خکاوه زیر 200 برای خیلی ها گنگه وقتی رفت بالای اون قیمت تازه ستاره میشه
سايپا ديزل (خكاوه)
Collapse
X
-
مشخصه خزامیاد رو دارن شیفت میکنن رو خکاوه ...........الان نگاه کنید خزامیاد داره تو منفی معامله میشه خکاوه رو +4
اگه اخر وقت خکاوه صف خرید 2 میلیونی نه بیشتر شاید هم کمتر نداشت(دقیقا حرکات زامی رو داره میره) این--------------------اینم $$$$$$$$$$$$$$$$$$آخرین ویرایش توسط mohsen66؛ 2013/12/02, 11:56.
نظر
-
در اصل توسط داروساز پست شده است View Postاین سهم از 99 معرفی کردیم باهاشیم:D.... ضمنا محسن جان یکم بعید هست شیف وجود داشته باشه چون بازیگر های مختلفی دارند با وجود اینکه هر دو سهم دارم ولی زامیاد قوی ترین فاند در این گروه دارد کمااینکه تا الان به سود رسیده است.....
البته قبل از خکاوه میخواستن رو خاور و خپارس فعالیت کنن که بهشون راه ندادند اومدن سراغ سهم 120 تومنی خکاوه
بحث فاند هم نیست یه روز خکاوه سود 22تومنی میده فردا -80 دوباره 16ریالی فرداش -866 امور سهام فقط حسابسازی میکنه (بخاطر بالا بردن قیمت خودرو)برید قسمت eps سهامهای گروه متوجه میشویدآخرین ویرایش توسط mohsen66؛ 2013/12/02, 11:53.
نظر
-
تقريبا هر روز دارم خكاوه خريد ميكنم. من به 500 ايمان دارم[CENTER][FONT=arial narrow][COLOR=#ff0000][B]بيمه دات نت[/B][/COLOR][/FONT] [U][COLOR=#0000ff][B]www.bimeh.net[/B][/COLOR][/U][/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط behrouz.kh پست شده است View Postتقريبا هر روز دارم خكاوه خريد ميكنم. من به 500 ايمان دارم
نظر
-
در اصل توسط mohsen66 پست شده است View Postجالب تر اینکه حقوقی مشنگ نمی فهمه و از نادونی (شاید هم حساب شده ) باهاشون همراهی میکنه[CENTER][FONT=arial narrow][COLOR=#ff0000][B]بيمه دات نت[/B][/COLOR][/FONT] [U][COLOR=#0000ff][B]www.bimeh.net[/B][/COLOR][/U][/CENTER]
نظر
نظر