سلام بر همه عزیزان . ما هم اومدیم .
تبریک به هر کی بیاد به این تالار
Collapse
X
-
-
در اصل توسط meshki پست شده است View Postسلام من الان عضو شدم من رو قبول ميكنيد نو جمع خودتون ؟
من از طرف خودم و سایر دوستان به شما خوشامد میگم و برای شما آرزوی موفقیت دارم.آخرین ویرایش توسط HOLY؛ 2011/02/11, 21:27.سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
من هم خدمت همه دوستان عزيز خوش امد ميگم.خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
سلام
ناهید هستم و امروز این سایت را در بورکس توسط پست آقای علیرضا جمالی در تاپیک صدرا دیدم و اسمهای آشنا که در فرابورس هم پست می شدیم را هم اینجا دیدم خصوصا" ازدیدن دکتر holy خیلی خوشحال شدم گرچه زمانی که من وارد فرابورس شدم ایشون رفته بودن ولی تعریفهایی زیادی از طرف دکتر مهربان ازشون شده بود
به هرحال خوشحالم که در جمع شما هستم و استفاده می برم از نظرات کارشناسی تمامی دوستان و آرزوی موفقیت و سرشار ازسود برایتان دارمآخرین ویرایش توسط ناهید؛ 2011/02/16, 18:44.حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
در اصل توسط nahid پست شده است View Postسلام
ناهید هستم و امروز این سایت را در بورکس توسط پست آقای علیرضا جمالی در تاپیک صدرا دیدم و اسمهای آشنا که در فرابورس هم پست می شدیم را هم اینجا دیدم خصوصا" ازدیدن دکتر holy خیلی خوشحال شدم گرچه زمانی که من وارد فرابورس شدم ایشون رفته بودن ولی تعریفهایی زیادی از طرف دکتر مهربان ازشون شده بود
به هرحال خوشحالم که در جمع شما هستم و استفاده می برم از نظرات کارشناسی تمامی دوستان و آرزوی موفقیت و سرشار ازسود برایتان دارم
خوشبختانه اینجا جمعی بسیار صمیمی داریم و چه دوستان فرابورسی و چه دوستانی که تازه باهم آشنا شدیم همه در کمال متانت و احترام از نظرات هم استفاده میکنیم و ایمان دارم با حضور شما که شخصیتی فرهیخته و اهل ادب هستید جمع ما صمیمی تر نیز خواهد شد .....
از جانب خودم و تمام دوستان به شما خیر مقدم میگم و امیدوارم ما رو از نظرات کارشناسیتون بی بهره نگذارید.
ارادتمندشما holy
سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
در اصل توسط holy پست شده است View Post
سلام بر ناهید عزیز ،بسیار خوشحال شدم وقتی آیدی شما را مشاهده نمودم ،همونطور که فرمودین من افتخار این رو نداشتم در خدمتتون در فرابورس باشم ،اما در تاپیکی که برای بازگشت بنده در فرابورس افتتاح شده بود ،به بنده لطف زیادی داشتید ،امیدوارم بتونم پاسخگوی لطف بسیار شما باشم.
خوشبختانه اینجا جمعی بسیار صمیمی داریم و چه دوستان فرابورسی و چه دوستانی که تازه باهم آشنا شدیم همه در کمال متانت و احترام از نظرات هم استفاده میکنیم و ایمان دارم با حضور شما که شخصیتی فرهیخته و اهل ادب هستید جمع ما صمیمی تر نیز خواهد شد .....
از جانب خودم و تمام دوستان به شما خیر مقدم میگم و امیدوارم ما رو از نظرات کارشناسیتون بی بهره نگذارید.
ارادتمندشما holy
امیدوارم جمع فرابورس در اینجا نیز هم بوجود آید و با دوستان قدیم و دوستانی جدید محیطی گرم و سرشار از دوستیها فراهم گردد
آرزوی موفقیت برایتان دارمحضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
نظر
-
در اصل توسط nahid پست شده است View Postاحسن به حضور ذهن شما .... و همچنین تشکر از لطفی که دارید بنده کم سعادت بودم
امیدوارم جمع فرابورس در اینجا نیز هم بوجود آید و با دوستان قدیم و دوستانی جدید محیطی گرم و سرشار از دوستیها فراهم گردد
آرزوی موفقیت برایتان دارم
خوشحالم از حضور شما در کنار خودمون که به امید خدا جمع قشنگی بشه برای استفاده
از نظرات فنی و نظرات غیر فنی!!!:ezpi:شخصیت مرد سرنوشت اوست
نظر
-
در اصل توسط FENCER پست شده است View Postسلام ناهید خانوم عزیز ، کاربری متین و به قول دوست عزیزمون هولی کاربری اهل ادب
خوشحالم از حضور شما در کنار خودمون که به امید خدا جمع قشنگی بشه برای استفاده
از نظرات فنی و نظرات غیر فنی!!!:ezpi:
نظر لطف شماست جناب هولی و شما شرمنده می کنید با نظرات غیر فنی در خصوص خودم کاملا" موافق هستمحضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
نظر
-
در اصل توسط nahid پست شده است View Postسلام اگه اشتباه نکنم جناب فرهاد باید باشید با توجه به آواتوری که باهاش آشنا هستم
نظر لطف شماست جناب هولی و شما شرمنده می کنید با نظرات غیر فنی در خصوص خودم کاملا" موافق هستم
بله ناهید خانم فرهاد هستم . در مورد نظرات غیر فنی که مربوط به شخص خوده بنده میشه :-)
اما یادمه هر موقع آخر هفته میشد تو تاپیک های بخش آزاد نظرات غیربورسی جالبی میزدید
و الا همیشه مطالب عالی و بدور از تعصب و جنجال و هیاهوی شما مورد استفاده بوده و صد
البته خواهد بود.
به هر حال خوش آمدیدشخصیت مرد سرنوشت اوست
نظر
نظر