صنايع پتروشيمي خليج فارس (فارس)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • jomong2
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 55

حجم مبنای وفارس با توجه به تعداد 24789 میلیون سهم کل شرکت:

24789 * 0.0008 = 19.8312 میلیون سهم

که رندش میشه 20 میلیون سهم

فردا قرار 5 درصد سهم عرضه بشه. یعنی 1239 میلیون سهم.

اگر هر سهم 600 تومن هم عرضه بشه نیاز به 743 میلیارد تومن نقدینگی هست.

توصیه من اینه که برای خرید اصلا عجله نکنید.

اگر قرار باشه به آنلاینها سهمیه جدا بدهند، احتمال خیلی زیاد به هر کد بین 10000 تا 20000 تا میرسه.

در هر حال حدس من اینه که روز بعد از عرضه میشه پایینتر از قیمت سهم خرید کرد. آخرین تجربه بازار روی سهم های بزرگ با شناور بالا شبندر بود. که با قیمت 114 تومن عرضه شد. روز اول بعد از عرضه فقط 1.8 درصد رشد کرد، روز دوم -2.75 درصد، و روز سوم -3.09 . که اگر اشتباه نکنم صف فروش هم شد.

پس اگر به سهم با دید بلند مدت هم میخواهید نگاه کنید، برای خرید عجله نکنید. به نظر من سناریوی شبندر حداقل برای 3 روز اول تکرار خواهد شد.

من به شخصه فردا وفارس نخواهم خرید. مگر اینکه زیر 500 عرضه بشه.

نظر

• امیر303
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 279

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
      این هلدینگ یا مثل شبندر میشه یا مثل بیمه دانا . حد وسط نداره به نظرم
      دیگه عمرا سهمی مثل شبندر با این گین نجومی عرضه بشه.شبندر مفت عرضه شد ولی این یکی نه این خبرا نیست.

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط jomong2 پست شده است View Post
        حجم مبنای وفارس با توجه به تعداد 24789 میلیون سهم کل شرکت:

24789 * 0.0008 = 19.8312 میلیون سهم

که رندش میشه 20 میلیون سهم

فردا قرار 5 درصد سهم عرضه بشه. یعنی 1239 میلیون سهم.

اگر هر سهم 600 تومن هم عرضه بشه نیاز به 743 میلیارد تومن نقدینگی هست.

توصیه من اینه که برای خرید اصلا عجله نکنید.

اگر قرار باشه به آنلاینها سهمیه جدا بدهند، احتمال خیلی زیاد به هر کد بین 10000 تا 20000 تا میرسه.

در هر حال حدس من اینه که روز بعد از عرضه میشه پایینتر از قیمت سهم خرید کرد. آخرین تجربه بازار روی سهم های بزرگ با شناور بالا شبندر بود. که با قیمت 114 تومن عرضه شد. روز اول بعد از عرضه فقط 1.8 درصد رشد کرد، روز دوم -2.75 درصد، و روز سوم -3.09 . که اگر اشتباه نکنم صف فروش هم شد.

پس اگر به سهم با دید بلند مدت هم میخواهید نگاه کنید، برای خرید عجله نکنید. به نظر من سناریوی شبندر حداقل برای 3 روز اول تکرار خواهد شد.

من به شخصه فردا وفارس نخواهم خرید. مگر اینکه زیر 500 عرضه بشه.
        حجم مبناتون اشتباهه
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

اگر سرمایه شرکتها از یه حدی بالاتر بره، حجم مبنا بر اساس 3 در 10000 حساب میشه.

مثلا اخابر از همین فرمول در اومده 13 میلیون.

حجم مبنای وفارس هم میشه 7 میلیون
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سلطان بورس
            كاربر فعال
            • Aug 2011
            • 3373

در اصل توسط امیر303 پست شده است View Post
            دیگه عمرا سهمی مثل شبندر با این گین نجومی عرضه بشه.شبندر مفت عرضه شد ولی این یکی نه این خبرا نیست.
            تا جایی که یادمه و مدرکش در صفحات اول شبندر هست ، بندر عباس بالا عرضه شده بود و زیر 100 باید عرضه میشد و حتی زیر قیمت عرضه هم اومد ، حالا شده ارزنده و مفت باز شده بوده .:))
            واقعا تو این سایت های به اصطلاح تحلیلی روحیه انسان از پست های 95 % از دوستان شاد میشه:D مخصوصا تحلیل ها که دیگه همه دکترا دارن ;;)

نظر

• سلطان بورس
              كاربر فعال
              • Aug 2011
              • 3373

هنوز فارس عرضه نشده ، تعداد 43 صفحه پست زده شده و دیگه فردا شب هست که تعداد بره بالای 100 صفحه
              هر صفحه را که نگاه میکنم فقط میخندم . انقدر همه راجب قیمت نظر دادن که هر کی کل صفحات رو بخونه، فکر کنم کارش به تیمارستان میکشه
              ای کاش بجای پست زدن های الکی و گرفتن وقت خود و خواننده ، تحلیل ارائه میکردیم نه پست زدن های چرت و خنده دار
              حرف من با 95% هست . البته5% دیگر از دوستان که نامشان را نمیارم که به بقیه بر نخوره و دلخور نشن پست های تحلیلی و درستی ارائه میدن

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

وفارس 3تا پتانسیل اصلی داره که یکیش تقریبا ازاد شده و مونده 2تا

1.اینکه اگر اوایل سال با لحاظ ارز مرجع در شرکتهای زیر مجموعش عرضه میشد و بعد از عرضه تبدیل به مبادله ای میشد که سودش جهش میکرد.(که این گذشته)

2.شرکتهای زیر مجموعه زیان دهش که بنظرم فرصت و پتانسیل شرکت هست!چرا که اگر همه شرکتهای پرتفوی وفارس وضعشون خوب بود اونوقت سود وفارس هم بالاتر و ناوش بیشتر و در نتیجه قیمت عرضه هم به تناسب اون بالا میشد و جای ترقی و جهش زیاد رو نداشت. درحالی که شرکتهای زیان دهش میتونن در اینده با بهبود وضع باعث رشد وفارس بشند. در واقع الان که وضع برخیشون خرابه خب این باعث شده سود و وضع وفارس هم به تناسب اونا باشه.

3.ورود شرکتهاش در اینده به بورس و فرابورس

=====
                مشکل وفارس در حال حاضر بزرگ بودن و احتمال گران دادن سهمه
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• anahita
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 769

دوستان همه تحلیلها رو دیدیم و همه میگن سهم بالای 500 ارزش نداره اما همین فردا ببینید که ملت همیشه جوگیر در صحنه چه اردرهایی که نمیزارن رو بالای 800-900 و تحت تاثیر جو چه خریدهایی که نمیکنن! !!
                  *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                    هنوز فارس عرضه نشده ، تعداد 43 صفحه پست زده شده و دیگه فردا شب هست که تعداد بره بالای 100 صفحه
                    هر صفحه را که نگاه میکنم فقط میخندم . انقدر همه راجب قیمت نظر دادن که هر کی کل صفحات رو بخونه، فکر کنم کارش به تیمارستان میکشه
                    ای کاش بجای پست زدن های الکی و گرفتن وقت خود و خواننده ، تحلیل ارائه میکردیم نه پست زدن های چرت و خنده دار
                    حرف من با 95% هست . البته5% دیگر از دوستان که نامشان را نمیارم که به بقیه بر نخوره و دلخور نشن پست های تحلیلی و درستی ارائه میدن
                    دوست عزیز اگه میخواهید با تحلیل سهم خرید کنید ...فکر نکنم این تاپیک جای جالبی باشه ...
                    اگر میخواهید سهم با تحلیل بخرید ... سهم های فراوانی هستند که در تاپیک های مورد نظر موشکافی شده اند!

اینجا ،جای بازی شخلیجه !

لطفا پست های دوستان رو چرت و خنده دار نخونید دوست عزیز

نظر

• علیرضا1
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 853

بازي شخليج يعني نقد باش زير ٨٠٠بخر حوالي ١٠٠٠ بفروش،تحليل و نمودار و فيبو رو بيخيال
                      البته ممكنه ١٠٠٠ بخري مجبور شي ٨٠٠ بفروشي
                      البته فكر ميكنم بازار تشنه شخليجه و سهم در كسري از ثانيه توسط بازار بلعيده ميشه.
                      "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

هر قیمتی دادن بخرید
                        این سهم حیثیتی هست میره بالا
                        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                          بازي شخليج يعني نقد باش زير ٨٠٠بخر حوالي ١٠٠٠ بفروش،تحليل و نمودار و فيبو رو بيخيال
                          البته فكر ميكنم بازار تشنه شخليجه و سهم در كسري از ثانيه توسط بازار بلعيده ميشه.
                          بالای 630 خریدار نیستم علیرضا جان;)
                          تا فردا انشالا ...

نظر

• hossein sh
                            ستاره دار(1)
                            • Mar 2012
                            • 688

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

وفارس 3تا پتانسیل اصلی داره که یکیش تقریبا ازاد شده و مونده 2تا

1.اینکه اگر اوایل سال با لحاظ ارز مرجع در شرکتهای زیر مجموعش عرضه میشد و بعد از عرضه تبدیل به مبادله ای میشد که سودش جهش میکرد.(که این گذشته)

2.شرکتهای زیر مجموعه زیان دهش که بنظرم فرصت و پتانسیل شرکت هست!چرا که اگر همه شرکتهای پرتفوی وفارس وضعشون خوب بود اونوقت سود وفارس هم بالاتر و ناوش بیشتر و در نتیجه قیمت عرضه هم به تناسب اون بالا میشد و جای ترقی و جهش زیاد رو نداشت. درحالی که شرکتهای زیان دهش میتونن در اینده با بهبود وضع باعث رشد وفارس بشند. در واقع الان که وضع برخیشون خرابه خب این باعث شده سود و وضع وفارس هم به تناسب اونا باشه.

3.ورود شرکتهاش در اینده به بورس و فرابورس

=====
                            مشکل وفارس در حال حاضر بزرگ بودن و احتمال گران دادن سهمه
                            وحید جان
                            در مورد 2 که اشاره داشتید به نظر من به این زودیها اتفاق نخواهد افتاد

به نوعی مورد 2 را در شماره 1 پرداخته شده... چون اگر که بابت افزایش نرخ ارز که کاملا پتروها منتفع میشن، قرار بود روی زیرمجموعه زیانده تأثیری میگذاشت باید تأثیرش الان هم مشخص میشد
                            همونظور که خیلی جاها اشاره شده زیانهای انباشته کلانی هم دارن+ وام هایی که ضامنش هم مشخصه

انتظار ندارم که زیرمجموعه زیانده بدون درنظرگرفتن دید بلندمدت و با اما و اگرها خیلی خبرهای خوبی ازشون شنیده بشه

نظر

• Hamid Broker
                              عضو فعال
                              • Mar 2013
                              • 460

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                              کسری از ثانیه؟! اگه قانون 2.000.000 واسه آنلاینها رو به کار نبرن حداقل 5 دقیقه طول میکشه تا تموم بشه. فردا امکان نداره کسی بخواد بخره و موفق نشه
                              در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

در خصوص فارس ( شخلیج )

توی قیمتی که میخواد عرضه بشه باید سازمان خیلی حواسش جمع باشه

اگر خیلی بالاعرضه بشه ( بالاتر از 850 تومان ) احتمال منفی خوردن سهم زیاده و این یعنی چالش در کل پتروشمی ها و شاخص

باید حتما" سعی کنند که تو قیمت منطقی عرضه کنند وگرنه بازار بورس با مشکل روبرو میشه

بعد عید سرمایه گذاری تامین هم میخواد بیاد و اون هم سهم بزرگیه و سازمان باید خیلی مراقب قیمت عرضه باشه

سهم بزرگه و هر گونه اشتباه در قیمت گذاری موجب تاثیر به سزایی بر روی گروه پتروشیمی و به طبع کل بازار خواهد گذاشت.

به نظر من سال دیگه سال پتروشیمی ها خواهد بود و دولت مجبوره که کسری بودجه اش رو از طریق صادرات پتروشیمی ها جبران کنه

پتروشیمی ها همه در سال بعد شگفت انگیز خواهند شد.

مارون - زاگرس - شاراک - کرماشا - شکبیر همه ارزنده اند

ضمنا" نظر شخصیه من اینه که دولت مجبوره این سهم رو حمایت کنه و بالطبع حمایت از این سهم در واقع حمایت از پتروشیمی ها خواهد بود.

کل سهم 24 میلیارد و هشتصد میلیون سهمه که 5 درصدش که میخواد عرضه بشه میشه يک میلیارد و دویست و چهل میلیون سهم

که اگر هر سهمی 700 تومان هم قیمت بخوره در حدود 868 میلیارد تومان

البته هیچ بعید نیست که سال بعد به جای 118 تومان بتونه سود خیلی خوبی رو بسازه و شگفت انگیز بشه

نظر شخصی من اینه که زیر 700 تومان برای خرید عالیه

برای حمایت از این سهم بعد از عرضه پول زیادی را به بازار خواهند آورد و نظر شخصی من اینه که دولت مجبوره از سهم حمایت کنه تا بورس به چالش کشیده نشه حتی اگه سود حسابرسی شده اش رو هم به صورت سوری و غیر واقعی اعلام کنند .

این فقط یه نظر شخصیه و توصیه به خرید نیست

موفق و سلامت و تندرست باشید.
                                آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2013/03/18, 01:39.
                                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

در حال کار...
                                X