صنايع پتروشيمي خليج فارس (فارس)

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضاباقری
    عضو عادی
    • Nov 2011
    • 116

    #586
    http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...44329144808274 سه بیلیون اضافه شده

    نظر

    • MOSTAFA
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 989

      #587
      یعنی افزایش سرمایش تازه ثبت شده؟!!

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #588
        معاون واگذاری سازمان خصوصی سازی عنوان کرد:
        عرضه مجدد هلدینگ خلیج فارس/ دارایی دولت را ارزان نمی فروشیم

        شرکتی همانند هلدینگ خلیج فارس که حدود 50 درصد صادرات محصولات پتروشیمی کل کشور را در دست دارد و ذاتاً صادرات محور است باتوجه به بدهی ارزی 4میلیارد دلاری از ارزش ذاتی بسیار خوبی برخوردار است.

        سازمان خصوصی سازی قصد دارد تا مجدداً 5درصد از سهام شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس را به جهت کشف قیمت از طریق بورس اوراق بهادار تا قبل از پایان فروردین ماه عرضه نماید که زمان این عرضه پس از برگزاری نشستی با هیأت عامل سازمان خصوصی سازی به بازار سرمایه اعلام خواهد شد.

        حسن محمدتبار معاون واگذاری سازمان خصوصی سازی در گفتگو با خبرنگار بورس ریپورت با بیان مطالب فوق اظهار داشت: عرضه های خرد در بورس رابطه مستقیمی با جو روانی زمان عرضه دارد که این جو روانی خود برگرفته از میزان و قیمت تقاضاهای وارد در سیستم معاملاتی شده به همراه شرایط اقتصادی کل کشور در آن زمان می باشد و به نظر می رسد یکی از عمده دلایل ناکامی عرضه "فارس" در پایان سال گذشته جو روانی در بورس در زمان عرضه بود.

        وی تصریح کرد: شرکتی همانند هلدینگ خلیج فارس که حدود 50 درصد صادرات محصولات پتروشیمی کل کشور را در دست دارد و ذاتاً صادرات محور است باتوجه به بدهی ارزی 4میلیارد دلاری از ارزش ذاتی بسیار خوبی برخوردار است که می تواند سودآوری تضمین شده ای را برای سهامداران به همراه داشته باشد.

        محمدتبار به سؤال خبرنگار ما مبنی بر احتمال تغییر قیمت پیشنهادی سازمان خصوصی سازی در روز عرضه مجدد"فارس" خاطرنشان کرد: ما به عنوان سازمان خصوصی سازی انعطاف لازم برای انجام عرضه ها را داریم اما توقع داریم بازار سرمایه و سرمایه گذاران نیز انعطاف پذیر باشند و تصمیمات خود را بر اساس واقعیات و تعدیل شده اتخاذ نمایند. اما باید بازار به این نکته توجه داشته باشد که سازمان خصوصی سازی هیچ زمانی راضی به ارزان فروشی دارایی دولت نیست و بازار نمی تواند این سازمان را مجاب به فروش دارایی های دولت با هر قیمتی نماید.

        وی ادامه داد: سازمان خصوصی سازی در عرضه مجدد سهام هلدینگ خلی فارس قطعاً جو روانی بورس و شاخص های آن را مدنظر قرار خواهد داد و اگر بازار و جو روانی آن مناسب نباشد قطعاً عرضه را به زمان دیگری موکول خواهیم هرچند که حتی در بازارهای منفی نیز عرضه های اولیه متفاضیان خاص خود را خواهد داشت.

        محمدتبار با بیان این مطلب که بازا سرمایه خودش را تعدیل خواهد کرد، گفت:امیدواریم سهام هلدینگ خلیج فارس با قیمتی مناسب مجدداً عرضه و به بورس اوراق بهادار راه پیدا کند.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • zereshkkk
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 3474

          #589
          زرشکککککککککککککککککک

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #590
            معاون سازمان خصوصی سازی خبر داد:
            عرضه مجدد "وفارس" تا پایان فروردین

            طی هفته جاری جلسات متعددی در این سازمان برگزار خواهد شد تا زمان دقیق واگذاری مجدد سهم مذکور تعیین شود. به نظر می رسد عرضه مجدد سهام "وفارس" تا پایان فروردین ماه سال جاری در بازار صورت پذیرد.
            عرضه اولیه سهام هلدینگ خلیج فارس، بزرگترین شرکت مشمول اصل 44 قانون اساسی در تاریخ 28 اسفند ماه سال گذشته، بعد از کش و قوس های فراوان در حالی صورت گرفت که به دلیل عرضه این سهم در قیمت بالای 900 تومان از سوی سازمان خصوصی سازی، واگذاری این مجموعه بزرگ به دلیل عدم استقبال سرمایه گذاران با شکست مواجه و عرضه مجدد آن به سال جاری موکول شد.
            برهمین اساس از ابتدای سال جاری بار دیگر زمزمه هایی مبنی بر عرضه مجدد این سهم به گوش می رسد.

            در همین ارتباط معاون سازمان خصوصی سازی در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز پیرامون زمان عرضه مجدد این سهم عنوان کرد: طی هفته جاری جلسات متعددی در این سازمان برگزار خواهد شد تا زمان دقیق واگذاری مجدد سهم مذکور تعیین شود.

            حسن محمدتبار ادامه داد: به نظر می رسد عرضه مجدد سهام "وفارس" تا پایان فروردین ماه سال جاری در بازار صورت پذیرد.
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • Hamid Broker
              عضو فعال
              • Mar 2013
              • 460

              #591
              در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
              معاون واگذاری سازمان خصوصی سازی عنوان کرد:
              عرضه مجدد هلدینگ خلیج فارس/ دارایی دولت را ارزان نمی فروشیم


              به درک اسفل السافلین! میخوام صد سال سیاه نفروشین!
              خود دولت تو روز روشن داره گرونفروشی میکنه!!
              در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #592
                معاون سازمان خصوصی سازی در گفتوگو با تسنیم؛
                هلدینگ خلیج فارس سهشنبه آینده مجدداً روی میز فروش قرار میگیرد
                خبرگزاری تسنیم:معاون سازمان خصوصی سازی از عرضه اولیه هلدینگ خلیج فارس برای دومین بار در روز سهشنبه هفته آینده (27 فروردین ماه) خبر داد. سرویس: اقتصادی تاریخ ۱۳۹۲/۰۱/۱۸ ساعت ۱۷:۱۶ شناسه خبر: ۱۳۹۲۰۱۱۸۰۰۰۲۹۹
                بورس

                ابوالقاسم شمسی جامخانه در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در مورد زمان عرضه مجدد هلدینگ خلیج فارس اظهار داشت: بر اساس توافقات و صحبتهایی که با وزیر اقتصاد شده قرار است 5 درصد از هلدینگ خلیج فارس برای دومین بار به منظور کشف قیمت عرضه شود.

                وی افزود: بر اساس برنامهریزی های انجام شده این بلوک که معادل یک میلیارد و 239 میلیون و 430 هزار و 697 سهم از بزرگترین شرکت دولتی است در روز سه شنبه 27 فروردین ماه برای عرضه عمومی روی میز فروش قرار گیرد.

                به گزارش تسنیم، در دو ماه پایانی سال 91 سازمان خصوصی سازی تلاش خود را برای عرضه بزرگترین واگذاری شرکت دولتی دو چندان کرد تا اینکه در آخرین روز کاری سال گذشته یعنی 28 اسفند ماه 5 درصد از سهام این شرکت روی میز فروش قرار گرفت. این عرضه در حالی انجام شد که اکثر سهامداران نسبت به فروش این سهم در روزهای پایانی سال 91 موافق نبودند اما این کار با توجه به اقداماتی که انجام شده بود، عملی شد.

                بر اساس این گزارش، درخواستهای خریدی که برای این سهام در سیستم معاملات ثبت شد حداکثر 501 تومان بود در حالی ک عرضه کنند قیمت مورد نظر خود را 990 تومان در نظر گرفته بود با توجه به اینکه در دقایق پایانی 5 هزار سهم این شرکت با همان قیمت 990 تومان درخواست خرید ثبت شد ولی به دلیل اینکه حداقل باید 50درصد از کل سهام عرضه شده معامله شود، این عرضه ناکام ماند.بنابراین هلدینگ خلیج فارس با عدم استقبال سهامداران روبرو شد و در آخرین روز سال 91 ناکامی بزرگی را برای بازار سرمایه فراهم کرد.

                اگهی عرضه اولیه این شرکت نیز امشب و یا فردا صبح بر روی سایت بورس منتشر خواهد شد.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

                  #593
                  خوراک منفی شدن بازار از فردا هم گویا درست کردند [-(

                  نظر

                  • کاویانی
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 71

                    #594
                    در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                    خوراک منفی شدن بازار از فردا هم گویا درست کردند [-(
                    من که از این فرصت استقبال میکنم، روز 28 اسفند هیچوقت از ذهنم پاک نخواهد شد چون اون روز پرکارترین روز بورسی من بود و تونستم سهم های خوبی شکار کنم.
                    [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

                    نظر

                    • amir2003
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1125

                      #595
                      در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                      خوراک منفی شدن بازار از فردا هم گویا درست کردند [-(
                      یعنی باز سهامدارها منتظر میشن . یعنی چقدر می خواد خصوصی سازی تخفیف بده رو قیمت .فکر نکنم عرضه بشه و فکر نکنم مردم ایندفعه کلاه قبلی سرشون بره
                      اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                      "دیوید ویسکات"

                      نظر

                      • مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

                        #596
                        در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                        خوراک منفی شدن بازار از فردا هم گویا درست کردند [-(
                        استقبال نمیشه عطاجون
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

                        نظر

                        • داروساز
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 603

                          #597
                          باورم نمیشه اگر از فردا باز بازار منفی باشه واسه این عرضه چون نشون میده مردم عزیز حتی 15 روزم حافظه تاریخی ندارند....X-(
                          در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                          خوراک منفی شدن بازار از فردا هم گویا درست کردند [-(

                          نظر

                          • 222
                            Banned
                            • Dec 2010
                            • 75

                            #598
                            فردا مسابقه فروش سهام استارت میخوره.میگید نه؟فردا ببینید.

                            نظر

                            • ata007
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 6291

                              #599
                              در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                              استقبال نمیشه عطاجون
                              مثل قبل که به هیچ وجه نمیشه
                              ولی سطحی احتمال داره تاثیر بذاره مصطفی عزیز #:-S

                              نظر

                              • MOSTAFA
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 989

                                #600
                                باز سهم خریدم و این یزغاله سر و کلش پیدا شد اهههههههههههه :@

                                نظر

                                در حال کار...
                                X