امروز شاهد صف خرید میلیونی برای فارس و پارسان و به احتمال زیاد پالایشگاهیها باید باشیم
صنايع پتروشيمي خليج فارس (فارس)
Collapse
X
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postاکبری جان
بنده برداشت خودم رو از جریانات بورس در ماههای اخیر عرض میکنم.....
دلیل رشد سهامی مانند شبندر و......فقط میتونه این باشه که دولت و
شرکتهای نیمه دولتی و بانکهای مربوطه با بده بستانهای متقابل مشکلات
یکدیگر را حل میکنند...که البته عده ایی هم که مطلعند سواری لازم را میخورند.
با عرضه سهم فارس این سرمایه های تحت کنترل تقریبا از سهام فعال بازار به سمت
فارس کشیده میشه و بازی برای این سهم شروع خواهد شد.....
یکی از دلایل دستوری بودن این رشدها ....بقول بچه های خمپاره انداز ....اضافه کردن
خرج برای سهم است.....مثل ارایه شفاف سازی در مورد نرخ خوراک!!!
حالا اگه فارس در قیمت 1200 تومن هم صف میلیونی خرید باشه....نباید تعجب کرد.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
خبر بد !
لحظاتی پیش یک زلزله شدید در جنوب به مرکزیت خلیج فارس اتفاق افتاد که باعث تخریب و آسیب شدید به تاسیسات نفتی و پتروشیمی گردید.
یک شایعه الکی بندازم شاید حجم مبنای این غول فشم رو بدن !! :D
:)) :((آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/04/23, 10:38.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postخبر بد !
لحظاتی پیش یک زلزله شدید در جنوب به مرکزیت خلیج فارس اتفاق افتاد که باعث تخریب و آسیب شدید به تاسیسات نفتی و پتروشیمی گردید.
:)) :((
قاعدتا سهامدار عمده باید حجم مبنا رو عنایت کنه ..... اینطوری نمیشه که ....بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postخبر بد !
:)) :((
نظر
-
دوستاني که از خريد فارس جا موندند بروند پست بانک بخرند که 37500000 سهم فارس داره وبا هر 4% مثبت فارس روي سود پست بانک 15% افرايش پيدا مي کنه
در ضمن تمام شده براي پست بانک 720 تومنه که تا 1000 تومان فارس مي تونه 124% تعديل سود بده حالا اگه بلوکي 1500 تومان بفروشه که 347% تعديل سود يعني 53 ميليارد برابر سرمايه خود پست بانک و اگه 27 ميليارد بابت تموم شده فارس که بابت تسويه بدهي دولت با پست بانکه اضافه کنيم برابر 668% تعيل سود براي پست بانک
>:D<:x
نظر
-
میشه دوستان فکر کنند که اگه این سهم مثلا یک روز درمیان حجم رو بده....
موقع عرضه هلدینگ تامین چه اتفاقی پیش میاد!!؟؟
نظر
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postمیشه دوستان فکر کنند که اگه این سهم مثلا یک روز درمیان حجم رو بده....
موقع عرضه هلدینگ تامین چه اتفاقی پیش میاد!!؟؟كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام میشه اینطور از گفته ها شما برداشت کردکه صفهای فارس آماده سازی برای عرضه هلدینگ با قیمت بالا می باشد ! وجو دادن رشد شاخص با تشکر :->
علاوه بر مواردی که شما اشاره کردید....
دولت با بورس میتونه تا اتمام زمان دولت دهم ....بخش زیادی از مشکلات صندوقهای بازنشستگی
سازمانهای مختلف و تامین اجتماعی و....رو برطرف کنه.....
مثلا شما ملاحظه بفرمایید که رشد هلدینگ ...باعث رشد پارسان و عرضه اون از طرف زیر مجموعه ها
و میتونه بسیاری از مشکلات ساتا رو حل کنه........و.......
نظر
-
در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Postدوستان چون من سهم و دارم خوب نيست بگم بخريد
ولي يه مقداري داشته باشيد سهم ارزنده ست تا 1200 تومن مي تونه بره بالا
لازم به ذكر بيشترين سبدم من فارسه
خيلج 90000/شبندر50000/پاكسان24000/شيران6000/شتران350
بنظرتون رو چه قيمتي براي خريد و اضافه كردن خوبه؟؟؟؟؟؟
حيف دو هفته ديرتر با آقاي فلاح آشنا شدم وگرنه الان 200 تا داشتمwww.mahak-charity.org
نظر
نظر