کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من هم کاری به روند صعودی و نزولی سهم ندارم فقط یک سوال چرا بازیگری که با هزار زحمت و خرید سنگین سهم را تا انجا رسانده باید خوشش بیاید که روند نزولی شدید شروع بشه تا ارزش پولش تقریبا بشه صفر
بعد دوباره هزینه کنه با کدام پول که بخواهد سهم رشد کنه
نوشته اصلی توسط Abad
من گزارش 12 ماهه را مطالعه کردم جالب نیست ( به ویژه رشد هزینه ها ) و این یعنی بازیگر بدش نمی یاد خکاوه روند نزولی بگیره .حدسم اینه گزارشات بعدی طی سال 97 گزارش بهتری خواهند بود.
روز دومی هم که باید معاملات رو رصد می کردیم کامل نشد و سهم بسته شد.
حالا من مجبورم آن احتمال که قبلا گفتم ضعیف ، رو مطرح کنم یعنی با این گزارش ضعیف روند نزولی قوت گرفته (احتمالا با ریز موج های مثبت و کوتاه ) و اگر حمایت حدود 80 هم شکسته بشه قیمت میره به سمت حدود 60 تومان.
پس با این وضع دو احتمال بالا به مشکل بر می خوره و نسبت به روند بدبین میشم.و نظر قبلی را قبل از باز شدن سهم اصلاح کردم
پ. ن. من این سهم رو ندارم و برای یادگیری رصد می کنم اگر خودم داشتم خروج می زدم و بعد اطمینان از برگشت مجددا ورود می کردم .البته هر کسی مسئول بررسی هست و باید طبق نظر خودش عمل کنه ، چون هر نظری می تونه کاملا اشتباه باشد.
نظر