کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آخرین پیشنهاد 13سنت برای گاز بود که مجلس مخالفت کرد و طبق آخرین شنیده ها7-8سنت قرار است پیشنهاد داده شود که خود پتروشیمیها و مجموعه پارسان هم با این نرخ موافق هستند.
همچنین پیشنهاد تخفیف 65%برای خوراک مایعیها هم داده شده که اگر تصویب بشه در اینصورت برای شاراک-شصفها-شکبیر و امثالهم خیلی عالی خواهد شد.
همچنین برای خود فارس هم که زیرمجموعه هاش بیشتر خوراک مایع هستند خبر خوبی میتونه باشه
آخرین پیشنهاد 13سنت برای گاز بود که مجلس مخالفت کرد و طبق آخرین شنیده ها7-8سنت قرار است پیشنهاد داده شود که خود پتروشیمیها و مجموعه پارسان هم با این نرخ موافق هستند.
همچنین پیشنهاد تخفیف 65%برای خوراک مایعیها هم داده شده که اگر تصویب بشه در اینصورت برای شاراک-شصفها-شکبیر و امثالهم خیلی عالی خواهد شد.
همچنین برای خود فارس هم که زیرمجموعه هاش بیشتر خوراک مایع هستند خبر خوبی میتونه باشه
نظرات جناب نادرعلی
فارس و شایعه سود206تومنی -برای بلوک17خرداد کنسرسیوم گروه مالی ملت و پاسارگاد خواهند امد.
هدف شاخص تا تحويل دولت 60هزار واحد هست.
تا انوقت فارس 1300تومان را خواهد ديد.
پالايشگاهها-پتروها-فلزات -معدني-سيمان-غذايي-دارو-سرمايه گذاري-و.....همه وهمه در حال رشد هستند.
احتمالا فولاد مبارکه هم با پي به اي 5.2هم حرکت خواهد کرد و فخوز با پي به اي 4.5
فارس فروشي نيست.
فارس تارگت 2000توماني دارد.
هشدار به همه فعالین بازار سرمایه بسیار مراقب سرمایه گذای باشید.اخیرا سازمان بورس به بهانه مبارزه با فساد تمام کارگزاری ها و کد های معروف رو به بازرسی کشیده اند و به دنبال سود کشی از کد ها و ایجاد جو ترس و وحشت هستند.
کارگزاری صبا تامین رو برایش زندان بریدند.کارگزاری اراد رو برایش جریمه مالی بریدند.به کد شخصی مدیران سرمایه گذاری سپه و ساتا گیر داده و برایشان پرونده درست کرده اند.اقای بد سیمانی ها رو رو بازرسی بردن که چرا فارس تعداد بالا خزیدی و فروختی؟به کد های شخصی مدیران کارگزاری ها گیر داده اند که چه نسبت فامیلی با شما دارند؟
و مجددا زنگ میزنن که برای کی فلان سهم رو نشستی تو صف ؟
از مجلس ادم فرستادن که کدهای شتران رو که تعداد بالا خریدن در بیارن .
با ادامه این وضعیت بازار رو منفی میکنن و میبرن به سمتی که مثلا چند ماه پیش صف های فروش طولانی درست کردن.
من چون نمیتونستم تاپیک ایجاد کنم مجبور شدم چند جا بنویسم.
هشدار به همه فعالین بازار سرمایه بسیار مراقب سرمایه گذای باشید.اخیرا سازمان بورس به بهانه مبارزه با فساد تمام کارگزاری ها و کد های معروف رو به بازرسی کشیده اند و به دنبال سود کشی از کد ها و ایجاد جو ترس و وحشت هستند.
کارگزاری صبا تامین رو برایش زندان بریدند.کارگزاری اراد رو برایش جریمه مالی بریدند.به کد شخصی مدیران سرمایه گذاری سپه و ساتا گیر داده و برایشان پرونده درست کرده اند.اقای بد سیمانی ها رو رو بازرسی بردن که چرا فارس تعداد بالا خزیدی و فروختی؟به کد های شخصی مدیران کارگزاری ها گیر داده اند که چه نسبت فامیلی با شما دارند؟
و مجددا زنگ میزنن که برای کی فلان سهم رو نشستی تو صف ؟
از مجلس ادم فرستادن که کدهای شتران رو که تعداد بالا خریدن در بیارن .
با ادامه این وضعیت بازار رو منفی میکنن و میبرن به سمتی که مثلا چند ماه پیش صف های فروش طولانی درست کردن.
من چون نمیتونستم تاپیک ایجاد کنم مجبور شدم چند جا بنویسم.
شایدم هم موضوع چیز دیگه ای باشه ! شاید یکسری افشاگری ها و رسوایی های پشت پرده معاملات بورس عده ای رو مجبور به واکنش و رو کردن حقیقت داشته باشه.
شاید تمام این بگیر و ببندها که میگویید دلایل محکم و غیر قابل دفاعی داشته باشه! شاید......
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
با خیال راحت سهامداری می کنیم
فردا انشاا... فتح قله 1000 تومانی رو جشن خواهیم گرفت تا بدخواهان فارس که ادعای صف فروش چیدن داشتن حسرت روزهای گذشته رو بکنند
هدف شاخص تا تحويل دولت 60هزار واحد هست.
تا انوقت فارس 1300تومان را خواهد ديد.
پالايشگاهها-پتروها-فلزات -معدني-سيمان-غذايي-دارو-سرمايه گذاري-و.....همه وهمه در حال رشد هستند.
احتمالا فولاد مبارکه هم با پي به اي 5.2هم حرکت خواهد کرد و فخوز با پي به اي 4.5
فارس فروشي نيست.
فارس تارگت 2000توماني دارد.
مقاومت 1000شکست.
کسي ديگه فروشنده نيست.
امسال فقط سهامداري کنيد.
امسال سال بورس هست.
به 2000تومان فارس فکر کنيد.
رشد اصلي سهم پس از معامله 17 درصدي صورت خواهد گرفت . تا اون موقع حقوقي هايي كه خريداران 17 درصد هستند عرضه ميكنند تا سهم زياد رشد نكنه ولي به نظرم سنبه خريدارا پر زور تره . به نظر من هم سهامداري كنيد و از فرصتهاي احتمالي بدست امده تو منفي خريد كنيد
خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
رشد اصلي سهم پس از معامله 17 درصدي صورت خواهد گرفت . تا اون موقع حقوقي هايي كه خريداران 17 درصد هستند عرضه ميكنند تا سهم زياد رشد نكنه ولي به نظرم سنبه خريدارا پر زور تره . به نظر من هم سهامداري كنيد و از فرصتهاي احتمالي بدست امده تو منفي خريد كنيد
جناب رستمی
لیدر فعلی بازار همین فارسه
تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
با خیال راحت سهامداری می کنیم
فردا انشاا... فتح قله 1000 تومانی رو جشن خواهیم گرفت تا بدخواهان فارس که ادعای صف فروش چیدن داشتن حسرت روزهای گذشته رو بکنند
صعود قله 1000 تومانی فارس بر همه سهامداران صبور مبارک
نظر