**** موج شماری ****

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rad
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 557

محسن جون سلام
    اگه دوشنبه 6اذرماه لیزینگ صنعت ومعدن با4% مثبت بسته شد.لطف میکنید یه تحلیل تکنیکی از ولصنم ارایه دهید.
    چون بعضی ها میگویند این آخر بازیه.ممکنه سهم منفی بشه.بعضی ها هم اعتقاد به رشد سهم دارند.
    بی نهایت سپاسگذارم.

نظر

• محسن مختاری
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 663

گروه روی

به نظرم سهم های گروی روی همچنان در اصلاح به سر میبرن و صعود های اخیر موقتیه
      سه سهم ازین گروه رو بررسی میکنم که در هر سه انتظار دارم قیمت به c برسه

کروی:

در صورت رسیدن قیمت به 286 شمارش کروی بی اعتبار میشه
      ========
      فاسمین :

در صورت رسیدن قیمت به 703 شمارش فاسمین بی اعتبار میشه
      ========
      فراور :

در صورت رسیدن قیمت به 749 شمارش فراور بی اعتبار میشه

نظر

• Saleh.R
        کاربر فعال
        • Jul 2025
        • 265

با سلام به آقاي مختاري عزيز
        اگه زحمت بكشيد و يه موج شماري از ولغدر ارائه كنيد ممنون ميشم تا ببينيم كجاي راهيم
        مقاومتهاي سهم رو هم بگيد لطف كرديد
        مرسي
        توي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Post
          به نظرم سهم های گروی روی همچنان در اصلاح به سر میبرن و صعود های اخیر موقتیه
          سه سهم ازین گروه رو بررسی میکنم که در هر سه انتظار دارم قیمت به c برسه

کروی:

در صورت رسیدن قیمت به 286 شمارش کروی بی اعتبار میشه
          ========
          فاسمین :

در صورت رسیدن قیمت به 703 شمارش فاسمین بی اعتبار میشه
          ========
          فراور :

در صورت رسیدن قیمت به 749 شمارش فراور بی اعتبار میشه
          با سلام بعد از پایان موج c وارد موج صعودی قوی خواهند شد آیا می توان زمان آغاز برای رشد این گروه معلوم کرد ؟ با تشکر
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• امير سينا
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 483

در مورد شمارش چارت سهمهای تازه وارد به بورس که دیتای کمی دارند ،این مشکل وجود داره که احتمالات متعدد مطرح میشن که نمیشه ردشون کرد
            لذا معمولا از شمارش این جور سهمها خود داری میکنم
            اما در مورد شبندر با توجه به شمارش شاخص گروه فرآورده های نفتی و نیز واگرایی منفی شکل گرفته در MACD , RSI , Momentum میشه گفت صعود سهم با تکمیل یه ABC تموم شده

_بسته شدن قیمت پایانی زیر خط روند صعودی تاییدی بر صحت شمارش هست

_انتظار دارم قیمت تا 217 تومان ریزش کنه (با توجه با ساختار امواج شکل گرفته درون نقطه میشه در مورد آینده ی سهم بهتر اظهار نظر کرد)

مثل اينكه اين تحليلتون فعلا كه درست از اب در نيومده

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

رفتار امروز شاخص کل نشون داد نمیخواد (نمیتونه) به 31490 برسه ،و با توجه به واگرایی منفی شکل گرفته در RSI و Momentum در چارت روزانه ی شاخص ، میشه با اطمینان گفت نزول شروع شده و یه ماهی(چه بسا بیشتر) باید از سهمهای شاخص ساز فاصله گرفت
              با تشکر از استاد مختاري
              مترصد فروش اکثر سهامها بودم که يک دفعه ظرف چند روز جند تا اتفاق مهم باعث شد که شاخص کل از 31500واحد رد شد و به 32018واحد رسيد.
              حالا به ترديد افتادم که با توجه به شاخص کل يعني 32000واحد و نزديک شدن به گزارشات 9ماهه ايا بايد نقد کرد و به تفريح و استراحت پرداخت و منتظر ماند تا قيمت سهامها بياد پايين خريد کنيم يا موج شماري بي اعتبار شد ه است و دو دستي فولاد و ومعادن و شبندر و شراز و کرمانشا و شپترو و شاراک فراور و کالسمين و فسرب و.....را نگهداريم.
              سپاسگزارم از راهنمايي جنابعالي

نظر

• محسن مختاری
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 663

سلام کیانوش جان
                من باشم فولاد و ومعادن و فرآور و فاسمین رو میفروشم (شبندر رو نگفتم چون فروش با شکست خط روند نزولی (که البته هنوز فکر میکنم رخ میده ) مطمین تر خواهد بود)
                البته قصه،قصه ی مرغی که یه پا داره نیست! حکایت تحلیلیه که بی اعتبار نشده!
                از یه ماه پیش تا حالا که هشدار نزول سهمهای شاخص ساز رو دادم ،تنها چیزی که به نظرم تغییر کرده ،تکثیر علایم شروع نزوله
                از همون ابتدا هم گفتم خیلی نباید متکی به شمارش زیر موجهای شاخص کل شد ،چون به خاطر حرکت شارپش زیر موجها به خوبی تووش شکل نگرفتن
                لذا الان هم که علی رغم انتظار شاخص کل از 31500 فراتر رفت،با این استدلال که تحلیل سهمهای بزرگ شاخص ساز هنوز به قوت و اعتبار خودش باقیه،این ادعا رو تکرار میکنم که : الان وقت فروشه

الان شرایط رو مساعد ورود به اخابر ، وتجارت ، ونوین ، خودرو ،خساپا ، خاور، بکام ،رایان سایپا، وصنعت میبینم (اینها سهمهایی اند که توو گروه هاشون بررسی کردم و نموداراشون هم صفحات قبل این تاپیک هست و با استفاده از جستجوی انجمن (نوشتن نام کاربریم و نام سهم در قسمت جستجو) قابل دسترسه)
                آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/11/27, 13:35.

نظر

• راهکار جدید
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 139

سلام کیانوش جان
                  من باشم فولاد و ومعادن و فرآور و فاسمین رو میفروشم (شبندر رو نگفتم چون فروش با شکست خط روند نزولی (که البته هنوز فکر میکنم رخ میده ) مطمین تر خواهد بود)
                  البته قصه،قصه ی مرغی که یا پا داره نیست! حکایت تحلیلیه که بی اعتبار نشده!
                  از یه ماه پیش تا حالا که هشدار نزول سهمهای شاخص ساز رو دادم ،تنها چیزی که به نظرم تغییر کرده ،تکثیر علایم شروع نزوله
                  از همون ابتدا هم گفتم خیلی نباید متکی به شمارش زیر موجهای شاخص کل شد ،چون به خاطر حرکت شارپش زیر موجها به خوبی تووش شکل نگرفتن
                  لذا الان هم که علی رغم انتظار شاخص کل از 31500 فراتر رفت،با این استدلال که تحلیل سهمهای بزرگ شاخص ساز هنوز به قوت و اعتبار خودش باقیه،این ادعا رو تکرار میکنم که : الان وقت فروشه
                  جناب مختاری با سلام
                  ممنون میشم راهنمایی کنین الان وقت ورود به چه سهم هایی هست؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

دو صد درود بر محسن عزیز؛

خیلی آقایی :x
                    آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2012/11/27, 13:29.
                    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• راهکار جدید
                      عضو عادی
                      • Nov 2012
                      • 139

جناب مختاری نظرتون راجب روند ختوقا چگونه است؟

نظر

• shahmir
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 368

جناب مختاري

ضمن تشكر از راهنمائيهاي جنابعالي ميخواستم نظرتون رو در مورد فسرب بدونم. تو تحليلي كه چندي قبل از اين سهم كرده بوده سهم رو در روند صعودي ديده بودين و تو تحليل اخيرتون از سهام گروه روي ، سهام اين گروه رو همانند اكثر سهام شاخصساز در مسير اصلاح ديديد.
                        آيا چنانچه سهام گروه روي در مسير اصلاح قرار بگيرند ، فسرب از بقيه گروه مجزا عمل خواهد كرد ؟ (البته اينو هم بگم فسرب چند وقت قبل كه گروه صعودي بودن ريزش زيادي داشت شايد اين دفعه هم بخواد برعكس همگروهياش عمل كنه)

درخصوص ومعادن نيز بفرماييد درصورتيكه به چه قيمتي برسه تحليل اخير بياعتبار خواهد شد؟ با سپاس فراوان

نظر

• محمدرضا مرادی
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

به نظرم در اواخر موج (4) هستیم

محتملترین قیمت برا پایان این موج رو 156 تومان میدونم
                          برا موج (5) اهداف بالایی متصورم; هدف اول طی یکسال آتی رو 300 تومن میدونم(با شروع موج (5) و تشکیل زیرموجها بهتر میشه نظر داد)

*.از محسن ادیبی که توو شمارش ولساپا کمکم کرد ممنونم
                          محسن خان میشه خواهش کنم نظرتون رو به روز کنید...کف ولساپا کجا میتونه باشه به نظرتون؟!
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• Mishow
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 43

با سلام خدمت استاد
                            درصورت امكان اگر يك موج شماري از اخابر هم لطف كنيد ممنون ميشيم
                            [I][B]زندگی زیباست ای زیبا پسند****زیبا پسندان به زیبایی رسند[/B][/I]

نظر

• 13661366
                              عضو عادی
                              • Sep 2011
                              • 243

جناب مختاری ممنون از موج شماری خودرو و سایپا. خیلی از دوستان از این تحلیل شما استفاده کردند.

نظر

• حبیب
                                عضو عادی
                                • Jan 2011
                                • 252

الان شرایط رو مساعد ورود به اخابر ، وتجارت ، ونوین ، خودرو ،خساپا ، خاور، بکام ،رایان سایپا، وصنعت میبینم (اینها سهمهایی اند که توو گروه هاشون بررسی کردم و نموداراشون هم صفحات قبل این تاپیک هست و با استفاده از جستجوی انجمن (نوشتن نام کاربریم و نام سهم در قسمت جستجو) قابل دسترسه)
                                و ایضا وپترو محسن جان طبق تحلیلهای قبلی شما

نظر

در حال کار...
                                X