سايپا ديزل‌ (خكاوه)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • milad97
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 2520

پاسخ : سايپا ديزل‌ (خكاوه)

روز یکشنبه اگه برگرده که هیچ.....وگرنه هرکدوم از اعدادی که مشخص شده مقاومت های بعدی هستن از نظر بنده
    آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2015/04/30, 00:56.
    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• milad97
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 2520

سلام بر دوستان
      در مورد شفاف سازی باید عرض کنم که این شفافسازی مشکوکه
      دقیقا بعد خرید سهم توسط این بیمه ای یه سایت میاد درباره افزایش سرمایه مطلب میزنه
      روز بعدش شرکت شفافسازی میکنه؟؟؟؟؟در حالی که بارها بوده که رو همین خکاوه کلی شایعه بوده ولی خبری از شفافسازی نبوده

من از این وقایع این نتیجه رو میگیرم که شرکت بیمه یه پولی گذاشته کف دست اون سایت تا یه مطلب بزنه به نحوی که باعث صف خرید بشه تا بتونه سهامشو به قیمت خوبی بفروشه چرا که از همون روز بعدش مشخص بود که این شرکت قصد فروش سهامشو داره ولی مسئولین خکاوه جلو این کار رو گرفتن

حال باید دید واکنش هر طرف چطوره
      آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2015/04/30, 00:49.

نظر

• vahid091
        عضو عادی
        • May 2014
        • 86

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
        http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...2189364308501#
        توی متن دقیق گفته می خواهد کاهش سرمایه بدهد
        اگه بحث کاهش سرمایه جدی باشه هیچکس صد تومن اسمی رو واریز نمیکنه و سایپا ناگزیر باید حقها رو بخره. سایپا یحتمل مغز خر خورده 500 میلیارد تومن هزینه کنه تازه بعدش بیاد کاهش سرمایه بده.

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
          سلام بر دوستان
          در مورد شفاف سازی باید عرض کنم که این شفافسازی مشکوکه
          دقیقا بعد خرید سهم توسط این بیمه ای یه سایت میاد درباره افزایش سرمایه مطلب میزنه
          روز بعدش شرکت شفافسازی میکنه؟؟؟؟؟در حالی که بارها بوده که رو همین خکاوه کلی شایعه بوده ولی خبری از شفافسازی نبوده

من از این وقایع این نتیجه رو میگیرم که شرکت بیمه یه پولی گذاشته کف دست اون سایت تا یه مطلب بزنه به نحوی که باعث صف خرید بشه تا بتونه سهامشو به قیمت خوبی بفروشه چرا که از همون روز بعدش مشخص بود که این شرکت قصد فروش سهامشو داره ولی مسئولین خکاوه جلو این کار رو گرفتن

حال باید دید واکنش هر طرف چطوره

این تحلیل شما درست ولی مگر میشه بیمه ایران حالا طلبی داشته و سایپا امده به جایی پول نقد سهام داده و قبل از گرفتن این تعداد سهام خکاوه تمام برنامه های این شرکت شفاف نشودچه از طرف خریدار و فروشنده با این همه زیان و سهم 136 تومان بیمه ایران با این شفاف سازی و کاهش سرمایه شرکت نابود بشه و به قیمت 100 برسد این هم مشکوکه !!!
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• milad97
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 2520

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
            این تحلیل شما درست ولی مگر میشه بیمه ایران حالا طلبی داشته و سایپا امده به جایی پول نقد سهام داده و قبل از گرفتن این تعداد سهام خکاوه تمام برنامه های این شرکت شفاف نشودچه از طرف خریدار و فروشنده با این همه زیان و سهم 136 تومان بیمه ایران با این شفاف سازی و کاهش سرمایه شرکت نابود بشه و به قیمت 100 برسد این هم مشکوکه !!!
            حرف شما هم کاملا صحیح هست.....ولی خب چون این تعداد سهم بخاطر طلب بوده گاها این قبیل کارها پیش میاد
            برای همین هست که میگویم باید منتظر واکنش دوطرف بود.....احتمال زیاد بیمه ایران اجازه کاهش قیمت رو نخواهد داد و قیمت رو کنترل خواهد کرد حداقل برای سهم خوشم که شده این کار رو انجام میده
            کاهش سرمایه هم به نظرم کلا منتفی هستش....حتی در متن هم نوشته شده در برنامه هست یعنی چیز مهمی نیست
            پ.ن:در تحلیل تکنیکال صفحه قبل اشتباها به جای کلمه حمایت، مقاومت نوشتم

نظر

• daryadel120
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 578

من مدت هاست تو این سایت مطلب نمی نویسم ...

اومدم صرفا یه مطلبی رو بنویسم و برم ...

>مطمئن باشید یکشنبه صف جمع خواهد شد و تا نزدیک مثبت هم خواهد رفت<

همه برنامه هایی که خکاوه در راستای اصلاح ساختار مالی داره در نهایت به کم شدن هزینه مالی منجر میشه و با توجه به سود عملیاتی نسبتا بالای هر سهم ، این سهم در یک تا دو سال آینده از سهام تاپ بازار خواهد بود ...

اگر قرار بود بازی خکاوه با یک شفاف سازی تمام شود خیلی زودتر از اینها تمام شده بود ..../:.yead.:/
              برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• امیر بهرامی
                Banned
                • Jul 2013
                • 2201

روز یکشنبه اگه برگرده که هیچ.....وگرنه هرکدوم از اعدادی که مشخص شده مقاومت های بعدی هستن از نظر بنده
                یک هدیه از من بپذیر

هر وقت قیمت خواست تحرک شدید کنه حواست به rsi و macd باشه

همون روز واگرایی داد

در ضمن افزایش سرمایه همچین چیز شاخی نیست که قیمت بخاطرش بخواد چنین تحرکی کنه

شپنا از انباشته افزایش سرمایه داد دو روز مثبت خورد دوباره منفی شد و الانم شده این وضعش

موفق باشید

نظر

• milad97
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 2520

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                  یک هدیه از من بپذیر

هر وقت قیمت خواست تحرک شدید کنه حواست به rsi و macd باشه

همون روز واگرایی داد

در ضمن افزایش سرمایه همچین چیز شاخی نیست که قیمت بخاطرش بخواد چنین تحرکی کنه

شپنا از انباشته افزایش سرمایه داد دو روز مثبت خورد دوباره منفی شد و الانم شده این وضعش

موفق باشید
                  امام هادی :کسی که ارزش و شخصیت خود را پست شمارد، از شرّ او آسوده مباش :D

نظر

• امیر بهرامی
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2201

امام هادی :کسی که ارزش و شخصیت خود را پست شمارد، از شرّ او آسوده مباش :D

اگر فردی را نصیحت کردی و نصیحت تو را نپذیرفت او را رها کن تا در گمراهی خود بمیرد(امام علی)

شما تنها کاری که میشه باهات کرد رها کردنته

مارو بگو اومدیم از تجربمون برات بگیم...

حواسم نبود شما حرفه ای هستید

نظر

• milad97
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 2520

اگر فردی را نصیحت کردی و نصیحت تو را نپذیرفت او را رها کن تا در گمراهی خود بمیرد(امام علی)

شما تنها کاری که میشه باهات کرد رها کردنته

مارو بگو اومدیم از تجربمون برات بگیم...

حواسم نبود شما حرفه ای هستید
                      تو اگه تجربه داشتی خکاوه رو با شپنا مقایسه نمیکردی

تکنیکال اگه بلد بودی خط روند رو درست میکشیدی که حتی جناب علیزاده هم بهت گفت ولی گوش نکردی

اونی که تو در درون خودت حس میکنی تجربه نیست عزیزم/:.tonguesmiley:./

نظر

• امیر بهرامی
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2201

تو اگه تجربه داشتی خکاوه رو با شپنا مقایسه نمیکردی

تکنیکال اگه بلد بودی خط روند رو درست میکشیدی که حتی جناب علیزاده هم بهت گفت ولی گوش نکردی

اونی که تو در درون خودت حس میکنی تجربه نیست عزیزم/:.tonguesmiley:./
                        http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post607617

به این لینک مراجعه بفرمایید همون روز بنده هشدار دادم که این سهم خواهد ریخت...همون لحظه ای که شما هیجان زده درباره افزایش سرمایه اش صحبت می کردید

افزایش سرمایه از آورده نقدی سهامدارانم چیز شاخی نیست...چه اتفاق بنیادی می خواد بی افته که شما با فلش های توهم زاتون هدف های تخیلی براش رسم می کنید؟

جناب علیزاده هم خط روند رو بر اساس تفکرات خودشون می کشند و من خط روند رو بدبینانه می کشم...بدون شک شما متوجه نمیشید یعنی چی بد بینانه

ایشون رو جفت ارز کار می کنند و من رو نفت...

محیط و تریدر با هم متفاوت است و شما نمیتونید به کسی بگید کار تو اشتباهه

مثلا در نفت الگوهای مثلث برخلاف تعاریف اصلی مثلث که مدت زمانی محدود رو برای اون ترسیم می کنند عمل می کنه

پس مقایسه علیزاده و محیط کاری ایشون با من امری است اشتباه

البته من اینجا نیستم که به مانند شما خودم رو حرفه ای بنامم

افتخارمم اینه پیش هیچ استادی نرفتم و هیچ فردی بهم چیزی رو یاد نداده و خودم همه چی رو به مرور زمان تجربه کردم...

در پناه خدا برادر حرفه ای

نظر

• milad97
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 2520

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post607617

به این لینک مراجعه بفرمایید همون روز بنده هشدار دادم که این سهم خواهد ریخت...همون لحظه ای که شما هیجان زده درباره افزایش سرمایه اش صحبت می کردید

افزایش سرمایه از آورده نقدی سهامدارانم چیز شاخی نیست...چه اتفاق بنیادی می خواد بی افته که شما با فلش های توهم زاتون هدف های تخیلی براش رسم می کنید؟

کجا من در مورد افزایش سرمایه هیجانی صحبت کردم

همون روز من گفتم که اگه افزایش درسته پس چرا سایپا رو 136 بلوکش رو فروخته

فلش کدوم فلش:p عزیزم مجید جان دلبندم اون چنگال هستش و واسه تحلیل روند سهم نه فلش

ساقیت کیه عزیزم.....معلومه جنسش خوبه/:.yead.:/

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

:Dبیامبر اسلام///النظافتو من الایمان...........:D
                            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• محمود گرگانی
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 972

کجا من در مورد افزایش سرمایه هیجانی صحبت کردم

همون روز من گفتم که اگه افزایش درسته پس چرا سایپا رو 136 بلوکش رو فروخته

فلش کدوم فلش:p عزیزم مجید جان دلبندم اون چنگال هستش و واسه تحلیل روند سهم نه فلش

ساقیت کیه عزیزم.....معلومه جنسش خوبه/:.yead.:/
                              با سلام.
                              جسارتا شما در رسم چنگال دقت لازم را داشتید و بدتر آنکه دو چنگال رسم کرده اید.
                              بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                              بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10185

در اصل توسط mahmood965 پست شده است View Post
                                با سلام.
                                جسارتا شما در رسم چنگال دقت لازم را داشتید و بدتر آنکه دو چنگال رسم کرده اید.
                                درود بر شما

هر دو چنگال رسم شده درسته،ولی بنظر من کارایی چنگال قرمز رنگ در نمودار فوق بیشتره.
                                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

در حال کار...
                                X