در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
View Post
صنايع پتروشيمي خليج فارس (فارس)
Collapse
X
-
ســــلیمان و مورچه عاشق
روزی حضرت سلیمان مورچه ای را در پای کوهی دید که مشغول جابجا کردن خاک های پایین کوه بود. از او پرسید: چرا این همه سختی را متحمل می شوی؟ مورچه گفت: معشوقم به من گفته اگر این کوه را جابجا کنی به وصال من خواهی رسید و من به عشق وصال او می خواهم این کوه را جابجا کنم.
حضرت سلیمان فرمود: تو اگر عمر نوح هم داشته باشی نمی توانی این کار را انجام بدهی. مورچه گفت: تمام سعی ام را می کنم...
حضرت سلیمان که بسیار از همت و پشت کار مورچه خوشش آمده بود برای او کوه را جابجا کرد.
مورچه رو به آسمان کرد و گفت: خدایی را شکر می گویم که در راه عشق، پیامبری را به خدمت موری در می آ ورد...
تمام سعی مان را بکنیم، پیامبری همیشه در همین نزدیکی ستمهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
kianosh.parsa@yahoo.com
نظر
-
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postامروز خصوصی سازی درس خوبی گرفت و یک بار که 850 داد و کسی نخرید و بار بعد 800 که دید بابا مسجد جای ....... نیست . مجبور شد پایین تر بده
ولی در هر حال در بهترین قیمت عرضه شد . نه خیلی بالا نه خیلی پایین که به نفع بازار شد و دیگه بازار از بلاتکلیفی عرضه دراومد
فردا هم صف خرید خوبی از طرف حقوقی ها براش شاهد هستیم و بازار را نیز با خودش بالا میاره
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postبازار نقدینگی نداره ، احتمالا تا چند روز بین 750 تا 800 نوسان داشته باشه
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postحالت چهارم برای شفاف سازی ببنده
تا چند روز سوزه خنده میشه :d مثل امروز :d:d:d:d:dدر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
دوستانی که امروز خریدند ، خوب خریدند . خودم حیف نقدینگی نداشتم
کم کم بازار به خودش میاد و میبینه که هلدینگ لیدر شده
این سهم رو به هر نحوی که هست بالا میبرنش . یه کم صبر کنید ، گین لازم رومیبرید.
زمان قاضیه خوبیه
نظر
-
در اصل توسط najafi613 پست شده است View Post[B]به احتمال زیاد فردا مثبت میشه ولی نه صف خرید
با قیمت امروز پی بر ای 4.2 داره و پی بر ای پتروشیمی ها اکنون 4.49 هست
در هر صورت به نظرم قیمت خوبی باز گشایی شد و فردا بازار خوبی پیش رو خواهیم داشت [B/]
سود شرکت 1180 ریال است و با قیمت 7500 ریالی میشه پی به ای 6.5
نظر
-
سهم خوبی نیست ولی الان صرفا میخوان شاخص سازی کنند و در کوتاه مدت میبرنش بالا . همیشه گفته میشه با روند باشیم.
این سهم بعنوان بزرگترین سهم بازار مطرح هست نمیشه باور کرد مثلا شبیه بیمه دانا باهاش رفتار بشه !
من هم 50 تا خریدم ، فکر نمی کردم اینقدر بهم بدن ولی امروز صبح بهم اختصاص دادند.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postسهم خوبی نیست ولی الان صرفا میخوان شاخص سازی کنند و در کوتاه مدت میبرنش بالا . همیشه گفته میشه با روند باشیم.
این سهم بعنوان بزرگترین سهم بازار مطرح هست نمیشه باور کرد مثلا شبیه بیمه دانا باهاش رفتار بشه !
من هم 50 تا خریدم ، فکر نمی کردم اینقدر بهم بدن ولی امروز صبح بهم اختصاص دادند.
با غول بازار بودن ريسكه يكم. ممكنه بتونه تكون بخوره، ممكنه نتونه تكون بخوره!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
در اصل توسط داروساز پست شده است View Postادم گاهی درس هایی از بازار میگیرد که درس زندگیست کسی که میگفت 400 حتی گرون سری قبل... این سری قبل از عرضه میگفت 600 خوبه حالا 750 سنگین خریده میگه 1267 سهم ارزش داره و حتی تحلیل هم میزنه ... تا ماه پیش پر ابهام بود الان ... وای خدای من....
بازیه دیگه قاعده خاصی هم نداره یا شاید هم ما قاعدشو بلد نیستیم
اخلاق هم که مرده برای یه عده فقط نتیجه مهمه
البته بعضی ها فقط با روند همراه میشن و قصد خاصی ندارن پس شما هم زیاد نارحت نباش بورس همینه دیگه
نظر
-
هر چند که بدلیل آسیب های وارده بر هموطنامان در زلزله بوشهر و سراوان زمینه خنده و شادی وجود ندارد ، ولی این سهم با سفارشات بالای 150میلیونی خرید و سپس برعکس شدن روند که به احتمال زیاد تا صف فروش سنگین جلو خواهد رفت باعث خنده است و بلاهت دست اندرکاران خصوصی سازی و بورس را می رساند.
در آرشیو آمار معاملات سایت tse.ir حجم معاملات دیروز را 1400000 سهم زده است. موضوع مشکوک نیست؟آخرین ویرایش توسط bahary؛ 2013/04/17, 08:00.
نظر
-
اين غول همين امروز زمين گير ميشه، احتمالا با صف فروش! قيمتش به نظرم زياد بود. انداختن و رفتن! و شعار بزرگترين خصوصي شازي رو براي خودشون گذاشتن.پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
نظر