اکثر خودرویی ها بالای 200 تومنن. سهم 130 تومانی اکازیونه برای تمام فصول.
سايپا ديزل (خكاوه)
Collapse
X
-
كسي ميدونه چرا سايپا داره خكاوه ميفروشه..300 ميليون داشته صدتاشو فروخته مخصوصا امروز كه 35 ميليون فروخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[CENTER][FONT=arial narrow][COLOR=#ff0000][B]بيمه دات نت[/B][/COLOR][/FONT] [U][COLOR=#0000ff][B]www.bimeh.net[/B][/COLOR][/U][/CENTER]
نظر
-
پاسخ : ســـــــــایپـــــــــا دیـــــــــزل (خکاوه)
با توجه به خبر شروع نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده ای از امروز، فکر میکنم فردا باید دوباره وارد خکاوه بشم.سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
در اصل توسط Alidadash پست شده است View Postبا توجه به خبر شروع نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده ای از امروز، فکر میکنم فردا باید دوباره وارد خکاوه بشم.
منبع :خبر امشب 30/9/92
دوستان هرروز خبرهای خیلی خوبی از خکاوه و سایپا بگوش می رسه. مثل نهایی شدن قرارداد ولوو با سایپا دیزل(منبع: دنیای اقتصاد)،بحث افزایش سرمایه، صحبت های در گوشی وزیر صنعت با مدیران سایپا( منبع: وبلاگ سهام و ثروت 30/9/92 )و این خبر فوق.
حالا دیگه مطمئن باشید خکاوه با این قیمت بهترین سهم خوروییه. خکاوه تا پایان سال اهداف خیلی بلندی داره که جرات نمی کنم بگم.
نظر
-
سرپرست معاونت نوسازی ناوگان ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت در خصوص نحوه ثبت نام نوسازی خودروهای سنگین فرسوده گفت: ثبت نام این خودروها از ابتدای دی ماه آغاز می شود و در این راستا شرکتهای "ارس خودرو دیزل"، "ایران خودرو دیزل" و "سایپا دیزل" مشارکت دارند.
به گزارش ایسنا، حیدری افزود: در مرحله اول ثبت نام با محصولات ارس خودرو دیزل آغاز و با تکمیل فرآیند اداری و تکمیل قرارداد با بانک صادرات نیز طرح جایگزینی ایران خودرو دیزل و سایپا دیزل فعال خواهد شد. وی اظهار داشت: تاکنون در قرارداد های منعقد شده با خودروسازان داخلی هیچگونه مشکلی ایجاد نشده و کندی روند نوسازی ناوگان خودروهای سنگین نیز تنها به دلیل افزایش قیمت خودرو بوده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه میزان وام در نظر گرفته شده برای خودروهای سنگین بین ۳۵ تا ۱۶۰ میلیون تومان است عنوان کرد: طبق توافق های صورت گرفته، پس از مراجعه به نمایندگی خودروساز مورد نظر و عقد قرارداد و واریز مبلغ پیش پرداخت توسط متقاضی، قیمت خودروی درخواستی تا ۳ ماه افزایش نخواهد یافت و متقاضی ۳ ماه فرصت دارد که نسبت به تکمیل پرونده اعتباری و اسقاط خودرو اقدام نماید که این امر با توجه به مدت زمان تعیین شده از سوی خودروسازان به ضرر مالکان نخواهد بود.
حیدری در ادامه ضمن اشاره به یکی از دلایل رکود نوسازی ناوگان سنگین اظهار داشت: متاسفانه افزایش اجباری قیمت خودرو در سال گذشته منجر به رکود نوسازی ناوگان شد چرا که عملا نوسازی خودرو برای مالک صرفه اقتصادی نداشته و تلاش ستاد بر این بوده است که با افزایش ارزش گواهی اسقاط و افزایش سقف تسهیلات این روند را احیا نماید که هم اکنون تا حدودی موضوع مرتفع و جای نگرانی نیست.
وی اظهار امیدواری کرد کلیه دستگاهها در اجرای این طرح، ستاد مدیریت حملونقل و سوخت را یاری نمایند. حیدری خاطرنشان کرد: نوسازی ناوگان یک فعالیت تیمی و گروهی است و همکاری سایر سازمانها و ارگانها را میطلبد.
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postحقیقی عجول اصلا نگاه نمیکنه وضعیت سهم چگونه است و گله ایی سهم خود را در صف فروش حراج میکنه / صف فروش فردا بالاتر از صف فروش امروز است و...و...و...و...
خیلی از این ها که میگین نوسان گیر ان و میان طرف این سهم ها و به موقع خالی میکنن
میخوام ببینم خکاوه از 6 ماه قبل که هنوز دولت کریمه جناب احمدی نژاد بود چه اتفاق خاصی براشون افتاده که از 50 تومن الان به 150 تومن رسیده؟؟؟
با EPS منفی!!!!امیدوارم که همه دوستان بدونن چکار میکنن.خدا میدونه دلم برای اون سهامداری میسوزه که نا آگاه هست و آخر سال مالی دستش هیچ نیست!!!!اگه از همین امروز هر روز منفی بخورن خودرویی ها و برن به قیمت چند وقت قبلشون که انصافا حقشون هم همینه با این سودی که دارن میدن چه بلایی سر اون افرادی که سهام رو نتونستن رد کنن میاد
خودرویی ها بهترین تکنیکال کارهایی هستن که من توی بازار سهام دیدم
فقط برای این کار مناسب میدونمشون به جز یکی 2 تا سهم که خدایشش پتانسیل خوبی دارن
موفق باشیفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postدوست عزیز مراقب کلماتتون باشین
خیلی از این ها که میگین نوسان گیر ان و میان طرف این سهم ها و به موقع خالی میکنن
میخوام ببینم خکاوه از 6 ماه قبل که هنوز دولت کریمه جناب احمدی نژاد بود چه اتفاق خاصی براشون افتاده که از 50 تومن الان به 150 تومن رسیده؟؟؟
با EPS منفی!!!!امیدوارم که همه دوستان بدونن چکار میکنن.خدا میدونه دلم برای اون سهامداری میسوزه که نا آگاه هست و آخر سال مالی دستش هیچ نیست!!!!اگه از همین امروز هر روز منفی بخورن خودرویی ها و برن به قیمت چند وقت قبلشون که انصافا حقشون هم همینه با این سودی که دارن میدن چه بلایی سر اون افرادی که سهام رو نتونستن رد کنن میاد
خودرویی ها بهترین تکنیکال کارهایی هستن که من توی بازار سهام دیدم
فقط برای این کار مناسب میدونمشون به جز یکی 2 تا سهم که خدایشش پتانسیل خوبی دارن
موفق باشی
به نظر ميرسه دل پري از خودرويي ها داريد دوست من. عرض كنم خدمتتون كه حداقل در خصوص خكاوه و خاور و بخصوص خكاوه منتظر سودهاي قابل توجه باشيد براي سال هاي اتي. اگر كسي صبر و حوصله داشته باشه نه تنها نيازي نيست خكاوه رو تو صف فروش بفروشه به قول شما در قيمت اسمي، بلكه مي تونه با 12 ماه نگهداري سهم قيمت هاي بالاي 500 تومان رو هم ببينه. چون مي دونم كلا هيچ كس در حال حاضر بازار ديدش بيشتر از 2-3 ماه نيست خكاوه و تحليلش رو باز نمي كنم اما بدونيد بدون علت خريدار پشت اين سهم ها نيومده. روي اين قيمت ها به نظرم خكاوه براي خريد كم ريسكه. دقت كنيد روي اين قيمت ها. باز فردا يكي مياد بعد 10 روز تو صف خريد تصميم به خريد ميگيره روي 200 مثلا! اون ديگه خريد درستي نيستإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر شما؛
به نظر ميرسه دل پري از خودرويي ها داريد دوست من. عرض كنم خدمتتون كه حداقل در خصوص خكاوه و خاور و بخصوص خكاوه منتظر سودهاي قابل توجه باشيد براي سال هاي اتي. اگر كسي صبر و حوصله داشته باشه نه تنها نيازي نيست خكاوه رو تو صف فروش بفروشه به قول شما در قيمت اسمي، بلكه مي تونه با 12 ماه نگهداري سهم قيمت هاي بالاي 500 تومان رو هم ببينه. چون مي دونم كلا هيچ كس در حال حاضر بازار ديدش بيشتر از 2-3 ماه نيست خكاوه و تحليلش رو باز نمي كنم اما بدونيد بدون علت خريدار پشت اين سهم ها نيومده. روي اين قيمت ها به نظرم خكاوه براي خريد كم ريسكه. دقت كنيد روي اين قيمت ها. باز فردا يكي مياد بعد 10 روز تو صف خريد تصميم به خريد ميگيره روي 200 مثلا! اون ديگه خريد درستي نيست
شما با دید بلند مدت نگاه کنی اغلب سهم ها میتونن رشد خوبی داشته باشن
دل پر از خودرویی ها دارم چون دیدم قبلا چطوری بازی میکردن باسهم و خیلی از دوستان رو دچار ضرر های سنگین کردن
درضمن دست پشتپرده کاملا مشهوده
با این P/E و این EPS منفی نمیدونم چرا سازمان جلوشون رو باز گذاشته
فک کنم به هر کدوم از مسئولین یکی دو تا خودرو داده
موفق باشینفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postآقا سید حرف شما درست ولی خیلی سهم ها همین ان
دل پر از خودرویی ها دارم چون دیدم قبلا چطوری بازی میکردن باسهم و خیلی از دوستان رو دچار ضرر های سنگین کردن
موفق باشین
نظر
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postآقا سید حرف شما درست ولی خیلی سهم ها همین ان
درضمن دست پشتپرده کاملا مشهوده
با این P/E و این EPS منفی نمیدونم چرا سازمان جلوشون رو باز گذاشته
فک کنم به هر کدوم از مسئولین یکی دو تا خودرو داده
موفق باشینإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر