داشته باشیم و به نتایج مشترک برسیم..

براتون آرزوی موفقیت و سلامتی دارم

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

محسن جان. یک موج شماری از وتوکا اگر تونستی نظرتو اعلام کنی ممنون میشم. :)
                          در رنج 3 ساله اخیرش. من در تشخیص موج 5 و 3 گیر کردم!

نظر

• محسن مختاری
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 663

دکوثر

به نظرم سهم توو فاصله ی 8 سال پیش تا 1.5 سال پیش یه 5 موجی رو کامل کرده و ازون موقع تا حالا توو امواج اصلاحی به سر میبره:

نزول 1.5 سال اخیر رو در قالب یه فلت میدونم(که انتظار دارم با نزول قیمت تا 180 کامل بشه) :

نظر

• محسن مختاری
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 663

شاخص بیمه

چارت زیر مال حدود یه ماه پیشه:
                              شاخص این گروه یه موج اصلاحی پیچیده رو در قالب یه triple zigzag به انتها رسونده و در ابتدای یه ترند صعودی قرار داره که اقلا قیمت رو به سقف قبلی(288) خواهد رسوند (در بازه ی حدودا یکساله):

توجه به این چنگال هم مفید خواهد بود:

برخورد قیمت به خط میانی چنگال و یا شکست خط بالای چنگال نقاط ورود ایده آلی رو میسازه
                              امروز سقف چنگال رو شکست
                              موج 2 هم 38% موج 1 رو اصلاح کرده و به صورت یه ABC به احتمال زیاد به پایان رسیده:

-----
                              *.درین گروه آسیا و دانا (که البته بستست) بیشترین مشابهت رو (از نظر موجشماری) با شاخصشون دارند و لذا انتظار حرکت مشابهی رو ازشون دارم

نظر

در حال کار...
                              X