در اصل توسط جواد1979 پست شده است
View Post
**** موج شماری ****
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
-
شاخص گروه بانکی
پیرو شمارش قبلی از شاخص گروه به نظرم در اوایل 3 از (5) قرار داریم
و انتظار دارم در قالب این موج تا 1.5 ماه آینده رشدی اقلا تا 317 واحد رو شاهد باشیم
*. بهترین سهمهای گروه رو وتجارت و ونوین میدونم
در اصل توسط reza537 پست شده است View Postجناب مختاری با سلام
وصنعت رشدش شروع شده است.
موج شماری اون رو که قبلا زحمت کشیدید (چند صفحه قبل) هنوز معتبره ؟
اگر اشتباه نکنم تارگتش 236 تومن بود
تنها تفاوتی که رخ داده اینه که به جای کف 103 تومنی که احتمال میدادم کف موج 2 باشه کف 100 تومنی رو باید 2 در نظر گرفتآخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/12/09, 23:08.
نظر
-
در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Postپیرو شمارش قبلی از شاخص گروه به نظرم در اوایل 3 از (5) قرار داریم
و انتظار دارم در قالب این موج تا 1.5 ماه آینده رشدی اقلا تا 317 واحد رو شاهد باشیم
تحلیل وصنعت به قوت خودش باقیه
تنها تفاوتی که رخ داده اینه که به جای کف 103 تومنی که احتمال میدادم کف موج 2 باشه کف 100 تومنی رو باید 2 در نظر گرفت
نمیدونم این وتجارت چی داره که تو لیست یه تکنیکالیست قرار گرفته ...اما اوردر های خرید عجیبی رو این سهم چند روزه متمرکز شده که برام جالبه دیروز هم 7 میلیون معامله شده!
ممنون از شاخص کل بانکیاریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
خکاوه
افزایش سرمایه عجیب و غریب خکاوه بحثای زیادی در مورد نحوه ی تعدیل دیتاش به وجود آورد
اما هرچند شیوه ی تعدیل معمول (با آورده و سود) بیانگر میزان بازده سهامدار جزء در شرایط حال حاضر نیست، به نظرم بیانگر بازده جمیع سهامداران (سهامدار جزء و سهامدار عمده) هست
لذا مثل همیشه برا شمارش از دیتای مفید استفاده میکنم
=================================
شمارش حرکت 7 سال اخیر خکاوه رو بدین شکل میدونم:
شمارش زیر موجهای (C) رو بدین شکل میدونم:
خلاصه خدمتتون عرض کنم: اگه تا دو سال دیگه خکاوه ی 350 تومنی دیدین تعجب نکنین
پی نوشتی هم عرض کنم: اخیرا دیدم قصه ی اهداف شدوص نقل محافل شده، یادمه 9 ماه پیش بود (وقتی قیمت سهم حول و حوش 170 بود) که دوستمون ساده ی ساده (که هرجا هست خدا حفظش کنه) صحبت از تحول بزرگ درین سهم رو مطرح کردن و بنده هم پیرو شمارش کربن و سایر زیر مجموعه های وپترو ،شمارش شدوص رو ارایه کردم
غرض فحر فروشی به اینکه فلان تحلیلم درست بوده نیست (این که کار هر روزمونه:^o )
قصه ی اینه که شیره ی سهم ها رو وقتی کسی دور و برشون نیست باید مکید، نه وقتی عالمو آدم خبر دار شدن توو سهم چه خبره (گزارشش اومد روو کدال و خبرگزاری ها تند تند ازش تعریف کردن(اون موقع کم کم وقت فروشه))
در نظر من خکاوه ی امروز حکم شدوص و شکربن دیروزو داره
نظر
-
سلام محسن جان
آقا یه موج شماری از مپنا میزاری؟زحمت نباشه در تایمهای بالا باشه مثل روزانه یعنی از اول تا الان...
فدای تو
نظر
-
محسن جان میشه به حتاید اینطوری نگاه کرد ؟؟
ممنون
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
سفارس
شمارش چارت بلند مدت سهم رو بدین شکل میدونم و به نظرم 3ماه و نیم پیش امواج اصلاحی 8 ساله ی سهم تموم شدن:
در کوتاه مدت شمارش رو بدین شکل میدونم و انتظار دارم اصلاح کوتاه مدت شکل گرفته در قیمتهای فعلی تموم بشه (امکانش هست چند روز همین حوالی معطل کنه):
برا موج 3 که در پی خواهد اومد انتظار هدف 240 تومنی رو در بازه ی 5 ماهه دارم
نظر
-
رمپنا
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postسلام محسن جان
آقا یه موج شماری از مپنا میزاری؟زحمت نباشه در تایمهای بالا باشه مثل روزانه یعنی از اول تا الان...
فدای تو
خدمت شما :
شمارش حرکت 3 ساله ی مپنا رو بدین شکل میدونم:
شمارش زیر موجهای موج (C) رو بدین شکل میدونم:
انتظار دارم صعود سهم در قالب موج 4 تا 3 ژانویه ادامه پیدا کنه و قیمت به 229 تومن برسه
و سپس ادامه ی اصلاح قیمت جهت تکمیل موج (C) رو شاهد باشیم
*. در صورتی که قیمت بتونه تا 2505 ریال صعود کنه ، موج شماری فوق رو ابطال شده و اصلاح سهم رو پایان یافته میدونم
نظر
-
بررسی وضعیت شاخص کل در تایم روزانه
سلام به دوستان عزیزم در فروم بورسی
امیدوارم حال همه دوستان خوب باشه
تحلیلی از شاخص کل بر اساس تکنیکال داشتم که با اجازه دوست عزیزم جناب مختاری اونو اینجا قرار میدم.
----------------------------
با توجه به قرار گیری شاخص در کانال و عکس العمل قیمت نسبت به سطح 33.956 ؛ مکدی کوتاه مدت همراه با واگرایی سیگنال نزول را در تایم دیلی نیز صادر نموده است و تا زمانی که قیمت بالاتر از سطح تراکمی 33.956 و سقف کانال قرار نگیرد شاخص را در فاز نزولی خواهیم داشت.
مهمترین حمایت در تایم دیلی در 33.151 قرار دارد.
تصویر دوم نیز شاخص کل در تایم دیلی میباشد که قیمت دقیقا" بر اساس تحلیل زمانی واکنش نشان داده و همراه با واگرایی وارد فاز نزولی شده است.
در صورت تایید نزول در اسیلاتور های بلند مدت ؛ اولین فیبوی زمانی برای ریورس قیمتی در تاریخ 13 دسامبر ، مطابق با 11 دیماه میباشد.[/COLOR][/B]
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]
نظر
-
شاخص گروه بانکی
پیرو شمارش قبلی از شاخص گروه به نظرم در اوایل 3 از (5) قرار داریم
جناب استاد مختاري
چرا اقلا رشد شاخص بانکها را تا 317 مي دانيد .مگر ممکنه بالاتر هم بروند.؟
چرا بانک تجارت و ونوين را بهتر از ديگر بانکها مي دانيد؟
چرا ونوين هنوز داره نزول مي کنه.پايان نزولش کجاست.؟
ممنون ميشم در اين خصوص بيشتر راهنمايي فرماييد.لطفا يک موج شماري هم از وتجارت و ونوين بزنيد.
...............................
نظر
نظر