بی شرفا ..................همه رو سر کار گذاشتن ..............سهم های ما که سریع صف خرید شد ................ یه خوبی برای ما داشت ..........شبندر لیدر بازار :D
صنايع پتروشيمي خليج فارس (فارس)
Collapse
X
-
-
آخه وقتی این همه سهم مفت تو بازار ریخته مثل زاگرس که با سود مجمع میشه پی به ای 3 ، چرا باید برای این عرضه آتیش به مالمون بزنیم و سهمامون را مفت بفروشیم .
- - - Updated - - -
آخه وقتی این همه سهم مفت تو بازار ریخته مثل زاگرس که با سود مجمع میشه پی به ای 3 ، چرا باید برای این عرضه آتیش به مالمون بزنیم و سهمامون را مفت بفروشیم .
نظر
-
ديگه گفتن بوي كباب مياد، ديگه نه تا اين حد! ملت هميشه در صحنه، يكم اسكل تشريف دارن، نه تا اين حد ديگه!!!!!!! :D
حالا فروشنده ها برن توي صف سهم هاي فروخته شده!!!!! نامرد حقوقي غبشهر آخرين لحظه 2 ميليون سهم خريد! دقيقا آخرين لحظه! :*پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
ای خاک بر اون سرتون
ای خاک بر عرضه ای که ندارید برای عرضه ی سهم
ای خاک بر مدیریتتون
فقط 2 ماهه از همه چی جا موندم
ی آن دیدم همه چی صف خریده !!!!! یارو قیمت پایانیش منفیه اما +4 صف خرید سنگین ( اینم از سهامدارای جو گیرمون)!!!!!!!!!!!!!!
اقا من عطای بورس رو به لقایش پیوند دادم
وقتی مارون 2000 تومنی منو با این کلکا میگیرن
وقتی پارسان 603 تومنی رو با حقه میگیرن و خیلی سهمای دیگه که بماند
تا چند ماه بای
نظر
-
مارون و شپدیس و پارسان و کرمانشا رو زیر سر داشتم. مارون شپدیس منفی بودن دقیقه اخر صف خرید.... چند روز پیش برای وفارس نقد شدم تا دیدم 900 تومنه پریدم توی کرمانشا همشو کرمانشا خریدم. جالبه وقت نداشتم برم بگردم پارسان رو بخرم میخواستم پارسان بخرم دیدم کرمانشا دم دست تره سریع پریدم توی کرمانشاه... چه خنده بازاری شده بود. 900 فارس... مارگیر رو دست خوردی....بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
یعنی عاشق فارس شدم با این قمتش،دمشون گرم که یه عیدی توپول بمون دادن!!!حالا بازار کم کم ارزش اون سهمهایی که نام بردم و کلی سهمهای دیگه که مفت شده بودن رو میفهمه...;)تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط shamim پست شده است View Postاگه جالب ترین مضحکترین روز بازار از من بپرسن بیشک امروز بود
خوشحالم که دست به شبندر و پارسان غمارگ:)) عزیزم نزدم
شانس آوردم دلم نیومد سهمامو بفروشم
نظر
-
خداروشکر این روزآخری یک نوسان تپل گرفتیم تاباشه از این عرضه ها کنور و شپدیس و مارون اساسی زدیم تو نوسان خودمونیم عجب حالی داد صبح بخریم ظهر هم بفروشیم[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
نظر