کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام و عرض ادب به دوستان جدیدی که تازه به سایت خودشان پیوسته اند ،تبریک و خوش آمد می گیم<:-p<:-p<:-p<:-p
و براشون بهترین ها را آرزومندیم @};-@};-@};-@};-@};-
[سلام دوستان منهم مثل بعضي از دوستان كاربر جديد هستم و چيزي از بورس نميدانم اميدوارم دوستانيكه ميدانند ماهارو راهنمايي نمايند از همگي دست اندركارن و دوستان خوبم سپاسگزار هستم
مخلص همگي يوسف از تبريز:x
سلام به همه ی اعضای فعال سایت بورسی خوشحالم که یکی از اعضای این گروه شدم از همه ی اعضا بخاطر تحلیل هاشون تشکر می کنم و ارزوی موفقیت برای همه ی اعضا و مخصوصا مدیران سایت بورسی رو دارم
سلام به همه ی اعضای فعال سایت بورسی خوشحالم که یکی از اعضای این گروه شدم از همه ی اعضا بخاطر تحلیل هاشون تشکر می کنم و ارزوی موفقیت برای همه ی اعضا و مخصوصا مدیران سایت بورسی رو دارم
درود
به سایت بورسی خوش آمدین
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
به بورسی خوش آمدین
چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
سلام. من عضو تازه این سایت هستم.خدمت همه عزیزان سلام عرض میکنم.امیدوارم در کنار شما عزیزان بتونم به نوبه خودم به پیشرفت کشورم با سرمایه گزاری در سهام کمک کنم .سودی که در این کار باشد مطمئنا" شیرینتر از بازار های دیگه است. امیدوارم در این راه در کنار شما دوستان موفق باشیم.
سلام دوست گرامی خوش آمدید .
مؤفقیت شما و همۀ دوستان را آرزومندم .
نظر