سايپا ديزل‌ (خكاوه)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : سايپا ديزل‌ (خكاوه)

امور سهام هم تایید کرده که مدیر عامل خکاوه رفته سوئد،و هنوز بر نگشته !!!
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

کسب افتخاری بزرگ در عرصه بین المللی؛ سایپادیزل برترین شریک تجاری ولوو تراکس در منطقه شدبر اساس اعلام شرکت ولوو تراکس سوئد، شرکت سایپادیزل نماینده انحصاری تولید کامیون های ولوو در

ایران، به عنوان برترین شریک تجاری ولوو در منطقه خاورمیانه، شرق و شمال آفریقا معرفی گردید.به گزارش ارتباطات شرکت سایپادیزل، مهندس محمدهادی نوری مدیرعامل شرکت سایپادیزل که بنا به

دعوت شرکت ولوو به سوئد سفر کرده است، با حضور در کنفرانس سالانه ولوو، ضمن دریافت جایزه مربوط به برترین شریک تجاری ولوو در منطقه، با مدیرعامل و مدیران ارشد شرکت ولوو تراکس دیدار و

گفتگو کرد
      .بر اساس این گزارش، شرکت سایپادیزل به دلیل عملکرد کم سابقه خویش در سال 2017 و سفارشگذاری و خرید قطعات منفصله (CKD) برای تولید3 هزار و 200 دستگاه از انواع کامیون های ولوو،

عنوان برترین شریک تجاری شرکت ولوو تراکس سوئد در منطقه MEENAشامل خاورمیانه، شرق و شمال آفریقا را از آنِ خود نمود.بر این اساس و طی مذاکرات انجام شده میان مدیران ارشد دو شرکت، تأمین

قطعات منفصله (CKD)
      برای تولید ٣٥ هزار دستگاه در مدت ٣ سال آینده درراستای طرح نوسازی کلید به کلید به عنوان محور اصلی گفتگوها میان سایپادیزل و ولوو مورد بحث و بررسی قرارگرفت که در این

راستا، پیش نیازهای طرح نوسازی ناوگان تجاری کشور شامل تأمین مالی در قالب فاینانس ٥ ساله از طریق بانکهای سوئدی، افزایش خودکفایی و عمق ساخت داخل محصولات به میزان 50 درصد، توسعه و

تقویت شبکه خدمات پس از فروش و تأمین قطعات یدکی اصلی بصورت انحصاری توسط شرکت خدمات فنی رنا به طرف سوئدی اعلام گردید که در پایان مذاکرات، توافقات اولیه و اصولی حاصل و مقرر شد،

طرفین پس از بررسیهای لازم ظرف مدت کوتاهی نسبت به امضاء تفاهم نامه همکاری نهایی، اقدام نمایند.گفتنی است، در حال حاضر، محصولات ولوو در رده های کشنده، باری و کمپرسی که با کسب 4

ستاره کیفی، عنوان باکیفیت ترین خودروهای تجاری کشور را یدک می کشند، بدون فاصله تکنولوژی از نمونه اروپایی خود در شرکت سایپادیزل تولید و عرضه می گردد.

نظر

• iligal
        مدیر(ستاره دار 11)
        • Sep 2012
        • 4103

سوالم اینه اگه الان 20 درصد یا بالاتر میریخت میومدین متوقف کنید فقط با شاد شدن ملت و سود کردن مخالفید ،نه تنها تو بورس کلا تو همه زمینه ها تا میبینن اوضاع داره خوب میشه سریع کرکره رو میکشید پایین و داد و بیداد میکنید چون از این خوشحالی چیزی نصیبتون نشده /:.zzzzzz.://:.nono.:/
        به اطلاع ميرساند نماد معاملاتي شركت سايپا ديزل‌(خكاوه1)با توجه به تغييرات بيش از 20 درصدي قيمت سهام، به منظور اطلاع رساني مناسب شركت به بازار در خصوص علل آن، متوقف گرديد. نماد مذكور روز معاملاتي بعد به صورت حراج ناپيوسته و با محدوديت دامنه نوسان قيمت بازگشايي خواهد شد.مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
        بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
          سوالم اینه اگه الان 20 درصد یا بالاتر میریخت میومدین متوقف کنید فقط با شاد شدن ملت و سود کردن مخالفید ،نه تنها تو بورس کلا تو همه زمینه ها تا میبینن اوضاع داره خوب میشه سریع کرکره رو میکشید پایین و داد و بیداد میکنید چون از این خوشحالی چیزی نصیبتون نشده /:.zzzzzz.://:.nono.:/
          به اطلاع ميرساند نماد معاملاتي شركت سايپا ديزل‌(خكاوه1)با توجه به تغييرات بيش از 20 درصدي قيمت سهام، به منظور اطلاع رساني مناسب شركت به بازار در خصوص علل آن، متوقف گرديد. نماد مذكور روز معاملاتي بعد به صورت حراج ناپيوسته و با محدوديت دامنه نوسان قيمت بازگشايي خواهد شد.مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران

بله این توقف 20 درصدی چه مثبت چه منفی لحاظ میشه فرقی نمیکنه در قانون جدید شاپور خان !!!

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

تعليق نماد معاملاتي(خكاوه) 96/12/14 10:38

به اطلاع مي رساند،‌نماد معاملاتي شركت سايپا ديزل(خكاوه)با توجه به عدم افشاي به موقع اطلاعات با اهميت تعليق شد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران

اطلاعیه که داده امروز، حالا به موقع بوده یا نه !؟؟؟

نظر

• ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              تعليق نماد معاملاتي(خكاوه) 96/12/14 10:38

به اطلاع مي رساند،‌نماد معاملاتي شركت سايپا ديزل(خكاوه)با توجه به عدم افشاي به موقع اطلاعات با اهميت تعليق شد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران

اطلاعیه که داده امروز، حالا به موقع بوده یا نه !؟؟؟

2 روز وقت داشت شرکت که اطاع رسانی جدید انجام دهد
              ولی امده پیشبینی جدید تولید و فروش گزارش داده سازمان میگه عدم افشا اطاعات به موقع !!!

میخواهند جلو رشد سهم گرفته بشه

نظر

• نوام چامسکی
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 3369

کقزوی /40درصد رشد کرده

اصلاعیه هم نداده

هیچ خبری نیست

/////

سارمان ما فاسد هست /چون خودشون داران اشکالی نداره

ولی وای بحال سهم که اینها توش سهامدار نیستن

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35714

خاور با 28% تعدیل منفی ! مثبت 10% باز شده !

خکاوه هم یه تعدیل منفی همیشه برا آخر سال میذاره تو برنامه !

بازاری که بازی بخورد تاوان خواهد داد ! همانطورکه در این چند سال تاوان سختی داد و نقره داغ شد !

طبق روال 4-5 سال اخیر عمل کرد !

نظر

• ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

طبق روال 4-5 سال اخیر عمل کرد !
                    نخبه !!

مگر زیان 51 تومان که در گزارش 9 ماهه بوده زیاد شده داری ذوق میکنی

16 تومان پیش بینی بوده باید در گزارش 9 ماهه آن 16 تومان را حتی میرساند به 51 تومان پیش بینی که نکرد اشتباه کرد الان امده آن 16 تومان زیان پیش بینی را کرده 46 تومان به اصرار سازمان مافیا بورس !!تا جلو رشد سهم گرفته بشه
                    زیان خکاوه همان 51 تومان بسته میشه اگر میخواست زیان زیاد تر بشه باید در گزارش دیروز اعلام میکرد
                    زیان سال گذشته 94 تومان زیان امسال 51 تومان این خودش کاهش زیان
                    دادند زامیاد و خاور را منفی میکنند تا بتواند خکاوه خرید کنند

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35714

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                      نخبه !!

مگر زیان 51 تومان که در گزارش 9 ماهه بوده زیاد شده داری ذوق میکنی

16 تومان پیش بینی بوده باید در گزارش 9 ماهه آن 16 تومان را حتی میرساند به 51 تومان پیش بینی که نکرد اشتباه کرد الان امده آن 16 تومان زیان پیش بینی را کرده 46 تومان به اصرار سازمان مافیا بورس !!تا جلو رشد سهم گرفته بشه
                      زیان خکاوه همان 51 تومان بسته میشه اگر میخواست زیان زیاد تر بشه باید در گزارش دیروز اعلام میکرد
                      زیان سال گذشته 94 تومان زیان امسال 51 تومان این خودش کاهش زیان
                      دادند زامیاد و خاور را منفی میکنند تا بتواند خکاوه خرید کنند
                      من ذوق نکردم ! برداشت غلط شماست این !

من نوشتم هر سال تعدیل منفی میده آخر سال ! الانم داده همین !

خودتم نوشتی اشتباه کردن ! تو این چند سال همیشه این اشتباهو هر سال مرتکب شدن !

تازه تا آخر سال مالی شاید بیشتر هم بشه زیانش !

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

من ذوق نکردم ! برداشت غلط شماست این !

من نوشتم هر سال تعدیل منفی میده آخر سال ! الانم داده همین !

خودتم نوشتی اشتباه کردن ! تو این چند سال همیشه این اشتباهو هر سال مرتکب شدن !

تازه تا آخر سال مالی شاید بیشتر هم بشه زیانش !

بنده تعدیل منفی را اینگونه برداشت میکنم که 51 تومان زیان بشه 60 الی 70 تومان زیان که نشد به این میگویند تعدیل منفی که از گزارش 9 ماهه بیشتره

بعیده در این 15 روز باقی مانده 51 تومان زیان را زیاد تر اعلام کنه

اگر میخواست زیان 51 تومان زیاد بشه پیش بینی 46 تومانی نمیداد !!

امسال زیان خکاوه از 94 تومان سال گذشته شده 51 تومان این خودش تعدیل مثبته

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post

بنده تعدیل منفی را اینگونه برداشت میکنم که 51 تومان زیان بشه 60 الی 70 تومان زیان که نشد به این میگویند تعدیل منفی که از گزارش 9 ماهه بیشتره

بعیده در این 15 روز باقی مانده 51 تومان زیان را زیاد تر اعلام کنه

اگر میخواست زیان 51 تومان زیاد بشه پیش بینی 46 تومانی نمیداد !!

امسال زیان خکاوه از 94 تومان سال گذشته شده 51 تومان این خودش تعدیل مثبته
                          با سلام و عرض ادب و احترام

بنده خودم توی مسابقه ماهانه اسفند ماه خکاوه را انتخاب کردم و رشد خوبی هم کرده

منتتها من یه موردی رو متوجه نمیشم بزرگوار!!!!!!!!!!

شما فرمودید این سهم زیر خاکی سال 1397 هست

این سهم در پیتترین سهم خودرویی هست و هیچ بنیادی ندارد

با این زیانی که برای امسال اعلام کرده زیان انباشته اش شد 510 تومان

یعنی به ازای هر سهم 510 تومان زیان انباشته دارد

حالا فرضا سالی 50 تومان هم سود بسازه ده سال طول میکشه تا کل زیان انباشته اش صفر بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شما به این سهم با این بنیاد میگید زیر خاکی !!!!

خبر آمد نوسازی ناوگان ها و همه اونهایی که حرفه ای بودند وقتی پول با این خبر اومد پشت سهم ، سهم را خریدند و نوسان شان را گرفتند و نوش جانشان

ولی اینکه این همه تبلیغ می کنید و میگید زیر خاکی سال 97 خکاوه هست ، باید به عرضتان برسانم دلار در نیمه اول سال 97 بالای 6000 تومان خواهد بود

این پست من همینجا باشه و اون زمان این پست را بالا می آوریم

اونوقت ببینم با افزایش قیمت دلار سهمهای دلاری رشد میکنه یا خودرویی های درپیت !!!!!!!!!

من خودم توی یه هفته 30 درصد سود گرفتم از خودرویی ها

منتها امکان نداره به غیر از نوسانگیری به دید میان مدت حتی بهشان نگاه کنم

ضمنا" وقتی خکاوه داره یه پیشبینی بعد از 9 ماهه برای کل سال میکنه ، شاید همه انتظار داشتند با این خبرهایی که اومد حتی زیان اعلام شده در 9 ماهه کاهش بیشتری پیدا کنه ولی با این خبر همه انتظارها محو شد

چرا می فرمایید سازمان جلوی رشد سهم را گرفته ؟؟؟؟؟؟؟ سهمی با 510 تومن زیان انباشته که حق افزایش سرمایه هم از محل تجدید ارزیابی دارایی ها ندارد باید به چه قیمتی برسد!!!!!!!!! همین قیمت فعلی هم برایش زیاد هست
                          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10190

برداشت من از معاملات دو سه هفته اخیر خکاوه اینه که این روند صعودی پرقدرت ممکنه ربطی به بنیادی سهم نداشته باشه و شاید بحث افزایش سرمایه اینا باشه،اونی که ده بیست میلیون حجم میخره قطعا از داخل شرکت خبر داره . البته من حتی یه دونه خکاوه هم ندارم
                            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/03/06, 11:05.
                            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                              با سلام و عرض ادب و احترام

بنده خودم توی مسابقه ماهانه اسفند ماه خکاوه را انتخاب کردم و رشد خوبی هم کرده

منتتها من یه موردی رو متوجه نمیشم بزرگوار!!!!!!!!!!

شما فرمودید این سهم زیر خاکی سال 1397 هست

این سهم در پیتترین سهم خودرویی هست و هیچ بنیادی ندارد

با این زیانی که برای امسال اعلام کرده زیان انباشته اش شد 510 تومان

یعنی به ازای هر سهم 510 تومان زیان انباشته دارد

حالا فرضا سالی 50 تومان هم سود بسازه ده سال طول میکشه تا کل زیان انباشته اش صفر بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شما به این سهم با این بنیاد میگید زیر خاکی !!!!

خبر آمد نوسازی ناوگان ها و همه اونهایی که حرفه ای بودند وقتی پول با این خبر اومد پشت سهم ، سهم را خریدند و نوسان شان را گرفتند و نوش جانشان

ولی اینکه این همه تبلیغ می کنید و میگید زیر خاکی سال 97 خکاوه هست ، باید به عرضتان برسانم دلار در نیمه اول سال 97 بالای 6000 تومان خواهد بود

این پست من همینجا باشه و اون زمان این پست را بالا می آوریم

اونوقت ببینم با افزایش قیمت دلار سهمهای دلاری رشد میکنه یا خودرویی های درپیت !!!!!!!!!

من خودم توی یه هفته 30 درصد سود گرفتم از خودرویی ها

منتها امکان نداره به غیر از نوسانگیری به دید میان مدت حتی بهشان نگاه کنم

ضمنا" وقتی خکاوه داره یه پیشبینی بعد از 9 ماهه برای کل سال میکنه ، شاید همه انتظار داشتند با این خبرهایی که اومد حتی زیان اعلام شده در 9 ماهه کاهش بیشتری پیدا کنه ولی با این خبر همه انتظارها محو شد

چرا می فرمایید سازمان جلوی رشد سهم را گرفته ؟؟؟؟؟؟؟ سهمی با 510 تومن زیان انباشته که حق افزایش سرمایه هم از محل تجدید ارزیابی دارایی ها ندارد باید به چه قیمتی برسد!!!!!!!!! همین قیمت فعلی هم برایش زیاد هست
                              سلام

زیان انباشه خکاوه به دلیل سود تسهیلات بالای بانکی و عدم افزایش سرمایه از اورده میباشد

طرح نو سازی کامیون های فرسوده هم شروع نشده خکاوه میتواند با این طرح و با افزایش سرمایه از اورده و تسویه سود بانکی به سود برسه

کسی انتظار نداره وقتی سهمی به سود برسه قیمت بشه 100 تومان

حالا هر کسی نظر خاص خودش را داره که با گذشت زمان معلوم میشه

کسی را به اجبار به خرید سهم نمی کنیم

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                برداشت من از معاملات دو سه هفته اخیر خکاوه اینه که این روند صعودی پرقدرت ممکنه ربطی به بنیادی سهم نداشته باشه و شاید بحث افزایش سرمایه اینا باشه،اونی که ده بیست میلیون میخره قطعا از داخل شرکت خبر داره . البته من حتی یه دونه خکاوه هم ندارم

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت جناب سجاد بزرگوار

خیر سازمان هم اعلام کرده نمیتونه افزایش سرمایه از این محل بده و حتی بورس 24 هم این خبر را گذاشته بود

اتفاقا اونی که میلیونی سهم میخره فقط با جو و آمدن این خبرها ی نوسازی ناوگان و به قصد نوسانگیری سهم را می خره ، وگرنه این سهم هیچی نداره
                                آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2018/03/06, 11:15.
                                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

در حال کار...
                                X