سايپا ديزل‌ (خكاوه)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • H.samimi
    عضو فعال
    • Jan 2014
    • 2092

پاسخ : سايپا ديزل‌ (خكاوه)

خاک بر سرشون

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

در اصل توسط kor000 پست شده است View Post
      چه نیازی بود زیان انباشته 6ماهه ابتدایی سال را اعلام کنه؟ درحالی که زمان معمول اینگونه گزارش ها چند روز پس از اتمام ماه تقویمی میباشد، معلومه که اجباری در کار بوده!
      اعلام زیان شش ماهه، درحالی که 6ماه بطور قطعی به پایان نرسیده!
      جالبه ها![/QUOTE
      دقیقا موضوعی که بهش دارم فک میکنم اینه که این گزارش و شفاف سازی دوم یجور توهین به شعور سهامدارای خکاوه بودش. .اصلا چرا وبه چه دلیل و با چه هدفی باید مبلغ زیان دوره مالی 6 ماهه ای که هنوز به اتمام نرسیده و قطعیتی توش نیست اعلام بشه.. تازه باید دو ماه بعد تو آذر بیان صورت مالی حسابرسی شده بفرستن کدال.اون از شفاف سازی اول که با قطعیت میاد از یه احتمال سود سازی حرف میزنه. و اینم از این شفاف
      فرض کنیم چیزی نمیگفت از زیان 6 ماهه !

آیا زیان انباشته این شرکت که بیش از 10 برابر این زیان هست میشه نادیده گرفت !؟

آیا زیان انباشته نه تنها خکاوه بلکه کل خودرویی ها به خاطر وضعیت اخیر بازار سرمایه باید نادیده گرفته بشه !؟

آیا در این وضعیت اقتصادی اخیر و پیش رو ! امیدی به کاهش زیاندهی و زیان انباشته خودرویی ها وجود داره !؟

نظر

• bourse
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1346

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
        780 و 1200 درست خوندم؟
        بله دوست عزیز . 780 و 1200 تومان . اون چیزی که نمودار بلند مدت نشون میده

نظر

• bourse
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1346

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
          خاک بر سرشون
          شرکت چاره ای جز این شفاف سازی و بازی با کلمات نداشت . من امروز صبح با امور سهام صحبت کردم و ته حرفشون این بود سازمان فشار اورده مجبور شدن یه شفاف سازی صوری بدن . ان شالله تا اخر امسال خبر تهاتر بدهی هم بیاد اون وقت ببینم زیر 1000 فروشنده پیدا میشه یا نه .

نظر

• TAJ2014
            عضو فعال
            • Dec 2014
            • 1027

گزارش دوم خکاوه که بسیار پراز ابهام هست چون زیان اعلام کرده هیچ اشکالی نداره و باز خواهد شد
            اینها قوانین شاپور وعوامل مفسدش هست
            خودرویی ها تا اینجا صددر صد دادن از اینجا به بعد هم حداقل 200 درصد دیگر خواهند داد
            حتی در صدهای بالاتر
            دشمنان خودرویی تو دهانی های محکمی از بازار خواهند خورد
            خیلی زود کمتر از 3 ماه
            اول مهر را بخاطر میسپاریم

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
              گزارش دوم خکاوه که بسیار پراز ابهام هست چون زیان اعلام کرده هیچ اشکالی نداره و باز خواهد شد
              اینها قوانین شاپور وعوامل مفسدش هست
              خودرویی ها تا اینجا صددر صد دادن از اینجا به بعد هم حداقل 200 درصد دیگر خواهند داد
              حتی در صدهای بالاتر
              دشمنان خودرویی تو دهانی های محکمی از بازار خواهند خورد
              خیلی زود کمتر از 3 ماه
              اول مهر را بخاطر میسپاریم
              مگر سهام دیگر بازار که با سودسازی و بصورت بنیادی رشد کردن و چند برابر شدن ! تو دهن کسی خورد !!! که حالا رشد خودرویی بخواد بخوره تو دهن کسی !؟؟

این رشد خودرویی هم فعلا فقط بخاطر کاهش ارزش پول هست ! نه سودسازی و بنیادی !

نظر

• mba
                عضو عادی
                • Nov 2014
                • 266

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                مگر سهام دیگر بازار که با سودسازی و بصورت بنیادی رشد کردن و چند برابر شدن ! تو دهن کسی خورد !!! که حالا رشد خودرویی بخواد بخوره تو دهن کسی !؟؟

این رشد خودرویی هم فعلا فقط بخاطر کاهش ارزش پول هست ! نه سودسازی و بنیادی !
                گزارش های آتی مشخص میکنه همه چیز رو ، وقتی خیلی از قطعه ساز ها و خودرویی ها به اندازه قیمت های فعلی تابلوشون سود ساختند ... /:.winksmiley02.:/

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35714

در اصل توسط mba پست شده است View Post
                  گزارش های آتی مشخص میکنه همه چیز رو ، وقتی خیلی از قطعه ساز ها و خودرویی ها به اندازه قیمت های فعلی تابلوشون سود ساختند ... /:.winksmiley02.:/
                  من تا اونجایی که یادمه از سال 91-92 وعده این سودهای رویایی ! برای خودروسازان و قطعاتی ها داده شده !

اما نه تنها خبری از این سودها نشد ! بلکه زیان های سنگین هم ایجاد و انباشته شد !

با دلار 3-4 هزار تومانی ! سود نساختند و زیان دادند ! حالا با دلار 15000 تومانی ! چگونه سود میسازن !؟

نظر

• bourse
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1346

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                    من تا اونجایی که یادمه از سال 91-92 وعده این سودهای رویایی ! برای خودروسازان و قطعاتی ها داده شده !

اما نه تنها خبری از این سودها نشد ! بلکه زیان های سنگین هم ایجاد و انباشته شد !

با دلار 3-4 هزار تومانی ! سود نساختند و زیان دادند ! حالا با دلار 15000 تومانی ! چگونه سود میسازن !؟
                    من بنیادی کار نیستم ولی وقتی شرایط خودرو ساز ها رو میبینم که طرح پیش فروش میزارن نه قیمت قطعی معلومه نه زمان تحویل و نه حتی نوع خودرو و میبینم مردم چطور برای خرید صف میبندن یکم سخته برام بخوام فکر کنم قراره ضرر کنن! فکر میکنم با روند ها دوست باشیم بهتر باشه

نظر

• iligal
                      مدیر(ستاره دار 11)
                      • Sep 2012
                      • 4103

برید به لینک زیر و شکایت خود را نسبت به بسته بودن خکاوه بنویسید. اگر بیش از 100 شکایت بره برای بازگشایی جلسه اضطراری می ذارن
                      https://shekayat.seo.ir/UserPanel.aspx
                      در قسمت متشاکی ناشر اوراق بهادا- گزینه غیر
                      بورس
                      ی و غیر فاربورسی- سایپا دیزل - مدیران را ثبت کنید.
                      بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• bourse
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1346

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                        برید به لینک زیر و شکایت خود را نسبت به بسته بودن خکاوه بنویسید. اگر بیش از 100 شکایت بره برای بازگشایی جلسه اضطراری می ذارن
                        https://shekayat.seo.ir/UserPanel.aspx
                        در قسمت متشاکی ناشر اوراق بهادا- گزینه غیر
                        بورس
                        ی و غیر فاربورسی- سایپا دیزل - مدیران را ثبت کنید.
                        من شکایت کردم . امیدوارم همه دوستان این کارو انجام بدن حتی اونهایی که این سهمو ندارن . اگه همه سهامدارا پشت هم باشن کمتر شاهد رفتار های سلیقه ای سازمان میشیم . دوستان لطفا کوتاهی نکنید چند دقیقه بیشتر زمان نمیبره

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35714

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
                          من بنیادی کار نیستم ولی وقتی شرایط خودرو ساز ها رو میبینم که طرح پیش فروش میزارن نه قیمت قطعی معلومه نه زمان تحویل و نه حتی نوع خودرو و میبینم مردم چطور برای خرید صف میبندن یکم سخته برام بخوام فکر کنم قراره ضرر کنن! فکر میکنم با روند ها دوست باشیم بهتر باشه
                          طرف خارجی داره محصول شرکت صادراتی ایرانی رو میخره ! دلار و یورو میده !

میگید نباید رشد کنن !

خودروساز داره ارز خارجی یورو و دلار و یوان و درهم و .... میده قطعه وارد میکنه ! میفروشه به مردم ریال میگیره !!!

میگید باید رشد کنه !

ریال هم که روبه پایینه !

چرا تو این سالها که خودرو فروختن با دلار 3 هزار تومانی و ضرر دادن ! این ضرر دادنشون براتون سخت نبود !

اما الان اگه خودرو بفروشن با دلار 15-20 هزار تومانی و ضرر بدن ! براتون سخت به نظر میاد !

کامیون داران میگن ما توانایی تامین لاستیک جفتی 12 میلیون تومان نداریم !

بعد اینجا صحبت از معاوضه کامیونهای فرسوده هست ! با چه قیمتی ! به نظرم دیگه چند صد میلیونی نخواهد بود ! احتمالا میلیاردی هست قیمت !

نظر

• bourse
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1346

آخرین خبر از خکاوه . قرار بر این شد امروز شرکت یه شفاف سازی بده رو کدال و توش حرفی از سود و زیان نزده و ایشالله به احتمال قوی فردا سهم باز میشه . سود 200 تومانی فقط برای دانفنگ چینی بود و سود اصلی بیشتر از این عدده ضمن اینکه قسمت اعظم قطعات قبلا وارد شده . تهاتر تو مراحل آخره و احتمالا تا یکی دو ماه دیگه انجام میشه و زیان شرکت صفر میشه . به محض اینکه زیان را صفر کنن شرکت در صدده افزایش سرمایه 400 درصدی از تجدید داراییه . فقط همینو بهتون بگم سهمی که الان دارید از طلا ارزشش بالاتره . با این اخبار من این سهمو تا اخر امسال بالای 1000 میبینم . ان شالله

نظر

• TAJ2014
                              عضو فعال
                              • Dec 2014
                              • 1027

آخرین خبر از خکاوه . قرار بر این شد امروز شرکت یه شفاف سازی بده رو کدال و توش حرفی از سود و زیان نزده و ایشالله به احتمال قوی فردا سهم باز میشه . سود 200 تومانی فقط برای دانفنگ چینی بود و سود اصلی بیشتر از این عدده ضمن اینکه قسمت اعظم قطعات قبلا وارد شده . تهاتر تو مراحل آخره و احتمالا تا یکی دو ماه دیگه انجام میشه و زیان شرکت صفر میشه . به محض اینکه زیان را صفر کنن شرکت در صدده افزایش سرمایه 400 درصدی از تجدید داراییه . فقط همینو بهتون بگم سهمی که الان دارید از طلا ارزشش بالاتره . با این اخبار من این سهمو تا اخر امسال بالای 1000 میبینم . ان شالله

قطعا وساپا بیشتر منتفع خواهد شد
                              و قیمت هایی بالاتر از خکاوه

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35714

خکاوه این سالها بارها ثابت کرده که به حساب و کتابها و پیش بینی هاش اعتمادی نیست !

در مورد این مواردی که شما نوشتید باید بگم اگر زیان شرکت صفر بشه که دیگه تجدید ارزیابی شامل حالش نمیشه !

تجدید ارزیابی هم قبلا ارایه کرد خکاوه که سازمان به مالکیت اون زمینی که تو گزارش آورده بود ایراد گرفت و گفت فقط بخش کمی از اون زمین ظاهرا در مالکیت شرکت هست که اونم اون زمان کفاف تجدید ارزیابی لازم برای کاهش زیان و خروج از ماده 141 رو نمیداد !

کلا خودرویی ها با فرصت و تهدیدات زیادی روبرو هستن در شرایط فعلی اقتصاد !

اما به نظر من تنها راه نجات از این وضعیت تحول مدیریتی واقعی در این شرکتهاست !

در همین خکاوه اگر مدیریتی سرکار باشه که بتونه فرصتهای پیش روی این شرکت را با تلاش شبانه روزی ! از بالقوه به بالفعل تبدیل کنه ! شرکت از اینرو به اونرو میشه !

نظر

در حال کار...
                                X