کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
amir93
عضو سايت تاريخ عضويت Apr 2013
شهر تهران - الهیه
پست ها 1,384
تشکر 1,784 تشکرها: 3,289 بار در 947 پست
دوستان خوبم جناب گرگاني زحمت کشيدند و مجددا مطلب مندرج در مجمع پارسال را بالا آوردند من يک کوچيک توضيح ميدهم.....
فکر ميکنم از بين تمام کساني که سهام دار اين سهم هستند بنده وجناب گرگاني و کويينس عزيز و بعضي ديگر از دوستان گرامي خيلي پايبند به اين سهم بوديم و هستيم وخواهيم بود..
اتفاقا من از صعود سهم خوشحالم ولي از نزولش هم بيشتر خوشحال ميشم چون ميدونم در هر نقدينگي بشه در قيمت پايين سهمي که خيلي ها نميدانند چي هست و چطورهست را خوب جمع کنيم.......
امسال سال نوسانگيري نيست وبرنده کساني هستند که سهامداري کنند.....مخصوصا سهامهاي شارپي تر پربازده تر مثل خکاوه...... لطفا تحقيق کنيد مشورت بگيريد بعدا سهم را بخريد....
اما متن ...
تذکر======
بنده شخصا بانماينده ساييپا صحبت کردم ايشان فرمودند که اگر گزارش در اسفند 93 آماده بشه تقديم بورس ميکنيم ودر غير اين صورت در ارديبهشت ماه 94 گزارشات را براي سازمان ارسال ميکنيم......
بنده شخصا با اعضاي هييت مديره صحبت کردم که افزايش سرمايه به چه صورت هست گفتند: 205% از تجديد ارزيابي دارايي + 37% از آورده نقدي ...... که ابتدا از تجديد ارزيابي خواهد بود....
بنده زياد توضيح دادم که بدون تفاهم اين سهم حدود 45 سود ميسازه و با تفاهم بالاي 60......
از نرخ تعديلي يورو و ناوگان ولوو وسود تضميني شرکت وفروشش زياد صحبت شد.......
براي بار هزارررررررررررررررررررررررررررم
خودرو+ خساپا+خپارس+ خاور =افزايش سرمايه دادند ورقيق شدند ولي خکاوه و زامياد هنوز مانده اند...........من خکاوه را بيشتر ازش صحبت کردم چون از سال قبل با سهم هستيم و اطلاعاتمون کم نيست
حساب کنيد چه اتفاقات بزرگي در خکاوه بزودي بيفتد.........
نظر