محسن خان یه مشارش هم از غذایی ها داشته باشین خالی از لطف نیست،خصوصا غبشهر و غمارگ.با تشکر...
**** موج شماری ****
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
استاد مقداري وارد تجارت و ونوين شدم.
با اين ديد.
.................................................
.................................................. ..........
در کنار گروه روي-فولاد-پترو-معدن و...
بانکها بسيار ارزشمند شده اند.
چون
همه گروهها رشد کردند الا بانکها
بخاطر حجم نقدينگي قسمتي به بانکها خواهد رفت
پي به اي پايين
رسيدن به کف قيمت تاريخي
صعودي شدن روند تکنيکالي
گشايش اعتبارات ارزي با دلار 2440توماني بجاي دلار 1226تومان
افزايش حجم گشايش اعتبار در بانکها در دو ماه گذشته
و مهم تر از انها تغيير نرخ ارز 2450توماني بجاي 1226توماني از اول اذر در صورتهاي مالي که بعضي از بانکها را که ذخاير و دارايي هاي ارزي فراواني دارند را با تعديلات سود بيش از 100درصدي روبرو کرده است.
بعضي از کارگزاريها دارند بانک تجارت و اقتصاد نوين و ملت را تو منغي جمع مي کنند.
من رو تجارت و اقتصاد نوين خيلي مثبتم.دوستان يک نگاهي به داراايهاي ارزي بانکها داشته باشند بد نيست.بتصورم تا مجمع 100درصد بازدهي داشته باشند.
.................................................. ..........
تعداد ثبت سفارشهای مرکز مبادلات ارزی 10244 فقره اعلام شد
۲۳ آذر ۱۳۹۱
مرکز مبادلات ارزی کشور در بیست و سوم آذرماه، تعداد69 فقره سفارش را جهت تخصیص ارز به ثبت رساند.
به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، با محاسبه عملکرد روزهای پیشین، تعدادثبت سفارش های پذیرفته شده در این مرکز به رقم 10244 فقره رسید.
..........................................
اگز بانکها سالهاي پيش 20ميليارد دلار را با 1226تومان گشايش مي کردند حالا با دلار 2450تومان چه شود. بانکي ..........................................
تاکيد مي کنم همچنان با سهامهاي دلاري باشيم ولي قسمتي از سود را به بانکها تبديل کنيم.
عمده دليلش تعديل مثبتي هست که بانکها از محل داراايهاي ارزي مي توانند بدهند هر بانکي که ارز بيشتري داشته باشد رشد بيشتري خواهد کرد.مثل تجارت ونوين وملت و......
حالا بريد ببينيد متوجه مي شويد بعضي از بانکهايي مثل تجارت که بيش از 30درصد از منابع را بشکل رز نگهداري مي کردند چه شوند.
نظر
-
شمارش حرکت 5 سال اخیر خبهمن رو بدین شکل میدونم:
کندل امروز نمودار (بالاتر رفتن قیمت از 1219) نشون داد اصلاح سهم تموم شده . اهداف کوتاه مدت رو 150 و 163 تومن میدونم و برای تکمیل موج (5) انتظار دارم قیمت به سقف کانال برسه
========
در مورد سایر خودروییها هم علی رغم اینکه بعد از ساختن کف قیمتی در یک ماه پیش صعود چندانی نداشتن ، تصور مشابهی دارم و موجشماری های سابقا ارایه شده درین تاپیک برای خاور ، خساپا، خودرو رو همچنان معتبر میدونم(همه شون در 2 از (5) هستن) و انتظار دارم طی کمتر از یک هفته ی آینده اونا هم مثل خبهمن صعودشون رو شروع کنن
منتظر خاور 87 تومنی، زامیاد 64 تومنی و سایپای 97 تومنی برای شروع صعود هستم
========
*. در مورد وساپا و ولساپا هم اگرچه اهداف بلند مدت صعود رو همچنان تغییر نیافته میدونم اما شمارشای کوتاه مدتشون نیاز به یه سری تغییرات داره، که سعی میکنم نموداراشون رو آپدیت کنم (ولی به هر حال انتظار دارم اونا هم همراه باقی خودرویی ها معطلیشون بیش از یه هفته طول نکشه)
نظر
-
سدور-سیمانیها
شمارش حرکت 8 سال اخیر سدور رو بدین شکل میدونم
در نمایی کوتاه مدت موج 2 به نظرم تموم شده و هدف کوتاه مدت 545 تومن در پیشه
در بازه ی 6 ماهه انتظار دارم قیمت سهم به 850 تومن برسه
=====
*.پیرو شمارش اخیر سفارس ، به نظرم نزول سیمانیها تموم شده ، و از میون سهم های این گروه سدور،سرود،سغرب،سفانو و سفارس رو سهمهایی میدونم که (عادتاً) فرصت خرید میدن و در کوتاه مدت بهتر از بقیه رشد میکنن
نظر
-
در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Postشمارش حرکت 5 سال اخیر خبهمن رو بدین شکل میدونم:
کندل امروز نمودار (بالاتر رفتن قیمت از 1219) نشون داد اصلاح سهم تموم شده . اهداف کوتاه مدت رو 150 و 163 تومن میدونم و برای تکمیل موج (5) انتظار دارم قیمت به سقف کانال برسه
========
در مورد سایر خودروییها هم علی رغم اینکه بعد از ساختن کف قیمتی در یک ماه پیش صعود چندانی نداشتن ، تصور مشابهی دارم و موجشماری های سابقا ارایه شده درین تاپیک برای خاور ، خساپا، خودرو رو همچنان معتبر میدونم(همه شون در 2 از (5) هستن) و انتظار دارم طی کمتر از یک هفته ی آینده اونا هم مثل خبهمن صعودشون رو شروع کنن
منتظر خاور 87 تومنی، زامیاد 64 تومنی و سایپای 97 تومنی برای شروع صعود هستم
========
*. در مورد وساپا و ولساپا هم اگرچه اهداف بلند مدت صعود رو همچنان تغییر نیافته میدونم اما شمارشای کوتاه مدتشون نیاز به یه سری تغییرات داره، که سعی میکنم نموداراشون رو آپدیت کنم (ولی به هر حال انتظار دارم اونا هم همراه باقی خودرویی ها معطلیشون بیش از یه هفته طول نکشه)
اگه ممکنه یه نگاه جدید به وصنعت هم داشته باشید......البته تا حدودی موج شماری قبلی رو یادم هست...و
لی جدیدا چیزی ندیدم....
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
وصنعت
در مورد روند کوتاه مدت وصنعت نمیتونم نظر دقیقی بدم
اما اگه خودم میخواستم وارد سهم بشم یا صبر میکردم خط روند بنفشی که در شکل نشون دادم شکسته بشه (حالت اول)
یا منتظر 105 تومن حدود 3 ژانویه میشدم (حالت دوم)
نظر
-
در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Postدر مورد روند کوتاه مدت وصنعت نمیتونم نظر دقیقی بدم
اما اگه خودم میخواستم وارد سهم بشم یا صبر میکردم خط روند بنفشی که در شکل نشون دادم شکسته بشه (حالت اول)
یا منتظر 105 تومن حدود 3 ژانویه میشدم (حالت دوم)
در حالت دوم....ممکنه 105 تومن مربوط به بعداز مجمع باشه...که بعید است 3 ژانویه
اتفاق بیفته....ممکنه 13 یا 23 ژانویه باشه....آخرین ویرایش توسط مخبرالدوله؛ 2012/12/26, 19:46.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
درود محسن جان در صورت امکان موج شماری از شاخص شیمیایی داشته باشید کمی ساختار پیچیده ای داره
ممنون...جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
سلام محسن جان خدا قوت
مقداري شبهرن 800 داشتم امروز دادم رفت و كاما برداشتيم به استناد مثلث و پول بك
ممنون ميشم شما هم محبت كنيد نگاهي به ان بندازيد
و ديگر با خاور 110 با حد ضرر83 همچنان مونده ام شكسته شدن ترند منو ترسونده از نظر شما اين خطر محسوب ميشه ؟ يا بمانم تا 83
@};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
پر سود باشيد و سالم @};-
نظر
-
استاد مختاري
سلام
ديشب در برنامه کانال 2 ساعت 10.45دقيقه در خصوص بررسي نقدينگي دکتر راعي معاون اقتصادي اسبق بانک مرکزي گفتند با توجه به افزايش قيمت دلار هنوز رشد بازار سرمايه با رشد دلار منطبق نشده است (منظورشون اين بود بازار سرمايه حالا حالاها بايد رشد کند)
و رييس کميسون اقتصادي مجلس هم از هدايت نقدينگي به بورس بعنوان يکي از راهکارهاي متوقف کردن تورم در جامعه سخن بميان اوردند.
ممنون ميشم اگر يک موج شماري از شاخص بورس داشته باشيد و اينکه ايا ممکنه تا خرداد شاخص بورس به 60هزار واحد برسه.
مثلا بطور مثال. فولاد 1100تومان و فملي 1500 تومان و شاراک 1500 تومان کالسمين 1500 تومان فراور 1500تومان و.......
نظر
نظر