کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بنده نیز افتتاح سایت جدید را برای تمامی کاربران و مدیریت سایت تبریک میگویم و امیدوارم تجربیات 11ساله بنده دربورس بتونه کمکی برای دوستان جدیدیم باشد
سلام جناب شاپور عزیز
بنده از جانب خودم و تیم مدیریت و تمامی دوستان حضورتون خیر مقدم عرض میکنم ،صد البته تجربه جنابعالی بسیار کمک کننده خواهد بود و از شما ممنونم که این تجربه رو با سایر دوستان به اشتراک میگذارید .
پاینده و پیروز باشید
سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
بسیار خوشحالم که اینجا هم درکنارتان خواهم بود:shangol:
مخصوصا اساتید قدیمی:spin:
mrt1364منم!
mrt جان خوش آمدی
قراره با مدیر سایت صحبت کنم که فیوز آپشن تشکر رو با یه قویترش عوض کنه و گرنه با آمدن شما
مدام باید فیوز تشکر سایت را عوض کنند .....
یاد فرابورس بخیر .....
یه دوست دیگری بود که بعد از شما رکورددار بود ......؟؟؟!!!!
منم ورود دوستان جدید را تبریک میگم
به به چناب mrt خودمون خیلی از حضورت خوشحال شدم دیگه تشکرامون رفت به اوج برسه امیدوارم سایر دوستان ازجمله علی آگاه - محمدرضا- آریانا- همدم را هم اینجا ببینم ورود دکتر مهربان را هم به جمع دوستان خودش تبریک میگم
با آرزوی موفقیت برای مدیران سایت خصوصا" دکتر هولی و جناب علیرضا جمالی که فضایی را فراهم آوردن دوستان قدیمی دوباره همدیگرو پیدا کنند
سلام
من نيز دارای تجربيات بسيار بسيار اندک در بورس می باشم. البته هدف من استفاده از تجربيات دوستان خواهد بود. اما در طول چند سالی که در بورس فعال بودم بازدهی خوبی داشتم. در حال حاضر قصد سرمايه گذاری فوری را ندارم و برای 2 تا 3 ماه آينده دارم خودم را گرم می کنم. و اگر اظهار نظری می کنم اصلا گين مالی ندارم.
جناب شاپور عزيز
فكر كنم از باتجربه هاي بورس باشيد به هر حال بنده هم ورود شما را به اين جمع دوستانه تبريك عرض مي كنم. و ممنون ميشويم يه مختصري از فعاليت بورسيتون جهت آشنايي ما بيان كنيد.
سپاسگزارم
نظر