کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چه نیازی بود زیان انباشته 6ماهه ابتدایی سال را اعلام کنه؟ درحالی که زمان معمول اینگونه گزارش ها چند روز پس از اتمام ماه تقویمی میباشد، معلومه که اجباری در کار بوده!
اعلام زیان شش ماهه، درحالی که 6ماه بطور قطعی به پایان نرسیده!
جالبه ها![/QUOTE
دقیقا موضوعی که بهش دارم فک میکنم اینه که این گزارش و شفاف سازی دوم یجور توهین به شعور سهامدارای خکاوه بودش. .اصلا چرا وبه چه دلیل و با چه هدفی باید مبلغ زیان دوره مالی 6 ماهه ای که هنوز به اتمام نرسیده و قطعیتی توش نیست اعلام بشه.. تازه باید دو ماه بعد تو آذر بیان صورت مالی حسابرسی شده بفرستن کدال.اون از شفاف سازی اول که با قطعیت میاد از یه احتمال سود سازی حرف میزنه. و اینم از این شفاف
فرض کنیم چیزی نمیگفت از زیان 6 ماهه !
آیا زیان انباشته این شرکت که بیش از 10 برابر این زیان هست میشه نادیده گرفت !؟
آیا زیان انباشته نه تنها خکاوه بلکه کل خودرویی ها به خاطر وضعیت اخیر بازار سرمایه باید نادیده گرفته بشه !؟
آیا در این وضعیت اقتصادی اخیر و پیش رو ! امیدی به کاهش زیاندهی و زیان انباشته خودرویی ها وجود داره !؟
شرکت چاره ای جز این شفاف سازی و بازی با کلمات نداشت . من امروز صبح با امور سهام صحبت کردم و ته حرفشون این بود سازمان فشار اورده مجبور شدن یه شفاف سازی صوری بدن . ان شالله تا اخر امسال خبر تهاتر بدهی هم بیاد اون وقت ببینم زیر 1000 فروشنده پیدا میشه یا نه .
گزارش دوم خکاوه که بسیار پراز ابهام هست چون زیان اعلام کرده هیچ اشکالی نداره و باز خواهد شد
اینها قوانین شاپور وعوامل مفسدش هست
خودرویی ها تا اینجا صددر صد دادن از اینجا به بعد هم حداقل 200 درصد دیگر خواهند داد
حتی در صدهای بالاتر
دشمنان خودرویی تو دهانی های محکمی از بازار خواهند خورد
خیلی زود کمتر از 3 ماه
اول مهر را بخاطر میسپاریم
گزارش دوم خکاوه که بسیار پراز ابهام هست چون زیان اعلام کرده هیچ اشکالی نداره و باز خواهد شد
اینها قوانین شاپور وعوامل مفسدش هست
خودرویی ها تا اینجا صددر صد دادن از اینجا به بعد هم حداقل 200 درصد دیگر خواهند داد
حتی در صدهای بالاتر
دشمنان خودرویی تو دهانی های محکمی از بازار خواهند خورد
خیلی زود کمتر از 3 ماه
اول مهر را بخاطر میسپاریم
مگر سهام دیگر بازار که با سودسازی و بصورت بنیادی رشد کردن و چند برابر شدن ! تو دهن کسی خورد !!! که حالا رشد خودرویی بخواد بخوره تو دهن کسی !؟؟
این رشد خودرویی هم فعلا فقط بخاطر کاهش ارزش پول هست ! نه سودسازی و بنیادی !
من تا اونجایی که یادمه از سال 91-92 وعده این سودهای رویایی ! برای خودروسازان و قطعاتی ها داده شده !
اما نه تنها خبری از این سودها نشد ! بلکه زیان های سنگین هم ایجاد و انباشته شد !
با دلار 3-4 هزار تومانی ! سود نساختند و زیان دادند ! حالا با دلار 15000 تومانی ! چگونه سود میسازن !؟
من بنیادی کار نیستم ولی وقتی شرایط خودرو ساز ها رو میبینم که طرح پیش فروش میزارن نه قیمت قطعی معلومه نه زمان تحویل و نه حتی نوع خودرو و میبینم مردم چطور برای خرید صف میبندن یکم سخته برام بخوام فکر کنم قراره ضرر کنن!فکر میکنم با روند ها دوست باشیم بهتر باشه
ی و غیر فاربورسی- سایپا دیزل - مدیران را ثبت کنید.
من شکایت کردم . امیدوارم همه دوستان این کارو انجام بدن حتی اونهایی که این سهمو ندارن . اگه همه سهامدارا پشت هم باشن کمتر شاهد رفتار های سلیقه ای سازمان میشیم . دوستان لطفا کوتاهی نکنید چند دقیقه بیشتر زمان نمیبره
من بنیادی کار نیستم ولی وقتی شرایط خودرو ساز ها رو میبینم که طرح پیش فروش میزارن نه قیمت قطعی معلومه نه زمان تحویل و نه حتی نوع خودرو و میبینم مردم چطور برای خرید صف میبندن یکم سخته برام بخوام فکر کنم قراره ضرر کنن!فکر میکنم با روند ها دوست باشیم بهتر باشه
طرف خارجی داره محصول شرکت صادراتی ایرانی رو میخره ! دلار و یورو میده !
میگید نباید رشد کنن !
خودروساز داره ارز خارجی یورو و دلار و یوان و درهم و .... میده قطعه وارد میکنه ! میفروشه به مردم ریال میگیره !!!
میگید باید رشد کنه !
ریال هم که روبه پایینه !
چرا تو این سالها که خودرو فروختن با دلار 3 هزار تومانی و ضرر دادن ! این ضرر دادنشون براتون سخت نبود !
اما الان اگه خودرو بفروشن با دلار 15-20 هزار تومانی و ضرر بدن ! براتون سخت به نظر میاد !
کامیون داران میگن ما توانایی تامین لاستیک جفتی 12 میلیون تومان نداریم !
بعد اینجا صحبت از معاوضه کامیونهای فرسوده هست ! با چه قیمتی ! به نظرم دیگه چند صد میلیونی نخواهد بود ! احتمالا میلیاردی هست قیمت !
آخرین خبر از خکاوه . قرار بر این شد امروز شرکت یه شفاف سازی بده رو کدال و توش حرفی از سود و زیان نزده و ایشالله به احتمال قوی فردا سهم باز میشه . سود 200 تومانی فقط برای دانفنگ چینی بود و سود اصلی بیشتر از این عدده ضمن اینکه قسمت اعظم قطعات قبلا وارد شده . تهاتر تو مراحل آخره و احتمالا تا یکی دو ماه دیگه انجام میشه و زیان شرکت صفر میشه . به محض اینکه زیان را صفر کنن شرکت در صدده افزایش سرمایه 400 درصدی از تجدید داراییه . فقط همینو بهتون بگم سهمی که الان دارید از طلا ارزشش بالاتره . با این اخبار من این سهمو تا اخر امسال بالای 1000 میبینم . ان شالله
آخرین خبر از خکاوه . قرار بر این شد امروز شرکت یه شفاف سازی بده رو کدال و توش حرفی از سود و زیان نزده و ایشالله به احتمال قوی فردا سهم باز میشه . سود 200 تومانی فقط برای دانفنگ چینی بود و سود اصلی بیشتر از این عدده ضمن اینکه قسمت اعظم قطعات قبلا وارد شده . تهاتر تو مراحل آخره و احتمالا تا یکی دو ماه دیگه انجام میشه و زیان شرکت صفر میشه . به محض اینکه زیان را صفر کنن شرکت در صدده افزایش سرمایه 400 درصدی از تجدید داراییه . فقط همینو بهتون بگم سهمی که الان دارید از طلا ارزشش بالاتره . با این اخبار من این سهمو تا اخر امسال بالای 1000 میبینم . ان شالله
قطعا وساپا بیشتر منتفع خواهد شد
و قیمت هایی بالاتر از خکاوه
خکاوه این سالها بارها ثابت کرده که به حساب و کتابها و پیش بینی هاش اعتمادی نیست !
در مورد این مواردی که شما نوشتید باید بگم اگر زیان شرکت صفر بشه که دیگه تجدید ارزیابی شامل حالش نمیشه !
تجدید ارزیابی هم قبلا ارایه کرد خکاوه که سازمان به مالکیت اون زمینی که تو گزارش آورده بود ایراد گرفت و گفت فقط بخش کمی از اون زمین ظاهرا در مالکیت شرکت هست که اونم اون زمان کفاف تجدید ارزیابی لازم برای کاهش زیان و خروج از ماده 141 رو نمیداد !
کلا خودرویی ها با فرصت و تهدیدات زیادی روبرو هستن در شرایط فعلی اقتصاد !
اما به نظر من تنها راه نجات از این وضعیت تحول مدیریتی واقعی در این شرکتهاست !
در همین خکاوه اگر مدیریتی سرکار باشه که بتونه فرصتهای پیش روی این شرکت را با تلاش شبانه روزی ! از بالقوه به بالفعل تبدیل کنه ! شرکت از اینرو به اونرو میشه !
نظر