سايپا ديزل‌ (خكاوه)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

پاسخ : ســـــــــایپـــــــــا دیـــــــــزل (خکاوه)

جناب شريعت سلام
    شنبه به نظرم فرصت خريد بده اول وقت . به نظرتون براي خريد مناسب هست اضافه كنيم. تا 200 فكر كنم سهم از لحظا روانشناسي بازار مشكلي براي صعود نداشته باشه.!
    ممنون
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• samanmba
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 450

با سلام خکاوه مقاومت خیلی محکم رو محدوده 1600 داره که تو تاریخ معاملات این سهم هر وقت بهش خورده یه پولبک زده به پایین ولی با توجه به معاملات و صعود پلکانی این سهم این بار باید از ریزشهای سهم نهایت استفاده را برای کامل کردن خرید ها استفاده کرد چنانچه از مقاومت 1600 عبور کند ( چه فردا و چه هر زمان دیگه) تا مقاومت روانی 2000 مقاومت دیگه ای نخواهد داشت

نظر

• سلطان بورس
        كاربر فعال
        • Aug 2011
        • 3373

در اصل توسط samanmba پست شده است View Post
        با سلام خکاوه مقاومت خیلی محکم رو محدوده 1600 داره که تو تاریخ معاملات این سهم هر وقت بهش خورده یه پولبک زده به پایین ولی با توجه به معاملات و صعود پلکانی این سهم این بار باید از ریزشهای سهم نهایت استفاده را برای کامل کردن خرید ها استفاده کرد چنانچه از مقاومت 1600 عبور کند ( چه فردا و چه هر زمان دیگه) تا مقاومت روانی 2000 مقاومت دیگه ای نخواهد داشت
        دوست دارم شما تکنیکال سهم را قرار بدین که ما هم ببینیم که چه زمانی در چه تاریخ هایی 160 مقاومت داشته ( بهتره از رو هوا حرف نزنیم و دلیل و منطق بیاریم )
        من نمودار سهم را در بازده ورود به بورس و تا امروز را قرار دادم . گیر سهم 150 بوده که چند روز پیش هم همه اعلام کردن و حالا شما این 160 را از کجا آوردین معلوم نیست
        این عکس دلیل حرف من هست . اگر شما هم دلیل دارید لطفا ارائه بدین ، در غیر این از دوستان عذر خواهی کنین بخاطر پست زدن دروغی

نظر

• abdi1148
          عضو عادی
          • Oct 2013
          • 41

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
          درود؛

1- نگاه ساده انگارانه به سود یا زیان میان دوره ای یک سهم اصلا محلی از اعراب نداره دوست من. اگر نگاه کردن به صورت مالی تحلیل باشه که همه تو بازار تحلیلگر خواهند شد.
          2- شرکت خودرویی که حاشیه عملیاتیش بالای 20-25 درصده رو باید طلا گرفت!!
          3- شرکتی که هزینه های مالیش 229 درصد فروشش بوده یعنی هلوی پوست کنده!! این شرکت الان مشکل عملیاتیش چیه؟!
          4- برید گزارش توجیهی افزایش سرمایه شرکت رو بخونید... شرکت با انجام افزایش سرمایه و واریز 150 میلیارد تومان ناشی از حق تقدم ها ببینید هزینه مالیش چقدر خواهد شد. این گزارش میان دوره ای فعلی همچنان بر اساس فرض عدم انجام افزایش سرمایه ارائه شده! سرمایه که ثبت بشه وجه نقدش قابل استفاده خواهد شد
          5- الان واقعا فکر می کنید سایپا داره از سهم خارج میشه؟! از "سایپا" دیزل؟! سایپا و نیوان که تحت مدیریت سایپاست اگه تمام سهم هاشون رو بفروشند با همون حق تقدم های 1 ریالی که تعهد پرداخت داشتند همچنان بالای 50 درصد باقی خواهند ماند. استراتژی بسیار درستی در پیش گرفته سایپا برای تامین نقدینگی از مالکیت اضافی که در شرکت های زیر مجموعه داشته

موفق باشید
          با سلام خدمت جناب شریعت
          واقعا تحلیل بسیار جالب و عالی نموده اید. متاسفانه بعضی دوستان به دنبال جو سازی یک سایت پولی در مورد خکاوه . ندانسته این اخبار را در فضای اینترنت اشاعه میدن و باعث زیان دوستان میشن
          سایپا از سهم خارج نمیشه بلکه داره نقدینگی جمع میکنه برا استارت دوباره-بستن قرارداد-شروع تولیدات- و نیز تهیه پول حق تقدمهای یک ریالی
          با ثبت افزایش سرمایه و تبدیل حق ها به سهم، سایپا همچنان سهامدار عمده است
          با ثبت افزایش سرمایه و تبدیل حق ها به سهم،زیان سایپا از 40 تومن به ازای هرسهم هم کمتر میشه و این یعنی تعدیل مثبت
          باهم خکاوه 1000 تومانی را جشن خواهیم گرفت

نظر

• abdi1148
            عضو عادی
            • Oct 2013
            • 41

در اصل توسط علی منعم پست شده است View Post
            زيان خكاوه در سال 1392 به زودي اعلام مي گردد:
            1670 ریال به ازاي هر سهم یعنی 192 درصد تعدیل منفی !!!!!!
            زیان فعلی 866 ریال
            دوستان یه مقدار بیشتر دقت کنید
            به نظرتون سایپا دیوانست داره سهماشو خالی میکنه؟
            با جو دادن و حلوا حلوا کردن دهان شیرین نمیشه
            تو گروه خودرویی فقط خبهمن را تایید میکنم و خزامیا هم با توجه به سودده بودن بد نیست

این دقیقا نوشته های سایت پولی سهام و ثروت ا ست. لطفا با کپی این نوشته ها موجب زیان دیگران نشوید. تنها راه ثروتمند شدن تلاش برای ثروتمند کردن دیگران است

نظر

• abdi1148
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 41

در اصل توسط -hadi- پست شده است View Post
              قیمت سهام با عرضه و تقاضا تعیین می شود نه ای پی اس
              ما به تزریق نقدینگی بیشتر بها میدیم چون بی دلیل پشت سهمی نمیاد;)
              کافیه یه بررسی روی حجم معاملات چند روز اخیر داشته باشید
              حالا میخواد تعدیل مثبت باشه یا منفی، که روندش میگه آینده ی شرکت روشنه
              دوستان خواهشمندم در محاسبه eps و میزان مالکیت حقوقی خکاوه حق تقدمهایی که به زودی تبدیل به سهم میشن رو محاسبه کنید.زیان واقعی خکاوه با فرض درست بودن 1670 ریال بالا با تبدیل حقها میشه 550 ریال و این یعنی تعدیل مثبت
              و با تبدیل حق ها اگه سایپا و نیوان به طور کامل سهامهاشون رو بفروشن باز بالای 50 درصد سهامدار باقی خواهند ماند

نظر

• سلطان بورس
                كاربر فعال
                • Aug 2011
                • 3373

حق تقدم استفاده نشده را کلا سایپا خرید که تعدادش حدود 305 میل بوده
                بازار داره اشتباه میکنه و فکر میکنه سایپا کل سهامش را داره میفروشه ، بلکه سایپا داره حساب شده کار میکنه
                شرکت نیوان ابتکار هم روز 4 شنبه عرضه خودش را کاهش داد و زیر مجموعه سایپا هست و هفته دیگه به نظرم دیگه عرضه ای نداشته باشه

نظر

• amirabbas2011
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 651

باسلام

ضمن احترام به نظر شما

خبرموثقي هست كه همكاري شركت ivecoو Volvoبا خكاوه از سرگرفته شده است

نظر

• trojan
                    ستاره دار(1)
                    • Nov 2013
                    • 881

در اصل توسط abdi1148 پست شده است View Post
                    این دقیقا نوشته های سایت پولی سهام و ثروت ا ست. لطفا با کپی این نوشته ها موجب زیان دیگران نشوید. تنها راه ثروتمند شدن تلاش برای ثروتمند کردن دیگران است
                    نکته جالبی که این سایت داره و به وضوح با خوندن مطالبش میشه متوجه اون شد ، جوگیر بودن صاحب سایت هستش و البته از هر دوتا مطلب یکیش تعریف و تمجید از توانایی های آقای .... صاحب سایت . البته هرکسی توانایی هایی داره ولی این مدلی که ایشون برای خودش تبلیغ میکنه واقعا نوبره .
                    از این مسئله که بگذریم ، مدتی ایشون داره بد جوری با تمام توان و تمام قد علیه خکاوه تبلیغ میکنه که این سهم رو هرکی داره سریع بفروشه که اوضاعش خیلی خرابه و ...
                    یکی از دلایلی که نشون از جوگیری و به نوعی کم تجربه بودن ایشون داره همین تبلیغ علیه سایپا دیزل هست اونم به صورت درج پست های عمومی و نه خصوصی و ویژه . به هر ترتیب برای خودم این تک صدایی ایشون در مخالفت با خکاوه در فضای سایتهای اینترنتی جالبه و هر روز تعقیبش میکنم و البته نوشته های ایشون در مورد این سهم رو دارم ثبت میکنم تا به وقتش در مورد اون قضاوت کنم .

نظر

• samanmba
                      عضو فعال
                      • Aug 2013
                      • 450

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                      دوست دارم شما تکنیکال سهم را قرار بدین که ما هم ببینیم که چه زمانی در چه تاریخ هایی 160 مقاومت داشته ( بهتره از رو هوا حرف نزنیم و دلیل و منطق بیاریم )
                      من نمودار سهم را در بازده ورود به بورس و تا امروز را قرار دادم . گیر سهم 150 بوده که چند روز پیش هم همه اعلام کردن و حالا شما این 160 را از کجا آوردین معلوم نیست
                      این عکس دلیل حرف من هست . اگر شما هم دلیل دارید لطفا ارائه بدین ، در غیر این از دوستان عذر خواهی کنین بخاطر پست زدن دروغی
                      http://charts.mql5.com/3/531/mn1-rah...rmaye-asia.png
                      با سلام
                      دوست عزیز قلم حرمت دارد ،هر آغازی با سلام است و هر پایانی با بدرود و آرزوی توفیق
                      من به واسطه ادب و احترام به پیشکسوتی شما در این فروم و صد البته در این بازار تصویری از آنچه که بدان اقتدا کردم را جهت بررسی شما و دیگر دوستان به پیوست ارسال میکنم و امید دارم که شما اشتباه بنده را بگویید!!!!
                      دوست عزیز پستهای من در سایت موجود هستند میتوانید مراجعه کنید و ببینید که اگر تحلیلی ارائه کردم جهت جو دادن به حق ناس نبوده و بر اساس شواهد و قراین بوده
                      نتیجه: طبق تصویر بنده 1600 مقاومت مهمی برای سهم است و اینکه تصاویر من و شما متناقض میباشد را باید در داده های خود جستجو کنیم و البته چنانچه اشتباهی هم کرده باشید نیازی به عذر خواهی نیست!!!!!
                      خکاوهDaily.png
                      خوش رزق باشید

نظر

• علی منعم
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 110

مقاومت 160 تومانی خکاوه که 6 دفعه قبل نتوانسته ازش عبور کنه

قبل از هر گونه خريد و فروش تمامي جوانب را خودتان بسنجید و بعد اقدام نماييد.

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

در اصل توسط علی منعم پست شده است View Post
                          مقاومت 160 تومانی خکاوه که 6 دفعه قبل نتوانسته ازش عبور کنه

دوست گرامی ، تکنیکال تنها رسم یک خط روند نیست! و البته شما روی نمودار تعدیل نشده هم آنرا ترسیم کردید که البته این بستگی به نوع دیدگاه هر فرد دارد.
                          ولی در تکنیکال اگر مقاومت مطرح است به همان میزان حمایت هم مطرح است. شما خط روند را می کشید و مقاومت را بازتاب میدهید اما مثلث را نمی کشید و حمایت و پولبک را انعکاس نمی دهید ؟!
                          در نمودار من لا اقل دهها مقاومت و حمایت و خط روند ترسیم شده و بدون در نظر گرفتن سایر مسائل از روی همان نمودار میگویم هدف بلندمدت خکاوه در نمودار بنده 700 تومان است. و اولین مقاومت مطرح در روند کوتاه مدت سهم میتواند 260 باشد.
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• smrh
                            عضو جدید
                            • Mar 2013
                            • 19

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                            http://charts.mql5.com/3/531/mn1-rah...rmaye-asia.png

منظقه پرترافیکیه بین 160 تا 170. ببینیم چه میکنه

نظر

• mohsenakbari
                              عضو عادی
                              • Aug 2013
                              • 211

این فروش چند وقت اخیر سایپا برای این بود که بتونه افزایش سرمایه بدهد
                              افزایش سرمایه 250% مبارک همه سهامداران خکاوه
                              تا چند روز آینده سهم بالای 200 تثبیت و سپس به سوی 270 میرود طبق چارت

نظر

• creator_65
                                عضو عادی
                                • Apr 2013
                                • 269

من سهامدار نیستم،عادت به تخریب هم ندارم
                                اما از یه دوستی که خیلی برام قابل اطمینان،شنیدم سهم اوضاع بدی داره ک سایپا داره میفروشه
                                میگم من سهم ندارم و انشا.. که حرف دوستم اشتباه باشه

نظر

در حال کار...
                                X